Jeg har for over 1 uge siden modtaget min pakke med en masse bold iskaffe. Indholdet i pakken var smurt ind i iskaffe, der var gået hul på 1 eller flere dåser. Det kan desværre ske. Jeg har efterf... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte BOLD protein raspberry bliss. Fin pris og hurtig levering, men det smagte som en meget vandet og syntetisk læskedrik uden den gode smag. Kan ikke anbefale protein drikken
Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, købte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, åbner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sædet og mit tøj. Fedt. Så kan man rense sæder.... もっと見る
企業が回答しました
Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at købe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. Føj, hvor er det nogle forfærdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af høj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nødvendig for at du kan forfølge dine drømme.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, デンマーク
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kanon kvik service fantastisk smag
Kanon kvik service. Smager fantastisk. Er ægte fan!
Bestilling - venter stadig på varen en uge efter :(
Jeg bestilte 12 stk. torsdag d. 4/3. En uge efter har jeg ikke set skyggen af varen, skønt jeg lige efter bestilling modtog en mail om at varen var afsendt.
Har sendt mail til Bold, men modtager ikke svar.
Jeg er ikke umiddelbart fan :(
Opdateret efter svar fra Bold drinks adskillige gange:
Jeg har stadig ikke set skyggen af den vare jeg bestilte og betalte for, for snart to uger siden, skønt både CEO og 2 kundeservice medarbejdere har lovet at sende en ny omgang. Synes efterhånden der grænser til det pinlige.

Bold Drinks ApS からの回答
Bestilte pakke med 12 af hver variant
Bestilte pakke med 12 af hver variant. Ordren blev ekspederet samme dag selvom det var søndag. Og leveret 2 dage senere, med fri fragt. Det er god service. Smagen er fin på den alm. variant, har den anden til gode.
Deres havreversion er fantastisk!
Havde høje forventninger..
.. da jeg hørte om produktet. Men I overgik alle forventninger. En meget behaglig energidrik der sparker ***!
Umiddelbart en dårlig oplevelse
Umiddelbart en dårlig oplevelse. Jeg bestilte i torsdags, men har ikke hørt mere. Det var endda et abonnement jeg tegnede. Kundeservice kommer med forskellige meldinger, uden rigtig at give nogle svar.
Gad vide om jeg får mine dåser. Håber i så fald oplevelsen af selve drikken, ændrer min opfattelse af produktet, for indtil videre er det godt nok skidt.

Bold Drinks ApS からの回答
God og behagelig service
God og behagelig service. Dejlig hjemmeside. God og hurtigt levering.
Godt produkt og hurtig levering
Fantastik vare
Fantastik vare, hurtig levering ! Kan kun anbefales mvh Alexander Øst Bendtsen
Super
Super!
Vi bestilte, og blot en halv time senere fik vi en mail om at vores ordre var pakket. Lynhurtigt process og levering (og fantastisk smag!)
hurtig levering og god iced espresso
hurtig levering og god iced espresso, mine teenager er vild med det :)
Jeg har købt før
Jeg har købt før, men denne gang prøvede jeg jeres smagspakke med både den hvide og den sorte dåse - hvilket stiller mig i et lidt af et problem. Tror jeg har fået en ny favorit i den hvide dåse. Under alle omstændigheder, så lever I igen 200% op til mine forventninger, og de smager fantastisk!
Fantastisk!
På trods af lidt forvirring, viste det sig, at Bold leverer en fantastisk kundeservice! Jeg glæder mig til at smage jeres produkter! :D
Lækkert produkt
Rigtig lækker iskaffe!! Dejligt med hurtig levering og super sød kundeservice 😄
Mega lækkert produkt
Mega lækkert produkt! Og så har de virkelig et kompetent kundeservice! De ting finder man ikke alle steder!
God levering af et godt produkt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。