レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk professionelt firma, der havde styr pÃ¥ tingene, vidste hvad de solgte og kunne svare relevant pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l. BÃ¥de sÊlger og efterfÞlgende opmÃ¥ler var behagelige at have i hjemmet. De... もっず芋る

Fantastisk oplevelse hos A.P. Botved! Jeg fik en super professionel rÃ¥dgivning og behandling, hvor alt blev forklaret klart og Êrligt. Man mÊrker tydeligt, at de har stor erfaring og virkelig Þnsker a... もっず芋る

Stoleliften (kendt som vores egen letbane;0)) betyder, at livet kan leves fuldt ud. Ingen frygt for fald pÃ¥ trappen, ingen besvÊr med tunge lÞft og balance. Vi kan varmt anbefale A. P. Botved. Kanon... もっず芋る

Vi har brugt A.P Botved til flere projekter. med elevator til trappeopgange. I eksempelvis renoveringsprojekter, hvor eksisterende trappeopgang skulle have elevator tilfÞjet. De har leveret et fy... もっず芋る

䌁業情報

1. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Botved sÊlger maskiner og udstyr til at hjÊlpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kÞrestol etc.

4.2

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Erfaren og realistisk rådgivning

Man mÊrker, at konsulent Mads Peter Poulsen er erfaren. Han giver klare og prÊcise svar på, hvad der kan lade sig gÞre. Skaber ingen falske forhåbninger. Bekriver prÊcist de nÞdvendige procedurer og tilladelser samt Þkonomien. Man mÊrker, at de muligheder han anbefaler, er realistiske og gennemfÞrlige.

2023幎3月24日

Under al kritik!!!

De tager en gammel fungerende lift ned, og har ikke tjekket at den nye de skal sÊtte op passer. Der går 1 uge hvor bruger ikke kan komme ud af sin lejlighed. En måned efter ligger der stadig byggeskrald på terrassen som liften kÞre op til, og terrassedÞren er stadig ikke lavet så den kan lukkes.

2023幎3月15日

A.P. Botved A/S からの回答

Hej Nicklas, det er langt fra ok, jeg tÊnker det er fixet nu og alt er ok ? Du må meget gerne kontakte mig på 40303737 eller mail mp@boved.dk hvis der mere der mangler !

Meget gennemtÊnkt koncept

Alle aftaler overholdt. Stoleliften fungerer upåklageligt.
Konceptet er sÊrdeles gennemtÊkt. Aflevering i ro og mag. SÊrdeles venlig montÞr, som inden han gik sÞrgede for, at jeg havde forstået alt vedr. brugen af trappen

2023幎3月7日
自発的なレビュヌ

Familiemedlem havde brug for lift

Familiemedlem havde brug for lift. Et lidt kompliceret hus at montere i, men ikke noget problem.
Super god rådgivning

2023幎2月9日

KÊre Jesper
Vi takker, og du kommer bare igen når du har et problem.

manglende ordre opfyldelse

Holder ikke hvad de lover og gÞr ikke som de siger de er billige men som man siger man får hvad man betaler for og det gÞr man med dette firma

nå ret skal vÊre ret de har nu leveret det aftalte og
der skal lyde stor ros til deres montÞrer de er dygtige trovÊrdige og yderst service minded hvilket de Þvrige ansatte kunne med fordel lÊre noget af dem

2023幎2月2日

Hej Claus
Det er jeg rigtig ked af at hÞre, vi lever af glade kunder og vil rigtig gerne tale med dig i nÊste uge og hÞre hvad der er gået galt !
Vil du ikke vÊre flink at ringe eller skrive på info@botved.dk så vi kan hjÊlpe dig !

Trappestol fra Botved A/S

Vi kontaktede Botved A/S i november. Meget hÞflige mennesker. Der kom en sÞd sÊlger forbi og var professionel i hendes måde at måle op og rådgive os på. Senere kom en dygtig montÞr og så kÞre trappe stolen bare. Flot og elegant, vores Far snakker om den dejlige stol hver dag. Tak fra os i SÞnderborg

2023幎1月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。