BOLIA レビュー

2,169
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We liepen op zondag spontaan binnen in de winkel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De winkel was netjes, met inspirerende meubels. De medewerker was pro actief maar niet opdringerig en had zeer vee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We kregen alle hulp om voor ons de maatwerk oplossing te vinden. Ze hebben creatief meegedacht en kwamen met de beste oplossingen

5つ星のうち3の評価

Een tafel en verzorgingsset voor het hout besteld. Het bestellen ging zonder problemen. De verzorgingsset is inmiddels afgeleverd. Alles is zover prima verlopen. De tafel wordt op 22 juli geleverd. Al... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uitstekende hulp gekregen bij Bolia Haarlem. Hij (Dennis?) wist precies welke kleur en stof geschikt waren voor onze stoel en hocker icm een mooi rond vloerkleed én een bijzettafel

企業情報

1. 家具店
  2. インテリア デザイン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルーム用家具の店
  5. アウトドア家具店
  6. ソファー専門店

当該企業による記述

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

当該企業による記述

(2,169)

過去12か月のレビュー数: 395

レビューを書く

Goede levering

Goede levering. Meeste meubels nu een aantal jaar, erg blij mee.

2025年8月15日

Beste Kim,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat je na al die jaren nog steeds zo blij bent met je meubels.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, goed meegedacht

Beste Erwin,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je een goede ervaring had tijdens je aankoop!

5つ星のうち5の評価

heel prettig geholpen door Jeroen en…

heel prettig geholpen door Jeroen en het team. is op een prettige manier goed met ons meegedacht.

Beste Rob,

Wat fijn om te horen dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega's en dat er goed met jullie is meegedacht. We geven het compliment graag door!

5つ星のうち3の評価

Heb ik eerder bij de winkelier in…

Heb ik eerder bij de winkelier in Barteljorrisstraat - Haarlem laten weten over bezorging naar de koper

Beste Dothy,

Dank je wel voor je review. Vervelend om te horen dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren.

5つ星のうち1の評価

In december hebben wij in uw winkel een…

In december hebben wij in uw winkel een eettafel, eetbank en stoelen besteld. Gisteren is de levering ontvangen. Helaas hebben wij moeten constateren dat de tafelpoten bij de eettafel ontbreken en dat bij één van de eetkamerstoelen een poot gebroken is.

Wij hebben reeds contact opgenomen met uw klantenservice met betrekking tot de ontbrekende tafelpoten, maar tot op heden hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen.

Gezien de aanschaf van deze – toch prijzige – producten zijn wij zeer teleurgesteld over zowel de staat van levering als de tot nu toe geboden service

2026年2月12日
自発的なレビュー

Beste Lawza,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling incompleet en beschadigd is geleverd. Onze excuses hiervoor.

Op basis van de gegevens in de review kunnen we helaas geen klant- of ordernummer en ook geen eerder e-mailcontact in ons systeem terugvinden. Zouden we je vriendelijk mogen vragen om je ordernummer en contactgegevens opnieuw met ons delen of rechtstreeks contact met ons opnemen? Dan pakken we dit direct op en zorgen we voor een snelle en passende oplossing.

Schimmel in buitenbank

Anderhalf jaar geleden een Orlando buitenbank van Bolia gekocht voor heel veel geld. Onderhouden en opgeborgen met hun eigen buitenhoes conform instructies in de winkel. Nu ontstond tot mijn schrik zwarte schimmel op de bank, waarbij Bolia aangeeft dat het niet hun probleem is, het buiten de garantie valt, en ik nu andere onderhoudsinstructies krijg dan wat in de winkel gezegd is (in de winkel werd gezegd dat de stoffen van de buitenbanken geschikt zijn om met de hoes eroverheen het hele jaar buiten kunen staan, nu wordt gezegd dat ze niet bestand zijn tegen buiten). Er wordt dus tegenstrijdige informatie gegeven, en de klant is de dupe.
Wees dus gewaarschuwd! Dure bank, maar geen service.
---
Addendum 19 feb:
Nav opnieuw contact toch schappelijk een keuze gekregen van een cadeaubon dan wel een geld terug, waarbij ik voor een cadeaubon gekozen heb. Na extra instructies wel schimmel eruit kunnen krijgen gelukkig!
Al-in-al prima.

2026年2月5日
自発的なレビュー

Hallo,

Dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent.

Je klacht is zorgvuldig beoordeeld op basis van de aangeleverde informatie en onze garantievoorwaarden. Gewoonlijk valt dit soort probleem helaas niet onder de garantie.

We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring is en waarderen je feedback, die we meenemen in onze interne evaluatie.

5つ星のうち5の評価

Mooie spullen en fijne hulp in de winkel

Mooie spullen en fijne hulp in de winkel. Bolia heeft spullen die ons ernorm aantrekken en dat draagt bij aan de beleving in de winkel. Daarnaast is het personeel bijzonder behulpzaam, zonder opdringerig te zijn.

Beste Albert,

Dank je wel voor de mooie woorden! Wat fijn dat zowel onze collectie als de service zo goed bevallen. Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groet,

5つ星のうち1の評価

Slechte website

Erg onduidelijke website die niet of niet goed werkt op een iPhone. Bestellen was ingewikkeld omdat er keuzes gemaakt moeten worden die het betaal proces beïnvloeden. Bij betaling met ideal sprong de website op zwart. Ik betaalde maar kreeg geen bevestiging van de website of direct in de e-mail. Vervolgens kon ik de betaalde bestelling niet terugvinden in de website bij bestellingen ?

Beste Martin,

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer het bestel- en betaalproces niet goed verloopt, zeker wanneer u geen bevestiging ontvangt en uw bestelling niet kunt terugvinden.

Wij werken momenteel hard aan verbeteringen en optimalisaties van onze website om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Inmiddels hebben wij u een nieuwe orderbevestiging toegestuurd.

Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

vanuit de winkel zorgzaam contact

niet alleen mooie winkels maar ook dat ze contact zoeken na levering

2026年2月4日

Beste Pietra,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u onze winkels en service waardeert.

5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen door Mark in…

Zeer goed geholpen door Mark in vestiging Utrecht betreft advies en ook opvolging

2026年2月7日

Beste Rico,

Dank voor uw review.
Fijn om te horen dat u Mark u goed geholpen heeft, ik zal de complimenten aan hem doorgeven!
Graag tot ziens!

personlijke advies en aandacht

personality advies en aandacht , nemen goed te tijd, geven advies

Beste Carmen,

Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat u ons advies en de aandacht zo heeft gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen en mee te denken, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Professioneel interieur advies en service

De expertise op gebied van interieur, de aangeboden meubels. De uitgebreide tijd die uitgetrokken werd voor het professionele interieur advies. De service.

Beste Francine,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen dat u onze expertise op het gebied van interieur, onze collectie en het uitgebreide, professionele advies zo heeft gewaardeerd. We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten en u zo goed mogelijk te begeleiden.

Ook uw compliment over onze service stellen wij zeer op prijs. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Vriendelijk aan de telefoon

Vriendelijk aan de telefoon, en aan gedacht om een update te geven via de mail over een artikel die ik graag wilde

2026年2月5日

Beste Saloua,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u het telefonisch contact als prettig heeft ervaren en dat u onze update per mail waardeert. Graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

It is recommend to take the furniture from Bolia. Also It is recommended to visit the store

It is recommended to visit the store. Bolia store in The Hague is my favorite.

I have had such a good experience with Annija, Store Manager, in The Hague. She is not only providing you with the excellent and practical advise but also her service mind is the plus.

The Scandinavian furniture design has no doubt and I really love the design and material.

I fall in love with the oil solid oak dining table, chairs and bed frame.

Thanks for a lovely and unique design of the furniture and other decoration stuff.

2026年2月1日

Hello!

Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear about your great experience in our The Hague store, and we’ll be sure to pass your kind words on to our colleague!

Kind regards,

Meubels nog niet ontvangen

Meubels nog niet ontvangen, levering met 3 weken opgeschoven. Betaling voor levering 100% is niet prettig

2026年1月28日

Beste Karel,

Dank je wel voor je review. Vervelend dat de levering is uitgesteld. We nemen contact met je op om dit verder te bespreken.

5つ星のうち5の評価

Ik vond de lamp die precies paste bij…

Ik vond de lamp die precies paste bij mijn wens en terwijl de aardige verkoper deze van het plafond afschroefde zag ik een groot wollen kleed, heel groot en erg goed geprijsd.

2026年2月2日

Beste Miriam,

Dank je wel voor de 5 sterren! Fijn dat je precies de lamp vond die je zocht en dat het vloerkleed ook in de smaak viel!

5つ星のうち5の評価

afleverong correct en binnen het…

afleverong correct en binnen het aangegeven tijdvenster.

2026年1月26日

Hallo!

Dank voor je review! Fijn dat alles netjes en op tijd is afgeleverd. We kijken er naar uit je snel weer te mogen verwelkomen!

Mooie spullen, hoge bezorgkosten

Fijne winkel, mooie spullen. Maar de bezorgkosten zijn te extreem. €130 op een aankoopbedrag van €730. Dan heb je de 25% korting hard nodig! Ondanks de uitleg waarom, begrijp ik het niet. Dan maar een dag investeren om naar Pijnacker te rijden. Klantvriendelijk is het echt niet. Weet niet of ik nog eens terug kom

2026年1月31日

Beste Hadewych,

Dank je wel voor je feedback. Fijn dat je onze winkel en spullen waardeert. Jammer om te horen dat de bezorgkosten zo’n negatieve ervaring hebben gegeven. We nemen je feedback zeker mee.

Goede site

Goede site, betrouwbaar

2026年1月25日

Beste Tom,

Bedankt voor de 5 sterren! Geweldig om te lezen dat je onze site goed en betrouwbaar vindt!

Optimale service

Afhalen van de bestelling was goed voorbereid. Alles stond klaar. Daarnaast is alert actie ondernomen om andere accessoires te bestellen. Plezierige medewerkenden in de winkel.

2026年1月28日

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het afhalen van uw bestelling goed is verlopen. We delen uw complimenten graag met het team.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。