BrÞndby kÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Danny gav min datter den tro pÃ¥ sig selv som hun havde sÃ¥ meget brug for. Danny lÞfter der hvor tidligere kÞrelÊrer ikke formÃ¥ede. Med sin behagelige vÊremÃ¥de og tro pÃ¥ at det nok skal lykkes fÞrte ha... もっず芋る

Jeg har taget mc kÞrekort hos brÞndbykÞreskole IshÞj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de fÃ¥ det uden tÞven. 5 uger fra start kursus til kÞreprÞve med bestÃ¥et kÞre... もっず芋る

De stÊrkeste anbefalinger gÃ¥r direkte til BrÞndby KÞreskole i IshÞj! Min kÞrelÊrer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde kÞretimerne til et af ugens hÞjdepunkter! Teoriun... もっず芋る

Ibrahim Savas er den bedste kÞrelÊrer man kan Þnske sig. Jeg skulle generhverve kÞrekortet og fik teoriprÞve og kÞreprÞve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所
  3. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

BrÞndby KÞreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus BrÞndby KÞreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne kÞreundervisning med hÞj faglig standard. Ledelsen har mange Ã¥rs erfaring i branchen og driver ogsÃ¥ den veletablerede kÞreskole: Hvidovre kÞreskole / KÞrekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus pÃ¥ kvalitet i alle led. For os handler et kÞrekort ikke kun om at bestÃ¥ en prÞve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, sÃ¥ du fÞler dig klar – bÃ¥de til teoriprÞven, kÞreprÞven og tiden efter. Vores kÞrelÊrere er tÃ¥lmodige, engagerede og vant til at arbejde med bÃ¥de fÞrstegangselever og elever, der har brug for ekstra stÞtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, sÃ¥ ingen fÞler sig usikre undervejs. Vi er kendt for hÞj tilgÊngelighed og fleksibel planlÊgning, sÃ¥ undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vores mÃ¥l er at vÊre den foretrukne kÞreskole pÃ¥ Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg havde den bedste kÞrelÊre

Jeg havde den bedste kÞrelÊre, som
Var mega god til at snakke mig til fornuft ude i trafikken og tale mig til ro. Og finde altid prÞver til mig hurtigt, der var Altid postiv energi og de bedste råd til hvordan man skal kÞre!!
Og så KÞrelÊreren Patrick er den bedste kÞrerlÊrer. Han underviser godt, En kÞrertime med Patrick er altid en oplevelse. Man kan hygge snakke med ham, men når tiden kommer så kan der skiftes til seriÞsitet. Verdens Bedste kÞrerlÊrer ever

Alia

2023幎7月31日

Tak til BrÞndby kÞreskole

Tak til BrÞndby kÞreskole
Og ikke mindst tak til Patrick min kÞrelÊrer!

Skulle generhverve mit kÞrekort
Fra da jeg trådte ind fik jeg bare en super god velkomst
med en masse god energi
Og der kunne jeg fÞle at det her blev godt!
Patrick kÞrelÊreren var super flink Og fik lige husket alle tingene ind i mit hoved igen
Bestod teori og kÞreprÞve igen på fÞrste hug
Alt i alt en super god oplevelse

Jeg kan kun varmt anbefale BrÞndbykÞreskole

2023幎7月7日

Jeg kan kun anbefale BrÞndby

Jeg kan kun anbefale BrÞndby kÞreskole👍🏜 Jeg har taget mit kÞrekort pÃ¥ 3 mÃ¥neder, og der har vÊret styr pÃ¥ det hele undervejs. FÞrstehjÊlp var pÃ¥ kÞreskolen, hvilket var en fordel i forhold til transport. Min kÞrelÊrer Patrick, har vÊret hurtig til at booke prÞver, og vÊret god til at informere mig igennem hele forlÞbet.

2023幎7月31日

SÃ¥ god en oplevelse!!

Jeg har netop afsluttet mit kÞrekort hos BrÞndby KÞreskole, og jeg er fuldstÊndig begejstret! Deres undervisning var fremragende, og de gav mig den tillid og de fÊrdigheder, jeg havde brug for til at blive en sikker og ansvarsbevidst bilist. Jeg kan varmt anbefale BrÞndby KÞreskole til alle, der Þnsker at få kÞrekortet. De er virkelig professionelle, deres undervisere er dygtige, og deres biler er topklasse. Det kan varmt anbefales!!!

2023幎7月14日
自発的なレビュヌ

Har haft en rigtigt god oplevelse

Har haft en rigtigt god oplevelse, startede ud med manuelt gear , som jeg havde lidt problemer med og min kÞrelÊrer Ekram , syntes at jeg skulle overgå til automatgear , ikke fordi han ikke ville kÞrer med mig mere . Men fordi det ville blive meget dyrere. Så jeg valgte at kÞre med automat gear i stedet for og der fik jeg naim som kÞrelÊrer , har kun gode ting at sige om dem begge to. Har vÊret utroligt glad for den tid jeg har kÞrt med dem begge to også Patrik som underviste i teori var god ,
Tak for denne gang
Lone Petersen

2023幎6月19日

Super fed oplevelse!

Super fed oplevelse!
Jeg havde kÞrelÊrer Naim, det var både sjovt og hyggeligt på kÞreturene men samme tid meget lÊrerigt.
Det er tydeligt at det altid er eleverne fÞrst, så hvis der er noget man er i tvivl om tager man det bare en gang til eller i et stille roligt tempo.
Jeg er så glad for jeg valgte brÞndbykÞreskole!
Helt klart 5 stjerner her fra:)

2023幎6月29日

KÞrelÊrer Naim

Den her kÞreskole er klart den bedste, deres lyn-kursus kan varmt anbefales.

Jeg kÞrte med Naim, den bedste kÞrelÊrer jeg har haft, jeg kan varmt anbefale at du vÊlger Naim, da han nok skal sÞrge for du kommer igennem forlÞbet og samtidigt fÞler dig tryg ved at kÞre.

2023幎6月20日

En fornÞjelse :)

At tage kÞrekort hos BrÞndby KÞreskole har vÊret en sand fornÞjelse.
Jeg var så heldig at få Naim, som kÞrelÊre og teorilÊre. Det var både super hyggeligt og utrolig lÊrerigt.
Det var tydeligt at mÊrke, at man blev prioriteret som elev og, at de ville gÞre hvad de kunne for at vi blev hurtigt fÊrdige.
5 ud af 5 stjerner herfra!

Hvis du selv står og overvejer BrÞndby kÞreskole, så skal du starte. Du vil ikke fortryde det.

2023幎5月31日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole, jeg stÊrkt kan anbefale. Havde fornÞjelsen at få Patrick som kÞrelÊrer, som er sindsyg sjov både til det teoretiske og kÞrsel, men er samtidig seriÞs og får lÊrt en det man skal.

2023幎5月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。