Andreas er en stÊrk samarbejdspartner til os, der forstÃ¥r vores forretning og Þnsker. Andreas er pragmatisk og fleksibel at samarbejde med og samtidig altid lÞsningsorienteret. Vi har nu samarbejdet m... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret utrolig glade for at bruge Bo-we / Andreas til vores webshop hos Vitro Festudlejning. Vi har haft et godt samarbejde med ham i flere Ã¥r og er meget tilfredse med vores valg. Han er bÃ¥de s... ãã£ãšèŠã
Vi har gennem mange Ã¥r haft et super samarbejde med Andreas fra Bornholms webbureau. Udvikling af bookingsystem og vores hjemmeside som vi er meget glade for og altid service og vejledning tÊt pÃ¥ og h... ãã£ãšèŠã
Vi takker Andreas for hurtig og god service til alt omkring vores hjemmesider og hosting-og alle de daglige problemer blev også lÞst hurtigt og hans kompetencer er tiptop Tak for godt samarbejde
- ãŠã§ããµã€ã ãã¶ã€ããŒ
- ããžãã¹ãšITã®ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã代çåº
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ã®ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- ãã¶ã€ã³äºåæ
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
- ãŠã§ã ãã¹ãã£ã³ã° ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webbureau, der er placeret på Bornholm, og er grundlÊggende baseret på kernekompetencerne design og udvikling af hjemmesider og webshops.
ãã³ããŒã¯
- bo-we.dk
Andreas er en stÊrk samarbejdspartner...
Andreas er en stÊrk samarbejdspartner til os, der forstår vores forretning og Þnsker. Andreas er pragmatisk og fleksibel at samarbejde med og samtidig altid lÞsningsorienteret. Vi har nu samarbejdet med Andreas i mere end et års tid og er fortsat glade for samarbejdet.
Vi har gennem mange Ã¥r haft et superâŠ
Vi har gennem mange år haft et super samarbejde med Andreas fra Bornholms webbureau. Udvikling af bookingsystem og vores hjemmeside som vi er meget glade for og altid service og vejledning tÊt på og hurtig. Så vi kan kun anbefale Andreas
Vi takker Andreas for hurtig og godâŠ
Vi har vÊret utrolig glade for at brugeâŠ
Vi har vÊret utrolig glade for at bruge Bo-we / Andreas til vores webshop hos Vitro Festudlejning. Vi har haft et godt samarbejde med ham i flere år og er meget tilfredse med vores valg. Han er både stabil og professionel, altid nem at få fat i og god til at forklare tingene gennem videoer. Han er meget hjÊlpsom og dygtig og kan varmt anbefales!
Integration til hjemmeside
Vi har haft stor glÊde af at samarbejde med Andreas og Bo-WE som vores webbureau. De er utroligt hurtige til at reagere, arbejder professionelt og har en meget lÞsningsorienteret tilgang til alle de opgaver og udfordringer, vi har bragt på banen. Vi fÞler os i trygge hÊnder og kan varmt anbefale dem!
Stor anbefaling herfra
Efter 5 Ã¥r med forgÊves forsÞg pÃ¥ at finde den rette hjÊlp til mine tekniske webshop-problemer, har jeg endelig fundet den rigtige samarbejdspartner. Med Andreas har jeg for fÞrste gang fÃ¥et reelle lÞsninger. Han giver ikke op â hvis han ikke kender svaret, finder han det.
Stor anbefaling herfra!
Annika
Lynhurtig og professionel hjÊlp!
Bo-we webbureau fortjener de varmeste anbefalinger! Jeg oplevede lynhurtig og professionel hjÊlp til mine udfordringer med bl.a. Shopify. Der gik ikke mange minutter, fÞr alt var lÞst. Andreas var bÃ¥de dygtig og effektiv â det er ikke sidste gang, vi bruger deres service. Kan kun anbefale dem!!!
Altid meget imÞdekommende,og hurtigtâŠ
Altid meget imÞdekommende,og hurtigt til at hjÊlpe når der er problem med vores hjemmeside.
Da vi var på one.com blev vores hjemmeside hacket flere gange med nedlukningen efter vi er flyttet over på bo-we server har vi ikke oplevet vores hjemmeside er blivet lukket ned.
Super tilfreds med bo-we
Sasgolf
En super vigtig partner og livline for vores virksomhed
Vi har haft en virkelig positiv oplevelse med Bo-We.dk, og vi kan varmt anbefale deres tjenester! Da vi stod i en meget presset situation efter at vÊre blevet hacket på Facebook, trådte de hurtigt til og hjalp os med at få styr på det hele. De sÞrgede for, at vi igen kunne fÞle os sikre online og hjalp os endda med at få adgang til gratis Microsoft-tjenester, hvilket har gjort en stor forskel i vores daglige arbejde.
Deres medarbejdere er altid venlige, hjÊlpsomme og yderst professionelle. En sÊrlig stor tak og ros går til deres Adm. direktÞr og webudvikler, Andreas Pedersen, som virkelig går den ekstra mil for sine kunder. Det er tydeligt, at han brÊnder for sit arbejde og sÊtter kundens behov i fÞrste rÊkke.
Vi er taknemmelige for deres hurtige hjÊlp og kan kun give dem de varmeste anbefalinger! ððððð
Med venlig hilsen,
Martin Brandt
Oluf HÞst Museet
Kunde i mange år, og stadig yderst tilfreds!
Har efterhånden brugt Andreas fra Bo-we til mange forskallige opgaver. VI har gennem årene byggede en del moduler og funktioner til vores hjemmeside som gÞr det mere fleksibelt og nemt for os at håndtere vores ca 270 medlemmer i foreningen. Andreas har altid gode ideer og forstår hurtigt opgaven. De nÊste opgaver er allerede i stÞbeskeen. Dejligt at have en stabil og fast samarbejdspartner man altid kan få fat i hvis der lige er brug for lidt IT support.
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg er super tilfreds både med forlÞbet og resultatet. Flot arbejde Andreas! :)
En fornÞjelse at samarbejde med Andreas
Det er en fornÞjelse at arbejde sammen med Andreas fra Bo-We. Han er hurtig til at fange, hvad jeg som kunde har brug for, han er hurtig til at sÊtte i gang og leverer gode lÞsninger. I fÊllesskab kan vi desuden tale meget konstruktivt og progressivt om en lÞsningsproces for en bestemt opgave. Andreas er desuden også Êrlig og siger fra, når han er presset af andre opgaver og bliver nÞdt til at udsÊtte noget. Som menneske er han god til at lytte til sine kunder og han er et yderst behageligt menneske at arbejde sammen med.
Fantastisk oplevelse fra start tilâŠ
Fantastisk oplevelse fra start til slut!!
Masser af gode ider og ikke så meget overflÞdigt snak.
Meget tilfreds med mit resultat, både med de grafiske lÞsninger samt opsÊtning af en enkel og brugervenlig hjemmeside.
Fantastisk sparringspartner og en stÊrk udvikler
Jeg har i to år haft et super godt samarbejde med Andreas, der har kodet og vedligeholdt vores WordPress lÞsning. Andreas er en fantastisk sparringspartner og en stÊrk udvikler med et veludviklet servicegen. Og så er han meget sympatisk og god at arbejde sammen med. Jeg giver Andreas mine bedste anbefalinger!
Kan varmt anbefale Andreas fra Bo-we
Kan varmt anbefale Andreas fra Bo-we
Andreas har hjulpet os rigtig godt igang med vores hjemmeside. Han er super venlig og sÊtter sig godt ind i opgaven. Kommer med rigtig gode lÞsninger, har tiden til opgaven og svarer og arbejder hurtigt, hvis der lige skal Êndres noget.
Andreas brÊnder for det han laver
Andreas brÊnder for det han laver !
Den hjemmeside ( Guidestory.app ) han har lavet for mig, har jeg selfÞlgelig testet og den har fået topkarakter, hvilket er vigtigt for min forretning.
Super venlig og kompetent rådgivning
Super venlig og kompetent rådgivning. Det bliver ikke bedre.
Andreas er en super dygtig og flink fyrâŠ
Andreas er en super dygtig og flink fyr som svarer hurtigt og altid er klar på at hjÊlpe!
Tak for hjÊlpen endnu engang!
Hurtig og professionel feed back!
Hurtig og professionel feed back!
Yderst tilfreds med arbejdet!
Super Service!