Vi har ledt vidt og bredt efter en professionel virksomhed som kunne kode og rette i koder til wordpress... Vi har vÊret igennem flere som ikke kunne lÞse vores opgaver.. Men Benjamin fra Karlog-It ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun tilslutte mig de mange fine anmeldelser af Slyde.dk og Benjamin's sublime support. Det gÊlder bÃ¥de i forhold til hosting og server og isÊr i forhold til den hjÊlpsomhed og lÊring jeg har o... ãã£ãšèŠã
God service Mangler at kunne komme på IPhones Mvh Kim
Det er rimelig ok så det fungere nogenlunde Mvh Vogn 3092
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Slyde ApS specialiserer vi os i skrÊddersyede softwarelÞsninger og digital transformation. Vi hjÊlper danske virksomheder med at optimere deres processer gennem innovative teknologier og pålidelig rådgivning. Vi tilbyder webudvikling, app-udvikling, automatiseringslÞsninger og IT-konsulentydelser, alt sammen med fokus på hÞj kvalitet og brugervenlighed. Vores erfarne team kombinerer teknisk ekspertise med dyb forståelse for danske virksomheders behov, hvilket sikrer lÞsninger der både fungerer optimalt og skaber reel vÊrdi. Vi arbejder tÊt sammen med vores kunder gennem hele processen - fra idé til implementering og vedligeholdelse. Vores tilgang bygger på transparens, pålidelighed og en Êgte interesse i vores kunders succes. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjÊlpe din virksomhed med at udnytte teknologiens muligheder. Vi står klar til at finde den perfekte lÞsning til netop dine behov.
Hestholmvej 5, 9293, Kongerslev, ãã³ããŒã¯
Det er okay, der er en lejlighedsvis fejl, når man trykker på ordrer ; nogle gange svarer den ikke, og vigtigst af alt, den fryser.
Er der opstået et problem på appen, så er support super hurtigt til hjÊlp.
Vi havde en akut opgave i Wordpress, der skulle lÞses. Benjamin og hans team havde god forståelse fra start og eksekverede på lÞsningen hurtigt og kompetent.

Slyde ããã®åç
SÊrdeles stabil kÞrsels system til flextrafik, kan ikke huske hvornÃ¥r det sidst har vÊret nede og sÃ¥ er det med nÊrmest 24/7 support af en sÊrdeles flink ung mand ð€ der aldrig giver op ......

Slyde ããã®åç
Jeg kan kun tilslutte mig de mange fine anmeldelser af Slyde.dk og Benjamin's sublime support. Det gÊlder både i forhold til hosting og server og isÊr i forhold til den hjÊlpsomhed og lÊring jeg har oplevet, med at opsÊtte vareimporter til vores webshop. Den er prÊcis, hurtig og har vÊret målrettet så jeg selv kan udfÞre den nÊste gang. Absolut anbefalet herfra!

Slyde ããã®åç
Jeg syntes at de altid er klar på at lÞse problemet også tidlig og sent.aldrig siger de nej og jeg har brugt dem i mange år og gÞr det stadig

Slyde ããã®åç
Hurtig og pålidelig support. Når det kommer til webhosting, DNS og andre webrelaterede opgaver kan jeg altid regne med Karlog. Vi får rigtig god service også ud over det vi forventer.

Slyde ããã®åç
Yder altid en god service og er klar til at hjÊlpe, hvis der er problemer.

Slyde ããã®åç
Altid hurtige lÞsninger, og ikke mindst svartider. It skal jo "bare" virke som vand i vandhanen, og strÞm i kontakten, og det gÞr det hos Karlog-it