Vi havde en virkelig god oplevelse med den service vi har fÃ¥et hos Bryde og SÞnner A/S. Fra besÞget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk fra dem. De er storbrydere. Fik 80 kasser til nedpakning og 6 klÊdeskabe som blev anbragt i container. Da jeg modtog den efter 1œ Ã¥r ankom kun70 kasser samt 5 klÊdeskab i en flytteb... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med Bryde & SÞnner A/S. Hele processen gik glat fra start til slut, og alt blev hÃ¥ndteret professionelt. FlyttemÊndene var punktlige, venlige og yderst effektive â man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fordi fÞrste flytning med Bryde gik sÃ¥ godt, sÃ¥ brugte vi dem igen her 6 Ã¥r senere. Og jeg mÃ¥ sige, at de igen leverede. Fra fÞrste kontakt med Nick og et fair og klart tilbud - til nedpakning og opbÊ... ãã£ãšèŠã
Vi yder professionel flytteservice og logistiklÞsninger til firmaer, privatkunder og organisationer.
Meterbuen 20-22, 2740, Skovlunde, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Har brugt firmaet 4 gange nu og denne gang slår de alle rekorder for effektivitet, grundighed og varsomhed. Jeg skulle flytte fra SjÊlland til Nordjylland og de klarede det til top karakter med både at pakke hele lejligheden ned og flytte alt. Ingen slinger i valsen. Det er et firma du trygt kan overlade dine ting til.
Stor ros til de fantastiske flyttemÊnd.
Jeg er flyttet på tvÊrs af landet. Både kontakten til Nick og flytningen udfÞrt af Lukas og Louis har vÊret meget imÞdekommende og professionel. Ingen tvivl om at de ved hvad de laver! Ja, det er dyrere med et autoriseret flyttefirma, men jeg har sovet roligt i vished om at der var styr på tingene og der ikke kom ubehagelige overraskelser. Jeg vil klart anbefale Bryde og SÞnner.
Oliver og Oliver er de bedste flyttefolk man kunne Þnske sig
Very bad experience
Low customer service
Rigtig god oplevelse med hjÊlp til flytning. Hele processen har vÊret nem og flytningen var meget professionel. Kan klart anbefale dem.
Super god service, flinke og kompetente gutter.
Er så glad for, at jeg valgte et professionelt flyttefirma. De er hurtige, dygtige og de pakkede mit 9kvm shurgard rum til perfektion. Imponerende. Tak
Jeg har benyttet Bryde og SÞnner to gange med 8 måneders mellemrum og hver gang til stor tilfredshed. De pakker og flytter til perfektion, hele tiden med stor venlighed og hjÊlpsomhed. Varm anbefaling herfra!
Virkelig god og hurtig flytning fra Frederikssund til Skovlunde. FlyttemÊndene, Johan og Abdulsarak (Erling the LÊrling), havde fået at vide, at det var en flytning på timebasis, og de rykkede hurtigt og godt. Jeg har brugt Bryde fÞr, og hvis jeg skal flytte igen, holder jeg mig til dem.
FlyttemÊndene Mike og Oliver fra flyttefirmaet Bryde & SÞnner tog sig omsorgsfuldt, hurtigt og effektivt af vores gamle mors interne flytning på plejehjem. Alt blev omhyggeligt pakket ned og placeret som fÞr i hendes nye bolig, billeder blev hÊngt op, og som en ekstra service, tilbÞd de flinke flyttemÊnd, at fjerne hendes storskrald.
Vi brugte Bryde og SÞnner for vores privat flytning ind i KÞbenhavn fra Sydhavn til Osterbro (4. etage, ingen elevator).
Arbejdet blev udfÞrt på fast pris, der blev tilbudt efter fysisk besÞg for at se hvor meget der skulle flytes. Fast inkluderede alt, også lånt af flyttekasse.
Holdet der kom på dagen var meget effektivt og hurtigt. De klarede det hele selv, jobbet var fÊrdigt efter ca. 4 timer, uden at noget blev skadet. Udover det, dem der kom var meget venlige.
Vil klart anbefale dette firma til flytte lÞsninger.
Rigtig god service. Super hurtige. SÞde mennesker.
Nul stjerner. Det flyder med tomme flyttekasser, sodavandsflasker og spildt cola efter at Bryde har vÊret her for at tÞmme lofts- og kÊlderrum i vores forening. Uprofessionelt.
Vi har i vores forening Bryde til at opbevare vores ting fra loft og kÊlder rum på grund af renovering. De har i dag vÊret og tÞmme loft rummene i min opgang. De er så gået hjem og har efterladt bagtrappen i tvivlsom stand. Flere steder er den blevet blokeret da de har efterladt flyttekasser og ting fra loftrummene som ligge spredt ud flere steder, der ligger Þdelagte genstande på gulvet samt tomme colaflasker og spildt cola på gulvet. Nu er det weekend og nytår, så jeg forventer ikke at se dem igen fÞr om 4-5 dage.
Jeg valgte Bryde og SÞnner fordi jeg var meget tilfreds med dem, sidst jeg flyttede ... for 25 år siden. Kvaliteten kunne vÊre blevet dårlig i mellemtiden, men dét var bestemt ikke tilfÊldet!
Alt har vÊret 100% tilfredsstillende! Lige fra Allans besÞg og gennemgang af, hvad der skulle ske, til dialog, levering af tomme flyttekasser (af 2 omgange efter behov), udflytning fra mit 'gamle' hus, opmagasinering og indflytning i min nye bolig.
Jeg var heldig at have det samme team af 4 mand (Oliver & Co) til bÃ¥de ud- og indflytning. De var simpelthen SÃ
effektive, omhyggelige og hjÊlpsomme, og jeg kan kun give dem min allerstÞrste ros!
Mine varmeste anbefalinger af Bryde og SÞnner!!
Det var en super god service med privat flytning fra start til slut og alle medarbejdere var positive og gode at snakke med og hjÊlpsomme
Vi skulle flytte fra SolrÞd til PrÊstÞ, og fik mange tilbud om flytning.
Jeg havde i 2011 i professionel sammenhÊng ansvaret for et stÞrre flytteprojekt, og til den fysiske flytning havde vi entreret med Bryde As, som udfÞrte et meget flot arbejde.
Derfor valgte vi at kontakte dem til vores private flytning, og det har vi ikke fortrudt et Þjeblik.
Fra vores fÞrste telefoniske kontakt, over mÞdet hvor huset og haven blev gennemgået med flyttebriller, til selve den fysiske flytning i går, har vi oplevet topprofessionelle og meget kundeorienterede medarbejdere.
I går mÞdte fire medarbejdere i SolrÞd kl. 8 og kl. 15 kÞrte de fra PrÊstÞ efter en vellykket flytning.
Vi har kun oplevet topengagerede, omhyggelige, venlige, arbejdsomme mennesker, som ville give os den bedst mulige flytning, og det fik vi!
Vi kan anbefale Bryde As på det allervarmeste.
Har benyttet bryde og sÞnner to gange ang privatflytning og begge gange har de bare vÊret fantastiske og super sÞde....
Og altid smilende og hjÊlpsomme flyttefolk ...âââââ herfra Herlev
Og tak for jeres hjÊlp
Mvh hilsen en meget tilfreds kunde ðð
Perfekt hjÊlp - da jeg virkelig havde akut brug for det! LÞsningsorienteret og fleksible - på en ellers travl flyttedag. Tusind tak! I hÞrer fra mig igen....