Jeg har for over 1 uge siden modtaget min pakke med en masse bold iskaffe. Indholdet i pakken var smurt ind i iskaffe, der var gÃ¥et hul pÃ¥ 1 eller flere dÃ¥ser. Det kan desvÊrre ske. Jeg har efterf... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte BOLD protein raspberry bliss. Fin pris og hurtig levering, men det smagte som en meget vandet og syntetisk lÊskedrik uden den gode smag. Kan ikke anbefale protein drikken
Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, kÞbte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, Ã¥bner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sÊdet og mit tÞj. Fedt. SÃ¥ kan man rense sÊder.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at kÞbe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. FÞj, hvor er det nogle forfÊrdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af hÞj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nÞdvendig for at du kan forfÞlge dine drÞmme.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÊrste iskaffe nogensinde!
FÞj for den lede ! ALDRIG har jeg smagt noget dårligere efter én tår var jeg ved at kaste op og måtte hÊlde resten i den nÊrliggende kloak.
Efter lÞvens hule troede jeg ellers på det som kvalitet eftersom Jesper Buch rejste penge til at det kunne lanceres ordentligt men jeg må sande at Jesper Buch åbenbart ikke er = kvalitetsvarer.

Bold Drinks ApS ããã®åç
Ikke leveret efter 3 måneder.
Jeg har den 04/06, ja du lÊste rigtigt, for nÊsten 3 måneder siden bestilt en prÞvepakke his Bold Drinks. Gang på gang blev leveringen udskudt pga mangel på diverse ting. Jeg havde forståelse for corona, Suez kanalen osv, og synes det var fint når jeg nu blev gjort opmÊrksom på det. Kontaktede dem for at hÞre status på det hele. Jeg fik at vide at ordren var afsendt, og jeg ville modtage den senest 31/08. Jeg har intet modtaget. Nu er tålmodigheden opbrugt med Bold Drinks, efter utallige undskyldninger for manglende levering.
Svar til Bolddrinks:
Johan, kan du så fortÊlle mig hvorfor i den 26/08 skriver til mig at min ordre er afsendt, når du nu skriver at den bliver afsendt inden for et par dage? Slynger i bare alt muligt fis ud i håb om at kunderne så holder kÊft?

Super lÊkker energidrik
Super god smag. Dejligt med en energidrik uden sÊrligt meget tilsat sukker, som endda smager rigtigt godt med en mild smag af kaffe (jeg er egentligt ikke kaffe elsker)
Det eneste problem er nok prisen og stÞrrelsen, hvor jeg håber der kommer en œ liter dåser på et tidspunkt til en OK pris, så de også kan konkurrere lidt med prisen på Faxe Kondi Booster, Monster og Cults dåser.
NÃ¥r det er sagt er jeg rigtigt godt tilfreds med smagen og kvaliteten og konceptet af jeres produkt!

Bold Drinks ApS ããã®åç
Endelig velsmagende og vegansk iskaffe!!
Endelig, som i ENDELIG, kom der en dejlig vegansk iskaffe - og jeg er hooked.
Når man bare er blevet så trÊt af at få lidt ekstra kick fra en energidrik i en travl hverdag, og nu nemt kan erstatte denne med et meget sundere og mere klimavenligt alternativ - whats not to like altså :)
Og ja - jeg har da også ventet i hvad der fÞles som evigheder på mine to sidste ordrer. Men har man fulgt lidt med i de ting som har vÊre skyld i at leveringen har vÊret så lang, så cut dem noget slack altså. Det er jo rigtig mange andre firmaer og leverandÞrer der har vÊret ramt af prÊcis de samme problemer.

Fantastisk smag
Fantastisk smag. FÞler den rammer mig lige på kornet

Perfekte Ice Espresso
KÊmpe fan. Fantastisk smag. Samtidig et Beast af en ung ivÊrksÊtter, kÊmpe respekt.

Super godt produkt
Super godt produkt, endnu bedre virksomhed bag.

Bold Drinks ApS ããã®åç
HåblÞs leveringstid og kontakt til kundeservice, der ikke overholder hvad de lover
Jeg er så vild med Bolds produkter, men samtidig så helt igennem trÊt af ikke at modtage min ordre og hele tiden blive spist af med lovning på ting, der ikke holder vand!
Jeg bestilte et abonnement d. 3/5 2021 med levering 5 uger senere. Fair nok - jeg tÊnkte at den lange leveringstid skyldtes succes i kÞlvandet på LÞvens Hule og var rigtig glad på Bolds vegne.
Men...
Her 26/7 2021, 9 uger efter jeg skulle modtage min bestilling er den stadig ikke kommet.
Kundeservice lovede mig ellers hÞjt og helligt (fordi jeg bad dem om KUN at svare, hvis de denne gang kunne give mig en eksakt dato for levering af det bestilte) at jeg med 'garanti' ville modtage min ordre i uge 28. Nu er vi så gået ind i uge 30 og jeg har stadig ikke set skyggen af min bestilling eller er blevet kontaktet af Bold med en update.
Ordene kommer fra en frustreret kunde, der har kontaktet kundeservice adskillige gange i et forsÞg på at forstå Bold Drinks' såkaldte "kundeservice".

Bold Drinks ApS ããã®åç
Fantastisk produkt, dårlig kundeservice. Communication is key, especially in troubled times!.
Vi har bestilt Bold 3 gange, efter deres 1. Presentation i LÞvens Hule. Vi var meget tilfreds med drikkevarerne. Vi bestilte den 3. gang den 26. maj. Vi forstår at der er problemer me deres logistik. Men jeg skrev til deres kundeservice mail en par dage siden, for at finde mere om vores order. Jeg har ikke fået et svar.
Jeg har selv arbejdet i logistik problemer afdeling, så jeg kan godt forstå forsinkelser. Men jeg ved også hvor vigtigt er kommunikation, så jeg er meger skuffet at BOLD har ikke sendt en besked i 2 måneder.

Bold Drinks ApS ããã®åç
Elendig leveringstid og kommunikation!
Drikkene smager godt, men de leverer ikke som lovet.
DesvÊrre er de ikke engang dygtige nok til at informerer os om den lÊngere leveringstid lÞbende. Vi får fÞrst svar når vi selv henvender os!
KÞb ikke noget fra deres hjemmeside- det er useriÞst!

Godt produkt, elendig service
Godt produkt men elendig service. Har et abonnement men kaffen bliver udsolgt. Skriver til kundeservice (Kenneth) at jeg Þnsker at fortsÊtte med abonnementet og få tilsendt når det kommer på lager. Kaffen kommer på lager og jeg modtager ikke noget og får ingen svar. 1 uge senere skriver jeg at jeg gerne vil afmelde mit abonnement men får nu tilsendt det der svare til mit abonnement - har stadig ikke fået svar på nogle af mine mails.
Jeg er måske tilbage når der er styr på produktion og kundepleje.
Bold drinks er virkelig fantastiske.
Bold drinks er virkelig fantastiske.. super godt gået :)
Og sikke en fin service når man skriver ind til jeres kundeservice..
keep up the good work
Fantastisk produkt og god service
Det bedste energiboost
Det bedste energiboost! Fantastisk smag og virkelig lÊkker
Tasty (and effectful) product
Tasty (and effectful) product, and speedy delivery :)
Fantastisk God service man helt skalâŠ
Fantastisk God service man helt skal lige arbejde lidt på nogen ting f.eks. da jeg ringe til jer fÞrste gang der var den unge kvinde som der som hun sagde at hun vil vende tilbage men det gjorde hun aldrig men ellers er der ellers ikke noget
Hurtig levering og lÊkre produkter.
Bedre kundeservice finder man ikke
Bedre kundeservice finder man ikke. Svartid pÃ¥ mail er genial hurtig, og aldrig fÞr har jeg oplevet sÃ¥ personlig og serviceminded betjening! Jeg er dybt imponeret og handler der helt sikkert igen ðð»
Jeg syntes at konceptet af Bold erâŠ
Jeg syntes at konceptet af Bold er meget fint, og det er også rart at der er en energidrik der er lavet på kaffe. Jeg ville personligt give noget konstruktivt kritik ift. smag i fremtiden. Det kunne vÊre super Nice hvis der kom en Bold kaffe der var lidt sÞdere. Måske en med Salted Caramel eller vanilje. Blot et tankestrejf herfra... De er nemlig lidt for krads BÞrstige i smagen for mit vedkommende, hvilket gÞr at jeg ikke nÞd dem som sådan.
Koffein i små dåser
Nem shop, hurtig levering og massere af koffein i små dåser.. whats not to like...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã