BestÀllde tapeter, klister och tapetserarverktyg. Tapeterna skickades frÃ¥n Tyskland och leveransen tog en vecka men paketet med verktyg tog tvÃ¥ veckor att leverera och dÃ¥ hade vi redan tapetserat fÀrd... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde ett golv frÃ¥n detta företag. Det kom tre veckor senare. Fantastiskt vÀlpackat, inga som helst skador, golvet svarade vÀl upp till mina förvÀntningar. KundtjÀnst i Sverige var vÀl sisÃ¥dÀr, m... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans frÃ¥n Tyskland till Sthlm/Sverige. Tapeterna jag bestÀllde var över mina förvÀntningar. Finare i verkligheten Àn pÃ¥ bilderna. Bra pris ocksÃ¥! Hel nöjd med köpet. Kommer bestÀlla fler ta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onlinebutik för tapeter och golvbelÀggningar
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Topp kundservice på Bricoflor
Topp kundservice på Bricoflor! De var mycket förstående nÀr jag var tvungen att Àndra min bestÀllning i sista minuten.
Kvaliteten pÃ¥ tapeten jag köpte frÃ¥nâŠ
Kvaliteten på tapeten jag köpte från Bricoflor Àr utmÀrkt. Mönstren Àr rena och originella
De Klickgolv vinyl jag bestÀllde ÀrâŠ
De Klickgolv vinyl jag bestÀllde Àr perfekta för vårt hus. Snabb installation och oklanderligt resultat.
JÀttenöjd med tapeterna
JÀttenöjd med tapeterna. Bra service, snabb transport. Ett stort plus var att man kunde bestÀlla en provbit innan man bestÀmde sig.Helnöjd VÀrmlÀndska.
Snabb leverans Ã¥ jÀtte bra kvalitet pÃ¥âŠ
Snabb leverans å jÀtte bra kvalitet på tapeten, kommer fortsÀtta att köpa tapeter dÀrifrån för det var Àven under halva priset emot i butik .
BestÀllde ett golv dom fanns i lager
BestÀllde ett golv som fanns i lager. Fick info om frakt etc, en vecka senare annuleras ordern pga att de inte haft rÀtt pris.
Bricoflors leveranstider Àr verkligen iâŠ
Bricoflors leveranstider Àr verkligen i toppklass. Jag fick min bestÀllning tidigare Àn planerat!
BÀsta sÀttet att köpa tapeter
De har över 1000 tapeter att vÀlja mellan och alla de söta utvalda som du ser i trenderna online. Det coola Àr att om du inte kan bestÀmma dig mellan tapeterna (som jag) kan du bestÀlla ett gÀng prover för ett pris. De kom på mindre Àn en vecka, vilket Àr fantastiskt, och du kan anvÀnda priset du betalat för proverna som rabatt. Jag valde tillslut en, bestÀllde tapeten över helgen, och den kom veckan efter. Att sÀtta upp tapeten var också ganska enkelt och det förÀndrar hela rummet!!
Bricoflors kundtjÀnst Àr verkligenâŠ
Bricoflors kundtjÀnst Àr verkligen vÀnlig och lyhörd. De svarade på alla mina frågor med vÀnlighet och professionalism.
Jag blev imponerad av den snabbaâŠ
Jag blev imponerad av den snabba leveransen av mina mattor. BestÀllt en dag, levererat 5 dagar senare!
Nöjd kund
Toppen produkter, snabb leverans och vÀnlig kundtjÀnst. Rekommenderar starkt! ðð
Vi bestÀllde Klickgolv vinyl till vÃ¥rtâŠ
Vi bestÀllde Klickgolv vinyl till vårt badrum, och de Àr verkligen bra! LÀtt att installera och bra kvalitet.
Snabb leverans fick mina varor inom treâŠ
Snabb leverans fick mina varor inom tre dagar plus i kanten
BestÀllde ett golv från detta företag
BestÀllde ett golv från detta företag. Det kom tre veckor senare. Fantastiskt vÀlpackat, inga som helst skador, golvet svarade vÀl upp till mina förvÀntningar. KundtjÀnst i Sverige var vÀl sisådÀr, men om man pratade engelska med dem så funkade det jÀttebra. Kan verkligen rekommendera Bricoflor.
Snabb leverans. Hemleverans . Från bestÀllning till leverans 10 dagar.
Mycket nöjd
Leveransen kom aldrig
Leveransen kom aldrig, nÀr jag sedan mailade fick jag inget svar. NÀr jag ringde sa dom att dom skulle kolla upp exakt leveransdatum och återkomma. Hörde sen ingenting. Har försökt att maila dom igen. Utan svar igen.
FÃ¥r ringa dom imorgon igen för att avboka. SÃ¥ otroligt dÃ¥lig service. Ãnskar att jag hade lÀst hÀr pÃ¥ Trustpilot innan jag la ordern.

BRICOFLOR.se ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹