Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har fÃ¥et lavet flere ting hos BrÞnshÞj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imÞdekommende. De gÃ¥r den ekstra mil for at fÃ¥ tingene lÞst, selv i en p... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt BrÞnshÞj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imÞdekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... ãã£ãšèŠã
En anden VVS'er havde aflyst pÃ¥ dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle vÊre ude af min lejlighed dagen efter. PÃ¥ trods af travlhed og at kl var over 1... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BrÞnshÞj Blik og Varme er autoriseret VVS installatÞr og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badevÊrelser, kÞkkener og ejendomsservice i KÞbenhavn og StorkÞbenhavn. Vi udfÞrer alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Good professional service,
Good professional service,
Very friendly and fast response to any questions by email or phone.
The work was fast and good, very friendly and professional service by both the contact person and the plumber.
Smidig og trovÊrdig service
Vi fik installeret nyt fjernvarme anlÊg og fik en rigtig god service ..
Meget hurtig og kompetent indsats
Meget hurtig og kompetent indsats i en âkrisesituationâ - ingen varme i december!
Altid venlig
Altid venlig, kommer når man "kalder" usÊdvanlig sympatisk mester.
Vi har entreret med firmaet mange gang.
Utrolig god service
Utrolig god service! RÞrende indsats for noget, der bestemt ikke var den store forretning for dem. Tak!
Helt i top
Effektivt, venligt, hjÊpsomt firma, som i den grad er til at tale med. Kan varmt anbefales :-)
Holder hvad de lover
Professionel hjÊlp og vejledning som hjalp os helt fantastisk. Alt lavet til vores yderste tilfredshed og så ryddede de op da de gik. Tak.
Venlig og dygtig
Venlig og dygtig. Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med et stÞrre arbejde i vores gamle hus: Udskiftning af varmtvandsbeholder og et par armaturer samt opsÊtning af radiator. Kom til tiden og overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og stor ros for at reagere hurtigt og uden nogen form for bÞvl, da vi opdagede et par problemer undervejs.
Den bedste og hurtige service vi harâŠ
Den bedste og hurtige service vi har modtaget - lynhurtig igangsat og meget service mindet montÞr
Overholdt ikke aftale vedr. tilbud
Mester fra firmaet var ude og give et tilbud på udskiftning af cisterne og tryk på et vÊghÊngt toilet hos mig. Da han er på besÞg spÞrger jeg ham direkte om jeg selv skal sÞrge for at sÊtte fliser op efter de har monteret cisternen. Til det svarer han: Nej, det kan vi godt gÞre. Jeg beder ham derfor inkludere dette i det tilbud han laver til mig hvilket han siger ja til. Jeg takker ja til tilbuddet da det kommer, og da de er fÊrdige med at skifte cisternen, kontakter de da også selv en murer til at komme og sÊtte de fire fliser op. Da regningen så kommer, er der en ekstra regning på 3744,- for murer arbejde. Jeg kontakter firmaet og siger, at dette ikke er hvad vi har aftalt på forhånd. Dette er de dog lige glade med. De refererer blot til, at murerarbejdet ikke står inkluderet på fremsendte tilbud og at de for resten slet ikke kan give tilbud på denne del. Jeg svarer tilbage, at det undrer mig, at de siger de vil give et tilbud på noget, som de så når regning kommer siger de ikke kan. Dette svare de aldrig tilbage på. Det er min egen fejl, at jeg ikke havde lÊst tilbuddet grundigt nok, men det er uforskammet ikke at overholde en mundtlig aftale og bagefter nÊgte at indgå i en dialog. Jeg synes også det er uforskammet at hvis de oprigtig selv ikke mener murerarbejdet er med i deres tilbud, så rekvirer de blot en for min regning uden at spÞrge mig om det så er det jeg Þnsker.
Alt i orden
Vi fik lavet en mindre renovering af et badevÊrelse. Det var fint arbejde til en OK pris. Venlige folk i firmaet, både på kontoret og dem, der kom ud. Stor tilfredshed herfra.
Rigtig professionel og god service
Jeg fik en meget kompetent og effektivâŠ
Jeg fik en meget kompetent og effektiv behandling af opgaverne af et behageligt personale. De får mine hÞjeste anbefalinger.
Super arbejde
Jeg er superglad for minâŠ
Jeg er superglad for min hjÞrnehåndvask!!
HÞflig og venlig betjening.
PÊn oprydning efterfÞlgende.
Meget tilfredsstillende udfÞrt.
HÃ¥ndvÊrkeren blev over tid, for at fÊrdiggÞre arbejdet. ððð
God service!
God og hurtig hjÊlp og fik gode rÃ¥d tilâŠ
God og hurtig hjÊlp og fik gode råd til resten af vores vvs
Uvederheftig - upålidelig
UvederhÊftig â upÃ¥lidelig den 16.01.22
Vi brugte firmaet ved rÞrbrud i kÊlderen, var tilfredse med svendens arbejde og drÞftede vores badevÊrelsesprojekt, opsÊtning af en brusekabine fra Dansani, med ham. Der skulle laves ny vandrÞrsfÞring og etableres nyt aflÞb, da eksisterende fra tidl. badekar var fejlplaceret. Han lovede at udfÞre arbejdet så hurtigt som muligt, evt. i fritiden, da firmaet havde travlt. Svenden mÞdte en lÞrdag morgen, mesteren kom lidt senere, De mente at skulle vÊre to til opsÊtning af brusekabinen. Den nye vandfÞring og etablering af nyt aflÞb var perfekt, opsÊtning af brusekarsbund og brusekabinen blev katastrofal og ufÊrdig.
Tilslutning til aflÞbet fra brusekarsbund var utÊt, så gulvet i badevÊrelset sejlede efter hvert bad.
Mesteren formåede ikke at bruge alle lister og skinner, så brusekabinens skydedÞr var utÊt forneden, hvilket ligeledes sendte vandet ud på gulvet.
En skÊv sidevÊg skulle ifÞlge Dansanis beskrivelse ikke vÊre et problem men gav ved denne opsÊtning en åbning, som vi var indstillet på at finde en lÞsning for.
Svenden og mesteren kÞrte fra en mangelfuld opsÊtning og tog vores badekarsarmatur med. Vi var ikke blevet spurgt eller havde givet lov til det.
I forhold til brusekabinen var vi nÞdt til at tilkalde en ny VVSer og en montÞr. Nu fungerer aflÞbet, og brusekabinen er tÊt ved dÞren og også ved den skÊve vÊg.
Vi gjorde indsigelse i forhold til regningen fra BrÞnshÞj Blik&Varme p.g.a. fejlene og bad om returnering af armaturet.
«Du kan fratrÊkke 6 montÞrtimer á 687,50 inkl. moms. Det bliver kr. 4125,- i alt, som du kan fratrÊkke din faktura og indbetale det resterende belÞb. Der bliver ikke returneret noget armatur fÞr vi har modtaget betalingen.â var svaret.
Vi betalte regningen den 21.10.21 men så aldrig noget til vores armatur på trods af, at vi rykkede lÞbende. Mesteren reagerede fÞrst, da vi i vores rykker af 15.12. kaldte det at have taget armaturet med sig uden at have fået lov for tyveri:
 âNu er det sÃ¥dan at jeres gl. armatur er leveret tilbage og stillet i jeres carport for 2 uger siden og hvis denne er fjernet af andre er det ikke vores skyldâ, skrev han den 21.12.21. Burde han ikke have sikret sig, at vi fik ogsÃ¥ fik den??? Hvorfor gav han ikke besked om, at han satte det i vores carport?
For os fremstår firmaet som uvederhÊftig og upålidelig.
Elfter at have fået svar fra BrÞnshÞj Blik &Varme vil jeg kun bemÊrke,
- at mesteren ikke nÊvner vores bortfÞrte armatur med et eneste ord, dvs. vi får ikke svar på det, vi efterlyser, og
- når man trÊkker 6 montÞrtimer fra den oprindelige regning, sker det vel i erkendelse , at det afleverede arbejde ikke var ok, eller?

BrÞnshÞj Blik & Varme ããã®åç
Anbefales varmt
HumÞret og charmen sikrerr en gnidningsfri oplevelse, men den faglige kvalitet er også helt i top. Ole Krohn
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ