Mycket bra butik i sin helhet. Har handlat mycket genom åren. Trevlig personal. Beröm åt Daniel, butikschef som Àr mycket professionell, kunnig och tillmötesgående.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte en vara i Stockholms butik men pga oklarheter ringde dagen efter köpet till en annan butik, blev Göteborg. Fick den ALLRA BÃSTA servicen av Lovisa. Det totala antalet stjÀrnor skulle ha blivit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Upplevelsen i butik och den service vi fick nÀr vi bestÀmde oss för möblerna var excellent. NÀr skulle betala med kort och bestÀmma leverans blev det mycket rörigt. Stor tveksamhet om betalningstransa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det mÀrks tydligt att ni lÀgger stor omtanke i bÃ¥de design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶å ·åº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- å®¶å ·ã®ä»å±å
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- ã¢ãŠããã¢å®¶å ·åº
- ãœãã¡ãŒå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den förÀnderliga natur som omger oss. Våra designföremål Àr ritade av erkÀnda formgivare från hela vÀrlden och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bÀsta, mest hållbara materialen. Tidlös design som Àr skrÀddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttetrevligt och mycket proffsigt bemötande. Kan inte bli mer nöjd
JÀttetrevligt och mycket proffsigt personal. Kan inte bli mer nöjd.
Arne o Britt

BOLIA ããã®åç
Personal var kompetent och duktig
Personal var kompetent och duktig. Ett vÀnligt bemötande.

friendly and professional
Very friendly and professional staff who really took the time to show and explain the products. I felt both welcome and well taken care of!

Otroligt dÃ¥ligt bemötande (dvs ingetâŠ
Otroligt dåligt bemötande (dvs inget bemötande överhuvudtaget). Fullt fokus på befintliga kunder vilket kan tyckas bra, men om samtliga sÀljare Àr upptagna på obestÀmd tid borde i alla fall kassan vara bemannad för att kunna ge information om nÀr nÀsta tillgÀngliga sÀljare finns att tala med. I stÀllet står man och vÀntar på att någon sÀljare ska förstå att det kommit in ytterligare kunder i butiken. Jag vÀntade framför kassorna dÀr två sÀljare stod upptagna med kunder utan att en enda av dem ens visade att de sett mig. Detta Àr andra gången det hÀnder i butiken på Kungsholmen. Kommer inte gå tillbaka dit och lÀmnade butiken utan något köp av soffa.

Fin produkt, lång leveranstid
Fin produkt enligt förvÀntan. men leveranstiden var lÀngre Àn utlovad

BOLIA ããã®åç
Fick offert i butik (Kungsholmen)
Fick offert i butik (Kungsholmen). Försökte sedan genomföra köpet via hemsidan någon dag senare. Visade sig att några kuddar inte gick att få levererade hem tillsammans med soffan.
Ringde butiken och fick tala med personal som lovade att återkomma men gjorde aldrig det. Ringde buktiken igen och övrig personal kÀnde inte till vad jag menade.

LÃ¥ng leveranstid
Lång leveranstid, dyr leverans som Àr begrÀnsad till ett par dagar i veckan

Engagerad och hjÀlpsam personal
Engagerad och hjÀlpsam personal. Tog sin tid och mycket trevligt bemötande.

Bara OK
Långa svarstider via mail. 2500 kr i frakt för en rulle tyg. Visst, de svarar och har en trevlig ton men för så dyra produkter förvÀntar jag mig bÀttre och de har dålig koll internt. Butiken skickar mig till kundtjÀnst och kundtjÀnst till butiken.

BOLIA ããã®åç
Expressleverns som tog tid..
Betala extra för expressleverns som tog lÀngre tid Àn vanligt post..
Kvalitén Àr bra som tur!
Fick 5 stjÀrniga service sen!âš

VÀldigt trevligt personal och hjÀlpsamma
VÀldigt trevligt personal och hjÀlpsamma

Fina möbler, okunnig personal
Fina möbler och flera olika tyger att vÀlja. Ger vÀrre betyg då personalen inte kunde produkterna tillrÀckligt bra. FörvÀntade mer kunnig personal med den prislappen.

BOLIA ããã®åç
Fick vÀldigt bra hjÀlp vid köpet av vÃ¥râŠ
Fick vÀldigt bra hjÀlp vid köpet av vår soffa.

BOLIA ããã®åç
Personalen i butiken bör ha bÀttreâŠ
Fantastiska möbler, men personalen i butiken bör ha bÀttre kÀnnedom om de olika möblerna.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ