Baronesse for en dag, var prÊcis hvad jeg fÞlte mig som - alt ved dette ophold var fantastisk! Rammerne, slottet og indretningen er majestÊtisk, fuld af historie og klart et besÞg vÊrd. VÊrelset... ãã£ãšèŠã
En helt fantastisk oplevelse. Har lige vÊret pÃ¥ 2 dages weekend ophold pÃ¥ Broholm Slot sammen med familien og en bedre oplevelse skal man lede lÊnge efter. Betjeningen er sublim - hÞflig, smilend... ãã£ãšèŠã
Middag pÃ¥ Broholm Slot. Jeg er dybt imponeret over de flotte rammer restauranten har. Vi fik klassisk hovedret en lÊkker steak pÃ¥ ca. 200 gram, stegt medium dertil sprÞde fritter med en lÊkke... ãã£ãšèŠã
Vi var 18 mennesker til bords i lÞrdags. Vi havde fantastisk vejr og omgivelserne byder ogsÃ¥ bare ind til at nyde naturen. Vi kom lidt tidligt sÃ¥ vi fik bÃ¥de gÃ¥et i parken, set lille museum og set s... ãã£ãšèŠã
Ikke mindre end fantastisk!!
Et levende museum i fantastiske omgivelser og med et fremragende personale!!
Autentiske vÊrelser som leder en tilbage til 1200-tallet.
Gourmet mad hvor kokken har fået fremtryllet det bedste i hver ret og dertil fortryllende vine.
Bedste anbefalinger herfrað€
Viggo J
Et fantastisk sted
Dette er virkeligt et fantastisk sted, autentiske lokaler, og super personale. VÊrelserne er desvÊrre ikke 100% iorden, derfor ikke den sidste stjerne. Derimod vil jeg fremhÊve kÞkkenchefen, som vi havde fornÞjelsen af en aften. Han er fantastisk til at aflÊse et selskab, han er rar, venlig og virkelig god til at fortÊlle om slottets historie.
Helt fantastisk oplevelse.
Helt fantastisk oplevelse.
Vi var på Broholm slot, til en enkelt overnatning i forbindelse med mine forÊldres sÞlvbryllup.
Oplevelsen var enormt autentisk. Man mÃ¥ fÊrdes overalt og man kan helt fÃ¥ fornemmelsen af, at vÊre adelig for en dag ð
VÊrelserne er fine, hyggelige og originale, det er en oplevelse i sig selv, med det rustikke autentiske look.
Servicen er helt i top, man bliver taget hurtigt, imÞdekommende og entusiastisk i mod og har hele vejen igennem en oplevelse af, at der altid er personale tilstede, til at efterkomme ens Þnsker.
IsÊr var vi imponerede af dagens tjener, Mathias. Han var ekstremt serviceminded og havde en fabelagtig evne, til at tune ind pÃ¥ hvert enkelt selskab og anlÊgge den tone og facon, som passede til hver enkelt gÊst ð
Maden var fantastisk og en hel oplevelse i sig selv og servicen i restauranten helt i top.
Skal jeg sÊtte et lille minus i oplevelsen, sÃ¥ er det rengÞringen af badevÊrelserne. Begge badevÊrelser var lidt nussede, med store nullermÊnd og tomme shampoo flasker under badekar ð
Men alt i alt, en dejlig, dejlig oplevelse og vi kommer helt sikkert igen âïž
Fantastisk ophold i autentiske omgivelser
Vi var en gruppe på 12 gÊster, der boede og spiste på Broholm Slot i 2-3 dage - og vi havde et fantastisk ophold!!!
Omgivelserne var helt fantastiske både ude og inde, og maden og servicen lige så fin.
Vi var på en fisketur med fishnship en hel dag i forbindelse med opholdet, og det kan også varmt anbefales!!
Fantastisk ophold!
Vi havde bestilt et gourmet-ophold på Broholm slot, Gudme.
Og lige fra det fÞrste mÞde med personalet, fÞlte vi os velkomne og i trygge hÊnder.
Alle er meget dedikerede og udviser en super service og man mÊrker den glÊde de har ved at arbejde på sådan et unikt sted.
Stuerne fremstår som var det 5 min siden den sidste greve flyttede ud.
MagelÞse, smukke omgivelser med voldgrav, stier, svaner og .. ro!
Forplejningen denne aften var uovertruffen.
5 lÊkre retter, med mange detaljer og smags nuancer der bare gik op i en hÞjere enhed. Det var så godt!
Vin-menuen passede fint til den gode mad. Der var ikke en finger at sÊtte på noget!
Tjenerne var "rigtige" tjenere, der vidste hvad de talte om, og som kunne uddybe noget, hvis der var behov for det. Super service.
Det er hver en krone vÊrd.
Tak for et super ophold.... Vi kommer meget gerne igen!