レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har ledt vidt og bredt efter en professionel virksomhed som kunne kode og rette i koder til wordpress... Vi har vÊret igennem flere som ikke kunne lÞse vores opgaver.. Men Benjamin fra Karlog-It ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun tilslutte mig de mange fine anmeldelser af Slyde.dk og Benjamin's sublime support. Det gÊlder bÃ¥de i forhold til hosting og server og isÊr i forhold til den hjÊlpsomhed og lÊring jeg har o... もっず芋る

God service Mangler at kunne komme på IPhones Mvh Kim

Det er rimelig ok så det fungere nogenlunde Mvh Vogn 3092

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業
  2. りェブ ホスティング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Slyde ApS specialiserer vi os i skrÊddersyede softwarelÞsninger og digital transformation. Vi hjÊlper danske virksomheder med at optimere deres processer gennem innovative teknologier og pålidelig rådgivning. Vi tilbyder webudvikling, app-udvikling, automatiseringslÞsninger og IT-konsulentydelser, alt sammen med fokus på hÞj kvalitet og brugervenlighed. Vores erfarne team kombinerer teknisk ekspertise med dyb forståelse for danske virksomheders behov, hvilket sikrer lÞsninger der både fungerer optimalt og skaber reel vÊrdi. Vi arbejder tÊt sammen med vores kunder gennem hele processen - fra idé til implementering og vedligeholdelse. Vores tilgang bygger på transparens, pålidelighed og en Êgte interesse i vores kunders succes. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjÊlpe din virksomhed med at udnytte teknologiens muligheder. Vi står klar til at finde den perfekte lÞsning til netop dine behov.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

33件のレビュヌ

SÊrdeles stabil kÞrsels system til

SÊrdeles stabil kÞrsels system til flextrafik, kan ikke huske hvornÃ¥r det sidst har vÊret nede og sÃ¥ er det med nÊrmest 24/7 support af en sÊrdeles flink ung mand 🀓 der aldrig giver op ......

2025幎6月1日

Slyde からの回答

Tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Mangler at kunne komme på IPhones
Mvh Kim

2025幎6月1日

Slyde からの回答

Tak for stjernerne! iPhone-version er på tegnebrÊttet, men vi er ikke helt der endnu.

Super hosting og support

Jeg kan kun tilslutte mig de mange fine anmeldelser af Slyde.dk og Benjamin's sublime support. Det gÊlder både i forhold til hosting og server og isÊr i forhold til den hjÊlpsomhed og lÊring jeg har oplevet, med at opsÊtte vareimporter til vores webshop. Den er prÊcis, hurtig og har vÊret målrettet så jeg selv kan udfÞre den nÊste gang. Absolut anbefalet herfra!

2025幎3月16日
自発的なレビュヌ

Slyde からの回答

Tak for dit review Thomas :-)

En pålidelig webpartner

Hurtig og pålidelig support. Når det kommer til webhosting, DNS og andre webrelaterede opgaver kan jeg altid regne med Karlog. Vi får rigtig god service også ud over det vi forventer.

2024幎3月1日

Hej Jasmin

Mange tak for det flotte review.

StÞrste anbefaling herfra!

Altid hurtige lÞsninger, og ikke mindst svartider. It skal jo "bare" virke som vand i vandhanen, og strÞm i kontakten, og det gÞr det hos Karlog-it

2024幎2月1日

Hej Torben

Mange tak for de 5 stjerner og for samarbejdet.

Turapp

Det er rimelig ok så det fungere nogenlunde
Mvh
Vogn 3092