BestÀllde tapeter, klister och tapetserarverktyg. Tapeterna skickades frÃ¥n Tyskland och leveransen tog en vecka men paketet med verktyg tog tvÃ¥ veckor att leverera och dÃ¥ hade vi redan tapetserat fÀrd... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De har över 1000 tapeter att vÀlja mellan och alla de söta utvalda som du ser i trenderna online. Det coola Àr att om du inte kan bestÀmma dig mellan tapeterna (som jag) kan du bestÀlla ett gÀng prove... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett golv frÃ¥n detta företag. Det kom tre veckor senare. Fantastiskt vÀlpackat, inga som helst skador, golvet svarade vÀl upp till mina förvÀntningar. KundtjÀnst i Sverige var vÀl sisÃ¥dÀr, m... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans frÃ¥n Tyskland till Sthlm/Sverige. Tapeterna jag bestÀllde var över mina förvÀntningar. Finare i verkligheten Àn pÃ¥ bilderna. Bra pris ocksÃ¥! Hel nöjd med köpet. Kommer bestÀlla fler ta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onlinebutik för tapeter och golvbelÀggningar
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfekt!
Tapeten stÀmde exakt med fÀrgen som på bilderna! Så nöjd!
Snabb leverans!
Jag fick aldrig Mina varor
Jag fick aldrig Mina varor. De skickades tillbaka till Tyskland. Ups var otydliga om att paketet fastnat och att jag skulle behövt åka rÀtt långt för att hÀmta sjÀlv.
Mycket besviken.
N
Så fin kvalitet på tapeter
SÃ¥ fin kvalitet pÃ¥ tapeter, snygga, bra pris och snabb leverans! Ãr sÃ¥ nöjd, har köpt frÃ¥n bricoflor flera gÃ¥nger. Kan inte bli bÀttre!
Fina tapeter men stÀmmer dÃ¥ligt iâŠ
Fina tapeter men stÀmmer dåligt i mönsterpasset fick det inte att stÀmma riktigt oavsett hur vi gjorde
Vi Àr nöjda med vårt köp
Fint mönster och ganska enkel attâŠ
Fint mönster och ganska enkel att arbeta med dock något tunnt material.
Super fin tapet o lÀtt att tapetseraâŠ
Super fin tapet o lÀtt att tapetsera tack en liten nackdel va priset pÃ¥ fraktenð
Jag Àr nöjd?
En riktigt fin tapet
En riktigt fin tapet. Enkel och smidig att sÀtta upp. Snabb leverans och hemkörning till min dörr.
Bra pris och snabb leverans
Snabb leverans och jÀttefin tapet
Ett fint tapet med vackert struktur.
Fina tapeter dålig info om leverans pga utlandsleverantör
Allt bra utom paketleverans från utland till Sverige
Svarer ikke på henvendelse
Svarer ikke på henvendelse. Telefonkontakt der jeg fikk en meget sur og lite serviceminded person på tråden. Hun bad meg sende en e- post som jeg aldri har fått svar på. Kom til en tysk/engelsk talende person.
Bra emballerat och I tid
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹