企業が回答しました
Samarbejdet fungerer 100%. Vi har trygheden ved at vores hus på trods af afstanden på 450 km bliver “passet på”. Vi bestemmer selv hvor meget vi vil udleje - inkl højsæson. Altid god hjælp - også til... もっと見る
企業が回答しました
Service kontoret er altid flinke og hjælpsomme. Jeg synes sol og strand burde stramme op omkring råd og hjælp til husejere så vi får nogle gode og pæne huse samt komme med ideer til hvad der kan forbe... もっと見る
当該企業による記述
Velkommen til Sol og Strand Hos Sol og Strand hjælper vi hvert år tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus. Vi er et af Danmarks største bureauer inden for sommerhusudlejning. Vi har vores rødder i Nordjylland, og vi har over 45 års erfaring med at udleje sommerhuse.
Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold. Og det er uanset om det er sommerferie, en weekend for to ved havet eller en ferie i selskab med hele familien.
Hos Sol og Strand finder du sommerhuse i Danmarks smukkeste områder, og vores lokale medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du få fat i os hele døgnet rundt.
Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.
当該企業による記述

Ilsigvej 21, 9492, Blokhus, デンマーク
ネガティブなレビューの 96%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altid høj service når man ringer ind og tingene bliver altid hurtig fikset;)
Sol og Strand er godt og troværdigt firma at leje sit sommerhus ud ved .
De går meget op i at huset fremstår rent og i orden efter hver udlejning.
Personalet både kontor og rengøring er super profesionelle.
Jeg synes de yder en utrolig god service. Altid til at snakke med og altid utrolig hjælpsom.

Sol og Strand からの回答
Vi er meget tilfredse med at leje vores sommerhus ud gennem Sol og Strand, og har også valgt at være her den næste sæson. Det er nemt for os og vores gæster at komme i kontakt med dem, særligt efter vi har fået et lokal kontor lige om hjørnet. Vi oplever en god service, og et personale der kender til vores hus og
Ikke forsøger at presse os til at lave vores hus om til et 'tivoli' for større udlejning, hvilket betyder noget for os.

Sol og Strand からの回答
S&S er lette at kommunikere med - og opstår der “problemer/opgaver” løses de smidigt. S&S er lydhøre for vore ønsker omkring udlejning, tak for det!

Sol og Strand からの回答
Nemt og bekvemt! Vi har snart haft vores sommerhus til udlejning i et år. Uger det er udlejet går over alt forventning. Den service Sol & Strand yder, rammer plet for vores henseende. Alt lige fra App, personlig betjening og deres tilbud om rengøring, sengelinned, barnestol og m.m. kan ikke være bedre. Sol & Strand formår tilmed at at gøre dialog personlig, så vi føler en personlig forståelse fra det lokale kontor. At Sol & Strand er dansk fond ejet betyder også noget. De bedste anbefalinger herfra:

Sol og Strand からの回答
Vi er gode for samarbejdet. Har vi spørgsmål kan vi altid henvende os og få svar/ hjælp.

Sol og Strand からの回答
Jeg lejer siden 2023 to lejligheder i vores fritidshus i Løkken ud til turister i samarbejde med Sol & Strand i Løkken. Samarbejdet er eminent, alle er meget tilgængelige og hjælpsomme, web/mobil platform er god og informativ, og Sol & Strand ligger forrest mht udlejning i markedet hvert år. Er meget tilfreds kunde 😁

Sol og Strand からの回答
Super god service fra dag 1.
Huset levede fuldt op til forventningerne og var pænt og rent da vi kom frem.
Kan varmt anbefale sol og strand.

Sol og Strand からの回答
God service og kompetente medarbejdere, altid glade og smilende, hjælper med de problemer der måtte være

Sol og Strand からの回答
Vandvittig ringe service og oplevelse.
Vi lejede et sommerhus i sommers i Sønderjylland. Der var hverken gjort rent eller ryddet op. Om aftenen på dag nr. 3 kan vi hører ting der løber rundt i væggene og jeg finder ud af der er rotter der løber rundt i huset. Jeg får ringet til Sol og strand og forklare dem situationen og siger vi gerne vil have gjort noget ved det. Vi får så af vide at “det kan vi desværre ikke, da det er efter den første nat”?????? Undskyld mig hvad? Så vi har betalt 13.000kr for 1 uge, hvor vi skal sove sammen med rotter, i et hus der ikke er gjort rent, på madrasser jeg er sikker på en er død på!?
Vi finde så ud af at sommerhuset er bleven købt på auktion fordi det er et dødsbo. Madrasserne har kæmpe pletter på, der er bare blevet smidt et sengelinned henover.👍🤦🏽♂️

Sol og Strand からの回答
Som husejer, udlejer jeg mit sommerhus, igennem Sol & Strand.
Jeg har altid været yderst tilfreds med den service der ydes. Jeg føler at der passes godt på mit hus.
Når vi selv skal på ferie, har vi lejet igennem Sol & Strand flere gange.
Jeg kan varmt anbefale Sol & Strand (både som ejer og lejer) 👍👍👍

Sol og Strand からの回答
Vi får som husejer en super service når vi er på servicekontoret i Bjerregaard.

Sol og Strand からの回答
Vi som udlejer er glade for at udleje vores sommerhus gennem Sol og Strand. Tryg ved at overlade udlejning , opsyn og rengøring gennem bureauet.

Sol og Strand からの回答
Fantastisk dejligt hus .smukt indrettet og hyggeligt .der mangler ingen ting .👍👍👍❤️

Sol og Strand からの回答
De er altid "klare i spyttet". Ved henvendelse tager de hurtig aktion i det, som vi beder dem om som sommerhusudlejer

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。