Brandveiligheidshop zijn oplichters. Ze leveren niet en zijn niet bereikbaar. We hebben in augustus 2025 3 brandmelders gekocht en betaald maar hebben deze nooit ontvangen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Inderdaad, de aanbiedingen van rookmelders is enorm! Maar, na enig speurwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de "Beveiligingshop". Mijn drijfveren om tot een keuze te komen waren met name... ãã£ãšèŠã
effectief. doet wat is beloofd. Wat ik wel wat mis, is een gebruiksaanwijzing / voorlichtingsfolder bij de brandblusser. Waar moet je zo'n ding zetten. wat zijn de meest voorkomende situaties, Van een... ãã£ãšèŠã
Prettige betrouwbare shop, van aankoop, updates via mail en levering loopt perfect. Geleverde brandblussers zien er keurig uit, of ze werken hoop ik nooit hoeven uit te proberen. Compliment aan het... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Brandbeveiligingshop.nl is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren.Gravin Juliana van Stolberglaan 31 Box A310, 2263AB, Leidschendam
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle levering en zonder plastic vulmateriaal in de doos.
De producten zijn via de website makkelijk te vinden en na bestelling en betaling werd alles snel en correct geleverd.
Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel en correct.Prima product
snelle service en goede informatie m.b.t. status levering
Compliment aan het team van Brandbeveiligingsshop.
Product was makkelijk en efficiënt online te bestellen en de volgende dag al in huis. Tevreden klant!
Prima levering en duidelijk beschreven product
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã