2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

10件のレビュヌ

Kan ikke anbefale denne advokat

Kan ikke anbefale denne advokat. Det tog over et år at gÞre bo op efter vores oldemor, hvor overstående advokatfirma var bobestyrer. Det var ellers lige til at gå til. Olde havde ikke efterladt sig meget, boede i plejebolig og havde kun en lille opsparing. At det skulle tage over 12 måneder er ren snyd og tidstrÊkken. Dette firma tog over 30.000,-kroner for at behandle boet, hvilket medfÞrte nÊsten ingen arv til de efterladte. Virkelig ubehagelig personaler dernede der bare trÊkker tiden for at score flere penge. Så for dårligt at dette firma står som bobestyrer også har de sågar også vÊret i DRtv Kontant for netop deres metoder!

2025幎5月6日

Beskikket som forsvarsadvokat dec.2024

Beskikket som forsvarsadvokat dec.2024 i sagen, hvor KJEMS lavede dokumentfalsk i arbejdskade 1997 for SÞnderborg kommune 2013 - Som fÞlge, har jeg ikke kunne klare mig selv i hverdagen og fået en del mer skader, der alle oplyses som det dokumentfalsk KJEMS lavede 2013 - Derfor måtte jeg anmelde mig selv. Den 1. beskikkede forsvarsadvokat afviste sagen pga. dokumentfalsk. Så fik KJEMS sagen, hvor han oplyser i mail d. 04.12.2024, at han nÊgter at forholde sig til sagen, men hellere vil fortsÊtte jvf. det dokumentfalsk de lavede 2013.
En forfÊrdelig person, der burde have frataget retten til at udÞve praksis i rets-vÊsenet - Han er dybt kriminel.

2024幎12月4日
自発的なレビュヌ

Grisk advokat med selvviske bagtanker

Hans Henrik W er en advokat der udnytter sårbare mennesker Þkonomisk i et af livets stÞrste kriser til at forsÞde egen lomme. Det er så usselt en måde at drive jura på, og håber at det her får konsekvenser for Kjems. Det her firma er kun til for at trÊkke penge ud af folk.

2024幎9月12日

Minus 5 stjerner herfra

Minus 5 stjerner herfra. Hans Henrik Wurlizer er det mest arrogante menneske, vi i har mÞdt til dato.. Han bliver agressiv når man ringer til ham og stiller spÞrgsmål, og truer med at forhale processen i vores dÞdsbo yderligere hvis vi ikke makker ret.. Dette selvfÞlgelig fÞrst efter han er blevet bekendt med hvor stort et dÞdsbo, han reelt har med at gÞre, og derved kan trÊkke yderligere provision..

2024幎7月5日

Advokatfirmaet Kjems i Gråsten

Jeg må på det kraftigste fraråde advokatfirmaet Kjems fra Gråsten.

De arbejder ekstremt uprofessionelt og fÞlger ikke de mest basale juridiske principper.

F.eks dokumenterer de ikke deres arbejde, herunder dokumenterer de ikke evt. krav mm.

2021幎6月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ