Als kado ontvangen wij hebben een mooi zwart randloos hangtoilet, dat werkt gewoon niet water raakt blok niet nu aan de voorkant gehangen en alleen bij grote spoeling raakt het water het net. Denk dat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik bestelde regelmatig met tevredenheid bij Boutoi. Product ziet stijlvol uit en lekkere geur. Ik ben echter 1x overgestapt op de zwarte blokken. Die hadden een hele andere kwaliteit. Loste niet op, m... もっと見る
Onlangs deed ik mijn eerste bestelling; een startpakket. Toen ik het pakket thuis ontving bleek ik per ongeluk een navul verpakking besteld te hebben. Na contact met Boutoi werd me beloofd dat er alsn... もっと見る
企業が回答しました
De Amber Geur Is M’n Nieuwe Favorite! Ruikt Lekker En Blijft Lang Hangen. Ik Hoop Dat Jullie De Collectie Uitbreiden Met Bijv Geurkaarsen En Soapbars. Ook Contact Met De Klantenservice Is Goed Verlope... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Elk verhaal heeft een rebel en een engel. Goed en slecht. Zuiverheid en kwaad. BOUTOI? Wij brengen deze rijken samen. We reisden Europa rond en werden aangetrokken door het sexy, het coole, het mysterieuze, overal waar we kwamen. We wilden schoonheid vinden in elke laatste enclave. We wilden een gevoel van veiligheid creëren en de iconische bezigheden die een tijdperk kunnen bepalen nieuw leven inblazen. En we wilden dat het onverwacht was, om je mee te nemen in onze wereld. Welkom in de wereld van Boutoi!
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heerlijk, aanrader!
Een heerlijke zachte frisse geur, de amber. Ga de andere ook zeker proberen.

snelle levering,
Een hele lekkere geur wordt er verspreid op ons toilet ,tevens een snelle levering

Amber toiletblokjes zijn heerlijk
Hun amber toiletblokjes zijn gelukkig weer beschikbaar. Ben ik netjes over op de hoogte gehouden.
een luxe wc houder met een heerlijke…
een luxe wc houder met een heerlijke geur een echte aanrader. ook de room spray en de zeep zijn heel fijn.

Boutoi からの回答
Heerlijke toiletblokken voor een luxe…
Heerlijke toiletblokken voor een luxe sfeer in je toilet

Boutoi からの回答
Blj dat amber weer na zes maanden verkrijgbaar is. Alhoewel ik dacht dat de vorige niet black was??
Blij dat amber na een half jaar terug verkrijgbaar is. Maar ik dacht dat de vorige geen black amber was?

Boutoi からの回答
Mooie hanger, fijne geur.
Snel geleverd, goed verpakt. Fijne geur weer, toilet boven en beneden voorzien van een luxe hanger. Top, maar niet goedkoop.

Ruikt mega lekker!!
Heerlijke toiletblokjes en spray!! Ziet er luxe uit. Leuk verpakt, snel geleverd. Aanrader!

Boutoi からの回答
Ziet er heel stylish uit,voor een…
Ziet er heel stylish uit,voor een wc-blokje! Heeft ook een aangename subtiele geur. Ik moet de andere geuren ook uitproberen om te weten welke geur ik het liefst heb.

Boutoi からの回答
Jammer dat nog steeds de andere geuren…
Jammer dat nog steeds de andere geuren niet beschikbaar zijn

Boutoi からの回答
Vandaag besteld en morgen in huis
Vandaag besteld en morgen in huis.
Heerlijke geur in de wc.
Je krijgt waar voor je geld.

Heerlijke geuren
De toiletgeuren van Boutoi ruiken heerlijk! Wel jammer dat de geur Amber nooit op voorraad is! Verder is de houder erg fancy bij mijn goudkleurige toilet! 🤩
Ze zouden wel iets prettiger geprijsd mogen zijn!

Heerlijke producten
Heerlijke producten, eenvoudig bestellen en altijd super snel geleverd. Kortom erg tevreden en zeker een aanrader!!

Boutoi からの回答
Snelle levering. Fijne luxe producten. Wel jammer dat veel producten niet leverbaar zijn

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。