Jeg vil gerne give jer en stor ros for jeres flotte arbejde og det gode samarbejde omkring varmepumpefinansieringen. Det er tydeligt, at der er blevet lagt bÃ¥de engagement og omtanke i processen,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg skulle bruge en varmepumpe, og skrev mig op til tilbud fra mange steder. Frederik fra Bodil energi var hjÊlpsom, tÃ¥lmodig og dygtig. I sidste ende endte jeg med at takke ja til et tilbud fra andet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for hjÊlpen med opsÊtning af batteri - super service fra start til slut fra Frederik Zivakoff
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale Bodil. Jeg har nu vÊret i dialog med flere virksomheder i min jagt efter de bedse solceller og batteri technologi til vores nye hus. Vi har yderligt vÊret pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bodil Energi er dedikeret til at transformere dit hjem med intelligente og bÊredygtige energilÞsninger. Vores erfarne hold af energieksperter og specialuddannede teknologer er fokuseret på at skabe effektive lÞsninger, der optimerer dit hjems energipotentiale. Fra varmepumper og solcelleinstallationer til isolering og ladestandere - vi går forrest for at rådgive og guide dig gennem hele processen, fra inspiration til installation. Vi tror på at skabe en bÊredygtig fremtid ved at tilbyde skrÊddersyede lÞsninger, der ikke kun reducerer dine energiudgifter, men også minimerer din miljÞpåvirkning. Vores fokus er på at levere produkter ud fra prÊcise og gennemsigtige beregninger af din investerings rentabilitet, så du kan trÊffe informerede beslutninger om din energifremtid. Vi har hjulpet utallige hjem med at omdanne deres energiforbrug, og vores tilfredse kunder vidner om vores dedikation og ekspertise. Lad os vÊre din partner på vejen mod et mere effektivt og bÊredygtigt hjem.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for hjÊlpen med opsÊtning afâŠ
Jeg vil gerne give jer en stor ros forâŠ
Jeg vil gerne give jer en stor ros for jeres flotte arbejde og det gode samarbejde omkring varmepumpefinansieringen. Det er tydeligt, at der er blevet lagt både engagement og omtanke i processen, og resultatet vidner om en fÊlles indsats, hvor alle har bidraget positivt.
Det er sÊrligt imponerende, hvordan I har formÃ¥et at arbejde struktureret og samtidig bevare en god og respektfuld tone i samarbejdet. Den slags gÞr en stor forskel â ikke kun for projektets succes,
Tak for jeres indsats og for at vÊre med til at skabe en god og konstruktiv proces.
Pary
God info og rÃ¥dgivning og godâŠ
God info og rådgivning og god opfÞlgning på projektet

Bodil ããã®åç
Frederik var hjÊlpsom hele vejen
Jeg skulle bruge en varmepumpe, og skrev mig op til tilbud fra mange steder. Frederik fra Bodil energi var hjÊlpsom, tålmodig og dygtig. I sidste ende endte jeg med at takke ja til et tilbud fra andet sted, men hvis ikke jeg havde snakket med Frederik havde jeg ikke fået dimensioneret mit kommende anlÊg korrekt.

Bodil ããã®åç
Lang responstid og mangelfuld opfÞlgning
Jeg har haft en ekstremt dÃ¥rlig oplevelse med Bodil Energi â bÃ¥de hvad angÃ¥r installation og kundeservice.
Indtil betalingen var gennemfÞrt, oplevede jeg en meget imÞdekommende og hurtig service.
Efter betaling Êndrede det sig markant, og det fÞltes som om der blev lukket helt ned for kommunikationen, og at man som kunde ikke lÊngere var en prioritet.
Jeg fik installeret både solceller og luft-til-vand varmepumpe. Efter montering af varmepumpen opstod der fejl på deres Beam boks. På trods af gentagne henvendelser tog det 6 måneder, fÞr jeg fik en tekniker ud. Da han endelig kom, viste det sig at vÊre en meget simpel fejl, som tog ca. 10 minutter at udbedre.
Kundeservicen undervejs har vÊret sÊrdeles mangelfuld. Jeg har oplevet meget langsom respons, manglende opfÞlgning og gentagne gange selv skulle rykke for svar og handling.
Derudover opstod der rust pÃ¥ min vandtank, selvom den havde stÃ¥et der i under ét Ã¥r. Tanken var utÊt, og det tog yderligere 2 uger, fÞr de sendte nogen ud. Teknikeren konstaterede, at boltene ikke var tÊtnet korrekt ved installationen, og at tanken derfor havde vÊret utÊt siden montering. Alligevel blev problemet mÞdt med en udmelding om, at rusten âikke havde nogen betydningâ.
Samlet set oplever jeg manglende kvalitet i installationen, ekstremt langsom kundeservice og manglende ansvar for egne fejl.
Jeg kan på ingen måde anbefale Bodil Energi.

Bodil ããã®åç
Super god rådgivning og tilbud
Super god rådgivning og et fornuftigt tilbud på solceller med batterilager Installation og igangsÊtning det fungerer perfekt. Så du kan kun anbefales.

Bodil ããã®åç
Skrev til mig om jeg vil have udvidetâŠ
Skrev til mig om jeg vil have udvidet mit batteri og jeg kunne spare 12.000kr.
som jeg sagde ja tak til men dette kunne de ikke alligevel!
Da jeg havde huawai
så skrev de til mig at hvis jeg havde ombestemt mig angående udvidelse at mit batteri måtte jeg sige til!
chat robot eller en der ikke lÊser hvad jeg skriver.

TrovÊrdigt firma!
Der er styr på processen og aftaler er på plads.
Meget professionelt og man bliver hele tiden online informeret om arbejdet.

Bodil ããã®åç
God og tillidsfuld rÃ¥dgivning fraâŠ
God og tillidsfuld rådgivning fra Frederik. Montering af anlÊg udfÞrt af sÞde håndvÊrkere. Små bump på vejen blev lÞst til fuld tilfredshed. Så er meget tilfreds med hele forlÞbet.
Og så er det jo meget tilfredsstillende at se hvor meget solenergi vi kan udnytte til trods for årstiden!

Bodil ããã®åç
Virkede utrolig påtrÊngende og måtte til sidst nÊrmest "smides" ud af telefonen.
Virkede utrolig påtrÊngende

Bodil ããã®åç
Man bliver totalt spammet med mails
Man bliver totalt spammet med mails, hvis man fÞrst svarer på deres beregner.
Jeg var nÞd til at ringe ind 2 gange for at få det stoppet

Installering af solceller
Rigtig god service og flinke mennesker der kom og monterede, kan varmt anbefales

Bodil ããã®åç
En god konsulent der havde styr pÃ¥ detâŠ
En god konsulent der havde styr på det hele

Rigtig god kundeservice
God kundeservice hele vejen rundt og alt gik som det skulle. Vi fik installeret varmepumpe ifm en stÞrre renovering og Bodil var fleksible og gode til at imÞdekomme os.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ