レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... もっと見る

企業情報

1. レストラン
  2. アメリカ料理店
  3. ファースト フード店
  4. フード コート
  5. ハンバーガー店

当該企業による記述

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ja man skal jo gi en stjerne

Ja man skal jo gi en stjerne.
Første og sidste gang.
Bløde og kolde sødkartoffel fritter i stedet for almindelige fritter
Kolde burgere og klistret ind i fedt så ingen lækker smag. Det var en dyr bid
Betalte for ekstra ost i den ene burger det fik vi heller ikke.
Skriver på Messenger da man ikke kan ringe til dem og en Søren som svarer mener Wolt bærer skylden for at maden er kold. Men hvad med alle fejlene.
Bestilte i Allerød

2024年6月5日

Hele familien nød maden

Hele familien nød maden. God kvalitet og god smag. Fantastisk med en hel simpel børneburger. Kunne være dejligt hvis man til de dyreste burgere havde mulighed for at vælge en grovere bolle. Restaurant i Allerød.

2024年5月3日

Please don’t smash it

Please don’t smash it! Den klart bedste bøf på det danske marked og skal bare forblive saftig og hel…. God bolle, god sauce og spiller sgu!

US Diner værdig milkshake!

De sødeste gutter i Lyngby! Joe’s - bare mega meget bedre!

2024年4月13日

Mega god burger.

Mega god burger.. super venlig og kompetent service på Helsingør madmarked !! Brugte “Niche” voucher med drikkevare.. men ingen drikkevare inkl, da jeg brugte voucher, selvom det stod på voucher…. Derfor ikke 5 *!

2024年3月21日

Tør som savsmuld.

Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én stakkels ung mand på arbejde, som skulle jonglere mellem wolt-bude, kundekontakt og køkkenet. Dårlig ledelse. Maden blev selvfølgelig derefter og vi kom således hjem med tre knastørre burgere - både bøffer og boller. Børneburgeren bestod af tør bolle, tør bøf og ketchup - that’s it?!? Fritterne var ligeledes tørre, kolde og gummiagtige. Alt i alt en superskuffende oplevelse, som på ingen måder kalder på en gentagelse.

2024年2月8日
5つ星のうち4の評価

Jeg fik classic vegetar burger menuen

Jeg fik classic vegetar burger menuen. Den var virkelig lækker, maden bliver lavet friskt, de brugte ikke madvarer som havde stået “klar”, men råvarer der var friske og blevet lavet efter bestilling. Det eneste der var et minus, var at man får en dåsecola til menuen, hvor jeg troede det var en større cola. Men ellers god oplevelse. Virkelig lækker mad.

2024年2月2日

Saftig

Saftig, lækker og velsmagende. Vi købte to burger menuer med levering. Ordren var let via app, betaling fungerede, hurtig levering til døren og maden var lækker. Tak for mad, Bøff Allerød

2024年1月20日
5つ星のうち4の評価

Rigtig gode burgers og også veggie…

Rigtig gode burgers og også veggie burger — endelig nogle der laver en velsmagende veggie. Eneste minus var pomfritter — kedelige :-( Men det andet virkeligt godt. Og hurtig og venlig betjening!

2024年1月7日

Trustpilot エクスペリエンス