Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og fÞrst pÃ¥ ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemÃ¥l. Top kl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi havde selv prÞvet at leje ud i flere mÃ¥neder da vi skulle til udlandet for nogle Ã¥r. Og da lejerene sÃ¥ sprang fra et par dage fÞr underskriften skulle sÊttes, var vi desperate. Botilleje var vores... ãã£ãšèŠã
Har i lÞbet af marts/april udlejet mit rÊkkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har vÊret meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Chr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Botilleje yder juridisk hjÊlp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 års erfaring med boligudlejning.
é£çµ¡å
Jernbanegade 32, 4000, Roskilde
- info@botilleje.dk
- botilleje.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service og professionel rådgivning
Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjÊlp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid efter havde lejerne underskrevet kontrakten.
Christina har vÊret meget sÞd og venlig hele vejen igennem. Både med hjÊlp til opklarende spÞrgsmål og med rådgivning.
Jeg vil klart anbefale botilleje.dk og Christina til alle som Þnsker at leje deres bolig ud.
God rådgivning og hÞj fleksibilitet.
Da vi ikke havde prÞvet at leje bolig ud tidligere, Þnskede vi, at en professionel forestod papirarbejdet og sÞrgede for at alting gik efter gÊldende regler.
Vi fandt Botilleje v/ Christina Lindsgren på nettet og fik en snak med hende. Hun påtog sig opgaven, selvom huset geografisk lå udenfor hendes primÊre område. Straks var vi klar over, at det kunne blive et fint samarbejde. Christina tager sig af annoncering, kontakt til lejere, check i RKI samt udarbejdelse af lejekontrakt og vi tager os af selve fremvisningen.
Vi er igang med 2. udlejningsperiode og vil bruge Botilleje igen til nÊste udlejning.
Den helt rigtige lejer fundet - 2 gange!
Vi har vÊret meget tilfreds med Boltilleje som har stået for at udleje vores bolig to gange.
Under hele processen har vi haft et godt sammenarbejde, der altid vÊret prompte respons på vores spÞrgsmål og Botilleje har forstået at matche den helt rigtige lejer.
SÃ¥ vi kan kun anbefale at kontakte Botilleje hvis din bolig skal lejes ud.
Vores redning !
Vi havde selv prÞvet at leje ud i flere måneder da vi skulle til udlandet for nogle år. Og da lejerene så sprang fra et par dage fÞr underskriften skulle sÊttes, var vi desperate. Botilleje var vores redning. Yderst proffesionel behandling og med et stort kundekartotek havde hun hurtig lejere på plads til os så vi ikke skulle sidde med dobbelt husleje og pendle mlm lande i flere måneder. NÊste gang går vi direkte til hende og slipper alt besvÊret med at fremvise til 25 useriÞse kiggere.
Professionelt, trygt og personligt.
Jeg kan varmt anbefale Botilleje og Christina Lindsgren til alle som Þnsker at leje deres bolig ud og gerne vil have professionel rådgivning og personligt engagement når den rigtige lejer skal findes og alt papirarbejdet bare skal vÊre helt i top.
Christina skaber ro, tryghed og man kan tydeligt fornemme hendes store overblik og sans for de vigtige detaljer, som kommer af hendes mange års erfaring som ejendomsmÊgler.
Så hvis du skal leje din bolig ud og gerne vil sove godt om natten i tryg forvisning om at der bliver passet godt på den, så skal du benytte dig af Christina Lindsgren og Botillleje.
Tina Sandager
Roskilde.
Overblik og service i top
Bo til leje hjalp virkelig med at skabe overblik over udlejnings junglen! God service og super professionel tilgang gjorde det virkelig let og overskueligt at leje ud, kan kun anbefales
Super behandling
Vi har vÊret meget tilfredse med behandlingen af udleje af vores hus og vil klart anbefale virksomheden til andre fremover.
NÃ¥r salg ikke er muligt, er det godt der er alternativer.
Vi stod for at handle nyt hus og var ikke helt tilfreds med udbyttet ved salg, og valgte derfor at udleje vores bolig istedet.
Vi fik anbefalet Botilleje v. Christina Lindsgren.
Efter en kort telefon samtale, aftale vi fremvisning af vores hus, hvor vi aftale lejepris og kontrakten blev underskrevet.
Vi skulle nok regne med 1-1œ mdr. liggetid men efter 7 dage var der 3 interesserede lejere, og efter god sparing med Christina valgte vi lejeren. Resten har Christina så klaret.
Vi valgte at Christina også skulle stå for refusion og overdragelse, og vi er nu sikre på at alt er dokumenteret og i orden.
Således har vi trygt udlejet vores nyinstansatte hus i de nÊste 2 år.
Jeg kan varmt anbefale Botilleje og Christina, det kan ikke gÞres nemmere for udlejer og ej heller mere professionelt.
Fantastiske Christina
Christina er yderst professionel med et stort touch af medmenneskelighed. Hun har et kÊmpe overblik og er god til at se muligheder frem for begrÊnsninger.
Vi anbefaler botilleje.dk til alle som Þnsker en professionel kvinde ved roret som ved hvad hun har med at gÞre
udlejning af lejlighed
har haft en rigtig god betjening og god servis er godt tilfreds med vores hitid samarbejde
Når service, proffesionalisme og match går hånd i hånd
I disse dage hvor service mange steder ikke matcher de forventninger virksomheder signalerer, så er det fantastisk at mÞde en virksomhed, som i den grad lever op til forventningerne og MEGET mere.
Jeg fik hjÊlp af Christina Lindsgren fra Botilleje, da jeg manglede et erhvervslejemål. Christina ringede selv for at fortÊlle mig, at hun mente havde fundet det helt rigtige sted - det havde hun!
En yderst proffesionel behandling af mig som kunde, en service i top og et lokalematch lige i Þjet.
Tusinde tak Christina
Jan Hansen
Virkelig god og personlig service fra fÞrst til sidst. Og fin opfÞlgning. Vi var ikke et sekund i tvivl om hvad der skete undervejs.
Super virksomhed der lever op til hvad de lover
Anbefaler virkelig "botilleje". De lever op til hvad de lover, både mht. rådgivning, levering til tiden og kvalitet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ