Bold Drinks ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har for over 1 uge siden modtaget min pakke med en masse bold iskaffe. Indholdet i pakken var smurt ind i iskaffe, der var gÃ¥et hul pÃ¥ 1 eller flere dÃ¥ser. Det kan desvÊrre ske. Jeg har efterf... もっず芋る

KÞbte BOLD protein raspberry bliss. Fin pris og hurtig levering, men det smagte som en meget vandet og syntetisk lÊskedrik uden den gode smag. Kan ikke anbefale protein drikken

Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, kÞbte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, Ã¥bner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sÊdet og mit tÞj. Fedt. SÃ¥ kan man rense sÊder.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at kÞbe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. FÞj, hvor er det nogle forfÊrdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コヌヒヌ店

圓該䌁業による蚘述

Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af hÞj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nÞdvendig for at du kan forfÞlge dine drÞmme.

期埅以䞋

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Det fungere sgu meget godt

Det fungere sgu meget godt, isÊr når man kÞrer på de sene aftentimer på arbejde

2021幎9月22日

Hej Marco,

Tak for din anmeldelse!

God dag. :)

Kom så BOLD

I får sgu 5 stjerner, da jeg stadig tror på det bedste i jer - jeg er sikker på i har gjort alt for at tilgodese kunderne - men det er desvÊrre også glippet hos mig, jeg har rykket 8-10 gange efter en manglende ordre for mange måneder siden - det sidste jeg hÞrte var at NU var den på vej, og det var på BOLDs regning, hvilket nu er 1.5 måned siden. Jeg håber for jer at coronaens tag snart er overstået - og vil blive rigtig glad for at modtage min BOLD kasse, da det jo smager godt - kÞber gerne jeres drik, hvis den fremadrettet snart leveres stabilt :)

2021幎9月14日

Bold Drinks ApS からの回答

Tak for din forståelse Jacob!

God dag,

Super drik

Super drik, men super dårlig service..
Bestilte en kasse Bold i start juli, men pga corona, skibe pÃ¥ tvÊrs osv blev min levering forsinket og det har jeg fuld forstÃ¥else for, fik endda en fin mail fra Lasse, hvor jeg blev tilbudt at annullere ordre og stadig fÃ¥ en kasse Bold, jeg sagde at jeg stadig gerne ville betale for kassen-dvs sagde NEJ til gratis Bold- da jeg hellere vil stÞtte dem og deres gode produkt! SÃ¥ kommer de pÃ¥ lager igen i August og jeg fÃ¥r at vide at NU fÃ¥r jeg min lÊnge ventet levering
 men fÞrst i september- efter jeg rykker for den- fÃ¥r de ekspederet min levering
 tror jeg
 fÃ¥r jeg fÃ¥r bare en mail at nu er pakken pÃ¥ vej og et tracking nr til GLS, men pakken flytter sig ikke og BOLD giver GLS skylden og siger at der er SÅ travlt at GLS ikke kan fÞlge med🧐 jeg fÃ¥r nu kun standard svar og lovning om at kassen er pÃ¥ vej, men jeg har opgivet
 trist at det er dÃ¥rlig service og dÃ¥rlig kommunikation der skal spÊnde ben for et eller super lÊkkert produkt. Øv

2021幎9月13日

Hej Niki

Jeg er meget Êrgerlig over din dårlige oplevelse. Du har helt ret. Det er simpelthen for dårligt.
Sagen er at der er sket en fejl i lager systemet og derfor fik vi ikke sendt de resterende 58 ordre ud af 611 afsted, inden der blev udsolgt ved vores online-lager.
Det betyder at de resterende fÞrst får tilsendt deres varer d.21 september, og det er vi meget Êrgerlige over at informere.
Som sagt, hvis du gerne vil afmelde din ordrer, så er du meget velkommen til at gÞre det, og vi vil alligevel sende kassen/kasserne, på vores regning.

Mail:jb@bolddrinks.dk

KÞb det ikke på deres hjemmeside..

Jeg havde i starten stor sympati pÃ¥ grund af alle de problemer under corona med levering. Den sympati er dog fuldstÊndig forsvundet nu efter utallige beskeder frem og tilbage med dem. Fik en opringning for lÊngere tilbage, hvor de sagde, at de ville sende min levering en af de kommende dage, men de blev ikke sendt afsted
 efterfÞlgende har de lovet flere gange at sende det afsted uden succes
 orker ikke mere postyr med dem, sÃ¥ nu er min ordre fra maj mÃ¥ned afbestilt. Ærgerligt da det ellers er et rigtig godt produkt.

2021幎9月12日

Hej Mikkel

Hvis du sender dit ordrer nummer til min mail, vil jeg sÞrge for at du får din bestilling på vores regning.(gratis)

Johan

Virkelig lÊkre produkter med skÞn smag.

Virkelig lÊkre produkter med skÞn smag.
BOLD har tacklet corona på en meget fin måde selvom de har haft stor modvind. Jeg har valgt at fastholde min bestilling til trods for mange leveringsudskydelser, og det har jeg absolut ikke fortrudt:)

2021幎9月11日

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og ikke mindst forståelse!

God dag! :)

Velsmagende og fantastisk

Velsmagende og fantastisk, når der skal arbejdes i de sene aftentimer.

2021幎9月9日

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse!

God dag ;)

UseriÞst virksomhed ordre nr 8938

UseriÞst virksomhed ordre nr 8938

KÊre bolddrinks samt potientielt kunder.

Jeg skriver endnu en trustpilot da oplevelsen er fuldstÊndig den samme som fÞrste gang jeg handlede ved jer.

Jern virksomhed giver den ene undskyldning efter den anden. OG det virker alt i alt som et stort spind af undskyldninger for at holde forbrugeren hen.

Denne gang er sagen således.

Modtager en mail pÃ¥ min fÞdselsdag den 31 august, at jeg kunne fÃ¥ 20 procent pÃ¥ min ordre. Da jeg netop havde set varerne var pÃ¥ lager igen valgte jeg at gennemfÞre en ordre. Der gik nogle dag hvor jeg intet hÞrte, men sÃ¥ fik jeg en track and trace om at mine vare var afsendt. Her ventede jeg yderligere nogle dage og undrede mig over hvor min pakke blev af. Den blev ved med at stÃ¥ som label printet men ikke afsendt. Den 6 september trÊkker i pengene fra min konto og jeg kontakter kundeservice som giver mig fuldstÊndig samme sang som min sag fra den 26 marts 2021. At der mÃ¥ vÊre sket en fejl og at mine vare var afsendt fra jeres lager. Jeg venter yderligere en dags tid hvor jeg igen kontakter kundeservice med beskeden om at hun lige ville ringe til lageret og hÞre hvad der var sket og ville vende retur samme dag. GÊt engang hvad der skete “intet hÞrt” dagen efter fÃ¥r jeg sig oplyst at varerne IKKE er afsendt fra lager men at medarbejderen desvÊrre ikke kunne se hvad der var sket da de netop havde fÃ¥et nyt system som ikke virkede optimalt. Igen samme sang som fra marts. Men hun forsikrede mig om at indehaver af firmaet var kontaktet og han ville lÞse det fra hans ferie ???

Intet hÞrt. Men her til eftermiddag fik jeg en mail med ordre annulleret!! Det er sku useriÞst. Mig bekendt må man ikke jf. lovgivningen trÊkke pengene inden varen er afsendt? Så i bryder jo faktisk loven 2 gange i mit tilfÊlde?

Det virker som om i sÊlger end vare i ikke har? Og med undskyldninger fra kundeservice der er så gennemskuelige at man faktisk kender deres svar inden de selv udtaler det.

Jeg vil på det kraftigste anbefale at alle holder sig fra deres egen sidde. Betalt lidt mere for produktet i detailhandlen men tilgÊngeligt er du sikker på at få din drink.

Da det nu er anden gang dette opleves vil jeg indberette sagen de steder det er muligt, for ulovlig trÊning af pengene.

Godt produkt men virkelig ringe forretningsdrivende. SÊlg firmaet til nogle der ved hvordan det skal kÞres..

2021幎9月8日

Hej Nicolai

LÊkker iskaffe!

KÞbte smagskassen på nettet, 12 stk af hver smag!

På trods af lidt leveringproblemer, grundet Corona kan jeg forstå, er jeg virkelig tilfreds med begge produkter. Den hvide(oat-versionen) er min favorit, men den sorte på normal mÊlk smager virkelig også godt! :-)

Det er min absolut favorit is-kaffe og min holdning er at det smager vÊsentlige bedre og mere naturligt end Starbucks versionerne.

Varm anbefaling herfra! :-)

2021幎9月6日

Hej Nikolaj

Mange tak for din anmeldelse!
Der har vÊret et kÊmpe bump på vejen, men er glad for at du finder vores BOLD velsmagende!

God dag,
Johan :-)

Utrolig og helt uventet handling fra

Utrolig og helt uventet handling fra Bold drink 👍👍👍 Deres leverancer var blevet forsinket, og nÃ¥r man sÃ¥ annullerede ordren, sÃ¥ fik man den GRATIS da de endelig kom pÃ¥ lager. Dét er kundeservice uden grÊnser og jeg kommer til at kÞbe mange flere af deres skÞnne kaffe drikke fremover - GOD VIND TIL JER 🀗🀗🀗

Hej Anette,

Jo tak! Det kan kun gå bedre nu :D

Smager supergodt :-)

Smager supergodt :-) De har vÊret ramt af deres egen succes, og har ikke kunnet levere i lang tid, hvilket var Þv. Nu har jeg så modtaget 2 pakker med Bold gratis som en slags undskyldning, hvilket er rigtig god stil, så tak for det :-)

Hej Flemming,

HÃ¥ber de smager! ;)

Super drik

Super drik. Det var hele vendte tiden vÊr. 👍🏻
Rigtig god service og info hele vejen. 👍🏻

Hej Henrik,

NÞj de smager godt

NÞj de smager godt, og nÞj der er spark på koffeinen!
Bestilte en smagskasse bestående af 24 stk iskaffe til levering for sommerferien. DesvÊrre blev leveringen udskudt igen og igen, og vi havde ingen iskaffe at tage med på turene i sommerferien. Men men men, som plaster på såret har bold sendt smagskassen kvit og frit! Det er dÊlme stort!

2021幎9月3日

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er rigtigt. Vi havde en masse problemer med produktionen og derfor er vi glade for at hÞre din positive respons.

Meget forsinket, MEN!

Meget forsinket, MEN!!!
Min ordre var som så mange andre sikkert har oplevet forsinket pga Corona og levering har derfor vÊret umulig.
Jeg fik så efter et par forsinkelser mail på at jeg kunne annullerer min ordre, men at de stadig ville sende den som kompensation. Det er fanme go stil!!!

Har lige modtaget dem med posten nu, så stor stor ros for god kundeservice!
Skal helt sikkert have en ny sending når jeg er ved ar lÞbe tÞr.
5 stjerner for kundeservicen, trods lang levering!

2021幎9月3日

Hej Kasper,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er nemlig rigtigt. Håber de smager, selvom de lÊnge har vÊret under opsejling. :D