レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Virkelig langsom til at svare, generelt langsom vps'er og de har aldrig det storage man skal bruge, kun hvis man kontakter dem, generelt bare ikke sÊrlig god hosting.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde en VPS der for omkring 3 Ã¥r og havde nogle problemer hele tiden. FÞrst Êndrede de datacentret, derefter flyttede de det til en anden IP. Serveren var ikke tilgÊngelig pÃ¥ det tidspunkt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk host og fantastisk support! Supporten svarer inde for et par fÃ¥ minutter, hvis man opretter en ticket pÃ¥ deres Discord, de kan fÃ¥ alle ens problemer lÞst, pÃ¥ ingen tid! Alle priserne er... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Knas med en Minecraft server. Jeg har fÞrhen haft nogen minecraft servere til vanilla, hos andre hostes med 3-4gb, og har aldrig rigtig haft nogen problemer - dog fremstod Stacket professionelt o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. ゜フトりェア䌁業
  3. ゜フトりェア補造販売業者

圓該䌁業による蚘述

Stacket, din cloud-spiludbyder. Hos Stacket tilbyder vi spil- og udviklingstjenester af hÞj kvalitet til lave omkostninger.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Meget uprofessionel hosting

Jeg havde en VPS der for omkring 3 år og havde nogle problemer hele tiden. FÞrst Êndrede de datacentret, derefter flyttede de det til en anden IP. Serveren var ikke tilgÊngelig på det tidspunkt, men problemet var anderledes. Disse handlinger krÊvede konstant seriÞs serverkonfiguration. Jeg har 10 flere servere på andre hostingfirmaer, og alt fungerer der uden problemer. Jeg var nÞdt til at bruge meget tid på at oprette serveren og forbinde specialister. I begyndelsen havde de kundesupport, og de oprettede noget selv.

Men nu, da jeg skulle betale for serveren, forsvandt betalingsknappen lige fra panelet, jeg mailede og modtog ikke svar inden for en uge. Jeg skrev til discord, og ingen svarede heller. Selvom de svarede der fÞr.

Det lykkedes mig at overfÞre dataene til en anden server, indtil denne blev slukket for manglende betaling.

Meget uprofessionel hosting, som måske allerede er lukket.

2025幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Lad vÊr med at bruge Stacket, der er meget bedre alternativer.

Jeg har brugt Stacket i mange år og har vÊret meget tilfreds i lang tid, som man også kan se på min tidligere anmeldelse. DesvÊrre har jeg på det seneste oplevet flere problemer, som gÞr det svÊrt at fortsÊtte med at bruge deres tjenester.

-> Supporten svarer ikke på henvendelser.
-> Det er ikke muligt at sÊtte penge ind på kontoen, hvilket gÞr det umuligt at opretholde en server.
-> Serverne er altid fuldt optaget, hvilket betyder, at man skal kontakte supporten konstant – som desvÊrre ikke svarer.

Derudover er der mange andre småproblemer, som gÞr det svÊrt at drive en Minecraft-server, hvilket er mit tilfÊlde.

Min ven og jeg begyndte for nogle år siden at lave Minecraft-servere, med en drÞm om at skabe et fantastisk fÊllesskab med plads til alle. Tidligere var Stacket en fremragende platform til dette, men over tid er kvaliteten blevet markant forringet. Jeg har aldrig set nogen forbedringer eller opdateringer på Stacket, kun forvÊrringer.

En nylig oplevelse, der fik os til at skifte hosting, var en situation, hvor vi ikke kunne sÊtte flere penge ind på kontoen for at holde vores server kÞrende. Efter at have kontaktet supporten fik vi blot svaret: "Det er noget, der står på vores todoliste, men vi kan ikke garantere, hvornår det bliver lÞst." Vi har et aktivt community, der spiller dagligt, så det er afgÞrende, at serveren kÞrer uafbrudt. Jeg sendte en opfÞlgende besked for en måned siden og har endnu ikke fået svar, hvilket fÞrte til, at vi skiftede hosting.

Det skal også nÊvnes, at vores hjemmeside, som også var hostet på Stacket, blev lukket. Selv nu, mens jeg skriver dette, er det stadig ikke muligt at indsÊtte penge på Stacket.

2024幎7月1日
5぀星のうち5の評䟡

God service, og god host

Virkligt imponeret over deres service, hver gang jeg havde et spÞrgsmål eller skulle bruge hjÊlp var de altid klar til at hjÊlpe med problemet og der var altid hurtigt svar.

Jeg har hostet en server hos dem i et stykke tid, og det kÞrer bare!

2022幎10月18日
5぀星のうち4の評䟡

8/10 (#FreeSommer)

8/10
Jeg vil klart anbefale denne hosting service, da de klart er nogle af de bedste ift. prisen.
Man kan nemt indsÊtte penge, og modtager dem hurtigt.

Dog kunne i godt gÞre så man stadig kan tilgå sin ftp, selvom ens service er offline.

2021幎10月30日

Kan ikke anbefales nok!

Fantastisk host og fantastisk support!
Supporten svarer inde for et par få minutter, hvis man opretter en ticket på deres Discord, de kan få alle ens problemer lÞst, på ingen tid!

Alle priserne er oven i kÞbet fantastiske til alle services man kunne tÊnke sig!

2021幎3月22日
5぀星のうち2の評䟡

Knas med en Minecraft server.

Knas med en Minecraft server.
Jeg har fÞrhen haft nogen minecraft servere til vanilla, hos andre hostes med 3-4gb, og har aldrig rigtig haft nogen problemer - dog fremstod Stacket professionelt og billigere, så vi tog chancen og skiftede.

Efter at have kÞbt en 3gb helt vanilla 1.16.5 minecraft server for 4 gutter, begynder vi efter kort tid at få nogen seriÞse lagspikes der stoppede alt i 5-10 sekunder. Noget vi ikke har oplevet hos andre hosting. Det var klart mÊrkbart, og Þdelagde desvÊrre spillet. Der blev på intet tidspunkt loadet mange chunks, eller noget andet der kunne resultere i lagspikesne.

Jeg skrev til support, og de svarede hurtigt tilbage hvilket var rart. Men de lagde op til at vi skulle skifte til spigot og få timings report. Det var alt for bÞvlet at skulle gå igang med så vi har stoppet serveren og gået over til Minecraft Realms. Det er mere stabilt selvom der ligger en sjat penge hos stacket vi kun kan bruge på en server hos dem.

2021幎3月13日
Stacket Group ロゎ

Stacket Group からの回答

Hej Sylvester,

Jeg er ked af at hÞre din oplevelse ved os, og hvordan din server performance har vÊret.

Dette er dog ikke betydningen at vi ikke kan holde til en minecraft server med 4 spillere. Hovedfaktoren i laggen har simpelthen vÊret at i kun havde 3gb ram til en 1.16 server og hvad jeg kunne forstÃ¥ pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l i vores “open-support” sÃ¥ har den vÊret pÃ¥ 100% forbrug hele tiden. Uden configuration Êndringer og optimeringer har de nyere Minecraft versioner svÊrt ved at kÞrer med under 6gb ram, vi anbefaler derfor normalt 6 - 8gb ram hvis man ikke Þnsker at justere indstillinger.

Du er altid velkommen til at åbne en supportsag inde på vores Discord, og så kan vi sagtens hjÊlpe med at lave en timings report og optimere nogle indstillinger.

Vi håber selvfÞlgelig at du har fundet et bedre match, hvad angår hosting til dit behov og budget.

Mvh. Alexander MÞller
Stacket.dk

5぀星のうち4の評䟡

Hurtig support

Hurtig support. Serverne er virkeligt gode. Det eneste jeg mangler er en restart knap. Og nogle gange er det lidt bÞvl med hjemmesiden med at starte og slukke sin server. Men supporten er hurtig og klar til at hjÊlpe en!

2021幎1月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス