Boligbutikken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har lige fÃ¥et solgt mit hus Diget 1 i HÃ¥rlev gennem Boligbutikken i Roskilde pÃ¥ ca. 3 mÃ¥neder. De kan virkelig anbefales for gennemfÞrt arbejde 😊rigtig stor tak til Rasmus Heltborg og temaet ba... もっず芋る

Boligbutikken har nu flere gange lagt markedsfÞring i vores postkasser, det er bÃ¥de i vores og min svigermors. Vi har ingen huse til salg! Og Martin S. J. bliver ved med at skrive at vi skal ringe... もっず芋る

Tá ikke fejl af Dan 👌vi havde vores sommerhus til salg pÃ¥ Marielyst over 2Ã¥r hos 2 lokale mÊglere det lykkedes ikke , sÃ¥ kom jeg i tanke om dan han har tidligere solgt lejlighed for os . Jeg tog kont... もっず芋る

Boligbutikken har sÞrget for et godt og professionelt arbejde ved salget af min ejendom. Det gÊlder bÃ¥de Martin Saaby Jensen, som har sÞrget for et godt og hurtigt salg og personalet i Butikken, som... もっず芋る

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

10 ud af 10 på arrangement

Jeg var ude og se en ejendom som Dan var mÊgler på og i den forbindelse talte vi om min ejendom som jeg skulle have sat til salg. Dan var forbi og vi gennemgik ejendommen og efter lidt frem og tilbage lavede vi en aftale. Dan sagde ca 3 måneder så ville jeg have solgt min ejendom. Jeg vil sige, at her kom mange fremvisninger og jeg måtte liiige bede om at dem der Þnskede at se ejendommen blev screenet lidt bedre. 3 måneder og 2 uger og ejendommen var solgt. Dan er en meget engageret og progasiv - han var jo nÊrmest på 24/7. Tsk for godt samarbejde - jeg kan kun anbefale boligbutikken.

2025幎10月7日

BoligkÞb

Jeg har haft en god oplevelse med Boligbutikken i forbindelse med mit boligkÞb. Kommunikationen har vÊret hurtig, Êrlig og professionel gennem hele forlÞbet

2025幎10月20日
自発的なレビュヌ

Manglende opfÞlgning på samtaler.

Jeg havde ejendomsmÊgler ude for, at se min bolig med henblik på salg. Vi gennemgik boligen, og efterfÞlgende da vi skulle tale prisen igennem oplyste jeg ham om, at jeg havde fået et andet tilbud fra en anden mÊgler. EjendomsmÊgler syntes, at det jeg havde fået af tilbud var meget billigt ift. hvad han kunne give af pris, men at han nok godt kunne pris matche.

Efter samtalen oplyser ejendomsmÊgler , at jeg kan vente og hÞre fra ham vedr. et salgsoplÊg, og det er nu efterhånden 3-4 uger siden, og jeg har endnu intet hÞrt.

Jeg synes, at det er dårlig stil.

2025幎9月24日
Boligbutikken ロゎ

Boligbutikken からの回答

KÊre Hidir,

Tak for din feedback – og ikke mindst for at tage dig tid til at invitere os ud til at vurdere din bolig.

Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en oplevelse af manglende opfÞlgning fra vores side. Det er naturligvis ikke den service, vi Þnsker at levere. DesvÊrre er der tale om en misforståelse, hvor ejendomsmÊgleren, havde fået den oplevelse, at du ville gå videre med det billigere tilbud du allerede havde fået af en anden mÊgler.

Hvis du stadig Þnsker det, hÞrer vi meget gerne fra dig, sÃ¥ vi kan fÃ¥ fulgt ordentligt op – og i det hele taget tage en snak om mulighederne for et samarbejde. :)

Mange hilsner Boligbutikken.

Stor anbefaling

Vi skrev under på en kÞbsaftale, betinget af at vi fik solgt vores hus fÞrst.
Dan fra Boligbutikken lavede et kÊmpe stykke arbejde i at “holde” huset til os, pÃ¥ trods af at det trak noget ud.
Dan holdt sit ord hele vejen igennem, og nu står vi her, klar til at flytte ind i vores drÞmmehus.
Tak til Boligbutikken og tak til Dan for at holde sit ord, som en Êgte gentleman.
KÊmpe anbefaling herfra⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎10月8日

Super god service og hurtigt salg på 14 dage

En ren fornÞjelse at samarbejde med Dan fra Boligbutikken, som har vÊret utrolig effektiv og hjÊlpsom gennem hele forlÞbet.
Jeg faldt i snak med Dan nede ved parkeringspladserne til vores lejlighed, som spurgte om jeg havde lyst til at sÊlge, og da jeg selv havde tÊnkt på at sÊlge forinden var timingen helt perfekt!

2025幎9月6日

Salg og kÞb

boligbutikken fik mit hus til salg som en skuffe sag og det blev solgt på fÞrste fremvisning ,med en overtagelse på ca. 2.5 mdr. så boligbutikken var rundt og lÊgge gule sedler i det område jeg gerne ville bo i og det lykkede boligbutikken at få et positivt svar på en gul seddel og boligen er nu solgt til mig. Tak for salg og tak for at finde en bolig til mig.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft fornÞjelsen af at sÊlge

Jeg har haft fornÞjelsen af at sÊlge min ejerlejlighed gennem Boligbutikken med Dan, som ejendomsmÊgler, og jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse.
Dan er professionel, nÊrvÊrende og ekstremt engageret. Han er altid til at få fat på, svarer hurtigt på spÞrgsmål og formår at forklare tingene på en måde, så man fÞler sig tryg hele vejen igennem processen.

Hans Êrlige tilgang og gode forhandlingsevner gjorde, at jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder fra start til slut. Hele forlÞbet var effektivt, uden unÞdigt bÞvl, og jeg blev også hele tiden holdt godt orienteret.

Jeg kan varmt anbefale Boligbutikken – og isÊr Dan – til alle, der Þnsker en seriÞs, hjÊlpsom og tillidsfuld ejendomsmÊgler. Tak for et super samarbejde

2025幎7月15日
自発的なレビュヌ

Energisk, handlekraftig og engageret ejendomsmÊgler med godt humÞr

Dan fra Boligbutikken i Roskilde, er ikke bare er energisk og handlekraftig, men formår også at sprede godt humÞr i enhver situation.

Salgsprocessen har vÊret behagelig, professionel og med hÞjt serviceniveau. Jeg har jeg fÞlt mig tryg og i gode hÊnder hos Dan, der har haft stort fokus på mine Þnsker ved salget.

Det betyder meget for mig, at Dan virkelig lyttede til mine Þnsker om overtagelsesdato og samtidig fik 2 gode bud på min bolig, der nu er solgt.

En rigtig god oplevelse, at sÊlge min bolig med Dan som ejendomsmÊgler.

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Ikke en ejendomsmÊgler for os

MÊgler kontaktede os med besked om, at han havde en kÞber til vores hus – som vel at mÊrke ikke er til salg. Vi blev nysgerrige, og mÊgler kom ud for at se huset. Han kiggede dog knap nok pÃ¥ det, fÞr han begyndte at tale om, at vi skulle sÊtte det til salg som et skuffesalg, hvilket ville koste 60.000 kr. Hvilket for os ikke gav mening, hvis han reelt havde en kÞber.

Vi sagde, at vi ville tÊnke over det og vende tilbage, hvis vi blev interesserede, da det ikke var vores plan at flytte – men vi var stadig nysgerrige. Efter nogle dage ringede mÊgler dog selv, han ringede tre gange og sendte en sms inden for halvanden time og sagde, at han havde en kÞber klar til vores hus – noget, der ved samtalen havde virket tvivlsomt.

Vi var på ferie og fik fÞrst talt ordentligt med ham nogle dage senere. Hvor han blandt andet inden nåede og sende en sms om han måtte fremvise vores hus 1,5 time senere. Igen vores hus vi ikke havde besluttet om vi skulle sÊlge, hvilket gÞr vi også siger nej til fremvisningen.

Da jeg efterfÞlgende snakker i telefon med mÊgler, har jeg en oplevelse a mÊgler ikke lytted til, hvad jeg sagde, men fortsatte i stedet med at sige, at han nok skulle finde et nyt hus til os, og at vi nu bare skulle have solgt vores eget – det hus, vi stadig var i tvivl om, hvorvidt vi overhovedet ville sÊlge.

Efter at have bedt ham flere gange om at sende skriftligt, hvad det konkret ville koste, hvis vi valgte at sÊlge, fik vi til sidst nogle papirer. Her kunne vi se, at det ville koste omkring 85.000 kr. at sÊlge som skuffesalg – mÊgler havde Ã¥benbart "glemt" at medregne moms i den oprindelige pris.

Hele processen endte med at bevÊge sig langt vÊk fra det, vi oprindeligt troede, vi gik ind til, og vi mistede fuldstÊndig tilliden til, at dette ville ende godt. Derfor har vi valgt at stoppe her.

Den er måske en måde der fungerer for nogen, og mÊgler fremstår meget effektiv, men det hele foregik i et tempo vi slet ikke var med på, og for os virkede det mest som om mÊgler ikke kender forskel på kÞber og måske interesseret, for hvis nogen reelt var så interesseret i vores hus, som mÊgler fik det til at fremstå, så kunne de jo bare banke på dÞren hos os. MÊgler virkede overfladisk og som om han bare ville have os til at sÊlge, så han kunne tjene penge, og virkede til at glemme helt hvor meget mange fÞlelser der ligger i et hus - ens hjem.

2025幎7月2日
Boligbutikken ロゎ

Boligbutikken からの回答

KÊre Mette

Tak for din Êrlige feedback. Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger, og at du har fÞlt dig presset i processen.

Det er pÃ¥ ingen mÃ¥de vores intention at skabe en fÞlelse af hast eller manglende lydhÞrhed – tvÊrtimod Þnsker vi at mÞde alle kunder i ÞjenhÞjde, med respekt for deres situation og beslutningsproces. Vi forstÃ¥r og anerkender, at det at overveje at sÊlge sit hjem er en stor og ofte fÞlelsesladet beslutning, og det bÞr vÊre tydeligt respekteret hele vejen igennem.

Vi beklager også, hvis kommunikationen omkring priser og muligheder ikke har vÊret tilstrÊkkeligt tydelig fra starten.

Vi tager din oplevelse meget seriÞst og vil bruge din feedback internt til at sikre, at vores rådgivning og kontaktform i fremtiden i hÞjere grad tilpasses den enkelte kundes behov og tempo.

Skulle du have yderligere input eller Þnsker at tage en dialog direkte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen Nastassia, Boligbutikken.

Hurtigt og effektivt salg af huset

Vi kÞbte et hus i Roskilde der var formidlet af ejendomsmÊgler Dan Frederiksen fra Boligbutikken. Han havde stor engagement og indlevelse, så vi besluttede han også skulle sÊlge vores eget hus.
Det blev solgt på kun 6 uger i et smidig forlÞb, hvor Dan var tÊt på processen hele vejen, og vi havde lÞbende en rigtig god kommunikation.
Så vi kan varmt anbefale at sÊlge hus gennem Dan fra Boligbutikken, hvis det skal gå hurtigt, let og problemfrit.

2025幎6月1日

Bolig salg

I fÞrste omgang havde vi vores lejlighed i Roskilde til salg hos Home i hele 6 måneder, med kun 5 fremvisninger og ingen salg. Samarbejdet stoppede efterfÞlgende og her sÞgte vi boligbutikken i Roskilde hvor vi i fÞrste omgang fik Rasmus, en rigtig dygtig og kompetent ejendomsmÊgler, som fortalte fra starten af at lejligheden ville blive solgt hurtigt. Jeg troede ikke på det efter oplevelsen med Home, MEN det endte med at Dan fra boligbutikken havde 2 fremvisninger af vores lejlighed og vi fik ikke en men hele 2 bud på lejligheden samme dag, og efter 3 dage var lejligheden solgt!
SÃ¥ vildt og en rigtig god oplevelse, vi fik en god behandling hele vejen igennem.
Vi kan i hÞj grad anbefale boligbutikken i Roskilde hvis i Þnsker salg OG en god, glad, lyttende og aktiv ejendomsmÊgler som Dan.

2025幎6月17日

Trygt og professionelt salg

Vi har gennem Boligbutikken solgt vores hus.
Boligbutikken har fra start til slut vÊret meget professionelle og imÞdekommende, og har hele vejen igennem overholdt vores aftaler.
Boligbutikken har vÊret rigtig gode til at holde kontakten til os og vi har fÞlt os i trykke hÊnder gennem hele processen.

2025幎6月16日
自発的なレビュヌ

Hus solgt hurtigt og blev hjulpet videre

Vores hus blev sat til en rigtig god pris og de fik det solgt på bare to uger. Oven i hjalp de mig i mål med at få en ny bolig, som passer perfekt til mine behov. Der har vÊret stor hjÊlp og hurtigt arbejde. Hvis jeg skal sÊlge igen bliver det Boligbutikken.

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Super effektivt boligsalg og kompetent rådgivning

På under en måned fik Dan tryllet og solgt vores ejerlejlighed i Roskilde.
Hele processen har vÊret super behagelig, professionel og lige til. Dan har vÊret super effektiv og god til at svare på spÞrgsmål, samt altid i godt humÞr.

Alt i alt en virkelig god oplevelse ⭐

2025幎6月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。