Vorsicht beim Parken bei Broen! Es wird auf auslÀndische Kennzeichen gewartet. Trotz Needit Parkscheibe haben wir einen Strafzettel vom privaten Kontrolldienst bekommen. Needit stellt automatisch 30... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De gÞr alt for at tjene pÃ¥ parkering, deres p vagter stÃ¥r pÃ¥ lur, broen burde fjerne deres 4 timers parkering. Selv i weekender hvor der ingen biler er sÃ¥ stÃ¥r de pÃ¥ lur. Det er kun en pengemaskine... ãã£ãšèŠã
The shopping mall is easy to find and accessible. Good location, right next to the pedestrian area of the town and historic Centre. It offers free parking up to 4 hours (remember the parking disc. S... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tolles Einkaufszentrum. Danke besonders an Herrn Janni Baslund Dam, der mir bei einem Problem mit der Firma EUROPARK geholfen hat. Es ist immer wieder toll in dem Einkaufszentrum zu sei, Wir komm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På BROEN Shopping finder du 60 butikker, der alle står klar til at byde jer indenfor i vores flotte, inspirerende univers. Kom og nyd den gode stemning, få noget lÊkkert mad og shop spÊndende nyheder indenfor alle kategorier. FÞlg vores univers af mode, gadgets, kulinariske oplevelser og events her på siden samt på vores Facebook side.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De gÞr alt for at tjene på parkering
De gÞr alt for at tjene på parkering, deres p vagter står på lur, broen burde fjerne deres 4 timers parkering.
Selv i weekender hvor der ingen biler er så står de på lur.
Det er kun en pengemaskine !
Vorsicht Parkfalle
Vorsicht beim Parken bei Broen!
Es wird auf auslÀndische Kennzeichen gewartet. Trotz Needit Parkscheibe haben wir einen Strafzettel vom privaten Kontrolldienst bekommen. Needit stellt automatisch 30 Minuten vor und in DÀnemark anscheinend nur 15 Minuten zulÀssig. Wir wurden schon nach zwei Minuten Standzeit aufgeschrieben.
Werden zukÃŒnftig dieses Einkaufszentrum meiden!
Parkering.
Absoluter DRECK!!!!!
Absoluter DRECK!!!!!
Hierher kommen wir nicht mehr!
Was sind das denn fÃŒr Menschen?
Ich habe eine elektronische Parkscheibe von der dÀnischen Ferienhausvermietung bekommen und genau diese war im Auto angebracht. Aber ich bekomme ein knöllchen, weil ich um 10.06 Uhr ankomme und die Scheibe sich automatisch auf 10:30 Uhr stellt. Und ich wiederhole, diese habe ich vom dÀnischen Anbieter geschenkt bekommen. Zahlen soll ich 995 Kronen. Mensch, Leute, wenn es euch doch finanziell so schlecht geht und ihr nichts zwischen die ZÀhne zum kauen bekommt, dann sagt es mir doch direkt und ich helfe euch aus der Not. Dann Ìberweise ich euch noch ein paar Extra Taler. Ihr armen Menschen!!!
So wÃŒrde wenigstens der Charakter sauber bleiben!
Bye Bye DK
Opdatering på tidligere andmelelse
Opdatering på tidligere andmelelse
Der er nu snart gået 3 måneder siden jeg sidst har hÞrt tilbage fra dem
Så har nu konsekvent opgivet på at få fat i dem igen
DÃ¥rlig oplevelse med parkering
Vi har haft cirka samme dårlige oplevelse som andre. P- vagt med mangel på fingerspidsfornemmelse.
Parkerede ca kl 16.50. Bil observeret af p-vagt kl 16.56-17.01. P-skive stod åbenbart 5 min forkert, så den viste 17.15 under hele observationen ( og dermed var ok ved observationens slutning), og det er jo et kÊmpe problem, når man må parkere 4 timer gratis og der var masser af frie pladser.
Virkelig mangel på sund fornuft med så ekstremt lille margin. Pengemaskine, dårlig stil og fralÊggelse af ansvar fra Broen Shopping. Se at komme ind i kampen for gode oplevelser i stedet, tak
DÃ¥rlig stil med P-vagter der rÊserâŠ
Dårlig stil med P-vagter der rÊser rundt og leder efter den mindste fejl
Man skulle tro man Þnskede kunder i både biograf, caféer og butikker - men det bliver Netflix og internet handel fremover herfra
Broen Shopping er et dejligt shoppingâŠ
Broen Shopping er et dejligt shopping sted ,der er alt fra personlige indkÞb og gode spisesteder samt biograf
Der var bÞrnenes weekend
Der var bÞrnenes weekend, så der var billige biograf billetter. Det var et super fint arrangement og vi havde en god aften deroppe.
Absurde p-bÞder
Var inde i biografen her til aften. I vinterkulden er p-skiven lÞbet tÞr for batteri. Trods det er fredag aften, og masser af ledige pladser, har de alligevel en vagt gående som kort tid efter parkering skriver en bÞde. Fair nok - p-skiven var jo lÞbet tÞr for strÞm. Men nÊsten 1000kr i bÞde ?? Måske man skulle tÊnke på at det er KUNDER man giver denne bÞde til som i hvert fald i vores tilfÊlde aldrig vender tilbage.
Jeg handler der ikke mere
Jeg handler der ikke mere. Har jeg ikke gjort i lÊnge efterhånden pga. Af deres aggressive P vagter.
Jeg var lige inde og lynlade. Og blev siddende i bilen. Hvor jeg så var vidne til at vedkommende i laderen ved siden mig, fin en bÞde for overskredet/ikke korrekt stillet p skive. Bilen var ikke engang fÊrdig med at lade. Han har alle biler i systemet, overskrider bilen med så meget som 10 sek. Så kan du vÊre helt sikker på at han står klar.
Broen i skulle skamme jer. Det er mig ubegribeligt at folk stadig tager bilen derind og handler, og stÞtter sådan en bondefanger forretning.
Det lykkedes da trods alt mig at få ladet bilen op uden yderligere afgifter idag
Et lÊkkert center med mange forskelligeâŠ
Et lÊkkert center med mange forskellige butikker - både kÊder og "selvstÊndige". Parkering er nemt og så er det svÊrt at gå sulten derfra med de mange lÊkre muligheder for mad. :-)
P-vagterne er som gribbe og heltâŠ
P-vagterne er som gribbe og helt urimelige... Jeg var vÊk fra min bil i 15 min. og fik en p-afgift på kr. 995,- fordi min elektroniske p-skive stadig stod på sommertid.
Jeg vÊlger andre indkÞbsmuligheder i fremtiden og vil råde dig til det samme.
Agressiv og urimelig parkerings politik.
Agressiv og urimelig parkerings politik. Finder et andet sted at handle fremover
Warnung - Abzocke durch private Parkplatzfirma
Warnung â Parkplatz mit Strafzetteln und Abzocke durch private Sicherheitsfirma!
Das dÀnische Unternehmen Europark hat einen Vertrag mit dem Einkaufszentrum zur Ãberwachung der 700 âkostenlosenâ ParkplÀtze. Europark ist dafÃŒr bekannt, selbst fÃŒr kleinste VerstöÃe Strafzettel zu verteilen. Wir haben die weiÃe Linie auf dem Parkplatz nur mit einem Reifen berÃŒhrt und mussten ÃŒber 130 ⬠(995 DKK) zahlen. Diese Abzocke ist absolut unverschÀmt.
Advarsel â Parkeringsplads med bÞder, afpresning fra privat vagtfirma!
Det danske firma Europark har en kontrakt med indkÞbscentret om at overvÃ¥ge sine 700 "gratis" parkeringspladser. Europark er kendt for at udstede bÞder selv for de mindste overtrÊdelser. Vi rÞrte kun den hvide linje pÃ¥ parkeringspladsen med ét dÊk og blev opkrÊvet over â¬130 (995 DKK). Dette svindelnummer er fuldstÊndig skandalÞst.
Urimelige parkeringsbÞder og manglende dÞmmekraft i Broen Shopping
Som mange andre her på Trustpilot har også vi oplevet Broen Shoppings uligevÊgtige parkeringsvagter og deres mangel på sund dÞmmekraft.
Efter flere års trofast handel i Broen Shopping vÊlger vi nu helt at stoppe.
Ã
rsagen er de helt urimelige parkeringsbÞder, som udstedes uden brug af almindelig sund fornuft.
Min kone fik i dag en bÞde pÃ¥ 995 kr., fordi hendes elektroniske P-skive automatisk rundede op til 13:30. Vagten mente, hun var kommet kl. 13:11 â uden at kunne/ville dokumentere det â og udstedte alligevel en bÞde
Broen Shopping burde tage ansvar for den mÃ¥de parkeringsvagterne agerer pÃ¥ â for i sidste ende rammer det jeres egne butikker og jeres omdÞmme.
I har tjent 995 kr. â men mistet en fast kunde for altid.
Johnny Leth
Parkfalle beim Shopping Center â kein VerstÀndnis fÃŒr Kunden
Ich bin seit ÃŒber 20 Jahren regelmÀÃig in DÀnemark und habe das Land immer fÃŒr seine Offenheit und Fairness geschÀtzt.
Darum hat mich mein Erlebnis beim BROEN Shopping Center in Esbjerg wirklich geÀrgert.
Ich habe dort geparkt, wo groà mit â4 Stunden frei Parkenâ geworben wird. Es gibt keine Schranke, kein Ticket â am Eingang nur ein groÃes blaues âPâ-Schild, das den Eindruck eines öffentlichen Parkplatzes vermittelt. Erst im Inneren hÀngen kleine Schilder mit Bedingungen, die man aus dem Auto kaum erkennen kann.
Trotzdem fand ich wÀhrend meiner Parkzeit schon einen âStrafzettelâ von Europark an der Windschutzscheibe â eine KontrollgebÃŒhr ÃŒber 995 DKK (rund 135 â¬). FÃŒr etwas, das man als normaler Besucher gar nicht verstehen oder erkennen kann. Das ist keine Regel, das ist eine Falle.
Ich verstehe, dass es Vorschriften gibt. Aber manchmal geht es nicht darum, das Recht mit aller HÀrte durchzusetzen, sondern um Respekt, Fairness und Freundlichkeit gegenÌber den Kunden.
Gerade ein Einkaufszentrum sollte daran interessiert sein, dass Besucher sich willkommen fÃŒhlen â nicht, dass sie sich betrogen und abgeschreckt fÃŒhlen.
Gerade Urlauber trifft das besonders hart â sie kennen die dÀnischen Sonderregeln wie die âP-skiveâ oft nicht und sind damit leichte Beute.
Leider scheint das hier System zu haben, und das wirft ein schlechtes Licht auf ein Land, das sonst fÃŒr Gastfreundschaft steht.
Ich werde nicht wiederkommen â und das ist schade, denn die EinzelhÀndler im Center sind die, die letztlich darunter leiden.
Wer Besucher auf diese Weise verliert, verliert am Ende auch Vertrauen und Umsatz.
Ein bisschen Menschlichkeit wÀre hier mehr wert gewesen als ein Strafzettel Ìber 995 Kronen.
Parkplatzabzocke
Ein sehr schönes Einkaufszentrum, leider hatten wir auch das Problem mit der Parkplatzsituation. Wir standen nicht 100 Prozent in der ParklÃŒcke, weil ein anderes Auto neben uns, leider auch falsch parkte und wir dadurch am Streifen waren. Wir wollten dieses klÀren, ging aber nicht, weil auch das CenterManagement sich nicht zustÀndig fÃŒhlte und niemand von Apcoa erreichbar war! Die wissen anscheinend auch warum!!! Erschwerend kommt hinzu, dass die auf Ihre Regeln pochen, aber eine VerkehrsfÃŒhrung im Parkhaus haben, die nichtmal rechtens ist!!! Haben extra Beweisvideos gemacht, dass man zum Beispiel gehen die EinbahnstraÃe fahren muss, und noch andere Kleinigkeiten. Und die GebÃŒhren stehen auch nur auf DÀnisch im kleingedruckten, nicht auf Deutsch! Das ist nicht rechtens, aber davon mal abgesehen, ist es nur Abzocke und erreichbar ist auch keiner, um Probleme mal zu klÀrenâŠ.. nur Traurig!!!
Buddy er en rigtig god legetÞjs butikâŠ
Buddy er en rigtig god legetÞjs butik sindssyg god medarbejder, isÊr chefen super flink og god til at hjÊlpe hvis du mangler hjÊlp kan 100% anbefale
Mega god service I buddy
Mega god service I buddy, ville klart anbefale
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ