レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg forsÞger at logge mig pÃ¥ siden, idet jeg Þnsker, at blive skrevet op til en lejighed i Moserne og gerne i stuen. Jeg har boet her i Tranehaven 26 pÃ¥ 2. sal th. i 38 Ã¥r, jeg er 75 Ã¥r, og vil gerne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nu er betaling af husleje via mobilepay ud af det blÃ¥ bare blevet afsluttet. Edder Ã¥ndsvagt. Hvorfor er det at der bare bliver taget beslutninger uden at spÞrge sine kunder hvad de Þnsker? Er I der i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej, Jeg skal til at flytte internt i Bo-Vest, pÃ¥ grund af renoveringsbyggeri, fra Galgebakken til et gÃ¥rdhavehus i syd. Jeg mÃ¥ sige at genhusningsteamet gÞr det rigtigt godt, og sÊrlig Lise Kaas ud... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse med Bo Vest har vÊret over al forventning. De har virkelig taget mine henvendelser seriÞst og fÃ¥et lÞst den meget professionelt. Jeg kan kun varmt anbefale Bo Vest, som et meget imÞdeko... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜎所埗者向け䜏宅プログラム
  2. 自治䌚
  3. 䜏宅協䌚
  4. 䞍動産管理䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BO-VEST - almene lejeboliger i hovedstadsområdet

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Har vÊret i lÞbende kontakt med Bo Vest

Har vÊret i lÞbende kontakt med Bo Vest angående renoveringsplanerne for Galgbakken og min sÞns muligheder, fik super professionel hjÊlp og god opfÞlgning så kan varmt anbefale Bo Vest og isÊr genhusningsgruppen og Lise Kaas

2020幎11月5日

KÊre Henrik,
tusind tak for den fine feedback. Det er altid lidt svÊrt i genhusningssager, hvor der er mange hensyn at tage, så det er virkelig godt at vide, at du har fået den hjÊlp, du har haft brug for og gavn af. Lise og hele Boliggruppen har fået din ros videresendt - og det varmer på en kold novemberdag :)

Du er altid velkommen til at kontakte os igen,
Marianne, BO-VEST

Stort tak til bo-vest og ikke mindst

Stort tak til bo-vest og ikke mindst Mina el abdouni. Hvis det ikke var for din akutte hjÊlp ved jeg ikke hvad jeg havde gjort. Tusind tak

2020幎10月20日

KÊre FS vikarbureau,
tusind tak for din positive feedback! Mina og hele Boliggruppen vÊrdsÊtter det meget :)

Vi er glade for, vi kunne hjÊlpe dig - du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du har brug for det.

Vh

Tak til Sofie

Jeg ringede ind og fik verdens bedste service af en Sofie. Super sÞd og meget serviceminded.
Bedste anbefaling herfra!

2020幎10月20日

KÊre Camilla,
Sofie er nemlig sÞd og fuld af go' service - og det er vi glade for, du oplevede! Tak fordi du tog dig tiden til at skrive herinde - det varmer helt ind i "det gode service-gen" :)

mange hilsner
Marianne, BO-VEST

Hurtig opfÞlgning og gode lÞsninger

Som fÞlge af covid-19 er jeg blevet nÞdsaget til at flytte hjem til Danmark.

Ninna havde forståelse for min uheldige situation, og vendte hurtigt tilbage på min mail og fik ordnet det med lÞsning på min bolig situation.

2020幎10月16日

KÊre Andy,
Velkommen hjem til Danmark :)
Vi er meget glade for, at vi har kunnet hjÊlpe dig i en svÊr situation. Ninna har fået din ros videresendt, og tak for den! Håber der falder lidt ro på din boligsituation - du er altid velkommen til at henvende dig igen.

Marianne, BO-VEST

Nina var rigtig behjÊlpelig og

Nina var rigtig behjÊlpelig og lÞsningsorienteret

KÊre Anders,
tak for din positive feedback - Nina har fået den direkte videresendt! Det luner i en kold efterårshverdag ;)

BehjÊlpelige og rare mennesker

Bo-Vest har vÊret enormt behjÊlpelige under hele processen, efter jeg fik tilbudt en bolig hos dem. De var lette at få fat i og flittige til at gribe telefonen, når der skulle afklares spÞrgsmål. Meget rare mennesker at vÊre i dialog med.

KÊre Mikkel,
Tillykke med din nye bolig! Vi er glade for, at vi har kunnet give dig god hjÊlp hele vejen igennem tilbudsprocessen - velkommen til :)

Du er altid velkommen til at ringe til enten os eller dit ejendomskontor, hvis der opstår nye tvivlsspÞrgsmål.

venlig hilsen
Marianne, BO-VEST

God service når fÞrst der er hul igennem.

Jeg blev tilbudt en studiebolig hos bo-vest via. s.dk. Jeg for besked tirsdag, om at jeg har fået en bolig til overtagelse fÞlgende torsdag. Jeg hÞrer ikke noget fra boligselskabet på skrift, men der kommer 3 opkald som jeg desvÊrre ikke når fordi jeg er vÊk fra min telefon. Jeg ringer tilbage den efterfÞlgende dag, onsdag, og for instruktioner om at jeg skal fremsende dokumentation for at jeg er studerende. Jeg gÞr som instrueret og hÞrer ikke noget fra Bo-vest resten af den dag. Dagen efter (overtagelses dagen) kommer jeg i skriftlig kontakt med en virkelig god service-mindet medarbejder (Sophie) og for ordnet alle papirer der skal ordnes på 1.5 time og er klar til at tage ind til boligkontoret på ejendommen og få udleveret en nÞgle. 4/5 stjerner - virkelig god service, men der manglede informationer fÞrst i processen.

KÊre Emil,

tak for din feedback - vi vil bestemt tage til os, at der er noget, vi skal blive bedre til i forhold til at få informationerne frem fÞrst i processen. Dine input er sendt videre til rette vedkommende.

Og tillykke med din nye studiebolig . Vi håber, du bliver glad for at bo der - velkommen til!

Du kan altid tage fat i os eller ejendomskontoret, hvis der er noget, du er i tvivl om i forhold til dine bolig.

Venlig hilsen,

Tanni Is A Keeper

WOW hvilken fantastisk oplevelse jeg havde forleden !
jeg havde dummet mig vedrÞrende en overfÞrelse, og kontaktede Jer, og her tager Tanni telefonen og så tager det fat med en forrygende service man sjÊldent oplever.
Magen til serviceminded venlighed skal man lede lÊnge efter (her kunne mange godt lÊre noget) alt blev klaret på bedste, sÞdeste måde samt ikke at forglemme humoristisk så tingene ikke blev så triste som det kunne have udmundet sig i.
Jeg kan kun sige Tanni is a keeper, hende skal Bo Vest virkelig passe på, for hende er service og hjÊlpsomhed en dyd, som jeg er virkelig taknemmelig for. Så jeg har afslutningsvis kun at sige
af hjertet tak

2020幎10月4日

BO-VEST からの回答

KÊre Steen - du har helt ret! Tanni is a keeper :) Hun og hele Boliggruppen er ret dedikerede på opgaven med at hjÊlpe vores beboere og alle dem på ventelisten!

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive herinde - det betyder alverden, når travlheden rammer i hverdagen ;)

Venligst,
Marianne, BO-VEST

Jeg fik en hurtig og kompetent

Jeg fik en hurtig og kompetent behandling af min sag og med venlighed. Tusinde tak!

2020幎10月2日

KÊre Nanna,
tak for din fine feedback! Vi er meget glade for at have hjulpet dig - og du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget, du er i tvivl om!

Marianne; BO-VEST

Simpelthen så sÞde og hjÊlpsomme

Simpelthen så sÞde og hjÊlpsomme. Hvis alle er sådan i Albertslund, flytter jeg aldrig fra denne by :)

2020幎10月1日

KÊre Jean,
jeg ved ikke, om alle i Albertslund er sådan ... men jeg ved, at alle i BO-VEST sÊtter en Êre i at hjÊlpe vores beboere og dem på ventelisten bedst muligt. Jeg ved også, at de alle i Boliggruppen sÊtter stor pris på din ros her på Trustpilot - tak for den :)

Hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Marianne

Super venlig og hjÊlpsom personale

Super venlig og hjÊlpsom personale! Fantastisk oplevelse

2020幎9月30日

KÊre Saredo,

tusind tak for din fine anmeldelse :) Vi er meget glade for, at vi har kunnet hjÊlpe dig!

Ring eller skriv til os, hvis der er andet i forhold til din bolig eller venteliste, som du er i tvivl om.

Ahmad S

Rigtig godt samarbejde, både med indflytter og tvÊrs over kollegaerne. Jeg har oplevet de har vÊret effektive, og et skridt foran - De står allerede klar med det nÊste der skal ske i processen.
Flinke og hjÊlpsomme, der blev sat ressourcer til at give mig svar og hjÊlpe med alt det de kunne hjÊlpe med.
Jeg har valgt at skrive mig op til boliger og blive hos bo-vest.
Kan klart kun anbefale det

2020幎9月29日

KÊre Ahmad,
TAK for dine positive anmeldelse! Vi er meget glade og stolte over, at du fÞler dig så godt hjulpet af os. Det giver os blod på tanden til "bare" at levere endnu bedre service nÊste gang!

Rigtig god weekend :)

Marianne, BO-VEST

I had only good experiences with Bo-Vest

I had only good experiences with Bo-vest. Since starting renting through them, all the process went fast and good. I recommend the company to everyone who is thinking about renting through them.

2020幎9月21日

Dear Gabriel,
thank you very much for the feedback! We value it greatly :)
And don't hesitate to call if you have questions regarding your rent, the apartment or our services.

Best regards,

Ventelistegebyr problem lÞst til UG

Jeg havde problem med min ventelistegebyr, der drillede. Men en fantastisk hjÊlpe og venlighed fra både Nina og Malene hos Bo-Vest gjorde at problemet blev lÞst super hurtigt, nemt og tilfredsstillende. Så dejligt med sådan en kundeservice. STORT thumbs-up til dem begge :-)

2020幎9月18日

KÊre Heidi,
Vi er glade for, du fik hjÊlp med dit gebyr! De kan godt drille nogle gange, så det var godt, du ringede. Du er altid velkommen til at hive fat i os igen, hvis der er noget, du e i tvivl om.

Hele Boliggruppen gik på weekend med dine dejlige fem stjerne og pÊne ord - det varmer :)

God mandag!

Marianne, BO-VEST

Vi stod og manglede akut bolig

Vi stod og manglede akut bolig, og fik den bedste betjening man kunne Þnske sig. Tak!

Og et sÊrligt tak til Ninna som var hurtig, hjÊlpsom, fleksibel, menneskelig og lÞsningsorienteret. Mange tak!
Det er, efterhånden, en sjÊldenhed at finde folk med menneskelig overskud og empati. Befriende. :-)

Mvh

2020幎9月15日

KÊre M.A.,
tak for dine meget pÊne ord - vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig!

Ninna og hendes kolleger har fået din ros videresendt, og husk, at du altid er velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Marianne, BO-VEST

Jeg fik god og hurtig hjÊlp fra flere

Jeg fik god og hurtig hjÊlp fra flere af de ansatte hos Bo-Vest, specifikt Tannie var utroligt god, med de udfordringer jeg havde.

Så tusinde tak for hjÊlpen!

2020幎9月4日

KÊre Morten,
tak for din fine anmeldelse, som jeg straks har videresendt til Tannie og Boliggruppen - en dejlig start på ugen :)

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Anbefaler Bo-Vest på det varmeste

7 år i Bo-Vest/Ejendomskontoret i AskerÞd, og jeg har altid fået god behandling og den hjÊlp havde brug for, uden nogen form for modvilje eller muggefjÊs.
Jeg er kun flyttet ud, fordi vi har kÞbt hus i stedet. :)

FortsÊt jeres gode arbejde, og vÊr som I er! TAK <3

2020幎8月7日

KÊre Heidi,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde på Trustpilot!

Jeg har sendt dine pÊne ord til afdelingskontoret i AskerÞd , så dem, der skal have rosen, også får den - jeg ved, at de bliver glade og stolte, så tak igen :)

Held og lykke i jeres nye hus - vi håber, I bliver glade dér.

They answer quickly.

They answer quickly.
Although, sometimes I need to repeat the same questions, as some of them are unanswered.

For example, if I write 5 questions in one email, one of those questions may go unnoticed, and therefore, unanswered.

2020幎8月5日

Dear GNC Filipe,
thank you very much for your five stat rating - we appreciate it very much :)
And thanks again for some constructive feedback - we will definitely look into this matter.

Enjoy your summer,
Marianne BO-VEST

Jeg har fået lejebolig hos Bo-Vest og

Jeg har fået lejebolig hos Bo-Vest og havde brug for hjÊlp i forhold til overtagelse af lejemålet.
Jeg fik svar inden for et dÞgn, hvilket er fantastisk så man ikke skal gå og vente flere dage fÞr man hÞrer noget.
Samtidig var det ogsÃ¥ muligt at imÞdekomme mine behov sÃ¥ er bare super glad😁
Tak BO-VEST og Tannie Jensen, Boligrådgiver.
Tak tak tak for hurtig og god service.
Hilsen Stine M Madsen

2020幎8月4日

KÊre Stine,
Tillykke med din nye bolig! Dejligt, du er glad for både den og den hjÊlp, du har fået - det er det, vi er her for :)
Tannie har fået din ros videresendt - tak fordi du tog dig tid til at skrive på trustpilot!

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis der noget, du er i tvivl om. Vi håber du bliver glad i din nye lejlighed.

Dårlig hjÊlp til beboer

Min nabos lejlighed har siden marts vÊret udlejet udlovligt til pusher, dÞren er blevet sparket ind af politiet og der blev anholdt 3, der i blandt ejeren af lejligheden. Nu udlejes lejligheden til en ny ulovligt, som har genoptaget forretningen. Det eneste bo-vest vil have fokus på er, jeg skal skrive ned hvornår der kommer larm, ellers ingen hjÊlp. Der stinker konstant af hash fra lejligheden og kan ikke have åbent vindue hos min datter, for så lugter hendes vÊrelse også af hash. Simpelhed for ringe at der ikke tages hånd om sådan nogle mennesker - PROBLEMER !!!!!!

2020幎7月22日

Opdatering
KÊre Camilla,
du opfordres til at indsende en beboerklage - se her, hvordan du gÞr:

vh
Marianne/BO-VEST

-------
KÊre Camilla,
Det lyder som en uheldig situation!
Boliggruppens sagsbehandlere og afdelingens ansatte er ved at grave ned i selve sagen for at se, hvad der er op og ned.

Jeg kan ikke svare detaljeret om den konkrete sag her på Trustpilot, men du er meget velkommen til at skrive direkte til os på bo-vest@bo-vest.dk, og så kan vi bedre hjÊlpe dig. Du kan også ringe til os på 88 18 08 80.