Hele leuke en betaalbare items! Ik wilde graag nog iets wisselen, dit kon heel eenvoudig. Ik had binnen no time contact. Ik ben erg blij met de leuke spullen en zou zeker vaker bestellen!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik had iets verkeerd besteld, echter had ik daarna een mail gestuurd en dat werd gelijk goed opgepakt. De communicatie was zeer fijn. De e-reader plugs zijn precies zoals ik verwacht had.
Wat een leuke webshop is dit toch! Zoveel leuke dingen te koop voor de échte boekenliefhebber. De kunststof boekenleggers met een ketting en leuke bedels eraan zijn mijn favoriet! Heb er inmiddels 5 e... もっと見る
Super goed en mooi verpakt. Onwijs snel verzonden ook. Een mega aanrader voor alle booklovers!
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij Book Lover Boutique! Dé ideale plek voor boekenliefhebbers die nét even iets speciaals zoeken. Waar je anders vaak standaard boekenleggers vindt, biedt Book Lover Boutique originele handgemaakte ontwerpen, met leuke prints, parelhangers en bedels! Verder hebben we andere leuke bookish goodies, zoals: Reading journal, booksleeve, e-reader plugs, papieren boekenleggers, ansichtkaarten en nog veel meer!
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super leuk en handig!
Super leuke boekenleggers en ideaal voor op vakantie! De plastice zijn strand bestendig en je raakt ze niet kwijt door het koordje. Super leuke designs en veel keuze ☺️
Super leuke boekenleggers en anders…
Super leuke boekenleggers en anders leuke accessoires voor echte bookgirlies!! Geweldig als cadeautje voor iemand anders of natuurlijk voor jezelf :)) Dikke aanrader!
De kwaliteit is goed
De kwaliteit is goed, prijs is netjes en de designs zijn erg leuk en origineel 🥰.
Cutie boekenleggers
Ik ben mega blij met de boekenleggers🥰Super handig dat er een leuke ketting aan zit, zo ben je hem nooit kwijt. Ik gebruik ze voor me schoolboeken en leesboeken. Het maakt de leeservaring een stukje leuker ❤️
Super blij!🌺💖💌
Ik geniet echt van mijn bestelling van Bookloverboutique!!🌺 Alles kwam snel aan en met zoveel aandacht verpakt dat het uitpakken een klein feestje was.🎉 De boekenleggers zijn prachtig en van topkwaliteit.💖🎀
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。