レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk professionelt firma, der havde styr pÃ¥ tingene, vidste hvad de solgte og kunne svare relevant pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l. BÃ¥de sÊlger og efterfÞlgende opmÃ¥ler var behagelige at have i hjemmet. De... もっず芋る

Fantastisk oplevelse hos A.P. Botved! Jeg fik en super professionel rÃ¥dgivning og behandling, hvor alt blev forklaret klart og Êrligt. Man mÊrker tydeligt, at de har stor erfaring og virkelig Þnsker a... もっず芋る

Stoleliften (kendt som vores egen letbane;0)) betyder, at livet kan leves fuldt ud. Ingen frygt for fald pÃ¥ trappen, ingen besvÊr med tunge lÞft og balance. Vi kan varmt anbefale A. P. Botved. Kanon... もっず芋る

Vi har brugt A.P Botved til flere projekter. med elevator til trappeopgange. I eksempelvis renoveringsprojekter, hvor eksisterende trappeopgang skulle have elevator tilfÞjet. De har leveret et fy... もっず芋る

䌁業情報

1. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Botved sÊlger maskiner og udstyr til at hjÊlpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kÞrestol etc.

4.2

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Positivt besÞg

Min far og jeg havde besÞg af konsulent Trine til orientering vedr. opsÊtning af trappelift. Det var et meget positivt besÞg. Trine var både venlig og tiltalende, god til at forklare al ting og svare på vores spÞrgsmål. Kan kun give den bedste anbefaling.

2023幎8月11日

Stolelift

Jeg fik g d opsat en stolelift. Jeg er så glad og takker for jeres enestående service. Nu er det mit eget ansvar at blive fortrolig med den. Da jeg er forfatter (arbejdsvÊrelse på 1.sal) og har sclerose, og trappen til fÞrste sal var blevet et problem, var det derfor den perfekte lÞsning. ImÞdekommende både sÊlgere og montÞrer. Selv da der skete en opmålingsfejl ved fÞrste montage, må jeg sige, at det blev håndteret helt perfekt ved lÞbende at informere herom, så vi hele tiden vidste besked om forlÞbets varighed. Vi vender afgjort tilbage ved senere behov.

Jonas NÊsted Nielsen

2023幎9月27日
自発的なレビュヌ

I sidste uge havde min far og jeg besÞg

I sidste uge havde min far og jeg besÞg af Cecilie som havde aftalt et besÞg med min far på 87 om hun måtte komme ud og hÞre om hvordan salgsprocessen havde vÊret. Vores oplevelse alt i alt har vÊret super god, samt vi også fik os etableret med en servicekontrakt. Vi vil helt klart anbefale både Cecilie og A.P Botved til andre!

2023幎9月10日
自発的なレビュヌ

Vi havde i sidste uge besÞg af en ung

Vi havde i sidste uge besÞg af en ung pige der havde ringet til os i forvejen og spurgt om hun måtte komme til et opfÞlgende besÞg hos os. Vi blev spurgt ind til hvordan vores salgsoplevelse har vÊret, og om bi var interesseret i en serviceaftale til vores stolelifte som vi takkede ja til. Alt i alt har både min mor og jeg haft et oplevelse med både salg og service. Vi vil helt klart anbefale Botved!

2023幎9月20日

Stolelift

Behagelig sÞd pige der kom på besÞg.
Hun gennemgik service kontrakt om det kunne vÊre interesant for mig at tegne. det er på en stannah stole lift som jeg har haft i 2,5 år. Jeg er meget glad for den og der har ingen problemer vÊret, men jeg tÊnker at nu er det på tide at få en så den bliver serviceret 1 gang om året. mvh Helle

2023幎9月6日

Tryghed

Tryghed
Lige siden jeg så Charles Laughton kÞre smilende op og ned i en elektrisk stol i filmen "Anklagerens vidne" fra 1957, har jeg besluttet, at sådan en ville jeg også have engang.
Da min kÊreste begyndte at gå dårligt på vores trappe, blev jeg klar over, at nu var det tidspunktet.
Efter at have studeret markedet, besluttede jeg mig for
APBotved, og det har jeg ikke fortrudt.
DesvÊrre kom min kÊreste kun til at bruge trappen to gange, fÞr han dÞde, så nu er det mig på 87 år, der bruger den; og ih hvor er jeg glad for den !!!
Det er en stor fornÞjelse at glide opad og skue ud over
mine stuer. MEN det vigtigste er trygheden jeg har!
Når jeg har slukket lyset i alle stuerne, fÞr jeg går i seng, er jeg helt tryg ved stolen. DEN VIRKER ! og jeg kan betjene den i mÞrket.
Alle de medarbejdere, jeg har haft med at gÞre, har vÊret vÊret flinke og effektive. Jeg kan virkelig varmt anbefale firmaet

2023幎9月6日
自発的なレビュヌ

Botved har gjort min hverdag nemmere

Jeg fik stoleliften, da jeg fÞrhen er faldet ned af trappen. Botved gav mig et virkelig godt tilbud, og sÊlgeren Mads gjorde et meget fint arbejde tilbage i 2019. Jeg har siden vÊret meget glad for den, da den har gjort min dagligdag bedre. Jeg har i dag haft en ung pige ude for at se om alt er som det skal vÊre

2023幎8月29日

God service og lift

Jeg har fået sat en stolelift op for 6 måneder siden, og Martin var så sÞd at komme ud og forklare om trappen, og efterfÞlgende har der vÊret fantastisk service. Vi har også haft besÞg af Cecilie i dag, som forklarede os om service kontrakter. Vi har fået fantastisk service fra Botved

2023幎8月24日

Super lift og service

KÞbte i 2017 en stolelift, og har i mellemtiden også fået serviceret den af Botved.
Alt har bare vÊret i orden fra start til slut (har ikke lÊngere brug for den)
Skulle jeg igen få brug for en stolelift, ved jeg hvor jeg kan henvende mig.

2023幎8月22日

Kan klart anbefale Botved

Vi har kÞbt en stolelift hos Botved, og vi vÊret meget tilfredse med den, og vi bruger den dagligt. Vi har i dag haft besÞg af Cecilie, som var god til at forklare om servicekontrakter, og gav en rigtig god service. Vi er meget glad for Botved, og kan klart anbefale dem.

2023幎8月22日
自発的なレビュヌ

God og saglig vejledning.

Har d.d. haft en god og konstruktiv snak med A.P. Botved vedr. pris og installation af personelevator. Blev positiv overrasket over den store faglighed, hvor det ikke blot var evt. salg der var centrum i samtalen. Nu afventer jeg lovet materiale og kommende samtaler.

2023幎8月16日

MÅTTE GÅ TIL ANKENÆVN!!

MÅTTE GÅ TIL ANKENÆVN!!
Vi har vÊret meget langmodige. Stolelift blev installeret juni 2021.Efter noget tid begyndte stoleliften af gå i stå.
Efter et år skulle stolen efterses, og teknikeren oplyste at han ikke kunne godkende den, da den gik i stå. Intet skete, så vi måtte rykke for reaktion. Efter yderligere besÞg blev tekniker enig med producenten om at et rÞr skulle skiftes. Efter flere mdr. og flere tlf samtaler uden reaktion klagede vi til ankenÊvnet.
Endelig skete noget - men der gik 3 mdr inden det blev udskiftet.
Så fik vi en regning på udskiftning af en sikring, som de selv havde Þdelagt.
Fra man ringer eller skriver går der flere uger inden der bliver reageret, hvis overhovedet. Jeg skrev en mail, og en måned efter var der endnu ingen afklaring.

Salgsprocessen til UG, men efterfÞlgende gider de dig ikke.

Svar til Botved:
Ved du ikke hvad der foregår!
Jeg skrev til dig 220822 fordi der ikke var sket noget efter din tekniker havde sagt at han ikke kunne godkende liften.
I SEP kom en anden tekniker, der aftalte med fabrikken at vi skulle have udskiftet et rÞr.
Da vi bestilte liften gik der 6 uger inden installation, så vi ventede bare.
Da der ikke var sket noget ringede jeg flere gange i NOV, men intet skete.
071222 skrev jeg så til dig, og fik samme besked som du skriver her, men der skete stadig intet, så vi klagede.
230123 var der så mÊglingsmÞde, hvor I lovede at udskifte rÞret, men det skete fÞrst 040523.
Du har åbenbart ikke undersÞgt hvad der sket, siden du kan skrive at jeg kan skrive til dig, for jeg har haft kontakt til firmaet.
Havde mÃ¥ske hÃ¥bet pÃ¥ mere kompensation for den dÃ¥rlige oplevelse🀬
Min hustru var meget tÊt på at kontakte en advokat mhp at ophÊve kÞbet
Flemming

2023幎8月17日
A.P. Botved A/S ロゎ

A.P. Botved A/S からの回答

KÊre Gerd
Jeg er kedaf du skulle klage til ankenÊvet for at for at få dit lift til kÞre igen. Det er ikke sådan vi plejer at behandle vores kunder, du er velkomme til at kontakte mig direkte på mp@botved.dk så kan finde ud af noget

KonsulentbesÞg

Vi, Bent og Lilli MÞller, har d.d. haft besÞg af konsulent Trine til orientering vedr. opsÊtning af trappelift og vi må sige, det var et meget positivt besÞg. Trine var både venlig og tiltalende, god til at forklare al ting og svare på vores spÞrgsmål. Fingeren op til Trine.

2023幎8月10日
自発的なレビュヌ

Super hurtig og behagelig betjening.

Super hurtig betjening, fik den rådgivning jeg havde brug for. Nu kan jeg blive i min bolig til jeg skal bÊres vÊk, takket vÊret min nye stolelift. Det gÞr heller ikke noget at både kontorpersonalet og salgskonsulent er meget behagelige mennesker.
Ring til Botved hvis du har brug for en stolelift.

2023幎4月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。