レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min bedste anbefaling af Bonovo. Vi fik et tilbud der svarede til vores forventning - vi modtog tilbud hurtigt, under 24 timer efter forespÞrgsel, I gÃ¥r var store flyttedag, og Alex og hans team st... もっず芋る

Vi er et firma, der tidligere har samarbejdet med BONOVO. Det er et firma, som kun tager kommissioner og hverken har egne varevogne eller medarbejdere. De overholder ikke deres aftaler, og mange... もっず芋る

Vi bestilte en maleropgave - Bonovo kom ud og sÃ¥ pÃ¥ opgaven (de 2 andre vi bad om bud gav bare et bud), gav et gennemarbejdet bud som var pÃ¥ en yderst fornuftig pris. HÞflig, professionel og effektiv... もっず芋る

Vi flyttede fra en lejlighed i KÞbenhavn til et hus og var rigtig glad for at bruge Bonovo. Vi endte med flere flyttekasser end vi havde regnet med (selvfÞlgelig) men Ali og Mac som hjulpede os fik de... もっず芋る

䌁業情報

1. 画家
  2. 建蚭䌚瀟
  3. 床材の再仕䞊げサヌビス
  4. 床材の研磚サヌビス
  5. フロヌリング斜工請負業者
  6. 匕越業者

圓該䌁業による蚘述

BONOVO er en specialiseret servicevirksomhed, der hjÊlper alle med en bolig – uanset hvor i boligrejsen man befinder sig. Vi er den eneste aktÞr i Danmark, der dÊkker hele spektret: fra boligjagt og tilflytning til tilbygning, istandsÊttelse og udflytning. Gennem vores stÊrke netvÊrk af erfarne bolig- og byggefolk samler vi alt det praktiske ét sted og gÞr det nemt at fÃ¥ hjÊlp – professionelt, trygt og gennemtÊnkt.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

93件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Jeg vil varmt anbefale Bonovo

Vi skulle flytte fra Charlottenlund til et landsted 45 min vÊk, og tage 5 lagerrum pÃ¥ 2 forskellige locations med pÃ¥ vejen. Mortaza fra kontoret kom ud til os og gennem gik vores lejlighed og kÊlderrum, samt kiggede pÃ¥ vores opbevarings rum’s stÞrrelser pÃ¥ vores app- alt for at sikre at der var styr pÃ¥ det hele. Top professionelt hele vejen igennem. En uge inden flytning kom Ali, som ogsÃ¥ ville vÊre med at flytte vores ting, med vores lÃ¥ne flyttekasser. De var helt nye og flotte! Han kiggede ogsÃ¥ igennem lejligheden og kÊlderrummet og fik et overblik af opbevaringsrummene. (Nu nÃ¥r han alligevel var der) Ali og 2 sÞde kollegaer mÞder op til tiden. De var hurtige og effektive og super sÞde! Jeg kan varmt anbefale Bonovo. Det har vÊret en fornÞjelse gennem hele forlÞbet, helt fra det skriftlige tilbud til selve flytten.
Vi er super tilfreds!

2025幎12月14日

Dukkede aldrig op!

Vi havde booket flytning og fået bekrÊftelse på dato og tidspunkt.

DesvÊrre dukkede der ingen flyttefolk op, og det blev hverken svaret på telefon eller mail trods flere forsÞg. Der er ingen måder at komme i kontakt med Bonovo i weekenden overhovedet (selvom flytning er booket og bekrÊftet til en lÞrdag).

Vi var derfor nÞd til at kontakte 3x34 i stedet, der kunne stille med biler og folk med én dags varsel. Et helt andet niveau af service.

Det er en meget uheldig oplevelse, da der selvfÞlgelig er et vist tidspres på en flytning. Jeg vil ikke anbefale Bonovo til andre.

2025幎11月29日

KÊre Nana,

FÞrst og fremmest vil jeg gerne sige oprigtigt undskyld for den meget utilfredsstillende oplevelse, du havde med os. Det er fuldt forstÃ¥eligt, at situationen var bÃ¥de frustrerende og stressende – isÊr pÃ¥ en flyttedag, hvor alt er tidskritisk.

Fejlen skyldtes en alvorlig administrativ svigt, som udelukkende ligger på vores side. En tidligere kontormedarbejder skabte desvÊrre rod i vores planlÊgning og administration, hvilket betÞd, at din ellers bekrÊftede flytning ikke blev korrekt håndteret. Det ansvar tager vi fuldt ud på os.

Som konsekvens har vi foretaget markante Êndringer internt. Vi har nu ansat en ny medarbejder med mere end 20 års erfaring, som har gennemgået og fornyet både vores CRM- og kalendersystem. Det er gjort netop for at sikre, at en fejl som denne aldrig gentager sig igen.

Vi beklager dybt, at du blev efterladt uden kontaktmuligheder på dagen, og vi forstår fuldt ud, at du var nÞdt til at finde en alternativ lÞsning med kort varsel. Det er ikke den service, vi Þnsker at stå for, og det matcher på ingen måde det niveau, vores team normalt leverer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er taget meget alvorligt og har allerede fÞrt til konkrete forbedringer.

Bedste hilsner
BONOVO

Fantastisk malerarbejde, top service og virkelig dygtige medarbejdere

BONOVO har lige malet min stue hvid og lavet et smukt, farverigt bÞrnevÊrelse med prÊcise linjer og flotte farvekombinationer. Jeg er utroligt glad for resultatet. Arbejdet er udfÞrt utrolig flot, og man kan virkelig se deres dygtighed og sans for detaljer.

Servicen har vÊret i top hele vejen igennem. Deres medarbejdere er meget venlige, professionelle og virkelig dygtige til deres håndvÊrk. Hele processen har vÊret nem, tryg og behagelig.

Mit hjem er blevet lÞftet på den smukkeste måde, og isÊr bÞrnenes vÊrelse er blevet helt magisk.

Jeg kan helt klart anbefale BONOVO til alle, der Þnsker kvalitet, god service og smukt udfÞrt malerarbejde.

2025幎11月13日

De var der til den aftalte tid kl 8:00

De var der til den aftalte tid kl 8:00 lÞrdag morgen, de var meget hurtige og effektive.
Samtidig var de også meget hÞflige, og satte alle mÞbler der hvor de skulle vÊre, og samlede mÞbler, og pakkede skånsomt ind.
Jeg ville klart anbefale dem til andre, jeg var meget tilfreds med min flytning.

2025幎10月25日

perfekt flytning

Bonovo flyttede for os i dag. Der kom fÞrst 2 mand og 1 bil. De knoklede lÞs og passede godt på vores ting. Ved andet lÊs kom der 2 mand og 1 bil mere. De knoklede også. Holdt kun få, korte pauser og leverede en storartet service. HÞflige, venlige, hjÊlpsomme og dygtige.

2025幎10月13日
自発的なレビュヌ

SÞgte online om et malerfirma

SÞgte online om et malerfirma, hvor der er en jungle af firmaer at vÊlge i mellem. Valgte heldigvis Bonovo og fik både malet og slebet gulve i hele min lejlighed.
Arbejdet blev udfÞrt med hÞj håndvÊrksmÊssig kvalitet, og resultatet er virkelig flot.
Prisen lå på et meget fair niveau i forhold til den kvalitet og service, jeg fik – man får virkelig noget for pengene her.
De var desuden servicemindede, gennemsigtige og fleksible hele vejen igennem.
Stor anbefaling herfra! 💪🎚

2025幎9月30日

Tilbuddet var rigtig godt

Tilbuddet var rigtig godt, selvom der var andre der var billigere. Men valgte BONOVO fordi de vidste mere professionalisme. Arbejdet udfÞrt som aftalt, til den aftalte tid, og resultatet var faktisk langt bedre end forventet, da man jo aldrig helt ved med gamle vÊgge :)
Alt blev gjort med stor grundighed, der blev dÊkket ordentligt af, og malerarbejdet står nu helt skarpt.
Farverne blev prÊcis som vi havde Þnsket, og finishen er flottere end vi havde forestillet os.
De ryddede pÊnt op bagefter, og hele forlÞbet var nemt og trygt.
Vil helt sikkert bruge dem igen til nÊste opgave.

2025幎9月8日
自発的なレビュヌ

Teamet sleb og olierede vores trÊgulv

Teamet sleb og olierede vores trÊgulv, og resultatet er blevet helt fantastisk flot.
Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt, og det er tydeligt at du går op i kvalitet.
Derudover fik vi også lavet malerarbejde, og det blev lige så pÊnt udfÞrt som gulvet.
Alt blev gjort til tiden, der blev ryddet pÊnt op bagefter, og vi står nu med et hjem der fÞles helt nyt.
Tusind tak for et rigtig flot stykke arbejde 🙏

2025幎9月22日

Hurtig, venlig og Êrlig.

Jeg fik udfÞrt en maleropgave i mit hjem i Gentofte af Bonovo. Prisen var lidt over middel, men til gengÊld var både kvalitet og professionalisme helt i top.

De leverede et skarpt og flot resultat, kom til tiden og efterlod alt pÊnt og ordentligt. Kan klart anbefales!

2025幎9月26日
自発的なレビュヌ

Jeg fik BONOVO til at slibe mit gulv

Jeg fik BONOVO til at slibe mit gulv, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Gulvet ser helt nyt ud – lyst, glat og med en flot finish, som jeg slet ikke havde regnet med, da jeg sÃ¥ hvor slidt det var fÞr.

Hele forlÞbet var nemt. De kom til tiden, arbejdede effektivt og ryddede pÊnt op bagefter. Folkene var rare og til at snakke med, og jeg fÞlte mig godt informeret hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale BONOVO, hvis du skal have ordnet dit gulv. De leverer et flot stykke arbejde til en fair pris.

/Olaf

2025幎9月10日
自発的なレビュヌ

De tog alle udfordringer til sig og

De tog alle udfordringer til sig og leverede et fremragende resultat.
Jeg hyrede BONOVO til en maleropgave i min lejlighed pÃ¥ Vesterbro, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. 🎚
Selv med de udfordrende parkeringsforhold i området fandt de en lÞsning, kom til tiden og leverede et super flot resultat. VÊggene står helt skarpe, lofterne ser fantastiske ud, og de ryddede pÊnt op hver dag.

Teamet var venlige, effektive og gode til at rÃ¥dgive om farver og materialer. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen, og resultatet taler for sig selv. Kan varmt anbefales – ogsÃ¥ selvom man bor i et omrÃ¥de med svÊre adgangsforhold!

2025幎9月29日
自発的なレビュヌ

Det er ikke mange hÃ¥ndvÊrkerfirmaer der

Det er ikke mange håndvÊrkerfirmaer der lever op til forventningerne, men her blev jeg positivt overrasket.

Et ualmindelig fint håndvÊrkerfirma med lokal tilknytning, klare aftaler og et sÊrdeles venligt og imÞdekommende personale og ledelse. Hele forlÞbet fra fÞrste kontakt til det fÊrdige arbejde var prÊget af god kommunikation og ordentlighed. Man bliver mÞdt med Êrlighed og en vilje til at finde lÞsninger, og det giver en tryghed man ikke oplever mange steder.

BONOVO.dk udfÞrte arbejdet grundigt og med respekt for både tidsplan og detaljer. Alt blev afleveret i flot stand, og der var ikke behov for at rette noget efter. Oprydningen bagefter var også i orden, hvilket jeg sÊtter stor pris på.

Det er et håndvÊrkerfirma der tager deres ansvar alvorligt, og jeg kan varmt anbefale dem til andre der Þnsker kvalitet og ordentlig service.

2025幎9月17日

Undgå Bonovo

AmatÞragtigt, useriÞst firma efter min mening. Aftaler gratis besigtigelse kl 16. Tilbudet efter min beskrivelse på nettet lÞd på 12.999. Jeg hÞrer ingenting fra Bonovo og ringer 16.30 for at hÞre, hvornår jeg kan forvente at besigtigelsen skal finde sted. Samtalen starter med, at jeg bliver spurgt om jeg har en I-phone! Jeg har en android, hvilket tydeligvis ikke passer Bonovos medarbejder. Jeg spÞrger hvad det har med besigtigelsen at gÞre og får at vide, at besigtigelsen foregår via video og det er åbenbart lidt bÞvlet for medarbejderen at jeg ikke har en I-phone. Ingen undskyldning eller forklaring på Bonovos udeblivelse. Udover at aftalen om besigtigelse åbenbart ikke var en aftale, jeg kunne regne med, var jeg heller ikke blevet informeret om at besigtigelsen foregik via video - og helst med en I-phone.
Udelukkende minus-stjerner herfra og opfordring til at man ser bort fra Bonovo, når der skal vÊlges flyttefirma.

2025幎9月26日

KÊre Lise Heimark,

Tak for din Êrlige feedback.
Jeg er oprigtigt ked af at hÞre om din oplevelse med vores online besigtigelse – det er bestemt ikke det indtryk, vi Þnsker at efterlade.

Når en besigtigelse bookes hos os, starter den altid med et kort opkald, hvor vi afklarer hvilken lÞsning der fungerer bedst for kunden. Har man en iPhone, bruger vi typisk FaceTime, men ellers tilbyder vi Google Meet eller andre gÊngse platforme, så vi altid kan finde en lÞsning, der passer den enkelte kunde bedst. Det burde vÊre blevet forklaret tydeligere, og det beklager jeg meget, at du ikke oplevede.

Vi tager din oplevelse til efterretning og vil arbejde på at blive endnu skarpere i vores kommunikation, så ingen er i tvivl om, hvordan processen foregår.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du Þnsker en ny besigtigelse eller har yderligere spÞrgsmÃ¥l – vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre pÃ¥ en bedre mÃ¥de.

Bedste hilsner
Alex G. Bani
BONOVO

Uprofessionelt malerfirma – stressende og ufagligt arbejde

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale dette firma ud fra min oplevelse.

Min lejlighed skulle vÊre fÊrdigmalet d. 20. august. Da arbejdet fÞrste gang blev afleveret, oplevede jeg det som meget dÃ¥rligt udfÞrt, og selv vicevÊrten var i chok over deres arbejde. Firmaet fik flere og flere dage til at rette op, og fÞrst d. 10. september blev det afleveret som “fÊrdigt”. For mig var der dog stadig mange fejl. I nÊsten en mÃ¥ned kunne jeg ikke bo i lejligheden, fordi jeg gentagne gange fik at vide, at “der kommer nogen i morgen for at fikse det”.

Sådan oplevede jeg forlÞbet:
• Datoen blev udskudt mindst 5 gange.
• Arbejdet blev udfÞrt meget langsomt.
• Kommunikation var svÊr: mails blev besvaret sent, og mine opkald blev i perioder ikke taget.
• Jeg oplevede manglende hensyn til mine ejendele: ting blev brugt uden at spÞrge, og stikket til min fryser blev taget ud, hvilket betÞd, at al maden gik til spilde.
• Resultatet virkede ufagligt for mig: bl.a. vÊggene fremstod ujÊvne, en radiator var spraymalet uden ordentlig afdÊkning, hvilket gav maling pÃ¥ gulvet. Derudover oplevede jeg, at min stue endte med to vÊgge med tapet og to uden, hvilket for mig virker meget sjusket.

Ejeren tilbÞd en “rabat” pÃ¥ den endelige faktura, hvilket jeg oplever som et forsÞg pÃ¥ at rette op. For mig personligt var kvaliteten dog stadig sÃ¥ lav, at jeg ikke mener, arbejdet var pengene vÊrd. Det er heldigt for firmaet, at vicevÊrten hÃ¥ndterer betalingen via vedligeholdelseskontoen og vÊlger at se bort fra flere af fejlene. Hvis det stod til mig, ville de ikke have fÃ¥et fuld betaling.

⚠ AngÃ¥ende anmeldelser online: Det virker for mig, som om mange af de 5-stjernede ikke fake og ai-genereret. De fÃ¥ dÃ¥rlige anmeldelser passer til min egen oplevelse. Jeg har ogsÃ¥ en mistanke om, at medarbejderen “Alex G. Bani” ikke er Êgte, men fremstÃ¥r ai-genereret. Dette er dog kun min vurdering.

Jeg har dokumentation (billeder, mails og vidner) for det, jeg beskriver. Hvis nogen Þnsker at se mere, er man velkommen til at kontakte mig.

Mit råd: VÊlg et andet firma. Om de er faglÊrte eller ej, ved jeg ikke, men ud fra min oplevelse kan de ikke levere et tilfredsstillende og korrekt udfÞrt arbejde. Hele oplevelsen var virkelig dårlig.

OPDATERING August:
Jeg vil gerne prÊcisere, at jeg i starten facetimede med jeres medarbejder Mortaza om opgaven. Det er ikke min skyld, at I valgte at vurdere arbejdet over FaceTime i stedet for at komme fysisk ud og se det. Når vurderingen så viser sig at vÊre forkert, kan det efter min mening ikke lÊgges over på kunden.

At gå fra 28.000 kr. til 35.000 kr. er et stort spring, og jeg oplever ikke, at det er normal praksis at sende en ny faktura undervejs.

Derudover oplevede jeg, at jeg i to uger måtte sende min far og mand forbi hver aften for at se, om der overhovedet blev arbejdet i lejligheden. Det fÞltes ikke som en normal situation for en kunde.

I mÃ¥ naturligvis bruge de alias’er, I vil, men for mig fremstÃ¥r det utrovÊrdigt. Jeg har dokumentation i form af billeder, mails og vidner, og enhver, der Þnsker det, kan tage kontakt til mig for at se beviserne.

Jeg holder fast i, at ovenstående er min oplevelse med jer. Hvis mit indtryk af jeres anmeldelser eller medarbejdere skulle vÊre forkert, så er det blot en fejlbedÞmmelse fra min side, men det Êndrer ikke på, at hele oplevelsen for mig var virkelig dårlig.

Det Êndrer heller ikke på, at jeg i dag står med to forskellige typer vÊgge i min stue og nogle lappelÞsninger i mit sovevÊrelse. Efter 35.000 kr. og tre ugers arbejde havde jeg forventet, at lejligheden ville se fantastisk ud. Det gÞr den desvÊrre ikke.

OPDATERING September:
Efter min anmeldelse har en af deres medarbejdere (Mortaza) kontaktet mig gentagne gange på telefon for at overtale mig til at fjerne min anmeldelse. Efter jeg blokerede hans nummer, ringede han bare via WhatsApp. Jeg har nu blokeret ham igen. Jeg oplever dette som chikane.

OPDATERING oktober:
To mÃ¥ned efter min anmeldelse fortsÊtter firmaet med at kontakte mig med rykkere og pÃ¥stande om “manglende betaling”.
De hÊvder, at fordi jeg fik en rabat, mÃ¥ jeg ikke dele min oplevelse pÃ¥ Trustpilot – og at jeg derfor skal betale 10.000 kr. tilbage. Jeg har nu modtaget flere fakturaer pÃ¥ det samme belÞb.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge dette firma. Hele forlÞbet har vÊret utroligt stressende, og jeg er Êrligt talt trÊt af at blive kontaktet igen og igen.

2025幎8月20日

KÊre Hadia,

Vi tager din anmeldelse alvorligt, men vi må kraftigt afvise de beskyldninger, du fremfÞrer.

Arbejdet i din bolig blev fuldt ud udfÞrt, ogsÃ¥ selvom opgaven viste sig at vÊre langt mere omfattende og krÊvende end det, du oprindeligt beskrev. Hvor du i din henvendelse nÊvnte pletspartling og smÃ¥reparationer, viste det sig reelt at omfatte fuldspartling og udskiftning af savsmuldstapet. Havde vi fÃ¥et en Êrlig beskrivelse fra starten, ville prisen have vÊret omtrent to-tre gange sÃ¥ hÞj – svarende til omfanget af det reelle arbejde. Vi gennemfÞrte alligevel hele opgaven, selvom vores omkostninger oversteg det belÞb, vi kunne fakturere via vedligeholdelseskontoen.

Vi kan derfor ikke acceptere pÃ¥stande om, at arbejdet ikke er udfÞrt, eller at vores virksomhed pÃ¥ nogen mÃ¥de skulle vÊre “falsk”. BONOVO drives og bemandes af rigtige mennesker med faglig baggrund og professionalisme. At enkelte medarbejdere anvender et alias eller valgt navn i kundesammenhÊng er fuldt lovligt og almindelig praksis i mange brancher for at beskytte privatliv og identitet.

Dine pÃ¥stande om “falske anmeldelser” og “opdigtede medarbejdere” er urigtige og skadelige. Vi forbeholder os derfor retten til at forfÞlge sagen juridisk, da udokumenterede udtalelser af denne karakter kan skade bÃ¥de vores virksomhed og vores medarbejdere.

Alex G. Bani

Jeg kan 100% anbefale BONOVO til enhver

Jeg kan 100% anbefale BONOVO til enhver maleropgave eller gulvafslibning. De gÞr ikke bare hvad de skal, men også hvad de ender med at vÊre nÞdt til, for at få det fÊrdiggjort ordentligt.

Jeg kan ikke huske begge navnene på de 2 unge mÊnd der stod for arbejdet (de sagde jeg ville modtage en e-mail med deres navne, men den ankom aldrig). Jeg mener dog den ene hed Morten.

Rigtig meget af mit hjem trÊngte til en kÊmpe omgang, vÊggene var fyldt med mÊrker og gamle sÞmhuller og gulvene var så slidte, at jeg faktisk var bange for om det overhovedet kunne reddes. Jeg blev forsikret af både BONOVO og min mor, at det nok skulle gå.

På magisk vis fik malerne og gulvfolkene tryllet hele baduljen i orden. VÊggene blev helt glatte og pÊne og gulvene fik et liv jeg ikke troede de havde mere. Dog var der et enkelt hjÞrne hvor malingen drillede og tiden lÞb fra os. Derfor kom én af malerne (jeg tror det var ham der hed Morten) tilbage sammen med sin kÊreste om sÞndagen og fik rettet det til på sin egen tid :D

Derudover havde jeg det problem, at jeg havde et gammelt vitrineskab som jeg var bange for at flytte rundt pÃ¥, da det kunne have taget skade. Den ene maler (ikke-Morten?) gik bare stille og roligt i gang med at hjÊlpe og fik dÊkket det ind med plast og flyttet det sÃ¥ forsigtigt at jeg blev helt lettet. Min mor og jeg navngav ham “MÞbelvogteren” :D

Undskyld forsinkelsen på anmeldelsen. Jeg blev simpelthen ved med at glemme det.

2025幎6月20日
自発的なレビュヌ

Vi havde en rigtig god oplevelse med

Vi havde en rigtig god oplevelse med Bonovo.
Alex fra kontoret tog opgaven med kort varsel, og vi fik god rådgivning om farvevalg og behandling af vÊggene af maler Morten.
Morten holdt os desuden godt orienteret undervejs i arbejdet, og tidsplanen blev overholdt uden problemer. De rum han malede blev virkelig flotte, og der var intet at udsÊtte pÃ¥ oprydningen 👍 Vi vil helt klart bruge BoNovo igen og spÞrge efter Morten.

2025幎7月21日
自発的なレビュヌ

Jeg har fået nogle flotte gulve

Jeg har fÃ¥et nogle flotte gulve, som bÃ¥de jeg og min kÊreste er rigtig glade for 😍
Tak for det Bonovo, og sorry vi ikke lige fik svaret på jeres invitation om anmeldelse fÞr. Kan klart anbefale firmaet med alle de sÞde mennesker der arbejder der.

2025幎8月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。