ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãckliga som existerar. Dom Àr helt dumma i huvudet vÀrden hade mÃ¥tt bÀttre utan sÃ¥nna som er! UCH!!!! Okunniga mÀnniskor som tror att dom Àger vÀrden
700 kr. i bÞde fordi min P-skive stod 3 minutter forkert jf. 15 minutters reglen. Var vÊk i ca. 5 minutter, sÃ¥ nÃ¥ede endda at mÞde P-vagten, der var fuld i gang med at udskrive bÞden med frÃ¥de om mund... ãã£ãšèŠã
De legger pÃ¥ "serviceavgift" i appen som man slipper om man betaler manuelt pÃ¥ automat. Styr langt unna appen med mindre du parkerer gratis, da koster det ikke noe. SkjÞnner ikke at det kan vÊre lov... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãckliga som existerar
15 minutters reglen for p-skive.
700 kr. i bÞde fordi min P-skive stod 3 minutter forkert jf. 15 minutters reglen. Var vÊk i ca. 5 minutter, så nåede endda at mÞde P-vagten, der var fuld i gang med at udskrive bÞden med fråde om munden. Han havde endda frÊkheden til at sige, at han beklagede. Det må sku vÊre sÞrgeligt at stå op hver morgen, og vide at man arbejder for RottePark.
Triplassa oli Tripla Day pÀivÀt
Triplassa oli Tripla Day pÀivÀt, ilmainen parkkeraus 5h. Minulla on Autopay sovellus ja parkkeerasin sillÀ, ulosajossa en saanut ilmaista parkkipaikkaa koska kortti oli vanhentunut,mutta asennettuna sovellukseen kumminkin, uusin kortin heti kun huomasin asian kotona. Maksu meni kortilta heti, ja ilmaista pysÀköintiaikaa en saanut.
Otin yhteyttÀ ja syy oli ettÀ sovelluksessa pitÀÀ olla voimassaoleva kortti, ja vain tÀllöin etu on voimassa. EttÀ sillai sitten.
Klammeste virksomhed der finder sted pÃ¥âŠ
Klammeste virksomhed der finder sted på denne her jord.
Holder med dÊktryk indenfor stregen iâŠ
Holder med dÊktryk indenfor stregen i en "skÊv bås" i latinergården i Aarhus. Sjovt nok var den ledig fordi de lokale nok kendte til "honningfÊlden". Hvor er det usmageligt at lave en p bås som man kan hÊve afgifter på dagligt. Og til den nette sum af 995kr??! For muligvis at holde MILIMETER for langt fremme. Det er tyveri ved hÞjlys dag!
I would be ashamed of working in such aâŠ
I would be ashamed to work for a company that shows zero proportionality or empathy.
I parked briefly (around 15 minutes) to shop and received a DKK 875 fine, several times the value of my purchase, due to an incorrectly set parking disc.
The system is unforgiving/no mercy and appears designed to monetise minor, predictable human mistakes rather than actual misuse of parking!
When challenged, the response is purely legalistic (âthe law, our lawyerâ bla bla bla.. no human), with no consideration of fairness. Be extremely careful parking here. A very expensive mistake is easy to make.
Oprofessionellt och oacceptabeltâŠ
Oprofessionellt och oacceptabelt beteende och inget bra. Det ska tas bort helt från Sverige
DÃ¥rlig vejledning ved parkering og installation af app
Parkerede vores bil og installerede app og indtastede alle detaljer - formodede så at vores bil var registreret som parkeret på p plads i Horsens - men nej der var sat gul seddel på bil da vi kom tilbage - og selv om vi har afgivet indsigelse samt betalt p bÞde er der intet at gÞre - meget dårlig vejledning på app når den bruges i Horsens
Modtager mail med rykkergebyr pÃ¥âŠ
Modtager mail med rykkergebyr på kontrolgebyr betalt til tiden grundet påstået forkert indtastning af lÞbenummer. I mailen henvises til samme lÞbenummer og INTET ANDET, selv om der står, at jeg nu skal benytte ovenstående lÞbenummer.
Der er ikke angivet andre, end det jeg brugte!!!!!!
Robbery Parking Company
Robbery Parking Company. Incompetent Customer Service that takes more than one month just to tell you that they don't care and are not open to discuss about any inquiry.
Unacceptable
Truende adfÊrd
Da jeg er handicappet og er meget svagt gående plejer jeg at handle i netto/Rema 1000 på pakkeri vej 10
Valby
Jeg handler der tit da det er nemmest for mig jeg har handicap skilt på ruden og den sÊdvanlige
P vagt kender mig vi plejer og hilse til hinanden
Så dvs p vagten er klar over jeg bruger lidt ekstra tid på at komme ind og ud af bilen over til indkÞbsvogn som er 1 minut fra parkeringspladsen
Og det plejer ikke at vÊre et problem da han ifl skal opserver 3 minutter
Dette er ikke tilfÊldet på dagen så snart jeg har parkeret begyndte P vagten at kredse om bilen og stresse mig som i forvejen er dårlig gående
Jeg tÊnkte ikke mere over det og gik stille og roligt over til vognen med tlf fremme for at begynde at betale
Men da jeg vender tilbage med indkÞbsvogn er han allerede igang med at give mig en Afgift
Jeg siger til manden at jeg er igang med at betale du kender mig jeg er her tit og du ved udmÊrket godt at jeg ikke går så godt og det tager lidt lÊngere tid
P vagtens svar var - JA JEG VED DET men jeg er meget ligeglad med jeres skilte og handicap
Jeg må sgu Êrligt indrÞmme at jeg blev sgu rasende og stÞdt m
Men han havde åbenbart en dårlig dag og synes han uforskammet opfÞrsel var ok
Jeg har vÊret rasende lige siden så venner pas på dette område og dette parkering firma for de er ligeglade med dig og mig om du er dårlig gående eller andet....
Det skider de på så lÊnge de kan tjene en masse penge
Virksomheden navn
Euro park
Jeg er sikker på der nok sidder mange mennesker derude og har dagligt kampe med dette hustler firma i burde skamme jer ...!!!!!!
Me my dad my sister and my sisters friends struggleâŠ
Me my dad my sister and my sisters friend were coming from the movies around 22:45 and as usual we were heading to the parking lot under kamppi to get back home WELL WE TRIED TO GO TROUGH EVERY SINGLE DOOR BUT THEY DIDNT OPEN ALSO the elevators didnt work and then finally after walking around for an hour my dad called you guys but the number got declined on the second try you picked up and finally after hours we got back to our car at 00:00
Det er simpelthen under al kritik
Det er simpelthen under al kritik. Man kan ikke henvende sig pr tlf uden at få et MEGET uhÞfligt svar.
Vil til enhver tid advare om at parkere der.
Sluta lura vanligt folk på pengar!!!!!
Jag kunde inte hÃ¥lla med mer om kommentaren nedan â ni Àr vidriga gamar som lurar vanliga arbetande mÀnniskor pÃ¥ pengar. Ni Àr avskum!
Fusker firma.
Fusker firma.
Bevidst dårlig skiltning, så de kan udstede bÞder.
Utroligt de får lov til det, det kan ikke vÊre lovligt.
En meget ubehagelig oplevelse
En meget ubehagelig oplevelse
Jeg havde en uheldig/ubehagelig "snak/oplevelse" med en parkeringsvagt fra Europark A/S, der ikke kunne kommunikere på normale vis. Han var desvÊrre mere interesseret i at skabe konflikt end at besvare min henvendelse.
Den 10. juni skulle jeg til et mÞde i Erhvervshuset i KÞbenhavn på Gammel KÞge Landevej. Jeg parkerede bilen på parkeringspladsen tilhÞrende Erhvervshuset/jobcenter Kbh. Jeg startede parkeringen som sÊdvanligt, men blev afbrudt af et telefonopkald og glemte desvÊrre at trykke på betal-knappen. Efter mÞdet vendte jeg tilbage til bilen og fandt en gul bÞde på ruden. Jeg tjekkede min mobil og opdagede, at jeg havde glemt at betale, selvom jeg havde startet parkeringen.
En parkeringsvagt, en Êldre mand omkring 60 år af mellemÞstligt udseende, stod i nÊrheden, og jeg henvendte mig venligt til ham med ordene: "Undskyld, må jeg spÞrge dig om noget?" Jeg viste ham min mobil og forklarede, at jeg ved en fejl ikke havde trykket på "betal", selvom jeg havde startet parkeringen. Jeg spurgte, hvad jeg kunne gÞre i denne situation.
I stedet for at svare venligt og roligt, råbte han på gebrokkent dansk: "Hvad tror du selv? Du har ikke betalt, kan du ikke se det? Det er ikke mit problem. Jeg er ligeglad. Gå og klag." Hans råben tiltrak opmÊrksomhed fra folk, der kiggede ud af vinduerne for at se, hvad der skete.
Jeg har altid troet, at parkeringsvagter er en faggruppe, der ofte bliver behandlet dårligt af andre. Men denne oplevelse viste det modsatte, og ingen tÞr tale om det. SpÞrgsmålet er hvorfor? Er det fordi parkeringsvagterne kan hÊvne sig nÊste gang de ser din bil?...Uanset hvad, tÊnker jeg, at folk skal sige det hÞjt hver gang de kan se at parkeringsfirmaerne opfÞrer sig aggressivt og provokerende.
Kort sagt, jeg måtte betale bÞden, da Europark ikke ville vise forståelse, selvom jeg sendte et billede, der viste, at jeg havde startet parkeringen. Det var ikke med vilje, og jeg havde ikke intentioner om at snyde dem. De var lige så ligeglade som deres parkeringsvagt. Desuden er det meget svÊrt at komme i kontakt med dem.
Vi ved alle, at parkeringsfirmaer kun tÊnker på at tjene penge ved at udstede så mange bÞder som muligt. Derfor er de kolde og kyniske. Det er et faktum, ingen tvivl om det. Alligevel håber jeg, at dette indlÊg er med til, at Europark tager denne kritik til sig og i det mindste tale med den parkeringsvagt og gÞr ham opmÊrksom på, at han skal tale pÊnt til folk og vÊre servicemindede og ikke et fjols. Det kan godt vÊre at han er vokset op med den form for kommunikation i det miljÞ han hÞrer til, og det virker derfor normalt for ham. Men der er stor forskel mellem hvordan man opfÞrer sig privat og når man er på arbejde. Parkeringsvagterne er firmaets ansigt udadtil. Husk det!
Europark er da ikke så slemme endda.
Jeg skulle mÞde på hospitalet i Viborg den 26. maj kl7 (midt om natten), ved indtastning af parkering fik "klovnen" indtastet et ciffer for meget. Det blev takseret til en kontrolafgift på 528 kr.
Vi indbetalte belÞbet, men gjorde samtidig Europark opmÊrksom på at vi mente det var lidt uretfÊrdigt, det var da kun en "fumlefejl "af en Êldre mand ( 76 år)
I dag er afgiften annulleret, og belÞbet tilbagebetale- tak for det.
Mh Steen Roslev, Skive
Jeg har betalt min bÞde på 928 kr
Jeg har betalt min bÞde på 928 kr, som jeg kun holdte ikke engang en time. Men de havde åbenbart ik set mit gyldigt papir. Fint nok har betalt nu skal jeg betale igen??? 1100kr det kan ikke passe da jeg har beviser på jeg har betalt 928kr faktisk 910 men ekstra gebyr så lige 18 kr mere.
Tag jer sammen europark. Og luk det ned!.
EuroPark Estonia is a Money Stealing Machine
I parked my vehicle in a lot managed by EuroPark Estonia in Tallinn on 05/19/25. I started the parking time in the EuroPark app as requested. When I came back I was assessed a fine to my big surprise. I later found out that my cc was blocked, but the app did not notify me. I paid the parking fee immediately after changing my cc and notified EuroPark about what happened. I was still assessed a fine. EP customer service did not want to hear my explanation. I find that the service personnel was incompetent, inattentive. They are stealing our money.
Vidriga gamar de som jobbar dÀr
Vidriga gamar som försöker lura pengar från vanliga arbetande mÀnniskor. De verkar vara fulla av hat, sÀkert folk som vÀxte upp i den vÀrsta missaren utan kÀrlek eller medkÀnsla och fick ingen utbildning alls. Jag förstår att man får böter om man inte betalar, men vi betalade för parkeringen hela tiden genom att anvÀnda koden som stod på skylten, de sÀger att den dÀr var koden från lilla parkeringen 20 meter bort från det. Man måste skratta åt det, de dÀr stackars mÀnniskorna lever sÀkert ett vÀldigt ensam och sorgligt liv dÀr det enda lycka Àr att lura folk och stjÀla deras pengar..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ