レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Niets dan lof voor Brick Fun! Alles verliep heel vlot en correct volgens de gemaakte afspraken. De persoonlijke aanpak maakte echt het verschil: de dag voordien kreeg ik nog een telefoontje om all... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Een vlotte en vriendelijke communicatie. Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen. De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

De set zat keurig per kleur in een opbergdoos. Alle dozen zaten dan nog eens als 1 set in een grote box De gevraagd (betaalde) bouwplannen werden meegegeven. Afspraken werden gerespecteerd. Prima.

䌁業情報

1. 子䟛向けのおもちゃ屋
  2. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zo’n Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Toffe set

Toffe set, alles was goed geregeld, vlot af te halen en terug te brengen

2026幎3月9日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de fijne review! 😊 Leuk om te horen dat jullie de set tof vonden en dat het afhalen en terugbrengen vlot verliep. Hopelijk tot een volgende keer bij Brick Fun! 🧱

Gemakkelijk

Gemakkelijk, en vlot. Veel keuze

2026幎3月9日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de review! 😊 Fijn om te horen dat alles gemakkelijk en vlot verliep en dat jullie de ruime keuze appreciëren. Hopelijk tot een volgende keer bij Brick Fun! 🧱

Ideaal voor verjaardagsfeestjes

Ik koop hier graag cadeaubonnen voor verjaardagsfeestjes. Zeer goede communicatie en snelle levering van de cadeaubonnen via email. We huren hier ook regelmatig zelf iets en dat verloopt ook altijd heel vlot. De sets zijn netjes geordend en verpakt met duidelijke instructies. Een aanrader!

2026幎2月27日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de mooie review! 😊 Fijn om te horen dat zowel de cadeaubonnen als het huren van de sets zo vlot verloopt. We doen ons best om alles netjes en duidelijk te houden. Hopelijk tot snel bij Brick Fun! 🧱

5぀星のうち5の評䟡

Heel makkelijk om af te spreken, goede service. Netjes gesorteerd. Bereikbaar via whatsapp om te communiceren als er een stukje gebroken was of iets extra nodig was. Voor herhaling vatbaar!

2026幎1月15日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de fijne review! 😊 Leuk om te horen dat alles vlot verliep en dat de communicatie (via WhatsApp) goed werkte. Fijn dat jullie het overzichtelijk sorteren van de sets appreciëren. Hopelijk tot een volgende keer bij Brick Fun! 🧱

5぀星のうち5の評䟡

Leuke ervaring, voor herhaling vatbaar

Prima dienstverlening, vriendelijk en correct. Was leuk om een set te kunnen bouwen zonder dat die daarna ergens een plaats te moeten geven. Gaan we zeker nog eens doen.

2026幎1月19日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de mooie review! 😊 Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de ervaring en dat onze service in de smaak viel. Hopelijk tot een volgende keer bij Brick Fun! 🧱

5぀星のうち5の評䟡

Een aanrader voor de Legofans !

Snel afspraken kunnen maken voor het ophalen en terugbrengen van de Lego-set. De Lego-set was tiptop in orde, mooi geklasseerd in dozen volgens de kleur. Vriendelijke mensen en vlotte terugbetaling van de waarborg. Zeker een aanrader !

2026幎1月15日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de mooie review en de aanbeveling! Fijn om te horen dat de sortering op kleur en de vlotte afhandeling van de waarborg in de smaak vielen. We doen ons best om het proces voor elke Legofan zo zorgeloos mogelijk te maken. Graag tot de volgende keer bij Brick Fun!

5぀星のうち5の評䟡

Vlot, netjes en heel vriendelijk

Een vlotte en vriendelijke communicatie.
Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen.
De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3 gratis extra dagen te geven, top!
We vonden achteraf ook nog een achtergebleven blokje. De verhuurder kwam dit zelf ophalen omdat die die dag in de buurt moest zijn, ook top.
Meteen een 2de boeking gedaan dus voor in de Paasvakantie 😉

2026幎1月14日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de 5 sterren! Super om te horen dat de extra dagen en de persoonlijke service gewaardeerd werden. We vinden het belangrijk dat alles 'top' geregeld is. Bedankt voor het vertrouwen en de nieuwe boeking, we zien jullie graag terug in de Paasvakantie!

5぀星のうち5の評䟡

Toptijd met het hele gezin

Voor het tweede jaar een grote set gehuurd in de kerstvakantie. Een echte aanrader! Vlotte en vriendelijke contacten, zowel via mail als telefonisch. Correcte afhandeling. Alle stukjes mooi per kleur verpakt. Toptijdsbesteding let het hele gezin.

2026幎1月4日

Brick Fun からの回答

Bedankt voor de geweldige review! Wat ontzettend leuk dat het huren bij Brick Fun in de kerstvakantie inmiddels een traditie aan het worden is voor jullie gezin. Daar doen we het voor: waardevolle tijd samen aan de bouwtafel. Bedankt voor de complimenten over de sortering en het contact. Graag tot volgend jaar (of natuurlijk al veel eerder)!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。