Boiistudios レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg må sige, at det har været både utrygt og irriterende at handle online med jer. Og virkelig kritisabelt at jeg selv skulle henvende mig, for at få pengene retur. Først umuligt at kommunikere med je... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har returneret et netkøb men får ikke penge tilbage. Boii sender kun standarsvar på email ('vi har modtaget din mail og vender retur hurtigst muligt') og ingen tager telefonen selvom man ringer i... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Én stjerne – kun fordi man ikke kan give nul. Jeg har desværre oplevet præcis det samme som mange andre. Min returpakke blev leveret tilbage til Boii Studios den 17. juni, men jeg har stadi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... もっと見る

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

Dårlig kvalitet

Jeg købte et par bomuldsbukser og havde dem under 1 måned. Sygningen gik og da jeg ville aflevere dem til reklamation/reparation fik jeg at vide, at det ikke er en reklamation. Jeg er meget overrasket over dårlig service og især dårlig kvalitet!

2023年3月23日

Kære Julie

Det lyder meget besynderligt, da du har 2 års reklamationsret med en gyldig kvittering, hvorpå syninger der går op dækkes. Send os gerne en mail på shop@boii.dk med et tydeligt billede af syningen samt et billede af din kvittering, og vi undersøger sagen nærmere. Tak.

VH Boii Studios

Dårligt returret

Synes det er ufattelig dårlig kundeservice at man ikke kan få penge retur for varer købt i i butikken!!!!

2023年1月19日

Kære Lene

Det er ikke muligt at få penge retur ved køb i Boii Studios Butikkerne, som beskrevet på skilte i butikkerne samt på købskvitteringen. Det er op til fysiske butikker selv, om de tilbyder penge retur eller ombytning/tilgodebevis ved returnering.
Læs mere her: https://taenk.dk/raadgivning/rettigheder/bytte-og-returret-i-fysiske-butikker-hvad-er-dine-rettigheder

Det er altid muligt at få penge refunderet ved køb på Boii Studios Webshop, da kunden ikke har fysisk set eller prøvet den pågældende vare. Læs mere om online retur her: https://boiistudios.com/retur/

VH. Boii Studios

5つ星のうち5の評価

Lækkert tøj og hurtig levering

Købte to kjole og de fantastiske, jeg glæder mig til at have dem på. De virker som rigtig god kvalitet og størrelsen var perfekt! Der var hurtig levering. Ingenting at klage over fra min side:))

2023年1月12日

Kære Ida

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at kjolerne er et hit hos dig. Tak.

Hurtig levering

Har købt julegaven på webshoppen. Hurtig levering og en gave var med. Dejligt. Bukserne har endnu ikke været i brug, men forventer de lever op til prisen

2022年12月9日

Kære Jette
Tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på. Vi håber, du bliver glad for dine bukser og gaven.

5つ星のうち1の評価

Dårlig kvalitet og ubehagelig medarbejder

Aldrig køb tøj fra boii Studios og slet ikke den på Vesterbro!!!!! Personalet er vammelsøde når du skal købe noget men så snart der er reklamation er de ondskabsfulde og mistroiske. Fik af vide at det var min egen skyld at en bluse var gået i stykker trods jeg kun havde prøvet blusen hjemme.

2022年11月2日

Kære Julie

Tak for din henvendelse, vi sætter pris på alt feedback og vi vil tage din henvendelse videre.

5つ星のうち1の評価

Dårlig kvalitet og nedladende personale ved reklamation

Jeg har købt mange forskelige ting i Boii, men må indrømme, at det er slut nu. Igennem tiden har jeg oplevet flere gange, at varen man køber går i stykker nærmest ved første gang man har det på. Samme skete med min nyindkøbte vinterjakke, som sprækkede godt to uger efter købet.

Jeg henvender mig til Boii butikken på Vesterbrogade, hvor jeg bliver mødt med voldsom skepsis fra medarbejderne og en belæring om, at jeg ikke passer "godt nok" på mit tøj. Fuldstændig nedladende, fortæller medarbejderen mig, at hun synes min reklamation er tvivlsom og at hun synes, at jeg "kommer for tit og reklamerer". Ja, jeg har som sagt oplevet flere gange, at varen går i stykker første gang man har det på, det flækker i syninger, en knap ryger af mm. Det kan da aldrig blive min skyld, at jeres kvalitet er fuldstændig under al kritik.

Det er hvert fald sidste gang, jeg handler hos jer.

/Melissa

2022年11月4日

Kære Melissa

Vi sætter pris på din henvendelse og beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse i vores butik på Vesterbro. Vi har kvalitetskontrol på vores produkter. Størstedelen af vores styles er lavet af naturmaterialer, der ikke tåler ligeså meget slidtage som kemiskproducerede materialer, men føles meget mere behageligt på vores hud. Vi sætter pris på alt feedback omkring vores kvaliteter og vi vejleder vores kunder om pleje af produkterne.

Alle reklamationer bliver gennemgået og vurderet af den nærmeste leder med henblik på reklamationsretten.

5つ星のうち1の評価

Dårlig kvalitet og dårlig service ved reklamation

Jeg har købt en strik cardigan i Boiis popup shop i Aalborg. Anden gang jeg skal have den på opdager jeg et hul i den på bagsiden af ærmet godt 14 dage efter købet. Cardiganen er ikke vasket, da den ikke tåler maskinvask.

Jeg kontakter Boii over e-mail, da jeg kan se strikken fortsat kan købes på deres webshop, dog til dobbelt pris end jeg har givet. Reklamation kan blot ske inden for rimelig tid i henhold til købelovens regler.

Webshoppen fraskriver sig alt ansvar og oplyser, at de kun kan hjælpe med online køb, da butikkerne er en anden afdeling og anden ledelse. De videresender min mail til den ansvarlige Patricia i butikken, som jeg er i dialog med. Hun oplyser ud fra de billeder jeg har fremsendt, at købet ikke kan behandles som en reklamation, men er et uheld under brug og de derfor ikke kan give mig pengene retur. Jeg er dog velkommen til at kigge ind i butikken for en vurdering.

Jeg tager derfor ind i butikken, da jeg ikke har haft et uheld under brugen af cardiganen. Jeg bliver mødt af nogle søde unge piger i butikken. For det første ved de ikke hvem Patricia er og for det andet må de ikke behandle reklamationer og har ikke styr på reglerne på området, hvilket i sig selv er meget uprofessionelt.

De kontakter derfor Lise deres chef telefonisk som oplyser, at sagen ikke kan behandles som en reklamation - dette til trods for at sælger har bevisbyrden efter købelovens regler. Jeg oplyser dem om bevisbyrdereglerne og formodningsreglen i købeloven om, at hvis en mangel viser sig inden for det første år efter, at kunden har fået leveret varen, gælder der en ”formodning” om, at fejlen var til stede, da kunden fik varen leveret. Pigerne giver udtryk for, at det er almindelig kutyme, at kunder ikke får medhold i reklamationer.

Det er simpelthen så dårlig og uprofessionel service, hvor jeg nu står tilbage med en ubrugelig cardigan. Jeg synes det er ærgerligt at sagen skal trækkes så langt ud, at I kan nu se frem til at sagen indbringes for Forbrugerklagenævnet.

Jeg kan bestemt ikke anbefale at købe tøj hos Boii. Det virker ærgerligt talt som om det er anden sorteringstøj der bliver solgt til halv pris i butikken, og når kunder kommer at reklamere over fejl og mangler fraskrives alt ansvar.

2022年10月15日

Kære Cecilie

Boii Studios Aalborg er en lagersalgsbutik, som det fremgår på butikken samt på hjemmesiden, hvor alle informationer om butikkerne kan findes. Der er ikke tale om en popup shop i Aalborg, men en lagersalgsbutik der kun forhandler udsalgsvarer, udgåede styles og 2. sorteringer.

Boii Studios Webshop behandler alle online køb og butikkerne behandler butikskøb, hvor du bliver sat i kontakt med butiksledelsen, som du derefter havde en dialog med, din henvendelse blev undersøgt og du fik en afgørelse fra lederen.

Bøvl med returnering

Jeg havde returneret en vare, efter 14 dage kunne jeg ikke forstå, at jeg ikke havde fået pengene igen, derfor skrev jeg til Boii, som grundet ferie ikke havde modtaget min pakke, så den var blevet sendt retur til mig (det havde GLS lige glemt at fortælle mig). Jeg kontaktede kundeservice, og de beklagede, hvorefter jeg fik nyt returlabel og en gave af bl.a. et lækkert net. Nu har jeg lige modtaget min refusion. Så tak for en god håndtering sf situationen.

2022年9月27日

Kære Mette

Tak for din anmeldelse, og tak for din tålmodighed og forståelse omkring returforhindringer grundet ferie. Vi håber, du er blevet glad for din lille gave.

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds stamkunde i Boii…

Meget tilfreds stamkunde i Boii Studios. Altid et super flot og trendy udvalg af tøj og smykker i god kvalitet. Samt et super venligt og serviceminded personale.

2022年9月3日

Kære Gaia

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Tak.

Returnering er bøvlet

Først har de ingen størrelsestabel på deres hjemmeside, så man må gætte om man nu passer den størrelse man nu vælger. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke.

Dernæst har man 14 dages retur, hvilket er den lave ende for webshops. Så skal ting enten sendes til deres adresse (hvor de selvfølgelig ikke har en pakkelabel til) eller man kan aflevere den fysisk. Jeg står så på deres adresse og vil aflevere fysisk, men har glemt sedlen der skal med. Så har de ingen mulighed for at tage varen retur. Der er ikke mulighed for at skrive informationen fra min ordre ned og derefter returnere den.
Nu når jeg ikke returfristen fordi de ikke kan udvise en smule fleksibilitet, selvom jeg oplyste at det var sidste dag. Hold op hvor er det dårlig service!

Tilføjelse!
Da jeg kom hjem var retursedlen selvfølgelig en man skulle udfylde manuelt med ordrenummer, returårsag, osv, så forstår virkelig ikke hvorfor de nægtede at tage varen retur når jeg kunne have slået alle de nødvendige oplysninger op på min mobil og skrevet det ned på et stykke papir.
Jeg håber I også dækker de 40-50 kr som jeg nu skal bruge på at sende ordren retur til jeres adresse fordi I har skrankepaver ansat

2022年9月2日

Kære Anna

Du har modtaget en gratis returlabel og din returfrist er rykket, som jeg skrev i en mail til dig.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse og vi sætter pris på din henvendelse.

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig service og føler mig…

Virkelig dårlig service og føler mig snydt. Jeg har bestilt nogle kjoler og og nogen af dem passede ikke og det har jeg så returneret som det stod jeg skulle med omdeling og det hele. Så kommer pakken retur til mig igen fordi, der var ingen på adressen til at tage imod pakken. Når jeg ringer så er der ingen der tager telefonen og der er hellere ingen der svarer på de mange mails jeg sendte. Så nu er det godt 850kr som jeg blev snydt for af den virksomhed. Hold jer langt væk fra dem.

2022年9月2日

Kære Nadja

Kundeservice telefonen har holdt ferie i uge 34 og 35, som telefonsvareren forklarede. Telefonen er åben igen alle hverdage fra 9 til 16.

Vi sender gerne en gratis returlabel til dig, så du kan få refunderet dit køb. Skriv blot til shop@boii.dk og vi sender dig en returlabel.
Alle henvendelser til vores kundeservice mailadresse er besvaret, så tjek venligst din spammappe for mail fra os eller at du har sendt til den rigtige mailadresse.

Dårlig service

Købte en ring i butikken på Nørrebro, da jeg kommer hjem opdager jeg så at den er gået i stykker og det er den forkerte størrelse de har givet mig (fik dog desværre ikke bonen med) - en uge senere er jeg så på Østerbro og går ind i butikken der for at få den byttet. Men får af vide at det kan jeg kun gøre på Nørrebro… bor ikke i Kbh men over en time væk og er ikke så tit i Kbh. Så jeg skriver og høre om jeg evt. kunne bytte over nettet. Det kan man heller ikke… er meget uforstående overfor hvilken kæde der ikke kan finde ud af at deres butikker osv. arbejder sammen eller at man sælger en ødelagt og forkert ring, men ikke vil hjælpe ens kunder med at rette den fejl som de selv har lavet ! Nåede desværre ikke til Nørrebro inden reklamationen udløb..

2022年8月23日

Kære Caroline

Du har to års reklamationsret med fremvisning af din kvittering. Det er derfor vigtigt altid at gemme sine købskvitteringer fysisk eller via apps, der samlet kan gemme dine kvitteringer.

Boii Studios Webshop og Boii Studios Butikkerne er separate, dermed skal køb, herunder retur og reklamationer, foretaget i butik håndteres af butikkerne og omvendt med Webshop køb.

5つ星のうち2の評価

Træls kommentar fra butiksassistent

Træls kommentar fra butiksassistent. Østerbro

2022年8月21日

Kære Camilla

Vi beklager, hvis du modtaget en kommentar fra en butiksassistent, du ikke synes om.

Vi vil gerne modtage en mere beskrivende besked om episoden, så vi kan starte en dialog med vores ansatte. Du må gerne uddybe episoden herinde eller via en mail til os på shop@boii.dk.

Tak.

Meget dårlig service

Meget dårlig service , tilgodebevis kan ikke bruges og butiks personale forstår ik hvorfor, det er jo svindel Men hvorfor får man så et tilgodebevis når det ik kan bruges i butikken , det bliver udstedt i ???
Så i udsteder tilgodebeviser som ik kan bruges i lagersalsbutikkerne ? Men varen der blev returneret var købt i lagersalsbutik , det giver slet ik nogen mening og er da rigtig dårlig service fra jer af .
Tror da i skal tjekke op på lovgivning ang tilgodebeviser .
Forstår ikke forskellen på om det er lagersalg el alm butik man vil bruge sit tilgodebevis i , for mig som kunde er det ligesom penge ig der burde det da også være for jer ????
Forstår stadig ikke hvorfor man ikke kan bruge sit tilgodebevis til ekstra ordinære gode tilbud , men en ting er sikkert i får ingen anbefaling herfra og heller ik flere penge.

2022年8月14日

Kære Heidi

Vi beklager meget, hvis informationer om brug af tilgodebevis i vores butikker har været mangelfuld. Vores tilgodebeviser er gyldige i 2 år og kan benyttes i alle almindelige Boii Studios butikker, men ikke i vores Lagersalgsbutikker. Vi har en fast Lagersalgsbutik i Aalborg samt en midlertidig i Århus. Boii Studios Århus åbner snart op som en fin, ny almindelig Boii Studios butik, hvor tilgodeviser kan benyttes. Vores Boii Studios butik på Amagerbrogade, der også var midlertidig Lagersalg herover sommeren, er lukket pt, så der kan renoveres og dørene kan åbnes for en ny normal butik.

Tilgodebeviser kan benyttes i disse Boii Studios butikker: Nørrebro, Østerbro, Kron P og Vesterbro. Samt snart Århus og Amagerbrogade.

Tilgodebeviser kan ikke benyttes i Lagersalgsbutikker. Det er dermed Boii Studios Aalborg. Samt Boii Studios Århus, der henover sommeren er en Lagersalgsbutik, men vender snart tilbage som en helt normal butik, hvor tilgodebeviser kan benyttes igen.

Vi udsteder ikke tilgodebeviser i Lagersalgsbutikkerne. Men hvis du har købt og returneret varer i Boii Århus eller Boii Amagerbrogade før sommeren, så har de været normale butikker. Disse butikker har været midlertidige Lagersalgsbutikker henover sommeren, men bliver snart normale Boii Studios butikker igen, hvor man kan benytte sine tilgodebeviser.'

Vores Lagersalgsbutikker er butikker med ekstraordinære tilbud. Det kan være udgående varer, ekstra gode tilbud på udsalgsvarer, design samples og varer med små skønhedsfejl. Det er derfor ikke muligt at bytte varer købt med disse ekstra ordinære priser eller anvende tilgodeviser, som skiltet i butikkerne.

Vi håber, at dette gav afklaring på brug af tilgodebevis.

Dejlige butikker!

Dejlige butikker!
Næsten hele min garderobe er efterhånden fra Boii og jeg besøger altid deres forskellige butikker når jeg er i København og finder altid noget nyt og spændende jeg ikke kan undvære. Elsker deres farver og synes deres priser er meget fornuftige ift. andre steder jeg handler.

2022年8月4日

Kære Nynne
Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på hos Boii Studios.

Frygtelig kvalitet
Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned efter er der små huller langs ALLE syningerne. Købte dem så de sidder baggy, så ligegyldig hvilken stilling jeg laver så vil de stadig sidde løst, hvilket bare tydeliggøre hvor ringe kvalitet på bukserne er. Da jeg købe bukserne var de dejlig bløde i stoffet, men efter EN vask var den oplevelse lig med det modsatte - møg stive og ru…

2022年4月13日

Køb ALDRIG noget her. Aarhus

Køb ALDRIG noget her. Aarhus
Jeg købte et tørklæde og kom to dage senere for at returnere det. Der får jeg af vide, at de ikke giver pengene tilbage.
Det havde ekspedienten ikke fortalt mig ved købet, selvom vi stod og snakkede lidt tid.
Den nye ekspedient var fuldstændig afvisende overfor mine indvendinger om, at det havde man ikke fortalt mig. "Det står på bonen" - ja, og hvad hjælper det, når jeg har købt varen?
Så pegede hun på et lille hvidt skilt ved siden af kassen, hvor der med en skriftstørrelse 8 stod, at de ikke gav penge retur.
Efter meget brok fra mig måtte hun medgive "at det nok havde været god service at fortælle det ved købet"
Hun så ikke ud til nogensinde at ville nævne det for noget og angrede i hvert falde i butikkens del af miskommunikationen.
Jeg har nu et gavekort, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med. Jeg kommer ALDRIG til at sætte mine ben i den butik igen, og har heller ikke lyst til at sende mine veninder derhen.

2022年1月13日

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Jeg kunne ikke bytte en vinterjakke, som jeg havde købt under 24 timer tidligere. Det er ikke i orden ikke at orientere kunden om, at man ikke giver penge retur når der er tale om et forholdsvis stort køb. Jeg er sindssygt skuffet over at der findes sådan nogle forretninger i Danmark. Det virker bare lusket. Desuden er tøjet er alt for dyrt ift. kvaliteten.

2021年12月23日
5つ星のうち1の評価

Det er hermed sidste gang

Det er hermed sidste gang, at jeg sætter mine ben i en af deres butikken og jeg vil fremover frabede mig gaver fra denne virksomhed. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Måske ved at de først og fremmest lokker alle deres kunder ind i deres butik gennem falsk markedsføring. Derudover er størstedelen af deres tøj og smykker af virkelig ringe kvalitet og ofte er pasformen på tøjet dårlig (tyk og tynd). Vælger man stadig efter dette at købe nogle af deres vare, så bliver man mødt af så dårlig service ved, at man ikke har mulighed for at få sine penge retur og kun har 14 dages retur. Selvom jeg efter flere dårlige oplevelser efterhånden har droppet at handle der, så kørte jeg forbi deres lagersalg på Frederiksberg. Her købte jeg en kjole og fik af vide (fordi jeg spurgte) at kjolen godt ville kunne ombyttes. Da jeg så et par dage efter ville bytte det til en anden kjole derfra, så fik jeg af vide at det simpelthen ikke var muligt at gøre noget som helst. Jeg blev simpelthen så vred, men uden at lade det gå ud over de ansatte hang jeg kjolen tilbage, fordi aldrig skulle denne butik få en krone mere for så grotesk en måde at drive virksomhed på. Jeg har simpelthen så ondt af de mennesker der arbejder for dem, som hver dag skal stå til ansvar for denne måde at drive butik på. Service er det vigtigste man kan købe i en butik og det må jeg bare konstatere der ikke eksistere noget af i denne.

2021年12月15日

Kære Amalie,
Vi beklager at du har haft nogle dårlige oplevelser hos os, både med vores produkter og personalet. Vi forsøger kun at anvende naturmaterialer til vores styles, såsom viskose i stedet for polyester. Vores butikker og samt lagersalgs butikker har forskellige regler omkring bytte. F.eks. i butikkerne kan du godt bytte, men ikke få penge retur, men i vores lagersalg butikker kan man desværre ikke bytte, da det er et lagersalg med restvarer og andensorteringsvarer.
På webshoppen har du lidt andre regler og kan få penge retur.
Jeg beklager og ønsker dig en god dag.

Michael

Trustpilot エクスペリエンス