レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har et gavekort pÃ¥ 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero pÃ¥ ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgÃ¥et til Novasol, dem ringer jeg til og fÃ¥r at vide jeg s... もっず芋る

Casa Blanka, Gudhjem Àr allt du behöver pÃ¥ din vistelse. VÀlordnat och perfekt service för en fin upplevelse, bÃ¥de inne och ute. Bra lÀge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nÀra till res... もっず芋る

Schon oft haben wir ÃŒber Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... もっず芋る

Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet aflÞb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... もっず芋る

䌁業情報

1. バケヌション ホヌム レンタル代理店
  2. 別荘
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. ホリデヌ アパヌトメント
  5. 貞し別荘

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos BORNHOLMTOURS kan du vÊlge feriebolig indenfor Þens stÞrste og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2098件のレビュヌ

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. De er nemme at få fat i, hjÊlpsomme og deres mails er så beskrivende at man ikke er i tvivl om noget.

Vi blev desvÊrre nÞdt til at aflyse vores rejse pga corona, hvilket også blev behandlet ualmindelig venligt og hurtigt.
Vi bestiller helt sikkert her igen, når vi får muligheden igen.

2021幎6月18日
自発的なレビュヌ

Fra start til slut har vi fået super god service af Bornholmtours. Bla relevant orientering om coronaens indflydelse på vores rejse gennem Sverige, påmindelser om vores reservation på rette tid. Bureauet var nemt at komme i kontakt med både
via mail og telefon.

2021幎6月13日

Rigtig god oplevelse

Vi har haft en dejlig uge i Svaneke i maj/juni med leje af velbeliggende lejlighed tÊt på havnen til en rimelig pris.
Ved bestilling af opholdet oplevede vi, at personalet i Bornholmtours var meget hjÊlpsomme og hurtigt svarede på mails.
Vi kan klart anbefale Bornholmtours og vil selv gerne komme igen og leje hus eller lejlighed 😀

2021幎6月10日

FREMRAGENDE

Kan give mine aller bedste anbefalinger for Bornholmtours !
Altid 100% styr på tingene !
Har brugt Bornholmtours gennem mange år og har ALDRIG haft grund til at Êndre dette.
God hjemmeside som er nem at finde rundt i samt en helt enestående og unik kundeservice !!
TAK for Bornholmtours 🙏🙏

2021幎6月7日
自発的なレビュヌ

Det er anden gang siden april at vi

Det er anden gang siden april at vi lejer gennem Bornholmtours. Samme hus begge gange, som der desvÊrre er stor efterspÞrgsel på. Men så må man jo bare holde et vågent Þje med annulleringer. Vi booker igen til 2022 når der er ledigt. Bornholmtours er meget profesionelle, god kommunikation og hurtig refundering af rest depositum.

2021幎6月3日

Super Service!

Vi havde en fantastisk uge i et super lÊkkert hus i Dueodde. Medarbejderne af Bornholmtours er altid imodkommende, venlige og sÞde. Ved henvendelser kommer svaret hurtigt. Vi ses igen!

2021幎5月25日

Fantastisk oplevelse..

Fantastisk oplevelse , rigtig fin information fra BORNHOLMTOURS ,det er fÞrste gang vi lejer sommerhus hos dem og det er IKKE sidste gang , vi har allerede bestilt sommerhus i 2022 , huset lå perfekt og der manglede intet , vi havde den skÞnneste havudsigt og vejret var med os , med masser af sol.

2021幎5月19日

super service

super service, altid klar til at hjÊlpe, vi fik Êndret både fÊrgebilletter og ophold og efterbestilte flere ting - altid med et smil og en venlig betjening i telefonen. Mange boliger at vÊlge mellem, som er velbeskrevet med alle de oplysninger, der er brug for, når man planlÊgger ferie;)

2021幎4月26日
自発的なレビュヌ

Vi har vÊret pÃ¥ Bornholm i pÃ¥sken i et

Vi har vÊret på Bornholm i påsken i et dejligt nyt sommerhus hvor alt bare spillede. Der stod en gasgrill til afbenyttelse og alt var bare nyt og lÊkkert. Vi skulle have vÊret afsted sidste år ca samme tid. Men pga COVID-19 kom vi ikke afsted. Men vi fik flyttet turen uden nogen problemer. Så vil bare sige alt spiller ved Bornholmtours. Virkelig et godt selvskab stor ros. Og 5 stjerner!!!!

2021幎4月6日
自発的なレビュヌ

Dejligt ophold med god sammenÊng mellem pris og kvalitet

Super fint ophold med god sammenhÊng mellem pris og kvalitet. Der manglede bruseforhÊng ved ankomsten. Vi kontaktede Bornholmtours, og det blev udbedret samme dag, hvor bruseren også blev skiftet, da den dryppede. Det havde vi end ikke selv lagt mÊrke til. Virkelig fin service og meget imÞdekommende reprÊsentanter for Bornholmtours både via telefon og da manglen blev udbedret.
Eneste anke var at lejligheden var meget kold og tog noget tid at varme op. Vi ankom lige fÞr påske hvor temperaturen var omkring 5-7 grader. Man skulle nok overveje, at tÊnde for varmen til gÊsterne. Vi frÞs det meste af aftenen i lejligheden den fÞrste nat.

2021幎4月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。