BrÊndt Pizza
Vi bestilte pizza til frokost som vi tog med hjem men det var skuffende, pizzaerne var alle brÊndt i bunden og det smagte derfor ikke sÊrligt godt. Ãv oplevelse isÊr fordi det plejer at vÊre lÊkkert nÃ¥r vi spiser der.
Havde reserveret det bord, vi gerne ville sidde ved. Skulle markere rund fÞdselsdag. Alt spillede! Fin velkomst, bordet parat, fin opmÊrksom betjening - og vigtigst af alt - lÊkker mad! Juleplatte, a la carte smÞrrebrÞd, Þl og snaps. Vi gik glade og mÊtte hjem fra en dejlig oplevelse i skÞnne lokaler.
Aldrig har jeg vÊret i en gammel bodega ,lavet om som frokost restaurant i så hÞj niveau, alle mad er hjemmelavet, super hyggeligt atmosfÊre, priser er mellem klasse . det er ikke sidste gang jeg besÞger sted, varm anbefaler
Vi var 10 mennesker som vi skulle bespises, vi fik 2 slags sild; fiskefilet med hjemmelavet remoulade, rullepÞlse, varm leverpostej med tilbehÞr, ristet rugbrÞd med markrel og tilbehÞr, hÞnsesalat, ostetallerken og risalamande ingen overraskelse min sÞn vandt mandelgavenðð©ð°ð€¶
Fantastisk service det lÊkkerste smÞrrebrÞd, de bedste råvarer.kokken havde sin egen version af tarteletter da hun ikke kunne få friske asparges, det siger en hel del i min verden
Jeg kom alene for at spise frokost lÞrdag kl. 13.00 og henvendte mig i baren hos den myndige kvinde. Der var min. 3 2-mandsborde ledige i lokalet ved baren.
Jeg bad om et bord til een og blev spurgt: âBare dig?â âJa, kun migâ, og fik oplyst, at det var der ikke.
Jeg fÞlte mig virkelig dÃ¥rligt behandlet og forlod stedetð¡
Jeg kan således ikke bedÞmme maden.
Stedet er virkeligt et besÞg vÊrd. SkÞn mad og meget sÞdt og imÞdekommende personale. Kommer helt sikkert igen ð
Perfekt.
Jeg havde bestilt bord til 3, fredag d. 20-01-2023, kl. 13,00.
Blev modtaget af et smilende personale, der var meget informerende, og stod til rådighed hele tiden.
Vi fik spisekort, med flere spÊndende stykker smÞrrebrÞd.
Vi valgte fiskefilet og Caesermad, og det var en smagsoplevelse.
Alt i alt en perfekt eftermiddag. Dog skal jeg lige bemÊrke at hjemmesiden var misvisende, da der ikke som oplyst var åbent om aftenen, men at de lukkede kl. 18,00