Hele leuke en betaalbare items! Ik wilde graag nog iets wisselen, dit kon heel eenvoudig. Ik had binnen no time contact. Ik ben erg blij met de leuke spullen en zou zeker vaker bestellen!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had iets verkeerd besteld, echter had ik daarna een mail gestuurd en dat werd gelijk goed opgepakt. De communicatie was zeer fijn. De e-reader plugs zijn precies zoals ik verwacht had.
Super goed en mooi verpakt. Onwijs snel verzonden ook. Een mega aanrader voor alle booklovers!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Book Lover Boutique! Dé ideale plek voor boekenliefhebbers die nét even iets speciaals zoeken. Waar je anders vaak standaard boekenleggers vindt, biedt Book Lover Boutique originele handgemaakte ontwerpen, met leuke prints, parelhangers en bedels! Verder hebben we andere leuke bookish goodies, zoals: Reading journal, booksleeve, e-reader plugs, papieren boekenleggers, ansichtkaarten en nog veel meer!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
E-reader plugs besteld
Leuke e-reader plugs ontvangen, snel verzonden en mooi ingepakt!!
Super goed en mooi verpakt
Hele leuke bookplugs
Hele leuke bookplugs besteld en gekregen. We zijn er super blij mee. En het staat ook nog eens leuk.
Heel erg tevreden!
Fijn contact en erg leuke boekenleggers! Er wordt goed meegedacht als iets anders moet!
Ik had iets verkeerd besteld
Fijne shop!
Ik heb 3 hangertjes voor aan de ereader besteld en ik kan ze gebruiken voor (luxeprobleem) ereader, tablet en telefoon. Het enige probleem was kiezen tussen alle leuke designs.
Vlot verstuurd en leuk contact gehad.
Mega leuke e-reader plugs
Mega leuke e-reader plugs! Ik ben er heel blij mee. Ook leuk ingepakt met een sticker erbij :)
Ik ben echt heel erg blij met deâŠ
Ik ben echt heel erg blij met de boekenlegger! Hij is superleuk en ook echt van mooie kwaliteit.
Leuk, snel, goed!
Erg blij mee!
Erg leuke en originele boekenleggers! Zijn van goede kwaliteit en leuk om als cadeautje te geven!
Aanrader!âš
Mega leuke boekenleggers voor een leuke prijs!âšâ€ïž Snel verzondenâïž
Super bestelling!
Snelle levering en het pakketje super leuk ontvangen. Er zaten stickers in het doosje en zelfs een bedankje voor de bestelling. Hele leuke site voor als je gek bent van lezen ð¥°
Snelle levering en mega leuke producten.
Fijne ervaring
Voor de 3de keer hier bestelt en weer een heel leuk pakketje binnen gekregen ð€
Geweldige boekenleggers!ð
Super leuke boekenleggers van goede kwaliteit!ð€© Snelle verzending.
Een feestje om uit te pakken!
Wat een leuke webshop is dit toch! Zoveel leuke dingen te koop voor de échte boekenliefhebber. De kunststof boekenleggers met een ketting en leuke bedels eraan zijn mijn favoriet! Heb er inmiddels 5 en gebruik geen anderen meer. De levering is supersnel en het uitpakken van het pakketje is een waar feestje. Chapeau!
Snelle levering en producten zagen erâŠ
Snelle levering en producten zagen er goed uit!
Super leuk en fijn
Super snelle levering en hele fijne service. Perongeluk 2 dezelfde besteld, super snel contact en heel fijn geholpen.
Mooie producten waar je gewoon blij van word. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!
Leuk assortiment
Super leuke assortiment, hele lieve meid die je helpt! Snelle levering wat ik ook super fijn vind. Love it!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã