Jeg må sige, at det har været både utrygt og irriterende at handle online med jer. Og virkelig kritisabelt at jeg selv skulle henvende mig, for at få pengene retur. Først umuligt at kommunikere med je... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har returneret et netkøb men får ikke penge tilbage. Boii sender kun standarsvar på email ('vi har modtaget din mail og vender retur hurtigst muligt') og ingen tager telefonen selvom man ringer i... もっと見る
Én stjerne – kun fordi man ikke kan give nul. Jeg har desværre oplevet præcis det samme som mange andre. Min returpakke blev leveret tilbage til Boii Studios den 17. juni, men jeg har stadi... もっと見る
The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Ringe kvalitet - går nemt i stykker
Købte et par bukser til 400 kr i butikken Odense. Bukserne holdte 1 gang vask og 1 gang på, så gik syningen bagpå. Ærgerligt når man ved siden af har betalt for oplægning, så er der ikke noget at gøre
Ringe kvalitet og kan ikke anbefales.

Nægter reklamationsret
Jeg købte en fin kjole i Boii Studios på Amagerbrogade som jeg skulle bruge til et krondiamantbryllup et par måneder senere.
Mens kjolen hænger på bøjlen, den dag den endelig skal bruges, lyner jeg lynlåsen ned og lynlåsen går i stykker pga. syningen ved taljen.
Jeg tager kjolen med tilbage til København og tager ind i samme butik hvor den er købt. Chefen i butikken tror ikke på mig og siger det må være enten fordi kjolen har været for lille (den var endda et nummer for stor til mig...) eller der er blevet revet i den.
Jeg fortæller flere gange hvad der er sket og at kjolen ikke er blevet brugt før, men hun siger også at fordi det er så længe siden, at den er købt så tror hun ikke på mig.
Jeg foreslår om den kan blive repareret men det er for dyrt siger hun. Hun forsøger at ringe rundt og høre om der er andre butikker der har den pågældende vare, men det er der desværre ikke.
Jeg får at vide, at den eneste mulighed er at få et tilgodehavende bevis. Så vidt jeg selv har kunne undersøge er dette i mod købeloven.
Jeg forstår ikke hvordan man kan anerkende at det er en fejl på kjolen siden man giver et tilgodehavendebevis, men samtidigt nægte at det er en fabriksfejl og derfor ikke giver pengene tilbage eller tilbyder at reparere kjolen?
Jeg har altid været glad for at købe kjoler hos Boii Studios, så jeg synes ærligt at det er super ærgerligt at dette er reaktionen hvis man er så uheldig at få en vare med en fejl.
1SEP23 opdatering:
Jeg ved nu ikke om jeg vil kalde det god kundeservice at nægte kunder deres reklamationsret, men tak for svaret...

Boiistudios からの回答
Rigtig dårlig kvalitet & man få ingen penge tilbage - hold jer væk herfra!
Rigtig dårlig kvalitet - en kjole er gået i stykker efter en almindelig vask (samme måde som jeg plejer at vaske alle de andre kjoler jeg har derhjemme, i en vaskepose, i 30 °C), blandt andet langs syningen, jeg har ikke nået at bære den en eneste gang! Kundeservice vil ikke godkende min reklamation efter en uge fra køb, så jeg fik heller ikke mine penge tilbage... Jeg fik en ny kjole i stedet for, og det samme skete igen - det sket aldrig med noget andet stykke tøj, jeg ejer. Jeg føler mig snydt, ingen butik har nogensinde behandlet min reklamation som Boii Studios. Når jeg læser alle de dårlige anmeldelser online, fortryder jeg nu, at jeg nogensinde kom ind i butikken. Hold jer væk herfra!
Opdatering fra den 24. august:
For at være helt klar: Jeg var faktisk i kontakt med butikkens leder (bare ikke med webshops kundeservice, som er åbenbart separate enheder), men de hjælpede mig ikke. I deres besvarelse skriver butikken nedunder: "Ifølge reklamationsretten har butikken ret til at reparere din defekte vare eller give dig en identisk, ny vare, hvis muligt, før en refundering er på tale." - Min anden kjole gik også i stykker, og Boii Studios vil ikke refundere mig eller reparere kjolen - dette er uacceptabelt. Det ser ud som om jeg bare smed 500 kr ud af vinduet... Butikken skrev også: "Hvis din nye kjole også er gået op i syningen, er du velkommen til tage kjolen samt din kvittering med ned i din nærmeste Boii Studios Butik, og personalet vil hjælpe dig derfra." - Det har jeg gjort (jeg ringede i går til butikkens leder) og hun ville stadigvæk ikke refundere penge eller reparere kjolen. Så jeg fik ingen hjælp, og dette er den værste kundeoplevelse, jeg har haft i mange år. Jeg anbefaler ikke butikken.

Boiistudios からの回答
Købte er par bukser som desværre var…
Købte er par bukser som desværre var for store. Jeg gav 400 kroner + 50 kroner for forsendelse. Altså 450 ialt. Jeg returnerede bukserne og fik 350 kroner tilbage. Jeg har altså betalt 100 kroner for ingenting. Utrolig dårlig stil og et sted jeg ikke anbefaler til andre. Æv!

Boiistudios からの回答
Købte et sæt som da heg kommer hjem kan…
Købte et sæt som da jeg kommer hjem kan mærke ikke lige var mig men finder så ud af at man ikke kan få sine penge tilbage, hvilket jeg synges er utrolig dårlig stil og må så nøjes med et tilgodebevis på en butik jeg virkelig skammer mig over jeg har støttet med mine penge.

Intentionelt snydende skiltning
Boii Studios er (som man kan se på anmeldelserne her på Trustpilot) udmærket godt klar over, at folk bliver snydt af deres skiltning, og det er simpelthen så lusket og uanstændig en taktik og kundeservice. Hele deres forretning går åbenbart ud på at snyde folk til at bruge penge hos dem, eftersom man heller ikke kan returnere det. Derudover er de flabede i deres kommunikation overfor kunder (som ses i deres svar her på Trustpilot) - simpelthen så uanstændigt. Nok er det tydeligt at se, at der står "alt udslag i butikken 50%", men intet sted er det markeret, hvor deres udsalgsvarer er placeret, hvorfor man naturligt tænker det gælder alle varer i butikken. I den tro, at tøjet var sat 50% ned, brugte min mor og jeg i dag 45 minutter på at prøve tøj i butikken, hvorefter vi beslutter os for at købe fire forskellige ting. Så viser det sig, det kun er stativet i det fjerneste hjørne, der er sat ned (hvor der ikke står udsalg markeret). Så vi må gå igen, uden at købe noget, og fraråde andre at købe noget samme sted.

fint
Købte et par øreringe, fin kvalitet og super fin indpakning. Gav mig lyst til at handle på hjemmesiden igen👍🏻 — men 50kr i fragt er altså for dyrt. Som var den billigeste mulighed.

Boiistudios からの回答
I do not recommend this store.
I visited one of the stores and saw that they had a piece of paper stating that everything is 50% off. When going in the store and they way the clothes were put on the racks, it did seem that everything was on sale, but apparently not. There were only very few, uninteresting items that were on discount. I found a really nice shirt though, which I bought in full price. Sometime after I regretted my purchase and went back to the store, to get the money back.
I was told that I could not get the money back, and they were sorry that I was not informed about their return policy and there was nothing to be done about it. If I had known this, I would not have bought the shirt.
What kind of store do not return money and do not inform beforehand? I will not recommend this store to anyone.

Forfærdelige oplevelse.
Hvis jeg kunne, ville jeg ikke engang give en stjerne.
Først bliver man snydt af deres såkaldte tilbud om 50% på alt i butikken. Dette omhandler kun en lille hylde bagerst i butikken.
Man har hellere ikke mulighed for at returnere sine varer og få penge retur.
Jeg vil ærligt ikke anbefalde nogen at købe noget der.

Jeg købte i går
Jeg købte i går d. 03/06 et par bukser fra butikken på strøget i Aarhus C.
Da jeg tager dem på i dag sprækker hele syningen i den ene side af benet.
Det er simpelthen ærgerligt at betale næsten 500kr for et par bukser i en så ringe kvalitet.
Da jeg kommer ind i butikken med bukserne og kvittering bliver jeg mødt med at de ikke kan gøre noget, - grundet at prisskiltet på bukserne er aftaget?

Boiistudios からの回答
Hverken 50% eller penge retur!
Jeg var i den nye butik i Aalborg, hvor der udenfor butikken står et skilt med "ALT i butikken 50%". Jeg købte derfor to shorts, med tanken om at få halv pris, af den pris som stod på mærket. De blev slået ind til fuld pris. Dagen efter ville jeg så have pengene tilbage, men dette kunne ikke lade sig gøre, hvilket jeg ikke var blevet gjort opmærksom på ved købet!
Jeg føler mig en smule snydt, da jeg hverken fik halv pris, som jeg regnede med ud fra skiltet, eller kunne få pengene tilbage 😭

Boiistudios からの回答
Kopivarer så langt øjet rækker
Jeg har aldrig i mit lange liv oplevet et mærke som boiistudios der kopierer meget fra andre store mærker som tekla og ganni (og mange flere)! Først var jeg helt i tvivl om hvorvidt det rent faktisk var de ´store mærker´, men kunne konstatere at det bare er en én til én kopi i virkelig dårlig kvalitet. Tænk at det overhovedet kan lade sig gøre i et land som Danmark!! Jeg opfordrer folk til aldrig at købe tøj på Boiistudios!

Boiistudios からの回答
Dårlig kundeservice og vildledende…
Dårlig kundeservice og vildledende udsalgs skilt!
Jeg var forleden i boii studio’s nye butik i Odense hvorpå man bliver mødt med udsalgs snildt hvorpå der står “ALT” nedenunder står der udsalg i butikken 50%
Jeg ender med at finde 10-15 stk tøj da jeg er helt sikker på at der er 50% i hele butikken. Først da ekspedienten bipper tøjet ind spørger hun om jeg godt er klar over at det ikke er det hele der er på udsalg - det vidste jeg så ikke. Det viste sig at det kun var 1!!!!! T-shirt der var udsalg på. Hun vidste godt at skiltet var misvisende. Hverken en undskyldning eller noget. Jeg har skrevet en mail til boii men intet svar fået. Jeg syntes det er så dårlig service . Ikke engang en undskyldning har man fået på mail.

Boiistudios からの回答
Dårlig kundeservice, 50kr ud af vinduet pga. billeder der ikke ligner produktet.
Jeg bestilte et vildt flot sæt (Anja og Andersen, begge i sea stripe)
På hjemmesiden ser man hvide, sorte, blå striber og der anes også en lidt knækket hvid i de striber. Da varerene kommer frem, er det ikke en knækket hvid, men gule striber. Jeg ønsker nu at returnere produktet, grundet det IKKE lever op til billederne på hjemmesiden. Dette skal jeg give 50kr for, hvilket jeg ikke synes er fair, for DE har brugt billeder der ikke ligner produktet. Jeg skriver så til dem, men de sender bare et screenshot af et zoom ind billede fra hjemmesiden, hvor man faktisk kan se at det er gulestriber. På deres hjemmeside, kan man IKKE zoom ind på billederne, i hvert fald ikke på telefon. Så har ikke haft mulighed for at se dette, og hvis man i øvrigt zoomer ind på billeder fra deres instagram, ser man IKKE de gule striber, kun en knækket hvid. Nu skal jeg så betale 50kr fordi der er brugt billeder, som ikke lever op til produktet i virkeligheden. Dårlig kundeservice!

Dårlig kundeservice!
Dårlig kundeservice!
Jeg købte en bluse til min søster, som ikke lige var noget for hende, og da jeg ville bytte den dagen efter, var det ikke muligt at få pengene tilbage. Det var jeg i den grad ikke blevet gjort opmærksom på ved købet. Jeg har nu fået et tilgodebevis, men har da ikke lyst til at købe noget fra dem igen efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot.
Meget utilfreds og hvad er det for noget at man ikke kan få pengene tilbage for noget, når man ikke har brugt det og endda har kvittering.
Det er lusket… Hold jer væk herfra!

super god oplevelse
super god oplevelse, fik min pakke rigtig hurtigt. Modtog også et net og et kort hvor der stod “Tak”

Super godt
Super godt! Der var virkelig hurtig levering. Med i pakken fik jeg også et gratis net og et håndskrevet kort hvor der stod “tak”. Jeg er virkelig tilfreds med alt!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。