Danny gav min datter den tro pÃ¥ sig selv som hun havde sÃ¥ meget brug for. Danny lÞfter der hvor tidligere kÞrelÊrer ikke formÃ¥ede. Med sin behagelige vÊremÃ¥de og tro pÃ¥ at det nok skal lykkes fÞrte ha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har taget mc kÞrekort hos brÞndbykÞreskole IshÞj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de fÃ¥ det uden tÞven. 5 uger fra start kursus til kÞreprÞve med bestÃ¥et kÞre... ãã£ãšèŠã
De stÊrkeste anbefalinger gÃ¥r direkte til BrÞndby KÞreskole i IshÞj! Min kÞrelÊrer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde kÞretimerne til et af ugens hÞjdepunkter! Teoriun... ãã£ãšèŠã
Ibrahim Savas er den bedste kÞrelÊrer man kan Þnske sig. Jeg skulle generhverve kÞrekortet og fik teoriprÞve og kÞreprÞve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BrÞndby KÞreskole â under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus BrÞndby KÞreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne kÞreundervisning med hÞj faglig standard. Ledelsen har mange Ã¥rs erfaring i branchen og driver ogsÃ¥ den veletablerede kÞreskole: Hvidovre kÞreskole / KÞrekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget â men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus pÃ¥ kvalitet i alle led. For os handler et kÞrekort ikke kun om at bestÃ¥ en prÞve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, sÃ¥ du fÞler dig klar â bÃ¥de til teoriprÞven, kÞreprÞven og tiden efter. Vores kÞrelÊrere er tÃ¥lmodige, engagerede og vant til at arbejde med bÃ¥de fÞrstegangselever og elever, der har brug for ekstra stÞtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, sÃ¥ ingen fÞler sig usikre undervejs. Vi er kendt for hÞj tilgÊngelighed og fleksibel planlÊgning, sÃ¥ undervisningen kan tilpasses studie og arbejde â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vores mÃ¥l er at vÊre den foretrukne kÞreskole pÃ¥ Vestegnen â kendt for professionalisme, struktur og resultater.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg havde den bedste kÞrelÊre
Jeg havde den bedste kÞrelÊre, som
Var mega god til at snakke mig til fornuft ude i trafikken og tale mig til ro. Og finde altid prÞver til mig hurtigt, der var Altid postiv energi og de bedste råd til hvordan man skal kÞre!!
Og så KÞrelÊreren Patrick er den bedste kÞrerlÊrer. Han underviser godt, En kÞrertime med Patrick er altid en oplevelse. Man kan hygge snakke med ham, men når tiden kommer så kan der skiftes til seriÞsitet. Verdens Bedste kÞrerlÊrer ever
Alia
Tak til BrÞndby kÞreskole
Tak til BrÞndby kÞreskole
Og ikke mindst tak til Patrick min kÞrelÊrer!
Skulle generhverve mit kÞrekort
Fra da jeg trådte ind fik jeg bare en super god velkomst
med en masse god energi
Og der kunne jeg fÞle at det her blev godt!
Patrick kÞrelÊreren var super flink Og fik lige husket alle tingene ind i mit hoved igen
Bestod teori og kÞreprÞve igen på fÞrste hug
Alt i alt en super god oplevelse
Jeg kan kun varmt anbefale BrÞndbykÞreskole
Fantastisk forlÞb hos BrÞndbyâŠ
Fantastisk forlÞb hos BrÞndby kÞreskole! Kan isÊr anbefale Patrick, som var min kÞrelÊrer
Jeg kan kun anbefale BrÞndbyâŠ
Jeg kan kun anbefale BrÞndby kÞreskoleððœ Jeg har taget mit kÞrekort pÃ¥ 3 mÃ¥neder, og der har vÊret styr pÃ¥ det hele undervejs. FÞrstehjÊlp var pÃ¥ kÞreskolen, hvilket var en fordel i forhold til transport. Min kÞrelÊrer Patrick, har vÊret hurtig til at booke prÞver, og vÊret god til at informere mig igennem hele forlÞbet.
Godt forlÞb
Godt forlÞb, har skiftet kÞreskole 2 gange og endte med brondby kÞreskole og lÊreren Ali.
Mega lÊrerig process. Bestod i dag!
SÃ¥ god en oplevelse!!
Jeg har netop afsluttet mit kÞrekort hos BrÞndby KÞreskole, og jeg er fuldstÊndig begejstret! Deres undervisning var fremragende, og de gav mig den tillid og de fÊrdigheder, jeg havde brug for til at blive en sikker og ansvarsbevidst bilist. Jeg kan varmt anbefale BrÞndby KÞreskole til alle, der Þnsker at få kÞrekortet. De er virkelig professionelle, deres undervisere er dygtige, og deres biler er topklasse. Det kan varmt anbefales!!!
Har haft en rigtigt god oplevelse
Har haft en rigtigt god oplevelse, startede ud med manuelt gear , som jeg havde lidt problemer med og min kÞrelÊrer Ekram , syntes at jeg skulle overgå til automatgear , ikke fordi han ikke ville kÞrer med mig mere . Men fordi det ville blive meget dyrere. Så jeg valgte at kÞre med automat gear i stedet for og der fik jeg naim som kÞrelÊrer , har kun gode ting at sige om dem begge to. Har vÊret utroligt glad for den tid jeg har kÞrt med dem begge to også Patrik som underviste i teori var god ,
Tak for denne gang
Lone Petersen
Bedste kÞreskole på Vestegnen.
Bedste kÞreskole på Vestegnen.
Patrick helt genial kÞrelÊrer, henter prÞver lyn hurtigt, gode biler.
Det hele spillede.
Mega god kÞreskole.
Mega god kÞreskole.
Super sÞde kÞrerlÊrer. Selve kÞrslen tages i elevernes eget tempo, hvilket er rart til dem som godt kan vÊre usikre.
Fed skole tog den i Gentofte Ali var enâŠ
Fed skole tog den i Gentofte Ali var en fantastisk kÞrelÊre
Kan 110% anbefale BrÞndby kÞreskole!
Kan 110% anbefale BrÞndby kÞreskole!! Så dygtige kÞrelÊrer
Naim er sådan en rar og behagelig KÞrelÊre ville klart anbefale ham!!
Super fed oplevelse!
Super fed oplevelse!
Jeg havde kÞrelÊrer Naim, det var både sjovt og hyggeligt på kÞreturene men samme tid meget lÊrerigt.
Det er tydeligt at det altid er eleverne fÞrst, så hvis der er noget man er i tvivl om tager man det bare en gang til eller i et stille roligt tempo.
Jeg er så glad for jeg valgte brÞndbykÞreskole!
Helt klart 5 stjerner her fra:)
KÞrelÊrer Naim
Den her kÞreskole er klart den bedste, deres lyn-kursus kan varmt anbefales.
Jeg kÞrte med Naim, den bedste kÞrelÊrer jeg har haft, jeg kan varmt anbefale at du vÊlger Naim, da han nok skal sÞrge for du kommer igennem forlÞbet og samtidigt fÞler dig tryg ved at kÞre.
En fornÞjelse :)
At tage kÞrekort hos BrÞndby KÞreskole har vÊret en sand fornÞjelse.
Jeg var så heldig at få Naim, som kÞrelÊre og teorilÊre. Det var både super hyggeligt og utrolig lÊrerigt.
Det var tydeligt at mÊrke, at man blev prioriteret som elev og, at de ville gÞre hvad de kunne for at vi blev hurtigt fÊrdige.
5 ud af 5 stjerner herfra!
Hvis du selv står og overvejer BrÞndby kÞreskole, så skal du starte. Du vil ikke fortryde det.
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, jeg stÊrkt kan anbefale. Havde fornÞjelsen at få Patrick som kÞrelÊrer, som er sindsyg sjov både til det teoretiske og kÞrsel, men er samtidig seriÞs og får lÊrt en det man skal.
Mega god kÞreskole
Mega god kÞreskole. Venlige og meget hjÊlpsomme med alt.
Ali er en super kÞrelÊrer
Ali er en super kÞrelÊrer, bÃ¥de i teorilokalet og pÃ¥ vejen. 100% hans skyld at jeg klarede bÃ¥de teori og praktisk prÞve i fÞrste hug. ððð
Fantastisk kÞreskole
Var i Gentofte afd hele forlÞbet tog kun 10 uger.
fremragende kÞreskole
fremragende kÞreskole, med en både samhÞrig og tryg undervisning. selv kom jeg igennem på små 4 måneder takket vÊre Ali og Hassan.
MålÞv afdeling med kÞrerlÊren Mark
Jeg tog kÞrekort i målÞv afdelingen og havde Mark som kÞrelÊrer. Bedste kÞrelÊrer jeg kunne have fået og han fik mig hurtig og godt igennem forlÞbet. Så fed en oplevelse som klart kan anbefales fra min side!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ