BOLIA レビュヌ 2,770

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Köpte en vara i Stockholms butik men pga oklarheter ringde dagen efter köpet till en annan butik, blev Göteborg. Fick den ALLRA BÄSTA servicen av Lovisa. Det totala antalet stjÀrnor skulle ha blivit... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Upplevelsen i butik och den service vi fick nÀr vi bestÀmde oss för möblerna var excellent. NÀr skulle betala med kort och bestÀmma leverans blev det mycket rörigt. Stor tveksamhet om betalningstransa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det mÀrks tydligt att ni lÀgger stor omtanke i bÃ¥de design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Att köpa en soffa Àr en investering i sitt dagliga vÀlbefinnande, soffan ger Àven en karaktÀr till hela boendet och slutligen handlar det om ganska mycket pengar. Det Àr dÀrför viktigt att man fÃ¥r e... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den förÀnderliga natur som omger oss. Våra designföremål Àr ritade av erkÀnda formgivare från hela vÀrlden och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bÀsta, mest hållbara materialen. Tidlös design som Àr skrÀddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.

圓該䌁業による蚘述

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk kundeservice og rask

Fantastisk kundeservice og rask leveranse. Bolia leverer til topps hver gang

2026幎4月3日

Hej Andreas,

Stort tack för de 5 stjÀrnorna! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de kundservice och leverans, och vi tar gÀrna detta vidare till vÃ¥ra kollegor. 😊💛

Ha en fortsatt fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Jag har gjort nÃ¥gra besök hos er under

Jag har gjort några besök hos er under de senaste veckorna. Vid det första besöket mötte jag en personal som var så till den milda grad ointresserad av mig som kund att jag var starkt betÀnkt på att lÀmna butiken och aldrig återvÀnda. Jag sökte en speciell vara och hennes första åtgÀrd var att gå fram till en dator och logga in på er hemsida. Herregud, en dator ! En dator! FörestÀllde sig vederbörande att jag reser en timme för att gå fram till en dator i er butik ?? Jag har som dom allra flesta en dator i hemmet och har redan besökt er hemsida orÀkneliga gånger. Det Àr sannerligen inte dÀrför jag besöker er butik. DÀrpå gjorde hon en svÀvande gest med hÀnderna för att ange förekomsten av den aktuella varan. Ingen vÀgledning, ingen kommunikation, no nothing. Framför allt inget intresse av det speciella Àrende jag hade. Mycket, mycket frustrerande
Till all lycka trÀffade jag strax dÀrpå två andra personal som genom sin kompetens och sitt engagemang rÀddade både mig och butikens anseende.
Mvh AlltjÀmt Bolia kund.

2026幎3月25日

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att ditt första möte i butiken inte levde upp till dina förvÀntningar, det Àr långt ifrån den service vi vill ge våra kunder. Vi tar din feedback vidare internt för att sÀkerstÀlla att liknande situationer undviks i framtiden.

Angående datorn kan vi förklara att våra medarbetare ibland behöver anvÀnda den för att kunna se exakt vilka reservdelar eller varor som finns tillgÀngliga, för att på bÀsta sÀtt kunna hjÀlpa kunder med specialbestÀllningar eller specifika behov. Vi förstår dock att detta inte ersÀtter personlig vÀgledning och kommunikation, och vi Àr glada att de andra medarbetarna kunde ge dig den hjÀlp och engagemang du behövde. ⭐

Tack igen för att du delar med dig , din feedback hjÀlper oss att bli bÀttre. 😊

Bra stÀlle

Bra personal och frÀsch butik

2026幎3月29日

Hej Maria,

Tack och bock för din fina recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både personalen och butiken. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas fÃ¥ se dig igen snart och önskar dig en fortsatt riktigt fin dag! 😊🛋

Personal,service & produkt

2026幎3月29日

Hej Helena,

Stort tack för din 5-stjÀrniga recension! Vad kul att du Àr nöjd med bÃ¥de personal, service och produkter. 😊

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Ha en fortsatt fin dag och en riktigt hÀrlig pÃ¥sk! 🐣

Trevlig och intresserad personal

Trevlig och intresserad personal. Fina produkter som sÀljs.

2026幎3月26日

Hej Veronica,

Stort tack för din 5-stjÀrniga recension! ⭐ Vad roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och engagerad, och att du gillar våra produkter.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, det uppskattar vi verkligen. Önskar dig en fortsatt fin dag och en hÀrlig pÃ¥sk! 🌷

5぀星のうち5の評䟡

NÀr kvalitet och estetik möts

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia.
Det mÀrks tydligt att ni lÀgger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att era produkter verkligen sticker ut.

Det som imponerar mest Àr kÀnslan i detaljerna allt frÃ¥n form till finish hÃ¥ller en nivÃ¥ som kÀnns genomtÀnkt och genuin. Även bemötandet och helhetsintrycket visar att ni vÀrnar om kunden.

Ett företag som inspirerar och levererar på riktigt.

2026幎3月26日

Hej Max,

Stort tack för din fantastiska 5-stjÀrniga recension! Det betyder verkligen mycket för oss att du uppskattar både designen, kvaliteten och helhetsupplevelsen.

Vi hoppas att du fÃ¥r fortsatt glÀdje av dina produkter och önskar dig en riktigt fin dag samt en hÀrlig pÃ¥sk! 🐣🌷

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt fint bemötande nÀr vi ville

Fantastiskt fint bemötande nÀr vi ville returnera vÃ¥r hifi möbel. ”Inga problem”!

2026幎3月24日

Hej Kai,

Stort tack för er fina recension, det glÀder oss verkligen att höra att ni Àr nöjda med bemötandet!

Ni Àr varmt vÀlkomna tillbaka, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjÀlpa er igen framöver.

Önskar er en riktigt fin dag och en glad påsk! 🌷🐣

5぀星のうち5の評䟡

God service och superfina produkter!

God service och superfina produkter! Ett stort plus att man bjuds på kaffe!

2026幎3月23日

Hej Alexandra,

Tack så mycket för de fina orden!
Det vÀrmer verkligen att höra att du Àr nöjd bÃ¥de med servicen och produkterna. Och sjÀlvklart ska man fÃ¥ lite kaffe pÃ¥ köpet, det hör liksom till! ☕

Önskar dig en fortsatt fin dag,

Det gick smidigt

Det gick smidigt, fick hem mina lampor i god tid. Mycket nöjd.

2026幎3月16日

Hej Louise,

Stort tack för din fina recension! 😊
HÀrligt att höra att allt gick smidigt och att lamporna kom fram i god tid.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och hoppas att du fÃ¥r mycket glÀdje av dina nya lampor! 🛋

Kompetent och vÀnlighet

Trevlig butik kompetent och vÀnliga bemotanden

2026幎3月19日

Hej Kerstin,

Stort tack för din fina recension! 😊
Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde bÃ¥de ett kompetent och vÀnligt bemötande hos oss. Det betyder mycket för oss att vÃ¥ra kunder kÀnner sig vÀl omhÀndertagna. 💛

Hoppas vi får nöjet att vÀlkomna dig tillbaka snart igen!

5぀星のうち5の評䟡

En helt fantastisk upplevelse!

En helt fantastisk upplevelse hos Bolia. Från första besöket till bestÀllning har allt varit över förvÀntan. Personalen Àr både professionell och genuint hjÀlpsam, och vi kÀnde oss trygga genom hela processen. Stort tack.

2026幎3月17日

Hej Isabella & Diaco,

Tusen tack för din fantastiska 5-stjÀrniga recension! 🌟
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du haft en sÃ¥ bra upplevelse hela vÀgen. VÃ¥ra kollegor i butiken Àr verkligen grymma, och vi blir sÃ¥ glada nÀr det mÀrks! 😊💫

Ha en riktigt fin dag,

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemötande av personalen och

Trevligt bemötande av personalen och vÀldigt fina möbler.

2026幎3月15日

Hej Svante,

Stort tack för din hÀrliga 5-stjÀrniga recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar bÃ¥de bemötandet och möblerna. 😊

Vi önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

Fantastiskt!

Fantastiskt!

2026幎3月12日

Hej Carolina,

Fantastiskt att höra! Tack för de fina orden och för 5 stjÀrnor. 🌟😊
Vi önskar er en fortsatt fin dag och en riktigt hÀrlig helg,

5぀星のうち2の評䟡

TyvÀrr trÃ¥kigt bemötande vid flertal

TyvÀrr tråkigt bemötande vid flertal tillfÀllen, trots att jag Àr kund hos Bolia sedan flera år och handlat ett flertal av mina möbler dÀrifrån. Kompetensen och engagemanget varierar mycket mellan personalen. Budskapet i reklamen motsvarar inte upplevelsen i butik. Nu blev droppen nÀr två returer plötsligt återgick till betalning efter att ha varit reglerade sedan flera veckor tillbaka. Detta skedde utan någon som helst förvarning från Bolia. Trots flera samtal och mail dÀr de lovat att återkoppla och justera detta, hÀnder ingenting. Tråkigt då möblerna de sÀljer Àr ganska kostsamma och det Àr en stor investering man gör som privatperson.

2026幎3月3日
自発的なレビュヌ

Hej Johanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft ett tråkigt bemötande och att hanteringen kring dina returer inte har fungerat som den ska. Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Din feedback Àr viktig för oss och vi har tagit detta vidare internt för att se över både kommunikationen och hanteringen av Àrendet.

Tack igen för att du tog dig tid att uppmÀrksamma oss pÃ¥ detta. Vi hoppas att vi fÃ¥r möjlighet att ge dig en bÀttre upplevelse framöver. 💛

Önskar dig en fin dag!

UtmÀrkt service

Snabb och bra service. VÀldigt trevliga medarbetare. Och som alltid fantastiska produkter. Oslagbar kombo.

2026幎3月4日

Hej Robert,

Tack sÃ¥ mycket för din fina review! 🙌 VÃ¥ra medarbetare Àr verkligen grymma och blir glada över att höra det. Hoppas du fÃ¥r en riktigt fin dag!

Med vÀnliga hÀlsning,

5぀星のうち5の評䟡

Super trevlig och proffsig service!

2026幎2月26日

Hej Beata,

Tack sÃ¥ mycket för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattade vÃ¥r service. Hoppas du fÃ¥r en riktigt hÀrlig dag!

Så vackra möbler!

LÀtt och smidigt att handla både på nÀtet samt i butik. Så vackra möbler, dansk design som bÀst.

2026幎2月28日

Hej Anders,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar bÃ¥de vÃ¥ra möbler och att det Àr smidigt att handla hos oss, bÃ¥de online och i butik. 😊

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi önskar dig en riktigt fin dag!

VÀnliga hÀlsningar

Proffsig

Fick ett bra bemötande dÀr sÀljaren var vÀldigt proffsig. Förklarade produkten på ett bra sÀtt.

2026幎2月24日

Hej Camilla,

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du fick ett bra bemötande och en professionell genomgång av produkten i butiken.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi önskar dig en fortsatt fin dag! 💫

5぀星のうち2の評䟡

Shit happens

Bolia har till 110% fantastiska produkter, har handlat flertalet saker hos dem senaste månaderna. Men..

Servicen Àr verkligen katastrofal. LÀs nedan om mina två senaste köp från dem,

Vi köpte en fåtölj på deras outlet i göteborg, åkte från Stockholm för att hÀmta den, efter 5h i bilen kommer vi fram och får veta av Ivo på deras lager (som förövrigt inte jobbar på Bolia men Àr i sÀrklass den som gett mig den bÀsta servicen jag varit med om, han ringde och hetsade Bolias kundtjÀnst åt oss) att Bolia inte skrivit in vår order i deras system. Vi blev stående i drygt en timme dÀr vi fick hoppas på att fåtöljen ens fanns. Tack vare Ivo så fick vi tillslut med oss fåtöljen hem.

Shit happens tÀnkte vi och gjorde vårt nÀsta köp ett par veckor senare;

Köpte tre stolar på deras butik vid Hamngatan. Blev ombedd att hÀmta dem ett specifikt datum, tog ledigt från jobb, kom dit med hyrbil, men de hade stÀngt butiken (var dÀr nÀr det skulle vara öppet) pga att de var på utbildning. 0 kontakt från dem i förvÀg. Kontaktar kundservice, inte en eller två gånger utan tre gånger (inom loppet av 24h) innan jag faktiskt får någon som helst återkoppling.

(Det ska sÀgas att de erbjudit mig 1000kr i presentkort för besvÀret. Men de har uppenbarligen helt missat att jag inte kÀnner mig varken hörd eller sedd som kund. Ett telefonsamtal dÀr man uppriktigt ber om ursÀkt Àr vÀrt mer Àn ett presentkort på 1000kr..)

Hursom, de löser hemleverans av stolarna ett par dagar senare, (perfekt tÀnker du som lÀser, varför ger du 2/5 stjÀrnor?). En av stolarna de levererar Àr sönder, ett av benen Àr löst, och det andra Àr av. Så istÀllet för att kontakta mig och berÀtta att stolarna Àr sönder (shit happens) så vÀljer de att skicka något som Àr uppenbarligen Àr trasigt.

Rinse and repeat på att behöva jaga deras kundservice igen, vÀnta i X dagar och tillslut kommer responsen. Behåll den trasiga stolen och få ett presentkort på 500kr eller åk till Bromma och lÀmna tillbaka den.

Nu har jag lagt X timmar på detta, och insett att Bolia inte Àr intresserade att lösa det hÀr (ex laga stolen eller skicka en ny stol).

Till dig på Bolia som lÀser det hÀr,

Vad tycker du att min upplevelse reflekterar?

Ta hela ert team, åk till ert outlet-lager i Göteborg och be Ivo hålla en kurs i hur man sÀkerstÀller att en kund kÀnner sig sedd, hörd och vÀrdefull. Det Àr så man ser till att en kund vill fortsÀtta vara kund, Àven nÀr man strular till det gång på gång på gång....

Shit happens. Se bara till att Àga det.

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

Hej William,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen det du har varit med om. Vi förstår att situationerna du beskriver har orsakat både frustration och tagit mycket av din tid.

Vi uppskattar att du tagit dig tid att ge så utförlig feedback. Vi kommer att ta detta vidare internt för att se över våra rutiner och hur vi hanterar liknande situationer framöver. 💛

Vi beklagar återigen din upplevelse och önskar dig en fortsatt fin dag!

VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde ett vitt pÃ¥slakan som Àr ben

BestÀllde ett vitt påslakan som Àr ben vitt. Skriv gÀrna rÀtt fÀrg i er beskrivning. Annars var påslakanet i fin kvalitet.

2026幎2月19日

Hej Lena,

Tack snÀlla för din recension 💛

Vi tar till oss din feedback om fÀrgbeskrivningen och ska se över den. Vad roligt att du Àr nöjd med kvaliteten!

Vi önskar dig en fin dag

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。