Alles Bestens, beginnend bei der Produktsuche ÃŒber den Bestellprozess bis hin zur schnellen Lieferung. Nun mÃŒssen sich die bestellten Waren, welche qualitativ einen sehr guten Eindruck machen, im All... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
An sich bin ich mit der Ware sehr zufrieden. Auch dass es vor Weihnachten in Kombination mit dem Zusammenschluss etwas lÀnger gedauert hat, bis mein Paket ankam, bin ich leider mit dem Kundendiens... ãã£ãšèŠã
Braumarkt hat alles richtig gemacht, nur den falschen Lieferanten gewÀhlt. Der Lieferfahrer hat das Paket mitten vor die HaustÃŒr in den Regen gestellt. Der angegebene Abstellort "Carport" hat ihn nich... ãã£ãšèŠã
Keurige levering, alles was goed verpakt zodat het niet kapot kon gaan onderweg. De tijd tussen bestelling en verzending is wel wat langer (6 dagen tussen bestelling en verzending) Om deze reden dan... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Levering incompleet
De laatste bestelling die ik bij Braumarkt geplaatst had werd eerst vertraagd en toen ik deze eindelijk mocht ontvangen zat er slechts een fractie van hetgeen besteld was in de doos.
Op mijn 'ticket' om deze klacht te bespreken kwam geen response, telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Direct gereageerd op mijn vraag overâŠ
Direct gereageerd op mijn vraag over levering voor een bepaalde datum.
Goede spullen ontvangen
Goede spullen ontvangen, erg blij mee. Iets betere communicatie over de vertraagde levering was fijn geweest.
Ewig lang gedauert
Ewig lang gedauert. Dann falsche Bestellung erhalten. Retourenschein angefordert und Foto des falsch gelieferten Artikels dazu geschickt. Funkstille, keine Antwort. Das geht garnicht
Ik heb 3 weken geleden gist besteld
Ik heb 3 weken geleden gist besteld. 6 dagen geleden kreeg ik bericht dat de bestelling op die dag door GDL zou worden afgeleverd. Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen. Ondertussen heb ik opnieuw besteld bij Amazon. Binnen 24 uur had ik de gist in huis. De oogst laat zich niet uitstellen namelijk. Schande voor Braunarkt en GDL. Ik kom daar niet meer terug voor bestellingen.
Tevreden klant
Ondanks de (veel) langere levertijd toch een tevreden klant. Duidelijke en eerlijke communicatie waar andere bedrijven nog iets van kunnen leren.
Ruim assortiment, goede kwaliteit.
Verzenden duurde veel te lang.
Er kan nog wel wat verbeterd
Veel van wat ik wilde bestellen was uitverkocht.
Wat ik besteld heb, daarvan werd de levering uitgesteld tot een onbepaalde datum.
Toen ineens werd geleverd, maar geen enkele track and trace werd verstrekt. En dus kon ik ook geen ander afleveradres aan de bezorger doorgeven want inmiddels op vakantie. De bezorger zette de spullen gewoon voor de deur terwijl we er niet waren.....
Niks ontvangen
Niks ontvangen! Na meerdere mails het volgende antwoord: Het pakket bevindt zich momenteel in het sorteercentrum van GLS en is daar helaas vastgelopen. We willen je vriendelijk vragen om rechtstreeks contact op te nemen met GLS, aangezien wij op dit moment geen invloed hebben op de verdere levering.
Geen telefoonnummer of adres. Zoek het maar uit?
Waiting for order almost 2 weeks
Waiting for order almost 2 weeks. It should be information about delay and let to made decision to customer
Product goed maar na de bestelling teâŠ
Product goed maar na de bestelling te hebben geplaatst heel lang op spullen moeten wachten
Schade, hallo liebes Braumarkt Team
ich habe eine Produktanfrage mit Bildern nebst Beschreibung der Charakteristika meiner Wunschware gesendet.
Trotz vorherigen Hinweis an Ihren Service MA das Ihre Produktbeschreibung des Online-Shops Fehlerhaft und irrefÃŒhrend ist, versicherte Ihr MA das ich im Irrtum sei.. Am Ende wurde mir Ware mittels Link vorgeschlagen und andere Ware als von mir gewÃŒnscht geliefert. Ergo, Nicht passende Ware zur dargestellten im Onlineshop.
Ergo, Beschreibung und Bilder der Onlineplattform falsch. Somit musste die Ware zurÌck gesendet werden und nach wdh. PrÌfung Ihrer Website wurde die Beschreibung/Foto trotz Hinweis nicht geÀndert.
Genre biete ich mich als Zertifizierter QMB/QM an und Schule Ihre MA im Umgang von Anfragen und auditiere, falls GewÃŒnscht auch andere Prozesse im Service gegen ein Angemessenes Entgelt.
FÃŒr RÃŒckfragen stehe ich jederzeit zur VerfÃŒgung.
MfG Stefan W.
de levering had wat vertraging,maar toeâŠ
de levering had wat vertraging,maar toe het geleverd werd was alles mooi ingepakt .dank hiervoor.
Was iets aan de late kant maar zag erâŠ
Was iets aan de late kant maar zag er perfect uit
Die letzten beiden Lieferungen dauertenâŠ
Die letzten beiden Lieferungen dauerten beide viel zu lang. (>10d ab Bestellung)
extreem lange levertijd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹