レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super sÞde Malene som har butikken, lyttede til mig og mine behov, gav god vejledning og hjalp med at fÃ¥ fjernet mine tatoveret bryn og sammen lavede vi en plan for hvordan de skal laves igen sÃ¥ jeg f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det er altid dejligt og komme hos Malene. Man fÞlger sig rigtigt godt tilpas i klinikken. Malene er altid smilende og snaksagelig, man gÃ¥r ikke derfra fÞr man fÞlger sig helt tilfreds med resultate... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Malene er den dygtigste til permanent makeup! Jeg har vÊret under Malenes kyndige hÊnder hele 3 gange: til eyeliner, lÊber og senest ogsÃ¥ bryn. Man fÞler sig 100% tryg under behandlingen og resu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hos Marlene er du i trygge og kyndige hÊnder! Jeg er 65 Ã¥r og ser meget dÃ¥rlig og har derfor valgt permanent makeup! I gÃ¥r fik jeg opfyldning pÃ¥ lÊber bryn og liner og igen meget meget tilfreds m... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. アヌトメむク クリニック

圓該䌁業による蚘述

Jeg er uddannet kosmetisk tatovÞr og arbejder altid med henblik på det mest naturlige look. Hellere for lidt end for meget. Jeg sÊtter en Êre i, at yde den allerbedste service hver eneste gang. Det glÊder mig, at du vil bruge fem min af din tid, på at give en anmeldelse her på Trustpilot. ❀

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Malene er simpelthen det sÞdeste og

Malene er simpelthen det sÞdeste og mest behagelige menneske jeg lÊnge har mÞdt.

Jeg var nervÞs da jeg skulle have lavet bryn for fÞrste gang men Malenes rolige og professionelle måde at vÊre på gjorde at nervÞsiteten forsvandt nÊrmest i det Þjeblik man trådte ind af dÞren.

Resultatet er blevet helt perfekt og jeg elsker mine nye bryn.

2023幎12月13日

Tusind tusind tak for de sÞde ord Karina ❀

100% tilfreds

Den bedste modtagelse, i rolige omgivelser, den bedste behandling man kunne Þnske sig❀
Hun gav sig så god tid til at vÊlge farve og form som vi begge var enige om passede perfekt..

Man kan ikke andet end at fÞle sig 100% tryk😍

Elsker mine nye bryn

KÊmpe ros og anbefaling herfra..

2024幎1月5日

SÅ glad for Malenes arbejde

Har i dag vÊret hos Malene og fÃ¥ lavet min bryn. Jeg er sÃ¥ utrolig glad for jeg valgte hende. Hun hÞre hvad jeg som kunde Þnsker og hun vejleder og er heletiden opmÊrksom pÃ¥ hvordan jeg har det i processe. Hun er utrolig professionel i sit arbejde og Þnsker det bedste resultat, sÃ¥ derfor ogsÃ¥ meget omhyggeligt med opgaven. Jeg kan 100% anbefalede Malene. Tak for et flot resultat 🙏🏻🀩

2023幎12月5日

Browsandbeauty からの回答

Tusind tusind tak for de sÞde ord Camilla. Og tak fordi at du gav dig tiden til at skrive en fin anmeldelse.
Det betyder så meget. ❀

fortjener mere end 5 stjerner

hej Malene
Tusind tak for de flotte bryn og eyelinere, som du lavede på mig i torsdags. Du er super dygtig til dit arbejde. God til at forklare og fortÊlle hvad du gÞr, så man fÞler sig helt tryg hos dig. Du er meget professionel i dit arbejde og jeg vil helt sikkert komme igen og anbefale dig til andre der får eller vil have lavet PMU.

2023幎11月23日

KÊre Jane
Tusind tusind tak.
Det var en fornÞjelse at lave pmu på dig ❀

5぀星のうち5の評䟡

HÞj faglighed og trygge rammer

Hos Marlene er du i trygge og kyndige hÊnder!
Jeg er 65 år og ser meget dårlig og har derfor valgt permanent makeup!
I går fik jeg opfyldning på lÊber bryn og liner og igen meget meget tilfreds med resultatet og fik lidt mere farve på lÊberne og de fik en ordentlig gang bedÞvelsescreme inden behandlingen, for som Malene siger er der ingen grund for, at det gÞr mere undt end nÞdvendigt!
Marlene er sÞd smilende og har humor, men også stedet hvor kvalitet og faglighed er i hÞjsÊdet.
Varm anbefaling fra
Mai-Britt

2023幎11月22日

Tusind Tak ❀
Jeg sÊtter stor pris på at du bruger tid på at lave en fin anmeldelse ❀

Malene er virkelig passioneret

Malene er virkelig passioneret, professionel og super behagelig. Hun er god til at forklare, vise og vejlede. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen, og Malene får min bedste anbefaling!

2023幎11月18日

Tusind tak Stine. En fornÞjelse at lave dine lÊber og bryn 🥰

5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem fantastisk oplevelse at få

Helt igennem fantastisk oplevelse at få lavet pmu. Malene er top professionel , inkluderende og meget dygtig til sit fag. God til at forklare og få kunden til at fÞle sig tryg . Jeg er meget tilfreds med mit resultat og kommer helt sikkert igen❀ bedste anbefalinger herfra

2023幎11月9日

Tusind tusind TAK Anja ❀

Fantastisk arbejde!

Helt fantastisk arbejde!
Malene er simpelthen så sÞd, og dejligt selskab- og så er hun helt fantastisk dygtig til sit arbejde! Jeg er i hvert fald fuldt ud tilfreds med mine flotte bryn!
KÊmpe anbefaling herfra.. Hun fortjener mere end 5 stjerner!

2023幎11月10日

Browsandbeauty からの回答

Ej , hvor bliver jeg glad.
Tusind tak Therese ❀❀❀❀❀

5 stjerner til sÞde Malene herfra

5 stjerner til sÞde Malene herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har i mange Ã¥r gÃ¥et og vÊret kede af mine bryn pga overplukning. Jeg havde lÊnge gÃ¥et og tÊnkt at jeg ville have dem lavet, men var bange for resultatet, da nogle nok er mindre erfarne end andre og hvem skulle man sÃ¥ vÊlge? Jeg havde hÞrt rigtig godt om Malenes arbejde og sÃ¥ skulle jeg ikke hele vejen til KÞbenhavn. Men W🀩W et flot resultat. Malene lyttede virkelig til éns behov og Þnsker og var god til at spotte ind pÃ¥ hvor blÞde eller kraftige de skulle vÊre. God service, dejlig musik og skÞnne samtaler. Jeg har fÞlt mig tryg fra start til slut. Mit spÞrgsmÃ¥l til mig selv er bare

hvorfor gjorde jeg det ikke noget fÞr?😜

2023幎11月4日

Browsandbeauty からの回答

Tusind tusind tak for de sÞde ord ❀❀❀
Det var skÞnt at lave jeres bryn ❀❀❀

5぀星のうち5の評䟡

God behandling og flot resultat

Jeg har fået lavet bryn hos Malene, og jeg er meget glad for resultatet. Jeg fÞlte mig fra start velkommen, og der blev lyttet til mine Þnsker. Hun var super god til at fange hvad jeg Þnskede, og hvad der passede til mig. Jeg vil helt klart gå til Malene igen en anden gang - stor anbefaling her fra.

2023幎11月9日

Tusind tusind tak Line 🌹🌞🌹

Flotte naturlige bryn

Jeg har meget lyse bryn af natur, og har derfor fået tatoveret powderbrows 2 år i trÊk. Begge gange har jeg vÊret super tilfreds med det naturlige resultatet. Jeg skal helt sikkert have Malene til at lave dem nÊste gang igen. Derudover er hun enormt behagelig og god til at rådgive. ❀

2023幎3月23日

Browsandbeauty からの回答

Tusind tak for de sÞde ord Nanna
Og også tak fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse
❀

Permanent makeup

Jeg har nu fået lavet måde permanent eyeliner og senest step 1 i permanent makeup på lÊberne. FÞler mig tryg lige fra jeg kommer ind til jeg går derfra igen. Ingen pådutning af ekstra produkter uden at man selv spÞrger ind.
PrÞv det ! 👌🏻

2023幎11月4日

KÊre Camilla
Tusind tak for den fine anmeldelse. ❀

Altid skÞnt at komme hos Brows &

Altid skÞnt at komme hos Brows & Beauty. Dejligt med selvforkÊlelse og Malene er et super dejligt menneske, altid frisk og i godt humÞr og sÃ¥ har hun styr pÃ¥ sit kram 🥰

2023幎11月3日

KÊre Kirsten , Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ❀

Virkelig passioneret behandler

Malene er så pasioneret og Êrlig med sit arbejde :-) kun ros, og 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2023幎10月21日

Tusind tak Betina ❀
En fornÞjelse at mÞde dig og lave dine lÊber

Super dygtig!

Super dygtig!
Malene er altid smilende og meget behagelig. Hun er rigtig god til at vejlede omkring hvilken farve og hvilke bryn man skal vÊlge.
Mine varmeste anbefalinger her fra!

2023幎10月17日

Tusind Tak sÞde Mie

Jeg har i dag vÊret hos Malene ❀

Jeg har i dag vÊret hos Malene ❀
Et helt fantastisk sted at komme
Man er fuldstÊndig tryk fra man trÊder ind af dÞren til man gÃ¥r igen 👏🏌👏🏌
Malene er en super dygtigt til sit arbejde plus hun er super sÞd ❀
Kan bestemt anbefale at fÃ¥ lavet bÃ¥de bryn og ansigt behandlinger der 👏🏌👏🏌👌🏻👌🏻

2023幎10月4日

Sikke en dejlig anmeldelse. Tusind tusind tak Anja ❀❀❀❀❀