BOLIA レビュー 2,755

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det märks tydligt att ni lägger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Första gången jag handlat i Bolia. Jag har en lägenhet i Marbella som skulle inredas från början. Gick förbi butiken i Puerto Banus och det slutade med att jag köpte allt jag behöver till lägenheten;... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Click n collect är inte det samma som på dom andra butiker jag handlat från. Det betyder att man beställer och det skickas från Danmark utan information om leveransdatum. Gick till butiken som s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Att köpa en soffa är en investering i sitt dagliga välbefinnande, soffan ger även en karaktär till hela boendet och slutligen handlar det om ganska mycket pengar. Det är därför viktigt att man får e... もっと見る

企業情報

1. 家具店
  2. インテリア デザイン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルーム用家具の店
  5. アウトドア家具店
  6. ソファー専門店

当該企業による記述

Välkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den föränderliga natur som omger oss. Våra designföremål är ritade av erkända formgivare från hela världen och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bästa, mest hållbara materialen. Tidlös design som är skräddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.

当該企業による記述

Välbemötande

Proffsigt bemötande

2026年4月19日

Hej Tsedal,

Stort tack för din fina recension! Det är verkligen toppen att höra att du upplevde ett proffsigt och bra bemötande. 🙌😊

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service och lika trevligt…

Fantastisk service och lika trevligt bemötande!

2026年4月17日

Hej Anna,

Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med både service och bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension. Önskar dig en fortsatt riktigt härlig dag! ☀️

Varmt välkomna

Personaln bemötande var med varmt välkommen, svar och frågor med Personaln gick jättebra och jag är jättenöjd med fina och bra kvalitet produkter.

2026年4月12日

Hej Galawesh,

Stort tack för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att du upplevde ett varmt och bra bemötande och att du är nöjd med både servicen och våra produkter.

Vi jobbar alltid för att ge en smidig och trevlig upplevelse, så det är jätteroligt att det märks och uppskattas.

Önskar dig en riktigt fin dag,

Hög kvalitet på service

Bra service av personalen och snygg design

2026年4月8日

Hej Anders,

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med både servicen från vår personal och vår design. Vi lägger mycket kärlek och omtanke i det vi gör, så det är extra roligt att det uppskattas. 🛋️

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

Dålig service

Dålig service, ej medhjälpliga, man måste jaga dem för att få hjälp med defekta produkter.

2026年4月7日

Hej Sophia,

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att du inte har känt dig sedd och att du upplevt servicen som bristfällig. Det är inte så vi vill att det ska vara. 💛

Jag har följt upp ärendet med dig via mail kring detta och hoppas att vi tillsammans kan lösa det på ett bra sätt.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Mycket kompetent säljare

Mycket kompetent säljare, samt stort utbud av soffor

2026年4月8日

Hej Rikard,

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och vårt sortiment av soffor. Det betyder mycket för oss. ⭐💫

Vi önskar dig en fortsatt riktigt fin dag, 🛋️

Dubbel debitering – återbetalning saknas

Jag blev dubbelt debiterad och har ännu inte fått några pengar tillbaka.
Den 23/3-26 köpte jag en lampa i butik i Malmö. Expediten bad mig att betala två gånger eftersom hon uppgav att den första betalningen inte gick igenom. Trots att jag var tveksam följde jag instruktionen. Dagen efter kunde jag se att betalningen hade gått igenom två gånger.

Jag kontaktade butiken och fick rådet "ha is i magen" och återbetalningen skulle genomföras automatiskt, men nu har det gått över 2 veckor utan att jag har fått tillbaka pengarna.

Jag har även varit i kontakt med kundservice som uppgav att återbetalningen gjordes den 26/3, men fortfarande har inga pengar kommit in på mitt konto. Jag mejlade även igår utan att få något svar.

Detta känns både bekymmersamt och ger ett väldigt dålig intryck.

2026年3月23日
自発的なレビュー

Hej Agnieszka,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har blivit dubbelt debiterad och att återbetalningen dröjt, det är absolut inte den standard vi vill ge våra kunder.

Då vi tyvärr inte kan se någon information om ditt köp har vi efterfrågat dessa uppgifter från dig. När vi får dem kan vi undersöka ärendet noggrant och hjälpa dig att få allt på plats så snabbt som möjligt. 💛

Vi uppskattar ditt tålamod och ser fram emot att kunna lösa detta åt dig.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice og rask…

Fantastisk kundeservice og rask leveranse. Bolia leverer til topps hver gang

2026年4月3日

Hej Andreas,

Stort tack för de 5 stjärnorna! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kundservice och leverans, och vi tar gärna detta vidare till våra kollegor. 😊💛

Ha en fortsatt fin dag!

5つ星のうち1の評価

Jag har gjort några besök hos er under…

Jag har gjort några besök hos er under de senaste veckorna. Vid det första besöket mötte jag en personal som var så till den milda grad ointresserad av mig som kund att jag var starkt betänkt på att lämna butiken och aldrig återvända. Jag sökte en speciell vara och hennes första åtgärd var att gå fram till en dator och logga in på er hemsida. Herregud, en dator ! En dator! Föreställde sig vederbörande att jag reser en timme för att gå fram till en dator i er butik ?? Jag har som dom allra flesta en dator i hemmet och har redan besökt er hemsida oräkneliga gånger. Det är sannerligen inte därför jag besöker er butik. Därpå gjorde hon en svävande gest med händerna för att ange förekomsten av den aktuella varan. Ingen vägledning, ingen kommunikation, no nothing. Framför allt inget intresse av det speciella ärende jag hade. Mycket, mycket frustrerande
Till all lycka träffade jag strax därpå två andra personal som genom sin kompetens och sitt engagemang räddade både mig och butikens anseende.
Mvh Alltjämt Bolia kund.

2026年3月25日

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att ditt första möte i butiken inte levde upp till dina förväntningar, det är långt ifrån den service vi vill ge våra kunder. Vi tar din feedback vidare internt för att säkerställa att liknande situationer undviks i framtiden.

Angående datorn kan vi förklara att våra medarbetare ibland behöver använda den för att kunna se exakt vilka reservdelar eller varor som finns tillgängliga, för att på bästa sätt kunna hjälpa kunder med specialbeställningar eller specifika behov. Vi förstår dock att detta inte ersätter personlig vägledning och kommunikation, och vi är glada att de andra medarbetarna kunde ge dig den hjälp och engagemang du behövde. ⭐

Tack igen för att du delar med dig , din feedback hjälper oss att bli bättre. 😊

Bra ställe

Bra personal och fräsch butik

2026年3月29日

Hej Maria,

Tack och bock för din fina recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både personalen och butiken. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas få se dig igen snart och önskar dig en fortsatt riktigt fin dag! 😊🛋️

5つ星のうち4の評価

Enkelt och smidigt beställa via…

Enkelt och smidigt beställa via hemsidan.
Bra och proffsigt hjälp i butik, både på plats och via telefon

2026年3月29日

Hej Christina,

Tack så mycket för din fina recension! Kul att höra att både vår hemsida och hjälpen i butik fungerade bra. Vi hoppas kunna göra dig 5-stjärnigt nöjd nästa gång du handlar hos oss. 💫😊

Ha en riktigt härlig dag!

Hej Helena,

Stort tack för din 5-stjärniga recension! Vad kul att du är nöjd med både personal, service och produkter. 😊

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Ha en fortsatt fin dag och en riktigt härlig påsk! 🐣

Trevlig och intresserad personal

Trevlig och intresserad personal. Fina produkter som säljs.

2026年3月26日

Hej Veronica,

Stort tack för din 5-stjärniga recension! ⭐ Vad roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och engagerad, och att du gillar våra produkter.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, det uppskattar vi verkligen. Önskar dig en fortsatt fin dag och en härlig påsk! 🌷

5つ星のうち5の評価

…När kvalitet och estetik möts

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia.
Det märks tydligt att ni lägger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att era produkter verkligen sticker ut.

Det som imponerar mest är känslan i detaljerna allt från form till finish håller en nivå som känns genomtänkt och genuin. Även bemötandet och helhetsintrycket visar att ni värnar om kunden.

Ett företag som inspirerar och levererar på riktigt.

2026年3月26日

Hej Max,

Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! Det betyder verkligen mycket för oss att du uppskattar både designen, kvaliteten och helhetsupplevelsen.

Vi hoppas att du får fortsatt glädje av dina produkter och önskar dig en riktigt fin dag samt en härlig påsk! 🐣🌷

5つ星のうち5の評価

Fantastiskt fint bemötande när vi ville…

Fantastiskt fint bemötande när vi ville returnera vår hifi möbel. ”Inga problem”!

2026年3月24日

Hej Kai,

Stort tack för er fina recension, det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med bemötandet!

Ni är varmt välkomna tillbaka, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa er igen framöver.

Önskar er en riktigt fin dag och en glad påsk! 🌷🐣

5つ星のうち5の評価

God service och superfina produkter!

God service och superfina produkter! Ett stort plus att man bjuds på kaffe!

2026年3月23日

Hej Alexandra,

Tack så mycket för de fina orden!
Det värmer verkligen att höra att du är nöjd både med servicen och produkterna. Och självklart ska man få lite kaffe på köpet, det hör liksom till! ☕️

Önskar dig en fortsatt fin dag,

Det gick smidigt

Det gick smidigt, fick hem mina lampor i god tid. Mycket nöjd.

2026年3月16日

Hej Louise,

Stort tack för din fina recension! 😊
Härligt att höra att allt gick smidigt och att lamporna kom fram i god tid.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och hoppas att du får mycket glädje av dina nya lampor! 🛋️

Kompetent och vänlighet

Trevlig butik kompetent och vänliga bemotanden

2026年3月19日

Hej Kerstin,

Stort tack för din fina recension! 😊
Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde både ett kompetent och vänligt bemötande hos oss. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna. 💛

Hoppas vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen!

5つ星のうち5の評価

En helt fantastisk upplevelse!

En helt fantastisk upplevelse hos Bolia. Från första besöket till beställning har allt varit över förväntan. Personalen är både professionell och genuint hjälpsam, och vi kände oss trygga genom hela processen. Stort tack.

2026年3月17日

Hej Isabella & Diaco,

Tusen tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! 🌟
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du haft en så bra upplevelse hela vägen. Våra kollegor i butiken är verkligen grymma, och vi blir så glada när det märks! 😊💫

Ha en riktigt fin dag,

5つ星のうち5の評価

Trevligt bemötande av personalen och…

Trevligt bemötande av personalen och väldigt fina möbler.

2026年3月15日

Hej Svante,

Stort tack för din härliga 5-stjärniga recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar både bemötandet och möblerna. 😊

Vi önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。