レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.

Vi har fÃ¥et lavet flere ting hos BrÞnshÞj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imÞdekommende. De gÃ¥r den ekstra mil for at fÃ¥ tingene lÞst, selv i en p... もっず芋る

Vi har brugt BrÞnshÞj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imÞdekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... もっず芋る

En anden VVS'er havde aflyst pÃ¥ dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle vÊre ude af min lejlighed dagen efter. PÃ¥ trods af travlhed og at kl var over 1... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

BrÞnshÞj Blik og Varme er autoriseret VVS installatÞr og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badevÊrelser, kÞkkener og ejendomsservice i KÞbenhavn og StorkÞbenhavn. Vi udfÞrer alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme

4.7

通垞1カ月以内に回答

Super fin service

2026幎2月3日
自発的なレビュヌ

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem. Venlig og imÞdekommende kommunikation med både kontor og VVS'er. Hurtigt udfÞrt arbejde af VVS'er, der havde medbragt evt. tilbehÞr, så alt kunne klares uden svinkeÊrinder.

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Fem kÊmpe store stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har fået lavet flere ting hos BrÞnshÞj Blik & Varme som vi er utrolig glade for!
Ibrahim og hans folk er altid positive og imÞdekommende. De går den ekstra mil for at få tingene lÞst, selv i en presset situation. HåndvÊrket bliver udfÞrt hurtigt, professionelt og med et smil. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling og fem kÊmpe store stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月17日

Varme med charme

Jeg ringede. De svarede telefonen. De gav et bud og en dato for udfÞrelse af opgaven. De kom som aftalt og udfÞrte opgaven på bedste og venligste vis til den aftalte pris.
Jeg synes det er ok -at de kalder sig “varme med charme”

2025幎9月2日

Fagkundskab, professionalisme, Êrlighed, perfekt arbejde

Chefen gav mig ved fÞrste mÞde i varmecentralen i andelsboligforeningen - jeg er forperson for - indtryk af et menneske, der er ansvarlig for at firmaets arbejde udfÞres til kundens bedste til den pris, der krÊves.

Og det lever firmaet op til. Efter fÞrste servicering af varmecentralen fungere anlÊgget perfekt. Hvis det var muligt at give 6 Stjerner ville jeg give BrÞnshÞj Blik & Varme 6 stjerner.

SÞren Thorsen, forperson for bestyrelsen i en lille andelsboligforening.

2025幎9月17日
自発的なレビュヌ

Dyr, langsom og dårlig kommunikation

Bad om udskiftning af et rÞr fra gasfyret. Sendte billeder og oplysninger om bÃ¥de problemet og fyret, sÃ¥ alt burde vÊre klart. Alligevel skulle de lige “ud og kigge” – fair nok – men derefter: total radiotavshed.

Da jeg ringer, får jeg at vide, at de mangler reservedele. Det kunne man måske godt have nÊvnt, men ok.

SÃ¥ dukker to mand op, finder ud af at de har glemt noget, og mÃ¥ kÞre 40 minutter efter. Da jeg kommer hjem, ser jeg, at de har installeret et helt andet og Êrlig talt ret grimt rÞr. Der, hvor de har repareret muren, er der smurt beton ud i en cirkel pÃ¥ ca. 30 cm – direkte oven pÃ¥ murvÊrket.

Jeg klager (igen fair nok), og de kommer ud for fjerde gang. Resultat: murstenene omkring er nu også Þdelagt, og det hele ser vÊrre ud end da vi startede.

Prisen? Omkring 40% af hvad et nyt gasfyr med installation ville have kostet – og omtrent dobbelt så meget som to andre VVS’ere vurderede bagefter.

Kommunikationen undervejs har vÊret på niveau med et gammelt faxmodem: man kan hÞre, at der sker noget, men ingen ved rigtigt hvad.

PÃ¥ fakturaen anbefaler de, at man skriver en Trustpilot-anmeldelse.
Det råd fulgte jeg. 😅

2025幎9月15日
BrÞnshÞj Blik & Varme ロゎ

BrÞnshÞj Blik & Varme からの回答

KÊre Jesper, ked af du har haft en dårlig oplevelse, dog ser det lidt anderledes ud fra vort vinkel.
Det er altid påkrÊvet at besigtige gaskedeler grundet det aftrÊk der skal bestilles skal vÊre specifikt til fyret og mÊrkningen skal ses samt stÞrrelse. så derfor besigtiger vi fÞrst, Hvis du tror man bare kan sende billeder og tro vi kan udfÞre det ud fra det, har du misforstået håndvÊrket. vi bliver nÞdt til at tage mål og data. Vi har aftalt med din bedre halvdel som var hjemme, da mål blev taget og hun fik at vide i ville hÞre fra os, når det nye aftrÊk kom hjem, da aftrÊk altid er bestillingsvarer for gaskedeler.
mht. prisen kan alle andre jo vurdere det billigere når arbejdet er lavet.
Sumasumarum kan vi jo ikke tilfredsstille alle og beklager selvfÞlgelig din oplevelse.

Andelsboligforeningen jeg bor i har

Andelsboligforeningen jeg bor i har haft BrÞnshÞj Blik & Varme som vores foretrukne blikkenslager i mange år, samt til at stå for vedligeholdelse og service på vores varmecentral i en gammel men opdateret ejendom fra 1936.

Denne gang havde jeg selv en ordre på et nyt toilet uden skyllekant og nyt brusesÊt/armatur. Begge opgaver blev udfÞrt upåklageligt og af forskellige medarbejdere.

2025幎8月26日

Dygtighed og hjÊlpsomhed

Ved 3 besÞg er forskellige små og stÞrre vvs-opgaver her i huset i perioden marts til maj 2025 af BrÞnshÞj Blik & Varme blevet lÞst med stor faglig dygtighed, hjÊlpsomhed og venlighed. Hurtig tilbagemelding (fra Signe på kontoret) på henvendelser. Både konduite og godt håndvÊrk i forbindelse med lÞsning af akut-sag om utÊt varmeveksler. Alt i alt: Vi er meget tilfredse kunder, der på det varmeste kan anbefale firmaet.
Jens Simonsen Frederiksberg

2025幎5月8日

Stiller op og hjÊlper

Stiller op og hjÊlper, selv om der allerede er fuldt booket. Tusind tak Ibrahim. Også til kontoret og Signe for den venligste betjening. Total ukompliceret og nede på jorden. Fik jer anbefalet af mit netvÊrk og kan på det varmeste anbefale jer.

2025幎6月6日

Vandskade

Jeg havde en virkelig god oplevelse med BrÞnshÞj Blik & Varme, da jeg stod med en kompliceret vandsskade pÃ¥ badevÊrelset. Fra start til slut var deres service helt i top – hurtig, professionel og lÞsningsorienteret.

SÊrligt vil jeg takke Ibrahim, Jonny og Lasse, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. De var ikke bare dygtige håndvÊrkere, men også utroligt hjÊlpsomme og venlige gennem hele processen. De fandt hurtigt årsagen til skaden, fik udbedret problemet effektivt og sÞrgede for, at alt blev gjort ordentligt.

Jeg kan kun anbefale BrÞnshÞj Blik & Varme til andre, der har brug for professionel og pålidelig VVS-hjÊlp!

Mvh
Umut Kesen