Banzo âLabâ er ved at Ã¥bne et storkÞkken pÃ¥ Frederiksberg, Danasvej 40, i en bygning fra 1873, og de kÞrer bevidst psykisk terror pÃ¥ os beboere siden slutningen af februar / starten af... ãã£ãšèŠã
Ok, men heller ikke mere. De forskellige retter smager nÊsten ens. Oksegullash havde ogsÃ¥ bare grynet kÞd, ikke rigtige stykker som jeg husker det nÃ¥r jeg selv lavede det. Smag nÊsten som de forskelli... ãã£ãšèŠã
Hold nu op for nogle lÊkre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, bÃ¥de til gÊster og os... ãã£ãšèŠã
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville Þnske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mÊt af en portion a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Bonzo får du skÞn simremad leveret lige til dÞren. Vores udvalg dÊkker både veganere og kÞdelskere og består af sunde fÊrdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfÞlgelig fri for konservering og tilsÊtningsstoffer. Den skÞnne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan vÊre med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besvÊret og altid med fokus på sundhed. Se de spÊndende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
Nordre Strandvej 180B, 3140, à lsgÃ¥rde, ãã³ããŒã¯
- +45 20 20 27 22
- info@bonzo.dk
- bonzo.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
God mad og fantastisk kundeservice ð

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Det var spÊndende og nyt
Det var spÊndende og nyt. Osse lidt dyrt. Men lÊkkert og let. â€ïž Kh Dorte NÞrregaard

Rigtig gode produkter mums
Fik den finste service ved fejllevering ð€ð€
Altid hurtig svar ,hurtig levering og deres chili con carne er dÊlme den bedste jeg har smagt lÊnge â€ïž

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Kan varmt anbefale deres retter
Kan varmt anbefale deres retter. KÞbe de veganske udgaver og bruger dem når jeg ikke har energi til selv at lave maden fra bunden

God mad :-)
Virkelig lÊkre og velsmagende retter. Og med gods i - så supplere man selv op med ris/kartofler/pasta/brÞd/bÞnner/linser/salat så er der godt måltid. Nemt - og mange af varianter kan spise både varme & kolde. Har smagt de veganske varianter og et par af one pot ris.
Altid god service - hurtigt svar og afsendelse. Sikkert pakket.

Fin service-hurtig levering.
Fin service-hurtig levering.
MEN jeg har ikke spist maden endnu,så den kan jeg ikke sige så meget om.Er spÊndt-forhåbentlig god.

Bestiller helt sikkert igen

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Arrabiata er kÊmpe favorit herhjemme!

Utrolig lÊkker mad
Utrolig lÊkker mad. Har prÞvet mange af retterne - alle perfekte. Det er rart af have nogle retter stående, hvis man f.eks. ikke gider at lave mad, eller hvis man får uventede gÊster.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Ikke imponeret over smagen af dem jegâŠ
Ikke imponeret over smagen af dem jeg bar smagt end til videre

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Kan kun give Bonzo den varmesteâŠ
Kan kun give Bonzo den varmeste anbefaling!
Simpelthen SÃ
lÊkker mad - med de bedste råvarer, og godt krydret!
Og så er det tilmed så let at tilberede, og variere!!

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
God mad og god kundeservice.
Vi fik vores mad hurtigt, det er godt nok nemt at bruge, og vores datter elsker det.
SkÞnt koncept!

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Super lÊkkert og meget intens smag.
Super lÊkkert og meget intens smag.
Klar anbefaling herfra