äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... ãã£ãšèŠã
Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.
ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 58ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Minder afval dus goed voor het milieu, neemt minder plaats in. Doet wat het moet doen, zorgen dat de was proper is.
Tevreden van de wasstrips en de vaatwas producten.
Verwonderd dat de bestelling van 26 augustus (2 bundels) nog niet aangekomen is. Ik kreeg alleen een bewijs van ontvangst van bestelling.
Vriendelijke groeten,
Daniëla Dezutter
Hoe kan zoân klein stukje papier net zo goed wassen als een normaal wasmiddel? Maar het kan zeker en zonder vervuiling door plastic verpakking.
Ik heb alleen de toiletblokjes gebruikt ben zeer tevreden
ecological, easy use, fast delivery = all you need!

BRAUZZ. ããã®åç
Geurparels, wasverzachter, het wordt steeds ingewikkelder.

BRAUZZ. ããã®åç
Zo blij met eco-vriendelijke opties! Toiletbommen zijn top!

BRAUZZ. ããã®åç
Heel gemakkelijk in gebruik en alles is goed gewassen...ruikt fris en natuurlijk. Ik gebruik Brauzz ongeveer sinds het begon en heb het liever en liever. Soms ruik ik in de winkel nog eens aan de inhoud van plastiek flessen en steeds denk ik. Die geur is artificieel en overdreven...dit kan niet gezond zijn.

Supersnelle levering.
Schone vaat
Leuke korting
Aan te raden ððð

BRAUZZ. ããã®åç
Ben verrast door de frisheid van aanpak die Brauzz in de wereld van was- en poetsmiddelen heeft kunnen brengen. De producten doen wat ze moeten doen en volodoen aan de verwachtingen terwijl er een fundamentele bijdrage richting duurzaamheid wordt gedaan. Top ervaring!

Klantendienst totaal onbereikbaar.
Op zich wel blij met de geurloze wasstrips, maar ze worden wel verzonden in een stinkende geparfumeerde doos.
Teleurgesteld.

BRAUZZ. ããã®åç
De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverzachter geprobeerd maar deze is te overheersend in geur voor mij. Liever een mildere geur zoals linnen of zeebries in plaats van bloemen voor mij. Hopelijk komt hiervan nog een nieuwe variant qua geur. Zeer tevreden!

BRAUZZ. ããã®åç
Alles gaat goed. Behalve dat brauzz strips 2keer zo duur zijn als de strips in Ekoplaza

BRAUZZ. ããã®åç
Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze verkopen goede producten en zijn bijzonder klantvriendelijk. Bij mailcontact wordt er snel, betrokken en persoonlijk gereageerd. Ik blijf enthousiast over Brauzz.

BRAUZZ. ããã®åç
Great company, love the laundry sheets, They really make a difference, I recently bought the fragrance booster, which smelled lovely! Sadly they make my skin itch, so I had to stop using them. Making those non-allergenic would be great!

BRAUZZ. ããã®åç
Ik gebruik al enkele jaren de producten van Brauzz. Ik vind ze echt goed. Mijn was is even schoon als vroeger en ook de allesreiniger wordt hier dagelijks gebruikt.
Het badkamerproduct vind ik iets minder. Niet om zijn kwaliteit, maar omdat het mijn adem verstoort bij gebruik.
De poetsvrouw gebruikt de vloerreiniger en de vloeren zijn even proper als vroeger.
Ik heb ook al eens wasverzachter geprobeerd. Moet dit nog verder testen om te zien of het meerwaarde biedt.
Vaak zie ik vergelijkkingen met andere producenten van wasstrips. Heb zelf eens van een ander merk geprobeerd. Daar moest ik echter verschillende was-velletjes per wasbeurt gebruiken en dan kan die niet tippen aan prijs met mijn abonnement van brauzz. Meestal is 1 wasvel per wasbeurt genoeg. Enkel bij extreem vuile was gebruik ik er 2. Bij miniwasjes (zoals wassen van zijde en wol) is een half wasvel zelf genoeg.
Blij om Belgische makelij te steunen en goed voor milieu en portemonnee.
Oh ja, die enkele keer dat ik erns een probleem had met bestellen werd dit snel en goed verholpen. Klantentevredenheid dus zeker ++++

BRAUZZ. ããã®åç
2° product gekocht en ik vind het heel goed. Ik had eerst iets anders maar dit is beter.

BRAUZZ. ããã®åç
Ik ben nog steeds heel tevreden over het wasmiddel met de geur Zeebries en heb daarom weer 10 doosjes besteld, het kost even wat maar scheelt wel enorm veel gesleep met anderssoortige producten, en wegwerpplastic.

BRAUZZ. ããã®åç
Ik kies voor Brauzz omdat ze milieuvriendelijk zijn.
Maar dat niet alleen. Geen gedoe meer met het sleuren van grote verpakkingen. Ik gebruik nu ook veel minder product, 1 blaadje is voldoende voor een wasmachine. En mijn was is stralend wit ! Wat kan ik nog meer wensen ?
Leveren altijd mooi op tijd.
Super gedaan van jullie ! Dikke pluim en doe zo verderð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã