Fantastisk professionelt firma, der havde styr pÃ¥ tingene, vidste hvad de solgte og kunne svare relevant pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l. BÃ¥de sÊlger og efterfÞlgende opmÃ¥ler var behagelige at have i hjemmet. De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk oplevelse hos A.P. Botved! Jeg fik en super professionel rÃ¥dgivning og behandling, hvor alt blev forklaret klart og Êrligt. Man mÊrker tydeligt, at de har stor erfaring og virkelig Þnsker a... ãã£ãšèŠã
Stoleliften (kendt som vores egen letbane;0)) betyder, at livet kan leves fuldt ud. Ingen frygt for fald pÃ¥ trappen, ingen besvÊr med tunge lÞft og balance. Vi kan varmt anbefale A. P. Botved. Kanon... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt A.P Botved til flere projekter. med elevator til trappeopgange. I eksempelvis renoveringsprojekter, hvor eksisterende trappeopgang skulle have elevator tilfÞjet. De har leveret et fy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Botved sÊlger maskiner og udstyr til at hjÊlpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kÞrestol etc.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Erfaren og realistisk rådgivning
Man mÊrker, at konsulent Mads Peter Poulsen er erfaren. Han giver klare og prÊcise svar på, hvad der kan lade sig gÞre. Skaber ingen falske forhåbninger. Bekriver prÊcist de nÞdvendige procedurer og tilladelser samt Þkonomien. Man mÊrker, at de muligheder han anbefaler, er realistiske og gennemfÞrlige.
Hurtig og god service
Hurtig og god service.
Medarbejderne er hjÊlpsomme og dygtige.
Under al kritik!!!
De tager en gammel fungerende lift ned, og har ikke tjekket at den nye de skal sÊtte op passer. Der går 1 uge hvor bruger ikke kan komme ud af sin lejlighed. En måned efter ligger der stadig byggeskrald på terrassen som liften kÞre op til, og terrassedÞren er stadig ikke lavet så den kan lukkes.

Meget gennemtÊnkt koncept
Alle aftaler overholdt. Stoleliften fungerer upåklageligt.
Konceptet er sÊrdeles gennemtÊkt. Aflevering i ro og mag. SÊrdeles venlig montÞr, som inden han gik sÞrgede for, at jeg havde forstået alt vedr. brugen af trappen
Yderst behageligt og velinformeret personale
Jeg kontaktede Botved omkring information om evt opsÊtning af stolelift.
De gav sig rigtig god tid at forklare mig alt hvad jeg havde brug for at vide.
Yderst behageligt og velinformeret personale. Tak
On point performance!
Job delivered within schedule. Professionals and responsive all the time.
KÊmpe hjÊlp til min husstand
KÊmpe hjÊlp til min husstand, nu kan vi bruge alle etager igen. Selv kone kan nu vaske tÞj og transportere det op og ned. Monteringen var effektiv og hurtig, jeg er meget glad for jeg valgte dette firma.
Familiemedlem havde brug for lift
Familiemedlem havde brug for lift. Et lidt kompliceret hus at montere i, men ikke noget problem.
Super god rådgivning

A.P. Botved A/S ããã®åç
God service og pÊne designs
Har fået opsat flere trappelifts - alt fungere upåklageligt. PÊne designs og god service.
manglende ordre opfyldelse
Holder ikke hvad de lover og gÞr ikke som de siger de er billige men som man siger man får hvad man betaler for og det gÞr man med dette firma
nå ret skal vÊre ret de har nu leveret det aftalte og
der skal lyde stor ros til deres montÞrer de er dygtige trovÊrdige og yderst service minded hvilket de Þvrige ansatte kunne med fordel lÊre noget af dem

Trappestol fra Botved A/S
Vi kontaktede Botved A/S i november. Meget hÞflige mennesker. Der kom en sÞd sÊlger forbi og var professionel i hendes måde at måle op og rådgive os på. Senere kom en dygtig montÞr og så kÞre trappe stolen bare. Flot og elegant, vores Far snakker om den dejlige stol hver dag. Tak fra os i SÞnderborg
God og venlig telefon-betjening.
God og venlig telefon-betjening.
God vejledning til valg af rigtige produkter.
Hurtig levering.
Gode produkter.
Super god rådgivning og sparring
Super god rådgivning og sparring omkring indkÞb af hjÊlpemidler. EfterfÞlgende har leveringen og kundeservicen vÊret i top.
Super god rÃ¥dgivning omkring indkÞb afâŠ
Super god rådgivning omkring indkÞb af hjÊlpemidler til mine forÊldre.
Super kundebetjening
Jeg har flere gange oplevet en super fin kundebetjening, hvor kundens Þnsker er sat i centrum. Når produktet - både lift og elevator er leveret har alt fungeret tilfredsstilende.
Det hele fungerer bare
Super samarbejde
I forbindelse med stÞrre byggesag har Mads fra A.P Botved bistået med super stÞtte og gode informationer samt viden til vores fÊlles byggesag.
Professionel rådgivning, vejledning og sparring
Professionel rådgivning, vejledning og sparring hos A.P. Botved A/S.
De gav gode og saglige svar, da jeg kontaktede dem med spÞrgsmål til rollatorerne.
Kan kun anbefale A.P Botved A/S til alle andre.
Jeg har netop talt med Botved i voresâŠ
Jeg har netop talt med Botved i vores ejerforeningen i forbindelse med elevator vedligeholdelse. De er dygtige og kompetente, og kan i den grad anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ