Jeg har for over 1 uge siden modtaget min pakke med en masse bold iskaffe. Indholdet i pakken var smurt ind i iskaffe, der var gået hul på 1 eller flere dåser. Det kan desværre ske. Jeg har efterf... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte BOLD protein raspberry bliss. Fin pris og hurtig levering, men det smagte som en meget vandet og syntetisk læskedrik uden den gode smag. Kan ikke anbefale protein drikken
Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, købte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, åbner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sædet og mit tøj. Fedt. Så kan man rense sæder.... もっと見る
企業が回答しました
Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at købe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. Føj, hvor er det nogle forfærdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af høj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nødvendig for at du kan forfølge dine drømme.
連絡先
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mega lækker smag i jeres iskaffer
Mega lækker smag i jeres iskaffer. I topper helt sikkert markedet - min nye ynglings!

Lækker drink
Lækker drink, det rammer et godt mellempunkt mellem en lækker is kaffe og et skud energi!

Fremragende!
Fremragende!
Helt klart en af de bedste is kaffe jeg har smagt - kan varmt anbefales

Bold Drinks ApS からの回答
Smagte Bold Iced Espresso og er…
Smagte Bold Iced Espresso og er fuldstændig solgt. Kommer til at drikke en del fremover.

Uden tvivl favorit iskaffe
Uden tvivl favorit iskaffe! Så god smag, og rigtig god størrelse

Fantastisk iskaffe!!
Fantastisk iskaffe!
Starter altid min dag med en iskold BOLD! Kan klart anbefales.

Top klasse iskaffe!!
Top klasse iskaffe, som kan drikkes til enhver given tidspunkt på dagen: Morgenkaffe, på arbejde & til fest.
Jeg har selv fundet på en cocktail, kaldt: “Bold Russian”.
Opskrift: White Russian, men udskift sødmælk med Bold.
Den får nye højder - Selv tak!

Fremragende
Simpelthen det bedste jeg har smagt i lang tid. Er du sindsyg det kan noget!

Super gode!
Super gode både Iced Espresso og Oat Iced Espresso. Jeg kunne købe mig fattig i dem! God størrelse også!

Bold Drinks ApS からの回答
Jeg smagte bold for første gang
Jeg smagte bold for første gang, og det er virkelig lækkert! Plus man kan mærke det hjælper, når øjnene begynder at blive trætte.

Bold Drinks ApS からの回答
De kørte kampagne hvor man ville få…
De kørte kampagne hvor man ville få sine penge retur pga lang leverings tid…. her 1/2 år efter venter jeg stadig på mine retur penge. Har været i kontakt med kunde services flere gange uden held. Desuden fik jeg 30% rabat ved næste køb. Men da jeg ville købe med rabat koden virkede den ikke .

Bold Drinks ApS からの回答
Jeg modtog intet i tre måneder
Jeg modtog intet i tre måneder, selvom jeg havde månedsabonnement. Jeg kontaktede Bolds kundeservice igen og igen, men de gjorde ingenting. Til sidst fik jeg dem til at sende en pakke manuelt, men 10 dage senere sendte de så en kasse igen. Hvad foregår der?
Nu vil jeg så afmelde abonnementet, men deres subscription-side på hjemmesiden virker ikke - hverken på iPhone eller en Windows PC i forskellige browsere. Nu har jeg skrevet til dem om dette, men de svarer ikke. Kæmpe scam!

Hurtig levering - alt ok
Selvom at der er tale om drikkevarer, kom dåserne frem i et stykke med posten. Alt ok herfra :)

Bold Drinks ApS からの回答
Fantastisk produkt og faktisk bedste…
Fantastisk produkt og faktisk bedste iskaffe på markedet.

Bold Drinks ApS からの回答
God smag, elendig service.
2 Stjerner fordi det smager godt! -3 stjerner fordi i stinker til at servicere jeres kunder.
Første gang jeg bestilte skulle jeg vente i 1/2 år. (Fair nok der var corona + suez).
Nu har jeg lige bestilt den 12. Oktober. Har endnu ikke modtaget en bekræftigelse på at ordren er pakket og sendt.
Det er på sin vis fair nok - hvis i nu bare informerede jeres kunder om forlænget leveringstid. Men det gør i ikke. Så man antager at det er samme leveringstid på 1-3 dage som ALLE andre webshops kører med.
EDIT: Stjerner redigeret efter svar

Bold Drinks ApS からの回答
Manglende information og lang leveringstid
Ordrer bliver ikke sendt samlet og der er laaaaaang leveringstid/forsinkelse. Der er desværre heller ingen automatisk information, når ens ordre er forsinket.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。