Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Niets dan lof voor Brick Fun! Alles verliep heel vlot en correct volgens de gemaakte afspraken. De persoonlijke aanpak maakte echt het verschil: de dag voordien kreeg ik nog een telefoontje om all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een vlotte en vriendelijke communicatie. Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen. De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De set zat keurig per kleur in een opbergdoos. Alle dozen zaten dan nog eens als 1 set in een grote box De gevraagd (betaalde) bouwplannen werden meegegeven. Afspraken werden gerespecteerd. Prima.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zoân Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heb een abonnement van mijn kinderenâŠ
Heb een abonnement van mijn kinderen gekregen, heb al 2 mooie sets gemaakt, ben tevreden over de afspraken die we maken voor het halen en brengen van de sets, momenteel is voor mij alles goed, kijk al uit naar de volgende set, groetjes Martine
Heel lieve ,begripvolle mensen
Heel lieve ,begripvolle mensen, we zijn erg tevreden ðâïž
Bestelling verliep gewoon vlekkeloos
Bestelling verliep gewoon vlekkeloos. Meer hoeft er niet gezegd worden.
snelle reactie ,persoonlijke benaderingâŠ
snelle reactie ,persoonlijke benadering , duidelijke communicatie
Goede service en correcte afspraken!
Goed geregeld bedankt!

Ideaal voor verjaardagsfeestjes
Ik koop hier graag cadeaubonnen voor verjaardagsfeestjes. Zeer goede communicatie en snelle levering van de cadeaubonnen via email. We huren hier ook regelmatig zelf iets en dat verloopt ook altijd heel vlot. De sets zijn netjes geordend en verpakt met duidelijke instructies. Een aanrader!

Brick Fun ããã®åç
Heel makkelijk om af te spreken, goede service. Netjes gesorteerd. Bereikbaar via whatsapp om te communiceren als er een stukje gebroken was of iets extra nodig was. Voor herhaling vatbaar!

Brick Fun ããã®åç
Leuke ervaring, voor herhaling vatbaar
Prima dienstverlening, vriendelijk en correct. Was leuk om een set te kunnen bouwen zonder dat die daarna ergens een plaats te moeten geven. Gaan we zeker nog eens doen.

Brick Fun ããã®åç
Een aanrader voor de Legofans !
Snel afspraken kunnen maken voor het ophalen en terugbrengen van de Lego-set. De Lego-set was tiptop in orde, mooi geklasseerd in dozen volgens de kleur. Vriendelijke mensen en vlotte terugbetaling van de waarborg. Zeker een aanrader !

Brick Fun ããã®åç
Vlot, netjes en heel vriendelijk
Een vlotte en vriendelijke communicatie.
Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen.
De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3 gratis extra dagen te geven, top!
We vonden achteraf ook nog een achtergebleven blokje. De verhuurder kwam dit zelf ophalen omdat die die dag in de buurt moest zijn, ook top.
Meteen een 2de boeking gedaan dus voor in de Paasvakantie ð

Brick Fun ããã®åç
Toptijd met het hele gezin
Voor het tweede jaar een grote set gehuurd in de kerstvakantie. Een echte aanrader! Vlotte en vriendelijke contacten, zowel via mail als telefonisch. Correcte afhandeling. Alle stukjes mooi per kleur verpakt. Toptijdsbesteding let het hele gezin.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã