レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag vet inte riktigt vad bostadsportalen gör fullt ut. DÀrför kan jag inte ge fullt betyg. Det jag kan sÀtta ett högt betyg pÃ¥ Àr kundservicen som var snabb och hjÀlpsam och över dagen hjÀlpte mig kri... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

En bra sida i de hela. Men jag vill framförallt framföra ett stort tack till Louise som hjÀlpte mig att lösa situationen nÀr jag missuppfattat saker. Hon inte bara löste situationen utan hon gjorde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har under en lÀngre period varit pÃ¥ jakt efter bostad och haft svÃ¥rt att hitta min nya hyresbostad. Jag har varit nöjd med att anvÀnda BostadsZonen för att hitta min nya hyresbostad. De har ett st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bostadszonen Àr verkligen en toppenplattform nÀr du ska hitta ditt nya hem. De har massor av bostadsannonser, och deras hemsida Àr superenkel att anvÀnda – man behöver inte krÃ¥ngla med nÃ¥got. Deras ku... もっず芋る

4.1

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Dem har varit jÀtte hjÀlpsamma med att

Dem har varit jÀtte hjÀlpsamma med att hitta lÀgenheten det vart mycket enklare och smidigare. Deras kundtjÀnst var jÀtte jÀtte bra eftersom dem svarade direkt Àven om det var en söndag.

2025幎11月23日

Hej Johan,

Stort tack för din fina recension!

Vi Àr vÀldigt glada att höra att processen kÀndes bÃ¥de enklare och smidigare för dig – och att vÃ¥r kundtjÀnst kunde hjÀlpa dig direkt, Àven pÃ¥ en söndag. Det betyder mycket för oss.

Vi har kundservice bemannad alla veckans 7 dagar frÃ¥n kl. 08–18, sÃ¥ du alltid kan fÃ¥ snabb hjÀlp nÀr du behöver det.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig igen om du behöver nÃ¥got.💚

JÀtte bra

JÀtte bra , och hjÀlper nÀr man vill hitta lÀgenhet snabbt

2025幎10月15日

Hej Teim,

Tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd och att vi kunde hjÀlpa dig nÀr du behövde hitta en lÀgenhet snabbt!

Vi vill göra bostadssökandet så enkelt och effektivt som möjligt för alla våra anvÀndare.

Stort tack för att du tog dig tid att skriva 💚

Snabb svar

Snabb svar, och jÀtte viktigt att dom kan hjÀlpa

2025幎10月6日

Hej Ашур,

Tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du fick ett snabbt svar och att du kÀnde att hjÀlpen var viktig och betydelsefull!

Vi gör alltid vårt bÀsta för att finnas dÀr nÀr våra anvÀndare behöver oss.

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 💚

Problem med betalning

Jag hade problem med betalning och fick hjÀlp via mejl bara några minuter efter att ha rapporterat hÀndelsen. Otroligt snabb och bra service!

2025幎9月28日

Hej Aran,

Tusen tack för din fantastiska recension!

Vad hÀrligt att höra att du fick snabb hjÀlp med betalningen och att allt löste sig smidigt!

Vi gör vårt bÀsta för att svara så snabbt som möjligt och ge personlig service, så det betyder mycket att du delar din positiva upplevelse.

Stort tack för dina fina ord 💚

5぀星のうち4の評䟡

Good and transparent customer service

Good and transparent customer service but hopefully I get my refund

2025幎9月19日

Hej Justin,

Thank you so much for your feedback!

I’m really glad to hear that you found our customer service good and transparent — we always aim to be open, kind, and helpful in every situation.

Your feedback truly means a lot to us and motivates us to keep delivering a positive experience for all our users. 💚

Best regards,

Mycket hjÀlpsam kundservice

Mycket hjÀlpsam kundservice, snabb på att svara och super trevlig bemötande.
HjÀlpe mig vÀldigt snabbt.
Rekommenderar

2025幎9月17日

Hej Meya,

Tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med vår kundservice och att du fick snabb och vÀnlig hjÀlp!

Vi strÀvar alltid efter att svara sÃ¥ snabbt som möjligt och möta vÃ¥ra anvÀndare med omtanke och förstÃ¥else — dÀrför betyder din Ã¥terkoppling verkligen mycket för oss.

Stort tack för din rekommendation 💚

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra sida med bra kundbemötande

JÀttebra sida, enkel att ha och göra med, gör det enkelt att ha kontakt med hyresföreningar och ett otroligt bra kundbemötande dÀr du får svar på frågor och hjÀlp om man behöver det!

2025幎9月12日

Hej Frida,

Tusen tack för din fantastiska recension!

Vad hÀrligt att höra att du tycker om vår sida och att du upplevde både kontakten med hyresvÀrdar och vår kundservice som enkel och hjÀlpsam!

Vi gör vårt bÀsta för att skapa en trygg och smidig upplevelse för alla som söker bostad, så dina ord betyder verkligen mycket för oss.

Stort tack för att du tog dig tid att skriva 💚

5぀星のうち4の評䟡

Enkelt att ta sig fram och hitta det

Enkelt att ta sig fram och hitta det man behöver.

2025幎9月11日

Hej Viktor,

Tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du tycker det Àr enkelt att navigera på vår sida och hitta det du behöver! Vi lÀgger stor vikt vid att göra BostadsZonen så anvÀndarvÀnlig och smidig som möjligt för alla våra besökare.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 💚

5぀星のうち5の評䟡

JÀttesnÀll person som hjÀlpte mig

JÀttesnÀll person som hjÀlpte mig. Fick verkligen den hjÀlp jag efterfrågade och hoppades på att få. VÀldigt vÀldigt snÀlla och snabba på att svara!

2025幎9月11日

Hej Ester,

Tusen tack för din underbara recension!

Vad fint att höra att du fick den hjÀlp du behövde och att du upplevde oss som bÃ¥de snabba och vÀnliga — det betyder verkligen mycket för oss! Vi strÀvar alltid efter att ge personlig och omtÀnksam service, sÃ¥ din Ã¥terkoppling vÀrmer extra mycket.

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 💚

5぀星のうち5の評䟡

JÀtte bra sida på alla sÀtt

JÀtte bra sida på alla sÀtt, enkel UI, enkel support osv.
Men framförallt vill jag tacka Louise, hon hjÀlpte till otroligt mycket, hade ett litet problem med betalningen, skickade ett mejl och hon svarade omedelbart, stark rekommendation.

2025幎9月5日

Hej Omar,

Tusen tack för din fantastiska recension!

Vad hÀrligt att höra att du tycker om vår sida och att du upplevde både plattformen och supporten som enkel att anvÀnda!

Det glÀder mig verkligen att kunde hjÀlpa dig snabbt med betalningsfrÃ¥gan — din vÀnliga Ã¥terkoppling betyder mycket.

Stort tack för din starka rekommendation, det uppskattas verkligen 💚

5぀星のうち5の評䟡

+++++ bra och hjÀlpsam support.

+++++ bra och hjÀlpsam support.
Rekommenderas

2025幎9月5日

Hej Andreas,

Tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med vår support och att du upplevde oss som hjÀlpsamma!

Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta ge personlig och snabb service till alla vÃ¥ra anvÀndare.💚

Bra företag

2025幎9月4日

Hej Viktor,

Stort tack för din recension!

Vi Àr vÀldigt glada att höra att du tycker att vi Àr ett bra företag.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta leverera god service till våra anvÀndare.

Tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Jag stötte pÃ¥ problem med en betalning

Jag stötte på problem med en betalning och hörde av mig via mail. Fick svar redan inom en timme och Àr mycket nöjd med den snabba och hjÀlpsamma kundservicen. VÀldigt uppskattat med en kundtjÀnst som Àr både tillgÀnglig och engagerad.

2025幎9月3日

Hej Mastaneh,

Stort tack för din fina recension!

Vi Àr verkligen glada att höra att du Àr nöjd med vår kundservice och att du fick snabbt och hjÀlpsamt svar nÀr du stötte på problem med en betalning.

Det betyder mycket för oss att veta att vårt engagemang och vår tillgÀnglighet uppskattas.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det motiverar oss att fortsÀtta ge bÀsta möjliga service till vÃ¥ra anvÀndare. 💚

Överraskande snabba och tillmötesgående

Överraskande snabb, professionell och tillmötesgÃ¥ende kundtjÀnst som smidigt löste mitt problem. Ovanligt och mycket uppskattat!

2025幎8月29日

Hej Pippi

Stort tack för din fantastiska recension!

Det glÀder oss enormt att höra att du upplevde vår kundtjÀnst som snabb, professionell och tillmötesgående, och att ditt problem löstes smidigt.

Vi strÀvar alltid efter att ge våra anvÀndare en trygg och positiv upplevelse, så din uppskattning betyder vÀldigt mycket för oss .

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter – det hjÀlper oss att fortsÀtta utvecklas och bli Ànnu bÀttre.💚

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra customer service som

Mycket bra customer service som reagerade snabbt på min begÀran via email. Det syns att de bryr om sina kunder.

2025幎8月22日

Hej Elizabeth,

Stort tack för din fina recension!

Det glÀder oss verkligen att höra att du fick snabb hjÀlp av vår kundservice och att du upplever att vi bryr oss om våra kunder.

Vi strÀvar alltid efter att ge en personlig, professionell och omtÀnksam service – dÀrför betyder din feedback vÀldigt mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, det uppskattar vi verkligen.💚

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade problem med en betalning och

Jag hade problem med en betalning och Mailade dem om hjÀlp, fick ett mail tillbaka redan efter någon timme dÀr dem hjÀlpte mig! Otroligt skönt med personal som jobbar för en bra kundservice!

2025幎8月27日

Hej Joel,

Stort tack för din fina recension!

Det betyder mycket för oss att höra att du snabbt fick hjÀlp och att du Àr nöjd med vår kundservice.

Vi uppskattar verkligen din feedback och finns alltid hÀr om du behöver hjÀlp igen.💚

5぀星のうち1の評䟡

Efter att du prenumererat

Du kan förbÀttra detta genom att förtydliga vilka fastigheter du kan kontakta direkt via din prenumeration och vilka som Àr tredjepartsfastigheter. Du bör göra informationen mer transparent, snarare Àn att förklara hur ni arbetar baserat på min erfarenhet. Mina åsikter Àr baserade på min egen erfarenhet.

2025幎8月25日

Hej Jizhi,

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Vårt koncept Àr att samla alla lediga bostÀder på ett stÀlle, så att det blir enklare för bostadssökande att få en överblick. Hur kontakten sker med hyresvÀrden kan dock variera.

Vissa hyresvÀrdar vill att vi lÀnkar vidare till deras egen sida, medan andra föredrar att kommunikationen sker via vårt interna meddelandesystem, e-post eller telefon.

Det Àr dÀrför viktigt att förtydliga att det inte alltid Àr som du skriver: "Efter att du prenumererat, klicka på kontakt så omdirigeras du till andra sidor."
Den formuleringen kan ge intrycket att det alltid sker, men så Àr det långt ifrån.

Vi hoppas att detta ger en bÀttre förståelse för hur BostadsZonen fungerar, och vi tackar dig för att du tog dig tid att skriva en recension.

Din feedback hjÀlper oss att hela tiden bli bÀttre.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra hemsida med många bostÀder

Mycket bra hemsida med många bostÀder. Snabba svar från kundservice

2025幎8月22日

Hej Fatima,

Stort tack för din fina recension!

Det glÀder oss att höra att du tycker om vÃ¥r hemsida och att du har haft en bra upplevelse med vÃ¥r kundservice 💚

Bra kundtjÀnst

Jag vet inte riktigt vad bostadsportalen gör fullt ut. DÀrför kan jag inte ge fullt betyg. Det jag kan sÀtta ett högt betyg på Àr kundservicen som var snabb och hjÀlpsam och över dagen hjÀlpte mig kring ett missförstånd med mitt abonnemang av tjÀnsten. Jag var lite sur inte mail, men inte kundtjÀnsten. Alltid tryggt nÀr man får bra kundbemötande.

2025幎7月29日

Hej Nadia,

Stort tack för din Àrliga recension och för de fina orden om vår kundservice.

Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde hjÀlpen som snabb och trygg, och att vi kunde lösa missförståndet samma dag.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 💚

5぀星のうち5の評䟡

Snabba att svara och trevliga.

2025幎7月19日

Hej Sokol,

Tusen tack för din fina recension!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med både snabbheten i våra svar och bemötandet.

Det betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig igen om vi kan hjÀlpa dig med något mer.

VÀnliga hÀlsningar,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス