Jag var lite missnöjd med att jag inte fick kontakt med dom, men det visade sig sedan att allt var ett missförstÃ¥nd. Den text jag skickade över och som dom satte musik till blev nÃ¥got helt magiskt.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hatte leider zweimal ÃŒberwiesen und trotz mehrmaligen Anschreiben keine Reaktion. Nach der Einsternebewertung kam prompt eine Antwort. Geld wird zurÃŒck ÃŒberwiesen mit der Bitte die Bewertung zu ÃŒbe... ãã£ãšèŠã
Jag Àr nöjd med musiken jag fick , det Àr speciellt spÀnnande hur min dotter kommer att reagera nÀr hon spelar upp denna, ni Àr sÃ¥ duktiga för att skriva ihop de raderna som jag lÀmnar till er om min... ãã£ãšèŠã
Det gÃ¥r nog att hitta andra tjÀnster som kanske Àr billigare men troligen inte lika smidiga. Med ett par enkla steg fick vi en fantastiskt bra lÃ¥t. HÀrlig sÃ¥ngröst bra beat och en bra refrÀng. Vet int... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welcome to GiftyTune â the place where your fondest memories are transformed into magical music! Are you looking for the perfect gift that truly touches the heart? We at GiftyTune believe that the absolute best gifts aren't physical items, but emotions and memories that last a lifetime. That is exactly why we have created a service that allows anyone to give a completely unique, custom-made, and professionally produced song to someone they love. Whether you are celebrating a birthday, a wedding anniversary, a graduation, or just want to make a pure declaration of love, we help you put words and melodies to your unique story. You simply share your favorite shared memories, funny details, inside jokes, and what that special person truly means to you. From your story, we then create a complete, personalized song in the exact musical genre you desire. You can choose from a wide variety of styles, ranging from atmospheric acoustic ballads and powerful gospel, to modern pop, rock, and upbeat R&B. Our passion is to deliver music of the absolute highest quality that sounds like it was taken straight from the radio charts, but with lyrics that are one hundred percent personal to the recipient. The final result is an unforgettable musical experience that is guaranteed to bring out laughter, goosebumps, and tears of joy. It is never just a song; it is a loving tribute beautifully wrapped in music. Let us help you create a memory for life. Experience the magic with GiftyTune and give the most personal, unexpected, and heartwarming gift anyone could ever receive!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Annorlunda, Fyndig, och Personlig gåva
En Annorlunda, Fyndig, Rolig och Personlig gåva till nÀra och kÀra!
Fantastiskt bemötande
Fantastiskt bemötande, mycket vacker sång och trÀffsÀkert, rekomenderar stort. Maken som blev "utsatt", mycket nöjd, rörd, tacksam och lycklig."
Hur ni fick ihop texten sÃ¥ fint ochâŠ
Hur ni fick ihop texten så fint och snabb leverans. Supernöjd!
Otroligt nöjd
Jag var lite missnöjd med att jag inte fick kontakt med dom, men det visade sig sedan att allt var ett missförstånd.
Den text jag skickade över och som dom satte musik till blev något helt magiskt. Kan inte med ord beskriva hur glad jag Àr över sången.
Kan varmt rekommendera detta företag.
Blev rörd av att höra hans personliga
Min fru blev vÀldigt rörd och glad
Min fru blev vÀldigt rörd och glad. Texten stÀmde vÀldigt bra.
Rekommenderar
Rekommenderar verkligen att göra en låt till sina nÀra och kÀra dom blir så glada.
Fantastiskt bra gjort.
Fin låt och leverans som utlovat
Fin lÃ¥t och leverans som utlovat. Mycket nöjdð
LÃ¥ten blev fantastisk och mannenâŠ
Låten blev fantastisk och mannen överraskad, glad och rörd.
SÃ¥ bra gjort...
Ãr riktigt nöjd
Hatte leider zweimal ÃŒberwiesen undâŠ
Hatte leider zweimal ÃŒberwiesen und trotz mehrmaligen Anschreiben keine Reaktion. Nach der Einsternebewertung kam prompt eine Antwort. Geld wird zurÃŒck ÃŒberwiesen mit der Bitte die Bewertung zu ÃŒberdenken.
An mir lag es nicht, bitte das nÀchste Mal frÌher reagieren.
Trotz allem der Song ist Mega und war eine tolle Ãberraschung
fantastisk Ai app
Pedà modificaciones de la canción en laâŠ
Pedà modificaciones de la canción en la que no se escuchaba totalmente, ya que sólo puedes escuchar un trozo del principio. Esas modificaciones no llegaron todavÃa, ya no estoy en tiempo de hacer el regalo de cumpleaños previsto. Mala experiencia.
Helt underbart att fÃ¥ skapa en lÃ¥t ochâŠ
Helt underbart att få skapa en låt och ge till min dotter. Många tårar av glÀdje
Allt blev toppen. Tack!
Allt, innehåll och musik, blev jÀttebra. Mormor och barnbarn blev mycket nöjda.
Bra.
Bra. Tack. Fin melodi, fin text. Men blev lite fel i texten Àven med korrekt data in till er.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã