レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

VARNING! Boets bildemo skickar ut ogiltiga fakturor för saker som Àr retunerade som sedan skickas till tingsrÀtt för att dom vÀgrar ta sitt ansvar, gÃ¥r heller ej att nÃ¥ via telefon eller mail. UN... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Schyssta medarbetare som gör allt för att vara kunden till lags. BestÀllde nya strÃ¥lkastare till min Saab 9-3 efter mailkontakt dÀr jag frÃ¥gade efter tillverkare och massa annat. Deras kundtjÀnst... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta bolaget att handla med. De bestÀller delar frÃ¥n utlandet medan bÃ¥de du och din kund fÃ¥r vÀnta – hur lÀnge som helst verkar det som. NÀr delen vÀl kommer vÀgrar de dessutom ta tillbaka den. Rikt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Rena skiten, bestÀllde efter reg plÃ¥t, fÃ¥r en del som inte passar sedan nÀr jag vill returnera skiten sÀger dem att dem har en som passar dÃ¥ skicka dem en likadan som tidigare. Sluta med att jag fick... もっず芋る

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Leverar snabbt, men det Àr också i stort sett allt

Efter att ha lÀst på trust skickades pengarna till mig ca 20 minuter efter att det fanns tillgÀngligt att lÀsa, men det Àndrar inte mitt uttalande hÀr, har köpt delar tidigare från bildelsbasen och flera av dem har hört av sig för att sÀga att de kan skicka i ett paket för att spara pengar åt mig. Att boets bildemontering Leverar snabb Àr en stark sida inget snack om den saken, det jag bestÀllde var det som fanns i bestÀllningen.
Men det anmÀrkningsvÀrda var att jag köpte två delar, betalade frakten för dessa två, de skickades i en leverans och killen har mage att sÀga att det Àr materialkostnader som emballage och en större kartong mm i och med att godset tar mer plats.
180kr material på en bit på strax över 22cm lång ihopsatt med den andra biten på samma lÀngd och total diametern på ca 3-4cm (två stycken gÀngstÀnger kan vi kalla det och frakten nÀmndes inte ens så den sågs nog som gratis? Skrattretande.
Riktigt dåligt att plocka ut 180kr från kund utan att lÀgga de pengarna sjÀlv utan bara rena vinstpengar.
Riktigt dåligt, sÀger mycket om hur andra upplevt sina köp och krångel för Àven om det bara var 180kr så var det vÀrt att inte kunna stå för felet till en början och bara försöka sno åt sig någon annans pengar.
DÀrav kommer detta stå med hÀr, så alla kan göra som jag gör om man nu vill det, att man hellre tar en del från annan Bildelsfirma och hellre betala en extra slant för att slippa krångel och oÀrlighet.

2025幎4月17日
5぀星のうち1の評䟡

Vi har köpt en del frÃ¥n Boets

Vi har köpt en del från Boets Bildemontering som verkade vara Falsk/eftermarknad och den funkar ej, vi ringde dom för att skicka tillbaka den men dom tar ej emot den. Dom försöker hitta på grejer bara för att inte ta emot delen tillbaka. Köp inte , ni kommer bli lurad. REKOMMENDERAR EJ

2025幎3月26日
5぀星のうち1の評䟡

FörvÀnta dig ingen hjÀlp eller pengar tillbaka.

Handlat av detta bolag och råkade ute för en felaktig del. Dom vÀgrade att först att lösa garantin, nÀr dom efter mycket om och men (5 månader..) Àntligen godkÀnde denna (som var sjÀlvklar) då vi skickade bild på lÀckage från början. Har fortfarande efter 6 månader inte fått tillbaka pant avgiften dom tog ut..

2025幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Ohederligt bemötande och falska avgifter!

Varning för Boets Bildemontering – Ohederligt bemötande och falska avgifter!

Jag vill starkt avråda alla från att handla från Boets Bildemontering. Jag bestÀllde en reservdel för 2 500 kr, men den visade sig vara trasig vid ankomst. Efter att ha returnerat varan och skickat tydliga bildbevis på skadan, vÀgrade de Àndå att betala tillbaka hela beloppet. IstÀllet lurade de mig på 800 kr genom att hÀvda att delen var felfri, trots bevis på motsatsen.

Trots upprepade försök att nå en lösning har deras kundservice varit nonchalant och ovillig att ta ansvar. Jag har nu anmÀlt Àrendet till ARN, men vill varna andra konsumenter för deras bedrÀgliga affÀrsmetoder.

Om du vÀrdesÀtter Àrlig handel och trygg e-handel – hÃ¥ll dig borta frÃ¥n Boets Bildemontering!

2025幎2月2日
5぀星のうち5の評䟡

Boets tog ansvar och löste stomavgiften

EDIT: Efter mitt omdöme fick jag snabbt återkoppling från Kristoffer som bad om ursÀkt för upplevelsen hos dom. Han var tillmötesgående och fixade snabbt en kreditfaktura och vi fick tillbaka vår stomavgift. Det tackar vi för och jag Àr nu nöjd med upplevelsen! Dieselpumpen funkade bra och det var snabb leverans.

TyvÀrr vÀldigt missnöjd hur dom skötte mitt Àrende. Köpte en renoverad dieselpump dÀr dom la på en stomavgift på 3000:- som jag skulle få tillbaka nÀr jag skickade in min gamla stomme. Jag skickade tillbaka min gamla stomme, exakt enligt instruktionerna i rimlig tid. Kan se via postnord att dom mottagit dieselpumpen. Hör inget från dom inom 7 dagar från att dom mottog dieselpumpen. Ringer och frågar hur det går med hanteringen av det och då lovar dom att kolla upp och återkomma men får ingen återkoppling. Ringer upp 2 dagar senare och får samma svar. Ringer upp en tredje gång 2 dagar senare och samma svar tills jag tillslut ger upp.

Extremt missnöjd med hanteringen och vÀldigt oengagerade att hjÀlpa till. Hade jag vetat att dom inte skulle återbetala stomavgiften hade jag lika gÀrna kunnat behålla dieselpumpen. Nu fick jag varken behålla den eller avdrag på 3000:- som dom lovade. Givetvis var fakturan såld till fortusfinance också... Rekommenderar ingen att köpa hos dom.

2024幎9月30日

BestÀllde katalysator på nÀtet

BestÀllde katalysator pÃ¥ nÀtet, fick ingen bekr. sÃ¥ ringde o kollade, jo ordern hade gÃ¥tt igenom. Dagen efter kom en kred.upplysning men ingen bekr. Ringde dagen efter, nej det finns ingen order!!! Fick hjÀlp via telefon. NÀr katten kom passar ej flÀnsen mot frÀmre rör trots packningen som lÃ¥g med var ok. Det var inget fel pÃ¥ deras delar fick jag till svar. En nassa borra, slipa/fila som extrajobb. Tog 4veckor att fÃ¥ tillbaks pengarna för stommen trots 4-5@ samtal plus mejl. KÖPER INGA MER DELAR DÄR. Oseriöst företag. FÃ¥r ni problem!! JA DÅ BLIR DET PROBLEM. Fasaden dom visar upp Àr ett tomt skal. Tomt och innehÃ¥llslöst. Otroligt besviken.😡😡😡😡

2024幎8月19日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ jag inte kunde betala med mitt

Då jag inte kunde betala med mitt Mastercard (Debit) så bad jag kundtjÀnst om deras Bankgiro-nummer som de enligt köpvillkoren har.
Men jag fick inget Bg-nummer utan istÀllet kom detta via ett mail som INTE går att besvara eller stÀlla fler frågor ifrån:

Hejsan! Har du problem att göra bestÀllning på nÀtet så vÀnligen ring in till oss på ****-***** så hjÀlper vår kundservice avdelning dig att göra klart en bestÀllning Mvh KundtjÀnst.

Jag hade inga problem med att lÀgga en order utan problemet var att BETALA för denna bestÀllning, vilket hade varit enkelt om jag haft ett Bg-nummer eller att de accepterat Mastercard's Debit-kort.

Då jag har en gammal hörselskada så skulle det krÀvas att jag köper en telefon, startar ett abonnemang och sedan lejer någon som kan prata i den om jag skall få ett svar på min fråga.

Kan/orkar man inte svara på en enkel fråga så får man ju heller inte sÀlja något.

Till Boets bildemontering, TÀnk på:
Ett gott rykte Àr svårt att få men vÀldigt lÀtt att bli av med.
Ett Dåligt rykte Àr vÀldigt lÀtt att få men i princip omöjligt att bli av med

2024幎7月15日

Riktigt vÀrdelöst företag

Riktigt vÀrdelöst företag. Har jagat dom i 2 månader ang att få tillbaka mina pengar nÀr jag gjort en retur till dom.

Rekommenderar att inte köpa saker ifrån dom.
För så dålig service har jag aldrig varit med om innan.

2023幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde ett bromsljus till en Audi i

BestÀllde ett bromsljus till en Audi i bakluckan klassades som ny produkt nÀr den levererades så saknades tÀcklocken för skruvarna pratade med sÀljsidan och dom sa att det naturligtvis skulle ingå, blev kopplad till reklamation men dÀr var det stopp han hÀnvisade bara att det inte finns några lock på deras bild men hur monterar bromsljuset med två hål rakt in i bakluckan helt kass reklamations avdelning.

2023幎3月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ