Bold Drinks ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har for over 1 uge siden modtaget min pakke med en masse bold iskaffe. Indholdet i pakken var smurt ind i iskaffe, der var gÃ¥et hul pÃ¥ 1 eller flere dÃ¥ser. Det kan desvÊrre ske. Jeg har efterf... もっず芋る

KÞbte BOLD protein raspberry bliss. Fin pris og hurtig levering, men det smagte som en meget vandet og syntetisk lÊskedrik uden den gode smag. Kan ikke anbefale protein drikken

Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, kÞbte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, Ã¥bner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sÊdet og mit tÞj. Fedt. SÃ¥ kan man rense sÊder.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at kÞbe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. FÞj, hvor er det nogle forfÊrdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コヌヒヌ店

圓該䌁業による蚘述

Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af hÞj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nÞdvendig for at du kan forfÞlge dine drÞmme.

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

VÊrste iskaffe nogensinde!

FÞj for den lede ! ALDRIG har jeg smagt noget dårligere efter én tår var jeg ved at kaste op og måtte hÊlde resten i den nÊrliggende kloak.

Efter lÞvens hule troede jeg ellers på det som kvalitet eftersom Jesper Buch rejste penge til at det kunne lanceres ordentligt men jeg må sande at Jesper Buch åbenbart ikke er = kvalitetsvarer.

2021幎9月2日

Hej Annica

Det Êrgrer os at du ikke finder vores iskaffe velsmagende, og blev nÞdt til at hÊlde resten ud ved den nÊrliggende kloak. Det er selvfÞlgelig ikke meningen, at man skal vÊre lige ved at kaste op over smagen, og vi må bare konkludere at den ikke rammer din smag.

God dag
Johan :)

Ikke leveret efter 3 måneder.

Jeg har den 04/06, ja du lÊste rigtigt, for nÊsten 3 måneder siden bestilt en prÞvepakke his Bold Drinks. Gang på gang blev leveringen udskudt pga mangel på diverse ting. Jeg havde forståelse for corona, Suez kanalen osv, og synes det var fint når jeg nu blev gjort opmÊrksom på det. Kontaktede dem for at hÞre status på det hele. Jeg fik at vide at ordren var afsendt, og jeg ville modtage den senest 31/08. Jeg har intet modtaget. Nu er tålmodigheden opbrugt med Bold Drinks, efter utallige undskyldninger for manglende levering.

Svar til Bolddrinks:

Johan, kan du så fortÊlle mig hvorfor i den 26/08 skriver til mig at min ordre er afsendt, når du nu skriver at den bliver afsendt inden for et par dage? Slynger i bare alt muligt fis ud i håb om at kunderne så holder kÊft?

2021幎8月31日

Hej Thomas

Som du selv nÊvner har der vÊret en masse bÞvl..
Når det så er sagt, begynder vi fÞrst afsendelse af Iced(den sorte dåse), fra i morgen. Det betyder at alle som har bestilt online via vores webshop de seneste par måneder, vil få sendt deres ordrer i lÞbet af de nÊste tre dage.
Hvis det er OAT(den hvide dåse), du udelukkende har bestilt, så er der sket en fejl og jeg beklager rigtig meget så.
Hvis dette er tilfÊldet, må du meget gerne sende en mail til mig og så tager jeg et kig på det, og får pakken sendt i lÞbet af de nÊste 2 dage.

Håber på din forståelse, velviden om din dårlige oplevelse.
venlig hilsen
Mail:jb@bolddrinks.dk

Super lÊkker energidrik

Super god smag. Dejligt med en energidrik uden sÊrligt meget tilsat sukker, som endda smager rigtigt godt med en mild smag af kaffe (jeg er egentligt ikke kaffe elsker)

Det eneste problem er nok prisen og stÞrrelsen, hvor jeg håber der kommer en œ liter dåser på et tidspunkt til en OK pris, så de også kan konkurrere lidt med prisen på Faxe Kondi Booster, Monster og Cults dåser.

NÃ¥r det er sagt er jeg rigtigt godt tilfreds med smagen og kvaliteten og konceptet af jeres produkt!

2021幎8月24日

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse! Og det kan da sagtens vÊre, at vi på sigt, skal arbejde hen imod en stÞrre dåse.
Det glÊder os, at du kan lide smagen og konceptet!

God dag!
Johan

Endelig velsmagende og vegansk iskaffe!!

Endelig, som i ENDELIG, kom der en dejlig vegansk iskaffe - og jeg er hooked.
Når man bare er blevet så trÊt af at få lidt ekstra kick fra en energidrik i en travl hverdag, og nu nemt kan erstatte denne med et meget sundere og mere klimavenligt alternativ - whats not to like altså :)

Og ja - jeg har da også ventet i hvad der fÞles som evigheder på mine to sidste ordrer. Men har man fulgt lidt med i de ting som har vÊre skyld i at leveringen har vÊret så lang, så cut dem noget slack altså. Det er jo rigtig mange andre firmaer og leverandÞrer der har vÊret ramt af prÊcis de samme problemer.

2021幎8月22日

Hej Johnny,

Mange tak for din anmeldelse! Den varmer :)
Og lige prÊcis som du pointerer, så er det nemlig et sundere alternativ!

God dag :)

Fantastisk smag

Fantastisk smag. FÞler den rammer mig lige på kornet

2021幎8月19日

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse!

Johan :-)

Perfekte Ice Espresso

KÊmpe fan. Fantastisk smag. Samtidig et Beast af en ung ivÊrksÊtter, kÊmpe respekt.

2021幎8月18日

Hej Carl

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os, at du har haft en dejlig oplevelse, og finder vores iskaffe god!
Og tak for de fine ord :)

Venlig hilsen Lasse

Super godt produkt

Super godt produkt, endnu bedre virksomhed bag.

2021幎8月18日

Hej Mathias

Tak for din ros!

Johan :-)

HåblÞs leveringstid og kontakt til kundeservice, der ikke overholder hvad de lover

Jeg er så vild med Bolds produkter, men samtidig så helt igennem trÊt af ikke at modtage min ordre og hele tiden blive spist af med lovning på ting, der ikke holder vand!

Jeg bestilte et abonnement d. 3/5 2021 med levering 5 uger senere. Fair nok - jeg tÊnkte at den lange leveringstid skyldtes succes i kÞlvandet på LÞvens Hule og var rigtig glad på Bolds vegne.

Men...
Her 26/7 2021, 9 uger efter jeg skulle modtage min bestilling er den stadig ikke kommet.
Kundeservice lovede mig ellers hÞjt og helligt (fordi jeg bad dem om KUN at svare, hvis de denne gang kunne give mig en eksakt dato for levering af det bestilte) at jeg med 'garanti' ville modtage min ordre i uge 28. Nu er vi så gået ind i uge 30 og jeg har stadig ikke set skyggen af min bestilling eller er blevet kontaktet af Bold med en update.

Ordene kommer fra en frustreret kunde, der har kontaktet kundeservice adskillige gange i et forsÞg på at forstå Bold Drinks' såkaldte "kundeservice".

2021幎7月26日

Hej Jeanett
Vi beklager den dårlige oplevelse du har oplevet. Det er ikke godt nok fra vores side. Vi har desvÊrre haft store problemer med at få vores råvarer leveret grundet corona sitationen. Har du lyst til at sende mig en mail, med dit ordrenummer og så kigger jeg på det ASAP!
jb@bolddrinks.dk

Fantastisk produkt, dårlig kundeservice. Communication is key, especially in troubled times!.

Vi har bestilt Bold 3 gange, efter deres 1. Presentation i LÞvens Hule. Vi var meget tilfreds med drikkevarerne. Vi bestilte den 3. gang den 26. maj. Vi forstår at der er problemer me deres logistik. Men jeg skrev til deres kundeservice mail en par dage siden, for at finde mere om vores order. Jeg har ikke fået et svar.
Jeg har selv arbejdet i logistik problemer afdeling, så jeg kan godt forstå forsinkelser. Men jeg ved også hvor vigtigt er kommunikation, så jeg er meger skuffet at BOLD har ikke sendt en besked i 2 måneder.

2021幎7月22日

Bold Drinks ApS からの回答

Hej Carolina, tak for din feedback. Vi har desvÊrre stået i store leveringsproblemer grundet corona situationen har gjort det svÊrt at få vores råvarer hjem. Vi gÞr alt hvad vi kan for at få det hjem hurtigst muligt. Vi har lÞbende over de seneste 3 måneder sendt 4 mails ud om at vi beklager og tilbyder at refundere din ordre også sende den alligevel. Fordi i fortjener at få jeres pakke, sÊrligt når det er gået så lang tid. Det må vÊre en fejl fra vores side det gÞr at du ikke har modtaget det og det beklager jeg selvfÞlgelig. Lad mig endelig hÞre hvis jeg skal hjÊlpe med din ordre. Mvh Lasse

Elendig leveringstid og kommunikation!

Drikkene smager godt, men de leverer ikke som lovet.
DesvÊrre er de ikke engang dygtige nok til at informerer os om den lÊngere leveringstid lÞbende. Vi får fÞrst svar når vi selv henvender os!
KÞb ikke noget fra deres hjemmeside- det er useriÞst!

2021幎7月20日

Bold Drinks ApS からの回答

Hej Rasmus, vi beklager den dårlige oplevelse du har oplevet. Det er ikke godt nok fra vores side, vi har desvÊrre haft store problemer med at få vores råvarer leveret grundet corona sitationen. Men derfor fortjener du en god service. Vi har lÞbende sendt mails rundt til dem som har kÞbt omkring den forlÊnget leveringstid. Det må vÊre en fejl i vores system der gÞr at du ikke har modtaget den og det beklager vi. Jeg ville gerne tilbyde dig at annullere din ordre, refundere dine penge også stadig sende din ordre. Du fortjener at få den, sÊrligt når du har ventet så lÊnge. Lad mig endelig hÞre hvis jeg skal hjÊlpe med dette. Mvh Lasse

Godt produkt, elendig service

Godt produkt men elendig service. Har et abonnement men kaffen bliver udsolgt. Skriver til kundeservice (Kenneth) at jeg Þnsker at fortsÊtte med abonnementet og få tilsendt når det kommer på lager. Kaffen kommer på lager og jeg modtager ikke noget og får ingen svar. 1 uge senere skriver jeg at jeg gerne vil afmelde mit abonnement men får nu tilsendt det der svare til mit abonnement - har stadig ikke fået svar på nogle af mine mails.

Jeg er måske tilbage når der er styr på produktion og kundepleje.

2021幎5月11日
自発的なレビュヌ

Jeg syntes at konceptet af Bold er

Jeg syntes at konceptet af Bold er meget fint, og det er også rart at der er en energidrik der er lavet på kaffe. Jeg ville personligt give noget konstruktivt kritik ift. smag i fremtiden. Det kunne vÊre super Nice hvis der kom en Bold kaffe der var lidt sÞdere. Måske en med Salted Caramel eller vanilje. Blot et tankestrejf herfra... De er nemlig lidt for krads BÞrstige i smagen for mit vedkommende, hvilket gÞr at jeg ikke nÞd dem som sådan.

2021幎3月17日