レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.

Vi har fÃ¥et lavet flere ting hos BrÞnshÞj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imÞdekommende. De gÃ¥r den ekstra mil for at fÃ¥ tingene lÞst, selv i en p... もっず芋る

Vi har brugt BrÞnshÞj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imÞdekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... もっず芋る

En anden VVS'er havde aflyst pÃ¥ dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle vÊre ude af min lejlighed dagen efter. PÃ¥ trods af travlhed og at kl var over 1... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

BrÞnshÞj Blik og Varme er autoriseret VVS installatÞr og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badevÊrelser, kÞkkener og ejendomsservice i KÞbenhavn og StorkÞbenhavn. Vi udfÞrer alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

113件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Good professional service,

Good professional service,

Very friendly and fast response to any questions by email or phone.
The work was fast and good, very friendly and professional service by both the contact person and the plumber.

2023幎1月20日

Venlig og dygtig

Venlig og dygtig. Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med et stÞrre arbejde i vores gamle hus: Udskiftning af varmtvandsbeholder og et par armaturer samt opsÊtning af radiator. Kom til tiden og overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og stor ros for at reagere hurtigt og uden nogen form for bÞvl, da vi opdagede et par problemer undervejs.

2022幎8月26日
自発的なレビュヌ

Overholdt ikke aftale vedr. tilbud

Mester fra firmaet var ude og give et tilbud på udskiftning af cisterne og tryk på et vÊghÊngt toilet hos mig. Da han er på besÞg spÞrger jeg ham direkte om jeg selv skal sÞrge for at sÊtte fliser op efter de har monteret cisternen. Til det svarer han: Nej, det kan vi godt gÞre. Jeg beder ham derfor inkludere dette i det tilbud han laver til mig hvilket han siger ja til. Jeg takker ja til tilbuddet da det kommer, og da de er fÊrdige med at skifte cisternen, kontakter de da også selv en murer til at komme og sÊtte de fire fliser op. Da regningen så kommer, er der en ekstra regning på 3744,- for murer arbejde. Jeg kontakter firmaet og siger, at dette ikke er hvad vi har aftalt på forhånd. Dette er de dog lige glade med. De refererer blot til, at murerarbejdet ikke står inkluderet på fremsendte tilbud og at de for resten slet ikke kan give tilbud på denne del. Jeg svarer tilbage, at det undrer mig, at de siger de vil give et tilbud på noget, som de så når regning kommer siger de ikke kan. Dette svare de aldrig tilbage på. Det er min egen fejl, at jeg ikke havde lÊst tilbuddet grundigt nok, men det er uforskammet ikke at overholde en mundtlig aftale og bagefter nÊgte at indgå i en dialog. Jeg synes også det er uforskammet at hvis de oprigtig selv ikke mener murerarbejdet er med i deres tilbud, så rekvirer de blot en for min regning uden at spÞrge mig om det så er det jeg Þnsker.

2022幎6月14日

Alt i orden

Vi fik lavet en mindre renovering af et badevÊrelse. Det var fint arbejde til en OK pris. Venlige folk i firmaet, både på kontoret og dem, der kom ud. Stor tilfredshed herfra.

2022幎5月20日
自発的なレビュヌ

Jeg er superglad for min

Jeg er superglad for min hjÞrnehåndvask!!
HÞflig og venlig betjening.
PÊn oprydning efterfÞlgende.
Meget tilfredsstillende udfÞrt.
HÃ¥ndvÊrkeren blev over tid, for at fÊrdiggÞre arbejdet. 👏👏👏

2022幎1月22日

Uvederheftig - upålidelig

UvederhÊftig – upÃ¥lidelig den 16.01.22
Vi brugte firmaet ved rÞrbrud i kÊlderen, var tilfredse med svendens arbejde og drÞftede vores badevÊrelsesprojekt, opsÊtning af en brusekabine fra Dansani, med ham. Der skulle laves ny vandrÞrsfÞring og etableres nyt aflÞb, da eksisterende fra tidl. badekar var fejlplaceret. Han lovede at udfÞre arbejdet så hurtigt som muligt, evt. i fritiden, da firmaet havde travlt. Svenden mÞdte en lÞrdag morgen, mesteren kom lidt senere, De mente at skulle vÊre to til opsÊtning af brusekabinen. Den nye vandfÞring og etablering af nyt aflÞb var perfekt, opsÊtning af brusekarsbund og brusekabinen blev katastrofal og ufÊrdig.
Tilslutning til aflÞbet fra brusekarsbund var utÊt, så gulvet i badevÊrelset sejlede efter hvert bad.
Mesteren formåede ikke at bruge alle lister og skinner, så brusekabinens skydedÞr var utÊt forneden, hvilket ligeledes sendte vandet ud på gulvet.
En skÊv sidevÊg skulle ifÞlge Dansanis beskrivelse ikke vÊre et problem men gav ved denne opsÊtning en åbning, som vi var indstillet på at finde en lÞsning for.
Svenden og mesteren kÞrte fra en mangelfuld opsÊtning og tog vores badekarsarmatur med. Vi var ikke blevet spurgt eller havde givet lov til det.
I forhold til brusekabinen var vi nÞdt til at tilkalde en ny VVSer og en montÞr. Nu fungerer aflÞbet, og brusekabinen er tÊt ved dÞren og også ved den skÊve vÊg.
Vi gjorde indsigelse i forhold til regningen fra BrÞnshÞj Blik&Varme p.g.a. fejlene og bad om returnering af armaturet.
«Du kan fratrÊkke 6 montÞrtimer á 687,50 inkl. moms. Det bliver kr. 4125,- i alt, som du kan fratrÊkke din faktura og indbetale det resterende belÞb. Der bliver ikke returneret noget armatur fÞr vi har modtaget betalingen.” var svaret.
Vi betalte regningen den 21.10.21 men så aldrig noget til vores armatur på trods af, at vi rykkede lÞbende. Mesteren reagerede fÞrst, da vi i vores rykker af 15.12. kaldte det at have taget armaturet med sig uden at have fået lov for tyveri:
 ”Nu er det sådan at jeres gl. armatur er leveret tilbage og stillet i jeres carport for 2 uger siden og hvis denne er fjernet af andre er det ikke vores skyld”, skrev han den 21.12.21. Burde han ikke have sikret sig, at vi fik også fik den??? Hvorfor gav han ikke besked om, at han satte det i vores carport?
For os fremstår firmaet som uvederhÊftig og upålidelig.

Elfter at have fået svar fra BrÞnshÞj Blik &Varme vil jeg kun bemÊrke,
- at mesteren ikke nÊvner vores bortfÞrte armatur med et eneste ord, dvs. vi får ikke svar på det, vi efterlyser, og
- når man trÊkker 6 montÞrtimer fra den oprindelige regning, sker det vel i erkendelse , at det afleverede arbejde ikke var ok, eller?

2022幎1月16日
BrÞnshÞj Blik & Varme ロゎ

BrÞnshÞj Blik & Varme からの回答

hej,
jeg må sige i gÞr alt for at retfÊrdiggÞre jeres egne fejl og handlinger, vi kommer 2 mand en hel lÞrdag for at etablere jeres brusekabine og badevÊrelse og under processen bliver i gjort opmÊrksom på at det ikke er holdbart grundet jeres vÊgge er meget skÊve og kabinen i har kÞbt ikke egner sig, dog insisterer i på at få det op og du praler med at du er gl. malermester og du nok skal fuge dig ud af skÊvhederne. men sumasumarum tror jeg egentlig ikke det handlede om arbejdet men, at du ikke fik lov at slippe for regningen for du insisterede på at betale uden regning dog fik du en faktura også var det hele galt pludselig. Magen til uartighed har jeg ikke stÞdt på.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。