Brandveiligheidshop zijn oplichters. Ze leveren niet en zijn niet bereikbaar. We hebben in augustus 2025 3 brandmelders gekocht en betaald maar hebben deze nooit ontvangen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Inderdaad, de aanbiedingen van rookmelders is enorm! Maar, na enig speurwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de "Beveiligingshop". Mijn drijfveren om tot een keuze te komen waren met name... ãã£ãšèŠã
effectief. doet wat is beloofd. Wat ik wel wat mis, is een gebruiksaanwijzing / voorlichtingsfolder bij de brandblusser. Waar moet je zo'n ding zetten. wat zijn de meest voorkomende situaties, Van een... ãã£ãšèŠã
Prettige betrouwbare shop, van aankoop, updates via mail en levering loopt perfect. Geleverde brandblussers zien er keurig uit, of ze werken hoop ik nooit hoeven uit te proberen. Compliment aan het... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Brandbeveiligingshop.nl is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren.Gravin Juliana van Stolberglaan 31 Box A310, 2263AB, Leidschendam
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Gewoon goed kom hem zo ophangen even testen en klaar
Goede service en duidelijke beschrijving erbij.
Tijdsduur van de batterij 10 jaar.
We zijn weer goed beveiligd !
Snel en gemakkelijk te monteren. Punt van kritiek is dat de lithiumbatterijen niet te vervangen zijn. Hopelijk gaan ze inderdaad 10 jaar mee.
Keurig bedrijf goede levertijden en afspraken alleen magneet montage rookmelder problematisch !
Vriendelijk te woord gestaan. Probleem van 1 melder snel en kosteloos opgelost.
Goed advies over plaatsing van melders.
De dag van bestelling verstuurd, 's anderdaags toegekomen. Product voldoet aan de beschrijving.
Het product bevalt en werd geleverd volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden.
Super duidelijke website en een zeer snelle levering ð
Goed hoor. Mooi dingetje van FireAngel. Makkelijk te installeren met dubbelzijdig plakband. Werkt (denk ik) nog geen brand gehadð
Deze bestelling werd razend snel geleverd. De blusser ziet er goed uit maar ik kan de werking natuurlijk niet beoordelen.
goed advies gehad over de brandmelders telefonisch.
Mooie producten voor een goede prijs. Snel en vlot geleverd.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã