Maden var sÃ¥re simpel, ikke noget at rÃ¥be hurra for, De havde tabt saltbÞssen i mayo'en til fiskefilet med rejer, servitrisen stod bare og grinede og sagde det viste hun godt..Set med priserne tro... ãã£ãšèŠã
FÞrste og sidste gang! Maden var ikke noget jeg kan anbefale nÊrig stÞrrelser til prisen skind på mayonnaisen Måske de var lavet dagen fÞr! Ikke noget eksklusivt. Ingen service kun servering.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Klassisk dansk frokostrestaurant med kvaliteten i hÞjsÊdet. Beliggende ved Nyhavn og Amalienborg. à rets Frokostrestaurant 2003. BerÞmt for stedets smÞrebrÞd og mange hjemmelavede specialiteter samt store snapsekort.
Maden var såre simpel
Maden var såre simpel, ikke noget at råbe hurra for, De havde tabt saltbÞssen i mayo'en til fiskefilet med rejer, servitrisen stod bare og grinede og sagde det viste hun godt..Set med priserne troede vi 1 stk. smÞrrebrÞd var rigeligt, men nej , så vi bestilte 2 stykker, jeg ogflere andre kunne godt spise et stk. til så små og elendige var "de" smÞrrebrÞdet,
Ã
rets frokostrestaurant i 2003, det er lÊnge siden, vil lige fortÊlle der var 7 rejer på en fiskefilet med rejer.
Priserne var i top.
Usselt og alt for dyrt
Usle smÃ¥ portioner til alt for dyre priser. Fiske filet var smÃ¥ tynde gnallinger der var gamle og tÞrre pÃ¥ 1/2 stk. supermarked rugbrÞd. DÃ¥rlig service, udsolgt pariserbÞf kl 13.30. Hold jer vÊk og gÃ¥ eks. hos SchÞnnemann der er i verdensklasse til sammenligning. Ãv hvor fÞlte vi os snydt.
FÞrste og sidste gang!
FÞrste og sidste gang!
OK frokost uden noget ekstraordinÊrt.
OK frokost uden noget ekstraordinÊrt.
Lidt i den hÞje ende prismÊssigt set i forhold til mÊngde eller andet ekstraordinÊrt.
Betjeningen var ligeledes OK uden ekstraordinÊr service - eller smil :-)
pris/kvalitet og mÊngde hÊnger ikke sammen.
Vi var 2 par til en frokost.
Ja hyggeligt var det men de priser og mÊngder de hÊnger ikke sammen.
1/2 stk rugbrÞd med 2 små stykker karrysild og et 1/2 Êg 109kr..
2 små rÞdspÊtte fileter 159kr
2 spiseskeer Êblekage med flÞdeskum 89kr.
5cl snaps 90kr det svare til en fl koster 1260kr.
Man bliver ikke mÊt og vi lagde da 2700kr for en frokost..
Ved godt det er KÞbenhavn men alligevel.
1stk smÞrrebrÞd i den klasse koster Max 20kr i råvarer..
UdmÊrket spisested i byen
Maden var udmÊrket men ikke noget sÊrlig. Vores bord var til 13:30 og allerede der var de lÞbet tÞr for rÞdspÊtter. På intet tidspunkt kom personalet over for at spÞrge om vi manglede noget og vi skulle kalde dem over hver gang.
God betjening
Venlig servering. God mad og god stemning - men meget små serveringer til prisen, sammenlignet med lignende steder.
Den bedste smÞrrebrÞds restaurant derâŠ
Den bedste smÞrrebrÞds restaurant der bestemt er et besÞg vÊrd i Kbh. Hyggelig atmosfÊre mikset med det skÞnneste personale og det lÊkreste mad. Ikke fÞrste gang vi var der og bliver bestemt heller ikke den sidste
ð
Virkelig lÊkkert smÞrrebrÞd ogâŠ
Virkelig lÊkkert smÞrrebrÞd og skÞnneste personale!
Had an amazing traditional danish lunchâŠ
Had an amazing traditional danish lunch in a very cozy ambiance , with one of the best snaps I have ever tried. Great service and attention to details!
Langt igjen til gamle hÞyder.
Tydelig at pandemien har preget Told & Snaps. Det er langt igjen til nivået vi opplevet fÞr pandemien.
Den aller bedste smÞrrebrÞdsrestaurant
Den aller bedste smÞrrebrÞdsrestaurant
ð€ðð»ðž
Bestemt et besÞg vÊrd
God mad, virkelig kvalificeret betjening, stort udvalg af snaps. Akustikken kunne godt vÊre bedre.
Fantastisk smÞrrebrÞd og fremragendeâŠ
Fantastisk smÞrrebrÞd og fremragende service. Jeg, og min mand, er faste kunder og har altid fået et rigtig godt smÞrrebrÞd, hver gang vi går - Ligegyldigt om vi går fÞr jul eller om sommeren, altid velsmagende menu og god service.
Ikke super imponerende...
Ikke super imponerende...
Var på Told og Snaps i går lÞrdag. Det fÞrst som mÞder én når man åbner dÞren er lydniveauet, det er virkeligt hÞjt... Umuligt at fÞre en samtale henover bordet.
Når vi går på frokost restaurant så er det for at nyde en rolig frokost i hyggelige omgivelser. Men tempoet på Told og Snaps er ikke roligt. Maden bliver serveret så hurtigt at man mistÊnker at der er lavet på forhånd...
Det er for samlebåndsagtigt.
Frokost på restaurant skal vÊre slowfood...
Jeg fik i dag 2 fantastiske madder
Jeg fik i dag 2 fantastiske madder, hhv en originalt komponeret mad med både Ruths eminente kryddersild og 2 saftige portugisiske sardiner elegant stablet ovenpå, sammen med den altid lÊkre, hjemmelavede garniture. Bagefter fik jeg ÊbleflÊsk. De generÞse og afsindigt velsmagende skiver flÊsk fra frilandsgris var på én gang både sprÞde og saftige, og sammen med den hjemmelavede Êblekompot og agurkesalat var det simpelthen himmerigsmundfulde. Min makker var ligeså begejstret som jeg selv. Tak for mad!
Ingen passion for oplevelsen
SmÞrstegt rÞdspÊttefilet med rejer - 8 rejerð€š, en ribbensteg der var sej med en svÊr der var helt gummiagtig. DesvÊrre var hyggen ved at skulle nyde noget lÊkker mad ogsÃ¥ vÊk, da det virkede som om der bare skulle sÃ¥ mange gÊster igennem sÃ¥ hurtig som muligt. 20 minutter efter vi var ankommet, var vi fÊrdige med at spise. PÃ¥ bordet ved siden af os sad 4 gÊster. Jeg tog tidð¥ºð¥º. Da deres tallerkener fra 1. servering bliver fjernet til 2. servering bliver serveret gik der 4 minutter - hertil skal siges at de 4 gÊster mellem 1. og 2. servering fÞrst skulle se menukortet og altsÃ¥ fÞrst lige skulle vÊlge 2. servering - alt dette tog kun 4 minutter!! SÃ¥ hvis man er til âfast foodâ sÃ¥ skal man gÃ¥ pÃ¥ Told og Snaps, de servere maden hurtigere end pÃ¥ Mac D. SÃ¥ desvÊrre ingen hygge mere Þv Þv.
Vi var 5 til frokost i dag
Vi var 5 til frokost i dag. Hyggeligt sted, dejlig betjening, og så lÊkkert smÞrrebrÞd.
Det var en rigtig god oplevelse.
Vibeke Friis SÞndergaard
velsmagende smÞrrebrÞd
velsmagende smÞrrebrÞd, dejlig stemning og engageret servering.
SmÞrrebrÞd
Vi var 12pers der var til frokost en lÞrdag, hyggelig meget lille sted.
Vi havde i forvejen vÊret inde og se hvad man kunne få og havde bestemt os for smÞrstegte rÞdspÊttefileter. Dette mente jeg så var nok da man får nogle ordentlige stykker andre steder vi har vÊret. Men stor var vores forundring da der kom 2 skiver rugbrÞd og 2 så små rÞdspÊtter at de umuligt var fuldt udvoksede, de kunne ikke dÊkke det stykke 3 kantede brÞd der hÞrte til og så til 118.00 kr. Nå men så bestilte min mand og jeg da så bare et stk med ribbenssteg ! det var udsolgt kl 13 inden alle folk havde spist frokost ? så det blev et stk med leverpostej. Suk den var så tÞr og kedelig og så til 98.00 kr.