レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og fÞrst pÃ¥ ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemÃ¥l. Top kl... もっず芋る

Vi havde selv prÞvet at leje ud i flere mÃ¥neder da vi skulle til udlandet for nogle Ã¥r. Og da lejerene sÃ¥ sprang fra et par dage fÞr underskriften skulle sÊttes, var vi desperate. Botilleje var vores... もっず芋る

Har i lÞbet af marts/april udlejet mit rÊkkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har vÊret meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Chr... もっず芋る

Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjÊlp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid eft... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ
  2. 䞍動産コンサルタント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Botilleje yder juridisk hjÊlp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 års erfaring med boligudlejning.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

93件のレビュヌ

Professionalisme

Jeg fÞlte mig i helt trygge hÊnder hos Christina. Hun kan sit kram, og man er fri for selv at skulle finde på de rigtige formuleringer og vÊre nervÞs for at kontrakten pludselig ikke skulle vÊre gyldig fordi man har fået skrevet noget forkert. Jeg kan sove roligt om natten velvidende at min kontrakt er 100% vandtÊt ud fra de oplysninger og Þnsker jeg har givet hende.

/Helle

2014幎5月14日
自発的なレビュヌ

Venlig, nem og hurtig hjÊlp

Jeg er flyttet til udlandet i en årrÊkke og skulle derfor have mit hus lejet ud på en 3 årig uopsigelig lejekontrakt pga. skat. Men havde ikke nogen ide om hvordan dette skulle skrives ind i kontrakten så den var gyldig, samtidig med at skat skulle godkende den også.
Jeg ringede til Christina, hun var hurtig klar over hvad det drejede sig om og viste hvordan dette skulle skrives ind.
Jeg kan kun varmt anbefale Botilleje, meget venlig, nem og hurtig hjÊlp fra folk der ved hvad de snakker om.

2014幎3月21日
自発的なレビュヌ

Professionel levering på kort tid af lejekontrakter.

Vi kan kun anbefale Botilleje, når der skal laves lejekontrakter. Christina har hjulpet os ved flere lejemål, med stor succes. Vi har to udlejningejendomme, hvori den ene er med flere vÊrelser, fremleje til studerende. Det klapper og kÞrer når Botilleje udarbejder kontrakterne.

2014幎2月26日

Simply the best in Europe

Botilleje has consistently delivered good advice and a speedy well balanced response - that is fair for the landlord and fair for the tennant I unreservedly recommend them especially Christina who as I was under time pressure worked until 11 oclock one night to finish a contract I needed next day and then did not charge me....

2014幎2月17日

Professionel udlejning

Som ejer af en mindre erhvervsejendom i Roskilde har jeg igennem den senere årrÊkke benyttet Botilleje og Christina til sÞgning efter egnede lejere, og til at håndtere alt vedr. udlejning, herunder fraflytning, indflytning, lejekontrakter m.v.
Jeg kan varmt anbefale Botilleje og Christina. Dette bl.a. fordi Christina :
• Overholder de indgåede aftaler
• Altid vender hurtigt tilbage som aftalt
• Er inde i lovgivningen
• OpfÞrer sig meget professionelt overfor lejerne
• Giver god sparring og rådgivning omkring muligheder
• Er meget serviceminded
• Er engageret
• Er god til at finde egnede lejere

2014幎1月29日
自発的なレビュヌ

Professionel og yderst god service.

Har kun ros til Christina og Botilleje. Jeg har oplevet en rigtig god service og er positivt overrasket over så fleksibel Christina er. Der bliver svaret på spÞrgsmål på mail selv om aftenen, og der bliver fuldt op på de tvivls spÞrgsmål der kan opstå undervejs i processen fÞr det hele falder på plads. Jeg har fået en god rådgivning, og Christina er fantastisk til at formidle, uddybe og afklare spÞrgsmål til indholdet i kontrakten på en forståelig måde. Jeg kan varmt anbefale Botilleje.

2014幎1月22日
自発的なレビュヌ

Lynhurtigt svar på sene spÞrgsmål

Jeg skrev et par spÞrgsmål en sen aften hvor jeg var ved at lave en lejekontrakt, og 10 milisekunder efter kom der et svar. Det gjorde jeg så et par gange, med samme hurtige respons. EfterfÞlgende sendte jeg kontrakten til gennemlÊsning - og fik en meget positiv tilbagemelding på det jeg havde lavet - og så var det til en yderst favorabel specialpris -

2014幎1月21日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale Botilleje.dk, når du sÞger et nyt lejemål!

Det er ikke et spÞrgsmål om, at du får professionalitet og dygtighed. Når du går gennem Christina, som er indehaver af Botilleje.dk, så får du en ven mens du leder efter din bolig. En ven fordi hun gÞr opmÊrksom på de ting man ikke lige ser, og gÞr en stor indsats for at lÊre dig at kende, så hun kan vejlede dig i den rigtige retning samtidigt med, at hun holder en professionel distance. En fantastisk service.
Claus Bendix, Journalist.

2014幎1月17日

OUTSTANDING!!

skulle bruge hjÊlp angående mit hus som er udlejet. fik svar på alt, og ikke nok med det, en blanket blev mailet til mig, så jeg selv kunne lÞse problemet, GRATIS!!!
Super behandling.

peter m

2014幎1月3日
自発的なレビュヌ

Service er i hÞjsÊde med ekstraordinÊr engagement til sine kunder

Absolut anbefalingsvÊrdig!

Oplevede super god service fra fÞrste dag - vi beskrev kort vort Þnske til kommende bolig, og efter små 5 dage var Þnskeboligen fundet.

Dejligt engagement fra personalet med ekstraordinÊr god feedback til både kunde som "kÞber".... alle fÞlte sig mere end tilfredse.

Tak for en god "handel" ;)

2013幎12月15日

Unik Service !!

Jeg kan på det varmeste anbefale bo til leje og Christina.

Som privat person hjalp Christina mig med at lave en lejekontrakt til udlejning af mit hus.

Udlejningen gik med Christinas hjÊlp helt problemfrit.

Er yderst professionel, meget konkret og prÊcis i prÊcisering af hvad opgaven går ud på.
Man fÞler sig virkeligt i kompetente hÊnder.

2013幎12月10日
自発的なレビュヌ

Super god og hurtig service :-)

Da vi ingen erfaring havde som udlejere havde vi brug for kyndig rådgivning i forbindelse med udfÊrdigelse af lejekontrakten - for at sikre os bedst muligt hvorfor vi kontaktede vi Botilleje. Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med Christina....hun er sÞd og kompetent, vejledende og lyttende. Vi har hele tiden kunnet komme i kontakt med hende - både telefonisk og pr. mail. Vi kontaktede Botilleje i mandags og allerede i dag torsdag har vi kontrakten i sin fÊrdige form. Kniber nÊsten os selv i armen og spÞrger....."var det virkelig så nemt". Vi er forventningsfulde - og fÞler os så sikre som vi nu kan blive som udlejere :-)
Er helt sikre på at de 2.900 kr. er givet rigtig godt ud :-)

2013幎7月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。