レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Montering af Emma pÃ¥ eksisterende Huawei solcelle anlÊg. Problemer I.f.m. opstart. Kunne ikke fÃ¥ kontakt til bil-lader. SÃ¥ Amin fra firmaet fik lÞst problemet. En udsÞgt service og service i super top... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hele vejen igennem super professionelle. KÞbte mit anlÊg som gÞr det selv-lÞsning, og selvom dette normalt ikke var noget de gÞr sig i, sÃ¥ gik alt bare helt efter planen. Alle aftaler overholdt, super... もっず芋る

䌁業が回答したした

En god og lang forhandling som gav bonus til begge parter - reelt og lyttende samt indblik i kundens sÊre Þnsker og behov. Installationen var planlagt i god tid, og startede som aftalt, men pga vejr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har siden februar 2024 haft elbil med en Clever-aftale, hvilket har vÊret en velegnet lÞsning for os, da vi har et betydeligt kÞrselsbehov. Da vi begge nÃ¥ede pensionsalderen, valgte vi... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟
  2. 電気工
  3. ゚ネルギヌ機噚ず゜リュヌション

圓該䌁業による蚘述

Hos ArnstrÞm tror vi pÃ¥, at grÞn energi skal vÊre tilgÊngelig, gennemtÊnkt og tryg. Vi kombinerer solid hÃ¥ndvÊrksmÊssig erfaring med moderne energiteknologi, sÃ¥ du fÃ¥r et solcelleanlÊg, der passer prÊcist til dit hjem, dit forbrug og din fremtid. Som autoriseret el-installatÞr og VE-godkendt virksomhed leverer vi hele lÞsningen – fra rÃ¥dgivning og projektering til montage og el-arbejde – alt udfÞrt af udvalgte specialister. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ Êrlighed, kvalitet og ordentlighed i alt, hvad vi gÞr. Derfor er vores vigtigste mÃ¥l, at du fÞler dig tryg og velinformeret hele vejen gennem processen. ArnstrÞm – energi gjort intelligent.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

291件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Vi har siden februar 2024 haft elbil

Vi har siden februar 2024 haft elbil med en Clever-aftale, hvilket har vÊret en velegnet lÞsning for os, da vi har et betydeligt kÞrselsbehov. Da vi begge nåede pensionsalderen, valgte vi at sÊlge vores helårshus og kÞbe et sommerhus. I den forbindelse begyndte vi at overveje, om et solcelleanlÊg kunne vÊre en fordelagtig investering.

Vi undersÞgte derfor flere udbydere og havde dialog med mange af dem. Den mest grundige og forståelige gennemgang af solcellernes funktion og den forventede effekt på vores elregning fik vi hos ArnstrÞm. På den baggrund valgte vi at indgå en aftale.

Den 17. februar 2026 blev strÞmkabler trukket, og inverter samt batteri installeret. Solpanelerne blev monteret cirka 14 dage senere, da sneen var smeltet af taget. Hele installationen fungerede herefter upåklageligt.

Der opstod dog en enkelt udfordring undervejs, idet alle materialer blev aflÊsset midt i vores indkÞrsel. Dette skyldtes ikke ArnstrÞms egen chauffÞr, men en ekstern vognmand, som formentlig havde travlt. Det medfÞrte, at vi måtte lade bilen i den nÊrmeste by et par gange. ArnstrÞm kompenserede os imidlertid mere end tilstrÊkkeligt og beklagede den ulejlighed, vi havde oplevet.

Samlet set har vi haft en meget positiv oplevelse. ArnstrÞm fremstår som en professionel og imÞdekommende virksomhed, der tager sig god tid til sine kunder.

Maja og Bent

2026幎3月9日

Hej Maja og Bent

Tusind tak for jeres meget grundige og flotte anmeldelse – og ikke mindst de 5 stjerner! ⭐ Det betyder virkelig meget for os, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I fÞlte jer godt klÊdt på i beslutningsprocessen, og at installationen efterfÞlgende er forlÞbet godt og fungerer som den skal.

Vi beklager igen situationen med aflÊsningen i indkÞrslen – og er glade for, at vi fandt en lÞsning, I var tilfredse med. Det er vigtigt for os at tage ansvar, ogsÃ¥ nÃ¥r ting sker uden for vores egen direkte kontrol.

Tak for tilliden til os og for de pÊne ord – vi Þnsker jer rigtig god fornÞjelse med jeres anlÊg fremover ☀

Hele teamet hos ArnstrÞm

Installation og opstarts problemer med EMMA.

Montering af Emma på eksisterende Huawei solcelle anlÊg. Problemer I.f.m. opstart. Kunne ikke få kontakt til bil-lader. Så Amin fra firmaet fik lÞst problemet. En udsÞgt service og service i super top. Igen en god oplevelse med ArnstrÞm. Kan varmt anbefales. Problem knusere for undertegnede der er en EDB mongol

2026幎4月10日

Hej Karsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder utrolig meget for os! ⭐

Vi er rigtig glade for at hÞre, at Amin fik lÞst udfordringerne med opstarten og forbindelsen til billaderen. Det er prÊcis sÃ¥dan en oplevelse, vi gerne vil give – ogsÃ¥ nÃ¥r tingene driller lidt undervejs.

Tak for din anbefaling og for de pÊne ord – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Og bare rolig, du er langt fra den eneste, der synes det kan vÊre lidt teknisk – derfor er vi her 😊

ArnstrÞm

Hurtigt svar og afklaring.

Trods man kun kan skrive til dem omkring sine spÞrgsmål til fejl og mangler, så får man hurtig hjÊlp.

2026幎4月13日

Hej Danni

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥! ⭐

Vi er glade for at hÞre, at du oplever hurtig hjÊlp, når du rÊkker ud til os. Vi arbejder hele tiden på at gÞre det nemt at få fat i os, og din feedback tager vi selvfÞlgelig med videre.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstÃ¥r noget – vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe 😊

Ejer

Alt blev som aftalt, god kommunikation fÞr og under installationen (ekstra 5kWh batteri på eksisterende anlÊg).

2026幎3月27日

Hej Mogens

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os at hÞre, at alt forlÞb som aftalt, og at du oplevede god kommunikation både fÞr og under installationen. Det er noget, vi arbejder meget bevidst med.

Tak fordi du valgte os til udvidelsen af dit anlÊg – og hvis der er noget, vi kan gÞre endnu bedre fremadrettet for at ramme de 5 stjerner, hÞrer vi meget gerne fra dig.

Fremragende oplevelse med opsÊtning

Fremragende oplevelse med opsÊtning, tilslutning og div. gravearbejde / kabelfÞring i forbindelse med solceller, absolut en elektriker vi bruger igen og fremover.

2026幎3月30日

Hej BjÞrn

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – bÃ¥de med opsÊtning, tilslutning og gravearbejdet. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at alle dele af processen spiller, sÃ¥ det er fedt at hÞre, at det er lykkedes hos dig.

Og ikke mindst tak for tilliden til at ville bruge os igen – det betyder virkelig meget!

Hurtig og professionel service

Meget hurtigt svar og lÞsning på opstået problem

2026幎3月30日

Hej Poul

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede både hurtig respons og en effektiv lÞsning på dit problem. Det er noget, vi prioriterer hÞjt i hverdagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌

Sådan skal det gÞres..!

Sådan skal det gÞres!

I et mildest taget broget solcelle marked, står ArnstrÞm efter min mening, som eneste rigtig seriÞse rådgiver og installatÞr af moderne grÞnne energilÞsninger.

Fra fÞrste kontakt med Daniel, til besÞg og gennemgang af projektet (incl. fremvisning af produkter), installation med bla. Emil & Kazim, styring fra projektkontoret med Kasper, var der bare styr på alle detaljer og processer.

Vi stillede mange og hÞje krav til installationen/ROI og alle blev de indfriet, med god dialog, realisme og forståelse (de tÞr også rådgive dig vÊk fra lÞsninger, når de ikke mener det passer på dit setup).

De fejl/skader der opstod undervejs, blev med det samme italesat og en lÞsning blev fundet omgående, igen super professionelt.

Team ArnstrÞm, har efter min mening fundet formlen for hvordan rådgivning, service og teknologi leveres efter en enormt hÞj standard.

2026幎3月24日

Hej Thomas

Tusind tak for din meget grundige og flotte anmeldelse – det sÊtter vi utrolig stor pris pÃ¥!

Det betyder meget for os, at du har oplevet hele forlÞbet som professionelt og gennemtÊnkt fra start til slut. Vi lÊgger stor vÊgt på Êrlig rådgivning, hÞj kvalitet i udfÞrelsen og god dialog hele vejen, så det er rigtig fedt at hÞre, at det også er sådan, det bliver oplevet hos dig.

Jeg sÞrger for at give din ros videre til Daniel, Emil, Kazim og Kasper – det vil de helt sikkert blive glade for!

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En kÊmpe succes - tak til ArnstrÞm

Alt fra tilbud til fÊrdig montering og idriftsÊttelse var ovenud tilfredstillende. En kÊmpe fornÞjelse og kan kun give min bedste anbefaling

2026幎3月27日

Hej Preben

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak for din anbefaling – den sÊtter vi stor pris pÃ¥!

ArnstrÞm teamet

Hele vejen igennem super service.

Hele vejen igennem super professionelle. KÞbte mit anlÊg som gÞr det selv-lÞsning, og selvom dette normalt ikke var noget de gÞr sig i, så gik alt bare helt efter planen. Alle aftaler overholdt, super vejledning og service lige fra Marcus som sÊlger, til Louise som tog sig af det praktiske efterfÞlgende. Kun rosende ord herfra.

2026幎3月25日

Hej Thomas

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 🙏

Det er isÊr fedt at hÞre, at din gÞr-det-selv lÞsning forlÞb så godt. Vi gÞr os umage for at finde lÞsninger, der passer til den enkelte kunde, så det glÊder os, at det hele gik som planlagt.

Jeg sÞrger for at give din ros videre til bÃ¥de Marcus og Louise – de bliver helt sikkert glade for det 😊

Tak for tilliden og de pÊne ord!

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, Alt var som det skulle vÊre ,der er ikke noget at klage over.

2026幎3月13日

Hej med dig

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at hÞre, at alt forlÞb som det skulle, og at leveringen var hurtig. Vi gÞr os umage for at levere en god oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget for os at få den feedback.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l senere 🙌

Hele teamet hso ArnstrÞm

Hurtigt forlÞb fra bestilling til

Hurtigt forlÞb fra bestilling til levering og opstart
De aftalte tidspunkter blev overholdt👍😊

2026幎3月12日

Hej med dig

Tuuusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft et godt og effektivt forlÞb – og ikke mindst at tidsplanen blev overholdt som aftalt 👍😊 Det er noget, vi ved er vigtigt.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l undervejs 🙌

God onboarding.

God onboarding.
God information om detaljerne i tilbuddet.
Nemt at gennemskue hvad det er man får.
Altid hurtige svartider og opfÞlgning.
Alt virker som det skal.
EfterfÞlgende mulighed for at stille spÞrgsmål til de tekniske detaljer.

2026幎3月20日

Hej Caspar

Tusind tak for din flotte anmeldelse⭐

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi gÞr os umage for at gÞre tingene gennemskuelige og vÊre tilgÊngelige, så det er virkelig fedt at hÞre, at det er lykkedes.

Du er selvfÞlgelig altid velkommen til at rÊkke ud, hvis der dukker flere spÞrgsmål op undervejs.

Tak fordi du valgte os!

Support i topklasse

Fik super god hjÊlp og svar på en masse spÞrgsmål, af en meget kompetent person

2026幎3月19日

Hej SÞren

Mange tak for din anmeldelse ☀

Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et god hjÊlp og svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l – det er prÊcis det, vi gerne vil levere hver gang.

Og tak for de pÊne ord om vores kollega, det sÊtter vi stor pris på!

Team ArnstrÞm

God forhandling og nÊsten perfekt levering

Installationen var planlagt i god tid, og startede som aftalt, men pga vejr og forsinkelser fra ugen fÞr, så blev projektet fÞrst afsluttet 3 dage senere og her var kommunikationen ikke helt i top men acceptabel. Virkelig flinke og fleksible håndvÊrkere ifht de udfordringer der mÞdte dem.

2026幎3月6日

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet forlÞbet som lyttende og ordentligt – og at vi sammen fandt en lÞsning, der gav mening for dig. Og ogsÃ¥ stor tak for de pÊne ord om vores montÞrer, det bliver de virkelig glade for.

Du har helt ret i, at kommunikationen kunne have vÊret bedre i slutningen. NÃ¥r tidsplanen skrider pga. vejr og tidligere forsinkelser, sÃ¥ er det ekstra vigtigt, at vi er tydelige undervejs – og det tager vi med os videre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Installation af ekstra solcellebatteri

ArnstrÞm skrev og foreslog at kÞbe batteri. Det gjorde vi og de kom og satte det op som aftalt. God service fra start til slut som altid

2026幎3月9日

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌

Vi er utrolig glade for at hÞre, at bÃ¥de rÃ¥dgivning, planlÊgning og installation af dit ekstra batteri levede op til forventningerne. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at vÊre proaktive og sikre en god oplevelse hele vejen igennem – sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at det ogsÃ¥ er sÃ¥dan, du har oplevet det.

Tak fordi du valgte os igen – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Team ArnstrÞm 🔆

I forbindelse med at vi skulle

I forbindelse med at vi skulle investere i et 20 kWh solcelleanlÊg med tilhÞrende batteri fik vi et godt og meget gennemarbejdet tilbud fra ArnstrÞm, med en ligeledes skarp pris. Herefter blev der aftalt en mÞde på min ejendom hvor komponenterne der var i tilbuddet blev forevist og der blev lagt en plan for en evt. kommende opsÊtning af anlÊgget. Alt foregik meget professionelt og ordentligt.
At vi efterfÞlgende valgte at gå med et lokalt firma der ligeledes havde gjort det rigtigt skyldes udelukkende en vision om at handle lokalt, hvis muligt.
Jeg kan kun anbefale ArnstrÞm som får 5 flotte stjerner for deres flotte arbejde med tilbuddet og deres gode personlige betjening!

2026幎3月3日

KÊre Andreas

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for de 5 stjerner – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede rådgivningen omkring tilbuddet som professionel og grundig. Selvom I valgte en lokal lÞsning, har vi fuld forståelse for Þnsket om at handle lokalt, og vi er meget glade for, at I alligevel vil anbefale os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og skulle vi kunne hjÊlpe jer i fremtiden, er I altid meget velkomne til at kontakte os.

Hurtig og problemfri opsÊtning

Hurtig og problemfri opsÊtning, en tagplade blev knÊkket, men jeg havde en ny på lager

2026幎3月4日

KÊre Robert

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede installationen som hurtig og problemfri. Vi beklager selvfÞlgelig, at en tagplade blev knÊkket under arbejdet, men er glade for, at det kunne lÞses hurtigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

ArnstrÞm

Alt kÞrte på skinner. Fra sÊlger til fuldfÞrt arbejde. Har lidt problemer med min App. Men det lÞser sig nok.

2026幎3月7日

KÊre kunde

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Det glÊder os at hÞre, at hele forlÞbet fra salg til fÊrdigt arbejde er gÃ¥et godt. Skulle der fortsat vÊre udfordringer med appen, er I meget velkomne til at kontakte os – sÃ¥ hjÊlper vi gerne med at fÃ¥ det til at fungere helt optimalt.

Tak for tilliden til os.

Jeg kÞbte et anlÊg med 20 stk

Jeg kÞbte et anlÊg med 20 stk. 460 watts solceller samt et Emaldo batteri på 15KW i Marts sidste år.
Uden egentlig at have sat mig ind i hvordan jeg kunne gå ind og lÊse på min produktion af el - fandt jeg fÞrst ud af her ved årsskiftet at mit anlÊg formentlig kun havde produceret på de 14 solceller.
Det pr marts 2026 nu lavet og pr kulance har ArnstrÞm gået med til at sÊtte 4 colcelle paneler ekstra op som kompensation.
Super service og tak til dig Amin.

2026幎3月13日

KÊre Hans

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er selvfÞlgelig kede af, at anlÊgget ikke fra starten producerede som forventet, men vi er meget glade for, at vi sammen fik fundet en god lÞsning. Det betyder meget for os, at du oplever, at vi tager ansvar og sÞrger for, at tingene bliver bragt i orden.

Tak for de pÊne ord – og jeg skal nok sÞrge for at give rosen videre til Amin.

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med dit solcelleanlÊg fremover.

ArnstrÞm-teamet

Perfektion

Det er som altid en fornÞjelse at blive serviceret af jer

2026幎3月12日

KÊre Claus

Mange gange tak for de fine ord! 😊

Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever vores service som en fornÞjelse – ogsÃ¥ nÃ¥r vi hjÊlper igen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og ser frem til at hjÊlpe dig fremover.

Team ArnstrÞm

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。